- Konu Sahibi Girl and baby
-
kızlar valla benim yine göğüslerimde fazla süt kalmadı sağdım akşam üstü yine bakiim ne gelcek diye 55 cc ancak geldi onu verdim kızıma 1 saat sonra yine ağladı 30 cc mama hazırlayıp verdim yavrum hiç uyanmadan 1,5 saattir uyuyor açmış kızım aaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççç bu akşam emziricem ağlamazsa mama vermicem ozamana kadar sütümde birikir azcık nede olsa gece uyumazsa veririm 30 cc daha
aynı problem benim bebişimde de var - bu gün tekrar doktorumuza sorduk - 6 ayina kadar devam edebilir,burunda bir hırıltı gibi birşey var,genelde sabaha karşı oluyor,TONİMER 4x2şer damla damlatmamızı söyledi,temizlenmesine yardımcı oluyormuş.
üçüncü aşı hangisi acaba?biz bu gün yaptırdık,ama sadece ikitane - verem aşısı ve pantoksim(5'li karma)
Arkadaslar merhaba bugün sakin burası merak ettiğim iki şey var size sormak istedim
1-biberon kullanan arkadaslar sterilizatör kullanıyomusunuz?kullanıyorsanız ne marka memnun musunuz.hergün kaynatıyorum biberonlarını ve her mama verdikten sonra kaynar su koyuyorum içine ama oğlum sanki ishal gibi acaba iyi temizlenmiyomu diyorum
2-göğüslerim için garmastan krem kullanıyorum eczacı temiz ilık bezle sil her defasında dedi ama ben süt sağmadan önce sıcak su ile yıkıyorum belki krem cıkıyodur ama mavi boyası göğüslerimde yarıklar olduğu için kalıyo .acaba zararı oluyomudur sizin göğüsler nasıl- nasıl temizliyosunuz-
3-lansinoh kullanan arkadaslar gercekten temizlemeden emzirebilyomusunuz
selincim ben biberonu sut sagdıgım zaman kullanıyorum ara sıra..ondada senın gıbı su kaynayınca ıcıne atıyorum bır kac dakıkada cıkarıyorum.yoksa bıberon ucu bozuluyormus.
lansınoh gercekten super.eger acıyorsa kesın al canım.ben dogum yaptım sadece 1 hafta surdum.suan 1 aylık bebegım..3 haftadır hıc bır sorun yasamadım.
bır kac kere surmek bıle yeterlı oluyora.s.
Kızlar size bebeklerinizin ne kadar yemesi gerektiğini gösteren bir hesaplama öğreteyim...
Bebeğinizin kilosu başına 150 cc koyun, yan, 3 kiloluk bir bebek ise 3 x 150 = 450 cc eder yani bu bebek 24 saatte 450 cc almalı demektir.450 yi de günde kaç defa besliyorsan o kadar saate böleceksin.Yani 450 yi 8 e böleceksin; 56 cc ediyor...
4 kiloluk bir bebek ise 4 x 150 cc = 600cc (günde) 600 ü de 8 e bölersek; 75 cc aması gerekir...
Ben bugun doktora gittim, bebeğim aşı oldu ( hepatit b) bu gece ve yarın gece ateşi çıkabilirmiş.Doktor fitil verdi 37,5 i geçerse makattan fitil vericem.İnşallah çıkmaz bebeğimin ateşi.
Uykuda boğazını sıkıyormuş gibi sesler çıkartıyor benim bebeğim, onu sordum tükürüğü genzine kaçıyordur nefes alamıyordur, ondandır dedi(
Genelde sabaha karşı çıkartıyor o sesleri.Ödümü patlatıyor.
2 aylık olduğunda aynı gün 3 aşı birden olacakmış beeklerimiz.Şimdiden onun sıkıntısı bastı bana, bugün iğne olurken çok ağladı bebeğim
sağol duygucum garmastanda iyi ama inan göğsü temizlemek sağmaktan zor grliyo
arastırmama göre lansinoh kremde katkı maddesi yok temizlenmiyo diyoda onu merak ettim sen ne yaptın nasıl kullandın peki
Arkadaslar merhaba bugün sakin burası merak ettiğim iki şey var size sormak istedim
1-biberon kullanan arkadaslar sterilizatör kullanıyomusunuz?kullanıyorsanız ne marka memnun musunuz.hergün kaynatıyorum biberonlarını ve her mama verdikten sonra kaynar su koyuyorum içine ama oğlum sanki ishal gibi acaba iyi temizlenmiyomu diyorum
2-göğüslerim için garmastan krem kullanıyorum eczacı temiz ilık bezle sil her defasında dedi ama ben süt sağmadan önce sıcak su ile yıkıyorum belki krem cıkıyodur ama mavi boyası göğüslerimde yarıklar olduğu için kalıyo .acaba zararı oluyomudur sizin göğüsler nasıl- nasıl temizliyosunuz-
3-lansinoh kullanan arkadaslar gercekten temizlemeden emzirebilyomusunuz
sağol duygucum garmastanda iyi ama inan göğsü temizlemek sağmaktan zor grliyo
arastırmama göre lansinoh kremde katkı maddesi yok temizlenmiyo diyoda onu merak ettim sen ne yaptın nasıl kullandın peki
merhaba arkadaşlarr kız kardeşime geldim geçmişi yeni bitirebildim sıkıntıları okudum hemen hemen hepimizin sorunları aynı. bizde de gaz problemleri var,geceleri uykumuz bölünüyor. süt arttırıcı şeyleri yazmışsınız bende hepsini deneyeyim arkadaşlar. birde kızlar sizlerde iştah olayı nasıl ben halen çok fazla yemek yiyorum. birde duygucum şuan burda sen varsın rica etsem takvimime Ozan Egenin resmini eklemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun teşekkürler.
bütün bebişleri kokluyorum güzel arkadaşlarım herkese güzel saglıklı gazsız ve bol sütlü uykulu geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?