- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.001
gözdecim tebrikler yaşasın bu habere içilir:)
bendenız bugunkı atmasyon yemeğimi yaptım kodumocağa..yarımkılo hamsı aldım..az zeytınyaglı suda haşlamaya bıraktım..sora çorbasını yapcem..nemelazımdıye bide tavuklu çorba ettim..az soğan kırmızı yeşil biber az tereyaında çevirip az haşlanmış nohut ve azcık kırmızımercimek ve dereotu ve az şehriye ekledim..göğüs tavuk etınıde koydum cok kısık ateşte pişiyo..kalan nohutla kendımıze tereyaglı nohutlu pılav yaptım..hamsi haşlanınca suyunu ayırıp tereyagında az yeşil kırmızı biber soğan ve mısırunu çevirip azmaydonoz eleyıp hamsıler didip eklicem..umarım bişiye benzer..valla tarıf okuyorum ama tarıfe göre yapamıyorum..
slm kızlar bende doğurdum bebeğim 8 günlük bayramda hastanedeydim:)38 haftalık doğdu minik kızım...
aytencim allahın izniyle güzel haberini beklıyoruz..
deryacım hamşiler haşlanınca bi orta iskeleti çıkarman yeterli oluyo..dierkılçıklar tüy gibi..blendrlayıncada yokoluyo zaten..zeytınyağlı suda haşladıgım hamsilerden 8 10 tanesini didikledim mısır unu soğan yeşil kırmızı taze biberle kavurup içine katıp haşlamasuyunu ekledim..birazkoyuda oldu ama YEDİİİİİİ...allahımahamdüsenalar olsun:)
Selam kızlar bugün gittim doktora önümüzdeki 40 gün daha regli gelmez gibi görünüyor dedi..Emzirdiğim sürecede düzene girmesi imkansızmış..Artık kes bence dedi..Biran önce toparlansın hormonların dedi..Çocuk doktorumda aynı şeyi söyledi..Ona kescem dedim 20 gün geçti hala kescem..Kıyamıyorumda..Smear de yaptırdım hazır gitmişken..Bir hafta sonra çıkıcak sonuçları umarım temiz olur..
Regli olmam için bir ilaç verdi mecbur onu kullanıp olucam
Böyle geçti işte...
Şimdide yemek hazırlıyoruz kocişim balık kızartıyor:)))Saçım fönlü diye bugünde yırttım:roflol:
Ama bende yaptım canım karides vardı ayıptır söylemesi onu haşladım sonra havuçlu taze soğan bilirmisiniz bilmem onu yaptım:)Sonra salata yaptım:)Eşim sadece balık kızartıp karidesleri soslucak tereyağında kokcak işler onun temizleri benim:)))
Napsam hergün fönmü çektirsem acaba yaa:)))
selam kızlar
mert gece bikaç kez daha öksürdü,yüksek yastıkta yatırdım,beraber yattık sabaha kadar,uyur uyanıktım tabı ben..uyudu çok şükür,öksürmedi bidaha
sabahta aşımızı vurulduk hiç ağlamazdı ama bunda baya ağladı,bide kan tahlili yaptırdık 1 yaş kontrolü için,stres oldum baya
doktor peditus verdi,ciğerleri temiz dedi,zaten gündüz hiç öksürmedi
keyfi yerine,umarım gece yine öksürük krizi gelmez
kilomuz 10.200
boyumuz 70 cm ama alelacele ölçtüler o kadar kısa olduğunu sanmıyorum
bizden bu kadar
salihaaaaaaaa yarın gelecekmisinnnnnnn arıyorum cvp yoookk
tşk ederim sehercimm.
canım Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin. Nasıl yeni bakıcınıza alıştınızmı.bir sorun yoktur inşllah.
çok üzüldümm Allah'ım sabır versinn.
Gözde canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına.
Umut canım biz bir koldan bir bacaktan olduk. bu arada İsmet beyimize afiyet olsunn inşllah annesinin yaptıgı güzel yemeklerden bolca yer vitaminini alır.
ohh güle güle harca canım.
Emel canım geçmiş olsun. inşllah bir daha öksürmez dedigin gibi.
Herkese iyi akşamlarr bizde yemege davetliyiz akşam gelince yazarım şekerler öptüm hepinizi kuzularla birlikte. opuyorumnanaktan
slm kızlar bende doğurdum bebeğim 8 günlük bayramda hastanedeydim:)38 haftalık doğdu minik kızım...
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - ChoqSeqeR umutcum burda benim balık çorbası tarifim var birdakine deneyebilirsin balık yemeyen onur bu şekilde yapınca afiyetle yedi
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
selamm hatunlarr:hulya:selam kızlar
mert gece bikaç kez daha öksürdü,yüksek yastıkta yatırdım,beraber yattık sabaha kadar,uyur uyanıktım tabı ben..uyudu çok şükür,öksürmedi bidaha
sabahta aşımızı vurulduk hiç ağlamazdı ama bunda baya ağladı,bide kan tahlili yaptırdık 1 yaş kontrolü için,stres oldum baya
doktor peditus verdi,ciğerleri temiz dedi,zaten gündüz hiç öksürmedi
keyfi yerine,umarım gece yine öksürük krizi gelmez
kilomuz 10.200
boyumuz 70 cm ama alelacele ölçtüler o kadar kısa olduğunu sanmıyorum
bizden bu kadar
salihaaaaaaaa yarın gelecekmisinnnnnnn arıyorum cvp yoookk
kes artık kızım sende düzene gir nasıl olsa yemek te yiyolar artık alacağını almıştır kuzucuk maşallah buzamana kadar emzirdin zaten geriside normal yiyecekler olsun süt verirsin ona artıkın a.s.
fön işi güzel yap yapp
allahtan benimki et kızartma ve balık yapma işini bana bırakmıyor beyfendi kendi daha güzel yapıyormuşşş ohhhhhh canıma mnnetttkaydirigubbakcemile3:lepi:
selamm hatunlarr:hulya:
kıyamam miniğimeee......geliceemmm bebişimmm geelcemmm gec oldu ama işte ancaa evlere bakamaya gitmiştik tatlımm telde evde kaldııı gelmem miimerti öslediiimkaydirigubbakcemile5 boyuda kilosuda maşallahhçook iyii..........
duygucum adet düzenszliği bendede var ama benimki çok düşkün memeye kesitirmek çok zaamn alır bende 2 ay olmamıştım sonra bi oldu ki 1 ay hergün emzirme döneminde olur böle dedi dr.bi parca varmıştıı bende ultarasonda görünüyodu..kürtaj yapargibi alınacak demişti dr. burayada yazmıştım şükür gerek kalmadıı neysee anlamadım kendiliğinden bi parca düştüüfisfisfis bende cok sasırdım ama düzene girdi sayılır nihayetinde....seninde düzene girer ins.. canımcım:1hug:
hepinize mucukk anneciklerrrŞeniz
Sorma Betül ya bayılıyo sodaya birde ütüne gaz çıkarıyo büyük insan gibim ne tuhaf çocuk yaakaydirigubbakcemile3
hey Allahım yaaa kaydirigubbakcemile3
bunların hepsı aynı heralde ne ıcsek sarkıyo bızımkı de bugun nescafeme saldıra saldıra en sonunda doktu elımden devırıp...
ben ustumu tutup kalkmaya calısıyorum hala bardaga uzanıyo yaa arsız kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Aynen valla kahveyi görünce anasına çekmiş koştur koştur geliyor yalatıyorum diline bayılıyor versem fincanla içcek birde fal kapatır kız bunlar üstüne:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?