- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.021
Bende Egenin biraz önce asiti kaçmış sodayı nasıl içtiğini göstereyim teyzeleri görün bakınkaydirigubbakcemile3
[URL[/IMG][/URL]
hey Allahım yaaa kaydirigubbakcemile3
bunların hepsı aynı heralde ne ıcsek sarkıyo bızımkı de bugun nescafeme saldıra saldıra en sonunda doktu elımden devırıp...
ben ustumu tutup kalkmaya calısıyorum hala bardaga uzanıyo yaa arsız kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Aynen valla kahveyi görünce anasına çekmiş koştur koştur geliyor yalatıyorum diline bayılıyor versem fincanla içcek birde fal kapatır kız bunlar üstüne:roflol:
Yok kız baylıyo ıcecek olsun benımkıne gunde 4 5 bıberon su ıcıyor:)))alkisalkisalkisalkisalkisalkisBARDAĞI NASILDA TUTUYOR 40 YIL SUSUZMU BIRAKTIN KIZ ÇOCUĞUUkaydirigubbakcemile3 bizim ceylinde böle bardk görünce yapışıyor önemli bişii yapıyorlar sankimmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide neskafeye bayılıyor fincanı görünce öle bi gülüş atıp :jeyyar::jeyyar:böcek gibi pıtı pıtı emekleyip geliyorki yanıma sormakaydirigubbakcemile3
ilk fal benim karışma heeee:roflol::roflol:
ellerine sağlık bende deneyeyim şunu ben hiç balık çorbası yapmadım hayatımda içtim ama yapmadım:kedi:
selam kızlar
mert gece bikaç kez daha öksürdü,yüksek yastıkta yatırdım,beraber yattık sabaha kadar,uyur uyanıktım tabı ben..uyudu çok şükür,öksürmedi bidaha
sabahta aşımızı vurulduk hiç ağlamazdı ama bunda baya ağladı,bide kan tahlili yaptırdık 1 yaş kontrolü için,stres oldum baya
doktor peditus verdi,ciğerleri temiz dedi,zaten gündüz hiç öksürmedi
keyfi yerine,umarım gece yine öksürük krizi gelmez
kilomuz 10.200
boyumuz 70 cm ama alelacele ölçtüler o kadar kısa olduğunu sanmıyorum
bizden bu kadar
salihaaaaaaaa yarın gelecekmisinnnnnnn arıyorum cvp yoookk
canım senin için zorlu bi dönem bitip bir digeri başlayacak desene saglıgın için ne gerekiyorsa yapacaksın ama zor olacak hem Ege için hemde senin için kolaylık diliyorum canım. bugün OZanda yemege gittigimiz yerde tam yemek esnasında yakamı nasıl parçalayacak resmen emme memme diyecek diye çok korktum.Selam kızlar bugün gittim doktora önümüzdeki 40 gün daha regli gelmez gibi görünüyor dedi..Emzirdiğim sürecede düzene girmesi imkansızmış..Artık kes bence dedi..Biran önce toparlansın hormonların dedi..Çocuk doktorumda aynı şeyi söyledi..Ona kescem dedim 20 gün geçti hala kescem..Kıyamıyorumda..Smear de yaptırdım hazır gitmişken..Bir hafta sonra çıkıcak sonuçları umarım temiz olur..
Regli olmam için bir ilaç verdi mecbur onu kullanıp olucam
Böyle geçti işte...
Şimdide yemek hazırlıyoruz kocişim balık kızartıyor:)))Saçım fönlü diye bugünde yırttım:roflol:
Ama bende yaptım canım karides vardı ayıptır söylemesi onu haşladım sonra havuçlu taze soğan bilirmisiniz bilmem onu yaptım:)Sonra salata yaptım:)Eşim sadece balık kızartıp karidesleri soslucak tereyağında kokcak işler onun temizleri benim:)))
Napsam hergün fönmü çektirsem acaba yaa:)))
canım ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.slm kızlar bende doğurdum bebeğim 8 günlük bayramda hastanedeydim:)38 haftalık doğdu minik kızım...
Teşekkürler canımcımm. geldimde iş yapacagım yine uykum var nasıl yaparım bilmiyorumm.afiyet şeker olsun aslıcım iyi eğlence ve muhabbetler sizeopuyorumnanaktan
Betül canım resimdeki Aslanmı kocaman olmuş maşallah..oh masallah yedıklerını hazmeder heralde egecık :))
Sorma Betül ya bayılıyo sodaya birde ütüne gaz çıkarıyo büyük insan gibim ne tuhaf çocuk yaakaydirigubbakcemile3
canim onceki ayda uzunlugu kactir en az 1-2 cm uzamistir ondan sonra.Bizm de son kontrolumuzde boyu uzamamis gibi cikti tekrar olceyelim dedim ben,cunku kiyafetler hep kuculdu nasil olur bu?olctuk 2 cm uzamis cikti.lülülülülülü
aslııı canım
sendemi nickini değiştirdin
güzel olmuş güle güle kullan
Hicrancım sağol paylaşımın için bu maddelerden bir çoğunu zaten yapıyoruzda mesela ışık yakma ve musluktan su akma olayını hiç göstermek aklıma gelmemişti..Hangi site bu özelden paylaşırmısın canım takip edelim bari:=)
Aslıcım hoşgeldin nasılsın canım:)Ege Bey 12 de uyudu yine ya şaka gibiBanyo yaptı falan nafile yani...Kızlar dün saçım için loreal lin kuaförüne gittim..Loreal profosyonel boya ile boyadılar bugün banyp yaptım bir damla boya akmadı ve ipek gibi saçlarım sanki birşey kaplamış saçımın üstünü gibi..Çok memnun kaldım biraz tuzlu ama değermiş gerçekten tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?