Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba,tebrikler allah anali babali büyütsü,.benimde 1 aylik kizim var emziriyorum,sütüm az diyorsunuz,cok sivi icmeniz lazim,daha cok su ve süt getiren bitki caylari.günlük nekadar cok icerseniz vede nekadar cok emzirirseniz okadar cok sütünüz gelir.Sakin pes etmeyin.allah kolaylik versin.

benim kızım iki ay 8 gün,ilk ayda sütle sorunum yoktu,fakat ikinci aya geçtiğimizde olmaya başladı - sütüm bi var bi yok....istemezsem de mama vermek zorunda kalıyorum bazen...
HUMANAnın STİLL-TEE i de kullanıyorum,ama tadı bana göre çok kötü,günde iki bardaktan fazla içemiyorum.VİTA MALT içeceği de çok güzel,ama o biraz pahalı...
Ama birşey farkettim - et ve balık yediysem sütüm geliyor,ama ben pek sevmem onları ve kendimi zorlayamıyorum...ayrıca bulgur ve taze soğan da süt yapıyorlarmış,fakat soğan gaz yaparmış.
Soğanı denemicem,ama bulguru yarın yapacağım - doğru ise yazarım.

ne derece dogru bilmiyorum ama incirde süt yapiyormus.sogan ve sarimsak gaz yapiyor,birde cekirdekli meyvalarda gaz yapabiliyormus.

DTPa, Polyo ve Rotavirüs Aşısı zannedersem...Rotavirüs galiba isteğe bağlı oluyor diye biliyorum...

Birde verem aşısı...Etti 4 aşı...
Neyseki nazlı ateşlenmedi bu gece, ama benide hiç uyutmadı.Hep huysuzdu.
Bu gecede çıkabilirmiş ateşi o yüzden ateş ölçmeye devam edicem...

günaydın kızlarrr akşamdan beri kızım sadce 2 defa uyandı bu gce rahat ettik meğer kızım açmış valla akşam 11:30 da mama hazırladım 90cc kadar 80 cc yedi 10 cc kadar biberonun dibinde bıraktı sonra 3 gibi uyandı emzirdim 30 dk kadar falan mızmızlandı sonra gazını çıkardım yattı ve sabah 5,5ta kalktı gene emzirdim

Arkadaslar merhaba bugün sakin burası merak ettiğim iki şey var size sormak istedim
1-biberon kullanan arkadaslar sterilizatör kullanıyomusunuz?kullanıyorsanız ne marka memnun musunuz.hergün kaynatıyorum biberonlarını ve her mama verdikten sonra kaynar su koyuyorum içine ama oğlum sanki ishal gibi acaba iyi temizlenmiyomu diyorum

2-göğüslerim için garmastan krem kullanıyorum eczacı temiz ilık bezle sil her defasında dedi ama ben süt sağmadan önce sıcak su ile yıkıyorum belki krem cıkıyodur ama mavi boyası göğüslerimde yarıklar olduğu için kalıyo .acaba zararı oluyomudur sizin göğüsler nasıl- nasıl temizliyosunuz-

3-lansinoh kullanan arkadaslar gercekten temizlemeden emzirebilyomusunuz

selincim ben biberonu sut sagdıgım zaman kullanıyorum ara sıra..ondada senın gıbı su kaynayınca ıcıne atıyorum bır kac dakıkada cıkarıyorum.yoksa bıberon ucu bozuluyormus.
lansınoh gercekten super.eger acıyorsa kesın al canım.ben dogum yaptım sadece 1 hafta surdum.suan 1 aylık bebegım..3 haftadır hıc bır sorun yasamadım.
bır kac kere surmek bıle yeterlı oluyora.s.

sağol duygucum garmastanda iyi ama inan göğsü temizlemek sağmaktan zor grliyo
arastırmama göre lansinoh kremde katkı maddesi yok temizlenmiyo diyoda onu merak ettim sen ne yaptın nasıl kullandın peki

mrb arkaşım,benim oğlumda da gece ve sabaha karşı hırıldama oluyor sigara içen insan gibi zorlanıyor nefes almakta..
dr.umuzla konuştuk meğer ev nemsiz kalıyor oğlumun boğazları kuruyormuş..
kaloriferli evlerde çok sık yaşanan bir sorunmuş bunun için buharlaşma makinesini önerdi.bakalım babamız bugün alacak inşallah işe yarar..

