Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar bugün gittim doktora önümüzdeki 40 gün daha regli gelmez gibi görünüyor dedi..Emzirdiğim sürecede düzene girmesi imkansızmış..Artık kes bence dedi..Biran önce toparlansın hormonların dedi..Çocuk doktorumda aynı şeyi söyledi..Ona kescem dedim 20 gün geçti hala kescem..Kıyamıyorumda..Smear de yaptırdım hazır gitmişken..Bir hafta sonra çıkıcak sonuçları umarım temiz olur..
Regli olmam için bir ilaç verdi mecbur onu kullanıp olucam
Böyle geçti işte...
Şimdide yemek hazırlıyoruz kocişim balık kızartıyor:)))Saçım fönlü diye bugünde yırttım:roflol:
Ama bende yaptım canım karides vardı ayıptır söylemesi onu haşladım sonra havuçlu taze soğan bilirmisiniz bilmem onu yaptım:)Sonra salata yaptım:)Eşim sadece balık kızartıp karidesleri soslucak tereyağında kokcak işler onun temizleri benim:)))
Napsam hergün fönmü çektirsem acaba yaa:)))

Emel geçmiş olsun canım kilosunada boyunada maşallah kuzunun...Bencede yanlış ölçmüş olabilirler..

Bahar arkadaşımızın bebeğine içim yandı benimde Allah sabrını versin..37 haftalık birde ya kıyamam(

slm kızlar bende doğurdum bebeğim 8 günlük bayramda hastanedeydim:)38 haftalık doğdu minik kızım...

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - ChoqSeqeR umutcum burda benim balık çorbası tarifim var birdakine deneyebilirsin balık yemeyen onur bu şekilde yapınca afiyetle yedi

slm kızlar bende doğurdum bebeğim 8 günlük bayramda hastanedeydim:)38 haftalık doğdu minik kızım...

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hamarat gacı bu yedirmesini biliyorr
valla benimkine balık yedirmek zor oluyo bunu bende deneyeyim

kes artık kızım sende düzene gir nasıl olsa yemek te yiyolar artık alacağını almıştır kuzucuk maşallah buzamana kadar emzirdin zaten geriside normal yiyecekler olsun süt verirsin ona artıkın a.s.

fön işi güzel yap yapp
allahtan benimki et kızartma ve balık yapma işini bana bırakmıyor beyfendi kendi daha güzel yapıyormuşşş ohhhhhh canıma mnnetttkaydirigubbakcemile3:lepi:

canım geçmişler olsun tekrar inşallah çabucak düzelir kilosu ve boyu kötü değil becen hem belki dediğin gibi yanlış ölçmüşlerdir büyür o annesi büyürrr inşallah sırım gibi delikanlı olacak boy pos endam herşey yerinde olacak inşallaha.s.

afiyet şeker olsun aslıcım iyi eğlence ve muhabbetler sizeopuyorumnanaktan

herkes gene iş başında galibaa benimki babasını delirtmekle meşgul şuankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: eee parayla deil bu işler sıraylaa dimiiikaydirigubbakcemile3

selamm hatunlarr:hulya:
kıyamam miniğimeee......geliceemmm bebişimmm geelcemmm gec oldu ama işte ancaa evlere bakamaya gitmiştik tatlımm telde evde kaldııı gelmem miimerti öslediiimkaydirigubbakcemile5 boyuda kilosuda maşallahhçook iyii..........

duygucum adet düzenszliği bendede var ama benimki çok düşkün memeye kesitirmek çok zaamn alır bende 2 ay olmamıştım sonra bi oldu ki 1 ay hergün emzirme döneminde olur böle dedi dr.bi parca varmıştıı bende ultarasonda görünüyodu..kürtaj yapargibi alınacak demişti dr. burayada yazmıştım şükür gerek kalmadıı neysee anlamadım kendiliğinden bi parca düştüüfisfisfis bende cok sasırdım ama düzene girdi sayılır nihayetinde....seninde düzene girer ins.. canımcım:1hug:
hepinize mucukk anneciklerrrŞeniz

Kescem canımda nasıl olcak bilmiyorum zaten bende yoruldum yaa(
Salihacım Ege nin ne kadar düşkün olduğunu anlatmama gerek yok herhalde zaten herkes 6 aylıkken ek gıdaya geçtiğinde ben 8.aya kadar sadece anne sütü vermiştim belki hatırlarsın ordan zaten bağımlı şuandada gündüz en az 3 4 kere gecede bir o kadar emmeye devam ediyor..yani günde en az 7 keremiz var....Uykuya dalması için emmesi şart mesela..Ama bir şekilde bırakıcak başka şansımız yok..Çünkü benim düzene geçmem için doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor malesefyerimseniben

Bende Egenin biraz önce asiti kaçmış sodayı nasıl içtiğini göstereyim teyzeleri görün bakınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Sorma Betül ya bayılıyo sodaya birde ütüne gaz çıkarıyo büyük insan gibim ne tuhaf çocuk yaakaydirigubbakcemile3

Sorma Betül ya bayılıyo sodaya birde ütüne gaz çıkarıyo büyük insan gibim ne tuhaf çocuk yaakaydirigubbakcemile3

hey Allahım yaaa kaydirigubbakcemile3
bunların hepsı aynı heralde ne ıcsek sarkıyo bızımkı de bugun nescafeme saldıra saldıra en sonunda doktu elımden devırıp...
ben ustumu tutup kalkmaya calısıyorum hala bardaga uzanıyo yaa arsız kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Aynen valla kahveyi görünce anasına çekmiş koştur koştur geliyor yalatıyorum diline bayılıyor versem fincanla içcek birde fal kapatır kız bunlar üstüne:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…