- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.041
iyi günlerde kullan güzel bacım a.s.opuyorumnanaktan
duygu nereye kaçtın kızzz
Kescem canımda nasıl olcak bilmiyorum zaten bende yoruldum yaa(
Salihacım Ege nin ne kadar düşkün olduğunu anlatmama gerek yok herhalde zaten herkes 6 aylıkken ek gıdaya geçtiğinde ben 8.aya kadar sadece anne sütü vermiştim belki hatırlarsın ordan zaten bağımlı şuandada gündüz en az 3 4 kere gecede bir o kadar emmeye devam ediyor..yani günde en az 7 keremiz var....Uykuya dalması için emmesi şart mesela..Ama bir şekilde bırakıcak başka şansımız yok..Çünkü benim düzene geçmem için doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor malesefyerimseniben
aslııı canım
sendemi nickini değiştirdin
güzel olmuş güle güle kullan
tşklerr şekerimmm bende birazda beni yansıtsın istediydim. kaydirigubbakcemile3iyiki hatırlattın kız sölicem sölicem unutuyom bunadım galiba ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
EVET BENCEDE TAM ASLIYA GÖRE Bİ NİCK OLMUŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
hoşbuldum canım tam bende sana yazacaktım ki yazını okudum biz iyiyiz canım sizde iyisinizdir inşllah. bugün ozan ege gündüz az uyudu akşamda gezmekten 10da geldim geldigimiz gibi sızdı dişlerine jeli sürdüm azı dişinin birisi çıkmış geceleri huysuzlanıyordu bu gece rahat uyur inşllah dün gece sürdüm rahat uyudu uyanmadı bir daha bakalım artık. gündüzleri az uyutsan duygucum belki işe yarar ben uyumak istediginde oyuna daldırıyorum uykusunu kaçırıyorum hehee.:)) saçlarını güle güle kullan tekrar canımm.ee kalite tabi şekerim.Aslıcım hoşgeldin nasılsın canım:)Ege Bey 12 de uyudu yine ya şaka gibiBanyo yaptı falan nafile yani...Kızlar dün saçım için loreal lin kuaförüne gittim..Loreal profosyonel boya ile boyadılar bugün banyp yaptım bir damla boya akmadı ve ipek gibi saçlarım sanki birşey kaplamış saçımın üstünü gibi..Çok memnun kaldım biraz tuzlu ama değermiş gerçekten tavsiye ederim...
canımcımm bende sana birşey sorsam saçının rengini nasıl açarsın. benim saçlar şuan koyu hangi kuaföre gittiysem ilk önce açılması gerekiyor diyorlar oyle diyincede çok maliyetli olacak bana kendim birşeyler yapabilme yollarını arıyorum.Burdayım kııı şu boyayı kendim nasıl alırım evde boyarım onu araştırıyom ama kuaför olmak gerekiyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hicran canım paylaşımın için teşekkürler.
12 - 24 Ay Bebekler için Beyin Geliştirici Aktiviteler
* Çocuğunuzla konuşun. Karşılıklı diyalog zekasını geliştirmenin en basit ve en etkili yoludur.
* Her gün mutlaka kitap okuyun.
* Her şeyi sayın ve her şeyin ismini söyleyin.
* Günde 1 saaten fazla televizyon seyrettirmeyin.
* Kendi kendine yemek yemesini ve bardaktan su içmesini özendirin. Böylece güven ve bağımsızlık duyguları kazanacaktır.
* Beraber şarkı ve tekerlemeler söyleyin.
* Dışarıdaki her türlü aktiviteyi beraber yapın. Markete gitmek gibi mesela. Gördüklerinizi ve yaptığınız şeyleri anlatın.
* Eşyaların renklerini söyleyin.
* Çocuğunuza bir kutu vererek kapağını açması, kapatması, içine objeler doldurması ve boşaltmasını sağlayın.
* Açık, kapalı, içeride ve dışarıda kavramlarını öğretin. Bunun için basit kutulardan faydalanabilirsiniz.