arastırmama göre lansinoh kremde katkı maddesi yok temizlenmiyo diyoda onu merak ettim sen ne yaptın nasıl kullandın peki

canım evet sılmeden kullandım hıc bırseyde olmadı.gercekten cok memnun kaldım..

merhaba arkadaşlarr kız kardeşime geldim geçmişi yeni bitirebildim sıkıntıları okudum hemen hemen hepimizin sorunları aynı. bizde de gaz problemleri var,geceleri uykumuz bölünüyor. süt arttırıcı şeyleri yazmışsınız bende hepsini deneyeyim arkadaşlar. birde kızlar sizlerde iştah olayı nasıl ben halen çok fazla yemek yiyorum. birde duygucum şuan burda sen varsın rica etsem takvimime Ozan Egenin resmini eklemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun teşekkürler.
bütün bebişleri kokluyorum güzel arkadaşlarım herkese güzel saglıklı gazsız ve bol sütlü uykulu geceler diliyorum.

merhaba arkadaşlarr kız kardeşime geldim geçmişi yeni bitirebildim sıkıntıları okudum hemen hemen hepimizin sorunları aynı. bizde de gaz problemleri var,geceleri uykumuz bölünüyor. süt arttırıcı şeyleri yazmışsınız bende hepsini deneyeyim arkadaşlar. birde kızlar sizlerde iştah olayı nasıl ben halen çok fazla yemek yiyorum. birde duygucum şuan burda sen varsın rica etsem takvimime Ozan Egenin resmini eklemek istiyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun teşekkürler.
bütün bebişleri kokluyorum güzel arkadaşlarım herkese güzel saglıklı gazsız ve bol sütlü uykulu geceler diliyorum.

Canım ben lansınoh kullandım cokta memnun kaldım baslarda cok yaraydı göğsüm baya kanıyordu hatta bebek sutun fazlasını cıkardıgında kan kustugunu gorduk telas yaptık esımle ama ondanmıs.. cok canım yanıyor du ama tamamen gecırdı cok sukur sılmeden de emzırdım sureklı..

canım hosgeldın tabıkı olurum.zaten takvımını yapmısın sadece en son aşamaya geldiğinde yanı 3.aşamaya geldıgınde gözat cıkıyor onun uzerıne tıklayıp bılgısayarından fotografı secıp uzerıne 2 kere tıkladıgın zaman oraya yapıstırcak.sonra hemen altında create tıcker yazan yere tıklayınca ıslem tamam canım

kusura bakma gec gordum bebısı emzırıyorum ondan.

arkadaşım,bende şüpheleniyordum fakat doktor endişelenecek birşey olmadığını söyledi,kakasının bu dönemde bayağı sulu olabileceğini fakat kokusu kötü olursa o zaman doktora gitmemizi ve verdiği testi yaptırmamızı söyledi.(Dışkı mikroskobisi)
Sterilizatöre gelince - ben "WEEWELL" markasını kullanıyorum fakat çok memnun değilim,ilk aldığımız paslanmıştı iade ettik ve yenisini verdiler. Ancak bundan da çok memnun kalmadık benzer sorunlar oluşmaya başladı. Pek tavsiye etmiyorum.

göğüs ucunu sadece kendi sütünle silsen yeterli oluyor zaten.

selincimm benimde göğüslerimde yaralar oluşmuştu doğum yaptığım gün hastaneden garmastan vermişlerdi hiçç işe yaramadı lansinoh kullandım yıkamaya gerek yok ama içine sinmiyosa yıka ben öyle yaptımm ve göğüs uçlarım normale döndü...Şeniz

selam aslıcım hoş geldin sorunlar aynı tabiii allah kolaylık versin canım bende iştah kalmadı yorgunluk stres uykusuzlukkk vss yemek için dedğil yaşamak içinde değil süt için zorluyorum kendimi yemekte valla :roflol:

resimli takvime gelince canım

http://babyage.tickershack.com/ sitesine girrrrrrrrrrrrr

baby and child age tıkla solda liste halinde olan yazılar yanee
takvim olayını tarihini yaz bunu zaten yapıyorsun bilgisayarında bulunan resmi göz at kısmından seç ok le sorasını zaten yapabiliyorsundur bacımmm şuan ki takvimini yaparkenki işlem sadece göz at kısmından resmini seçip oraya ekliyorsun işteŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…