* Büyük motor becerilerini geliştirecek aktiviteler yapın. Örneğin; merdiven inip çıkmak. Bu üst ve alt kavramlarının gelişmesine de yardımcı olur.
* Bu yaştaki çocuklar henüz beraber oynamayı ve paylaşmayı bilmeselerde etraflarında çocuk olmasından hoşlanırlar.
* Ona içine bir şeyler doldurup odada gezdirebileceği, hatta içine girip oturabileceği bir kutu veya sepet verin.
öyle canım biliyoruumm ek gıdaya bende gec başladım bizimkide meme delisiii bi okadar kusardıı bi kadar emerdii senin kide öyleydi hatırlıyorm yani..benimkide öyle emerek uyumasından dolayı valla yanlarım tutuldu sırtım omuzlarım göğsüm felaket ağrıyo şuan bile ağrıo anlatamam bide yanımda yatıyoouuff basta alıştırmadım bi atasözü vardır bebek kundaktan alıştırılır...diee ama olmadı hem sezeryan olması yanii çok zordu her sezeryan aynı değildr belki ama bencok zor atlattım ağrımm bitmedii hala üşütünce bile dikiş yerlerim sızlıyoo,bazen hatta kaşındığı zaman o bölgeyii kaşıyamıyorum hiç bi his yok cünkü...:çok üzgünüm:bi garipp yaa valla ben de aynıı bazen emzirmelerim 7.8.9 böleee gidiooo gece ağlayınca meme,gündüz ağlar meme,uykuya dalmak için memelaelaelaelaelae ben de bölee oluyorumm artıkk bide gelipp yada açıyoo sıpa memeee diyeee...:mymeka: ee napiim katlanıyozz bişekil annelik iştee sinirlensemdee kızssamdaa 'o' başkaaa:asigim: ee canım kontrol hapıda kullancaksan mecburr kesceenn tabii başarırsaann...:bbo: başarırsaan banada yöntemelerinii anlattt
bu arada mavişimm peekk daluu çıkmışş yaww yiriim onuuŞeniz:
çok yaralı bilgiler canım hatırlaymanda iyi olduu bir coğunu ben yapıyorum ama bilinçszcee oluyo ama yaralıymış demekkiikaydirigubbakcemile2 saoll şekerrr:1hug:
ceylin ağlayarak uyandı gene illa babasını istiyor ama nasıl çığlıklar atıyor kızarak babası gelip kucağına alana dek iteledi beni yaa şu nakör evlada bak sennnkaydirigubbakcemile3 babası kucaklayınca hemen sustu yasladı kafasını babasının omzuna uyumaya ordan devam ediyor şimdilikkaydirigubbakcemile3
inşallah uykusu kaçmazda bu saatten sonra dikmez bizi ayağa gene uykum geldi çünki bende yatmayı düşünüyordum şimdik 1 de sütünü verip yatarım diyordum artık ne içerse diyede düşünürken şimdi uyanık olursa ömrü billah içmez o sütü cadııı
rica ederim canım evet bilmeden çoğunu yapıyoruz ama daha net ve dikkatli yaparız en azından dedimma.s.:içelim:
valla bazen bizimkide yapıyo bunu itiyo beni babayı istiyoo alıyorumm ille onu istiyo uyku sersemiii bende oğlumm karıştırdıınn ben burdayıım dioommm kaydirigubbakcemile3yinede ille babaa babacıı felaket yaaa gelince iştenn bi sarılışıı varr sankiimm anasıı o... :mymeka:ayyy bide bu saatlered uykusuda kaçıncac been fıttırıyoom yaa hele kii dün sabaha doğruu 5 gibi uyandıı 7 de uyudu delirdiimm ya halbukii gecde uyuduu ama ağlay ağlaya açtı uykuyuuu:sinifsinif:uff ufff duymasıınn beniii şimciiik kalkarr...
bende gidiimm yatıyıımm bakalımm gece ne bekliio bizii kaç kez kalkcazz kimbilirrakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?