Doğum yapmış olan anneler buraya....

öyle canım biliyoruumm ek gıdaya bende gec başladım bizimkide meme delisiii bi okadar kusardıı bi kadar emerdii senin kide öyleydi hatırlıyorm yani..benimkide öyle emerek uyumasından dolayı valla yanlarım tutuldu sırtım omuzlarım göğsüm felaket ağrıyo şuan bile ağrıo anlatamam bide yanımda yatıyoouuff basta alıştırmadım bi atasözü vardır bebek kundaktan alıştırılır...diee ama olmadı hem sezeryan olması yanii çok zordu her sezeryan aynı değildr belki ama bencok zor atlattım ağrımm bitmedii hala üşütünce bile dikiş yerlerim sızlıyoo,bazen hatta kaşındığı zaman o bölgeyii kaşıyamıyorum hiç bi his yok cünkü...:çok üzgünüm:bi garipp yaa valla ben de aynıı bazen emzirmelerim 7.8.9 böleee gidiooo gece ağlayınca meme,gündüz ağlar meme,uykuya dalmak için memelaelaelaelaelae ben de bölee oluyorumm artıkk bide gelipp yada açıyoo sıpa memeee diyeee...:mymeka: ee napiim katlanıyozz bişekil annelik iştee sinirlensemdee kızssamdaa 'o' başkaaa:asigim: ee canım kontrol hapıda kullancaksan mecburr kesceenn tabii başarırsaann...:bbo: başarırsaan banada yöntemelerinii anlattt
bu arada mavişimm peekk daluu çıkmışş yaww yiriim onuuŞeniz:

Son düzenleme:
aslııı canım
sendemi nickini değiştirdin
güzel olmuş güle güle kullan

iyiki hatırlattın kız sölicem sölicem unutuyom bunadım galiba ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVET BENCEDE TAM ASLIYA GÖRE Bİ NİCK OLMUŞ alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
tşklerr şekerimmm bende birazda beni yansıtsın istediydim. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım tam bende sana yazacaktım ki yazını okudum biz iyiyiz canım sizde iyisinizdir inşllah. bugün ozan ege gündüz az uyudu akşamda gezmekten 10da geldim geldigimiz gibi sızdı dişlerine jeli sürdüm azı dişinin birisi çıkmış geceleri huysuzlanıyordu bu gece rahat uyur inşllah dün gece sürdüm rahat uyudu uyanmadı bir daha bakalım artık. gündüzleri az uyutsan duygucum belki işe yarar ben uyumak istediginde oyuna daldırıyorum uykusunu kaçırıyorum hehee.:)) saçlarını güle güle kullan tekrar canımm.ee kalite tabi şekerim.
Burdayım kııı şu boyayı kendim nasıl alırım evde boyarım onu araştırıyom ama kuaför olmak gerekiyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımcımm bende sana birşey sorsam saçının rengini nasıl açarsın. benim saçlar şuan koyu hangi kuaföre gittiysem ilk önce açılması gerekiyor diyorlar oyle diyincede çok maliyetli olacak bana kendim birşeyler yapabilme yollarını arıyorum.

ceylin ağlayarak uyandı gene illa babasını istiyor ama nasıl çığlıklar atıyor kızarak babası gelip kucağına alana dek iteledi beni yaa şu nakör evlada bak sennnkaydirigubbakcemile3 babası kucaklayınca hemen sustu yasladı kafasını babasının omzuna uyumaya ordan devam ediyor şimdilikkaydirigubbakcemile3
inşallah uykusu kaçmazda bu saatten sonra dikmez bizi ayağa gene uykum geldi çünki bende yatmayı düşünüyordum şimdik 1 de sütünü verip yatarım diyordum artık ne içerse diyede düşünürken şimdi uyanık olursa ömrü billah içmez o sütü cadııı

bende yeni siyaha boyattım garnier aldım bu sefer çok memnun kaldım hem ipek gibi yaptı saçımı parlak da oldu ve akmadı banyoda akma olayo kızılda çok oluyor bence

çok yaralı bilgiler canım hatırlaymanda iyi olduu bir coğunu ben yapıyorum ama bilinçszcee oluyo ama yaralıymış demekkiikaydirigubbakcemile2 saoll şekerrr:1hug:

göğüs ucunuza ekşi bişiiler sürün deneyin bakem tuz sürün mesela arada e olmuş diyin her istediğinde salça vss sürüp e olmuş diyin belki bırakırr öle ölee

valla bazen bizimkide yapıyo bunu itiyo beni babayı istiyoo alıyorumm ille onu istiyo uyku sersemiii bende oğlumm karıştırdıınn ben burdayıım dioommm kaydirigubbakcemile3yinede ille babaa babacıı felaket yaaa gelince iştenn bi sarılışıı varr sankiimm anasıı o... :mymeka:ayyy bide bu saatlered uykusuda kaçıncac been fıttırıyoom yaa hele kii dün sabaha doğruu 5 gibi uyandıı 7 de uyudu delirdiimm ya halbukii gecde uyuduu ama ağlay ağlaya açtı uykuyuuu:sinifsinif:uff ufff duymasıınn beniii şimciiik kalkarr...
bende gidiimm yatıyıımm bakalımm gece ne bekliio bizii kaç kez kalkcazz kimbilirrakannehir

benim oğlanda meme delisi saliha nasıl ayrılcak bunlar amanın çok işimiz var ben ne kadar emiyor bilmiyorum ama canı sıkıldımı gündüz ağzında gece cabası zaten siz berabermi yatıyosunuz?????

ceylinde huy oldu bir haftadır falan hergün saat kurulmuş gibi 5-6 da kalkıyor 1 saat babasının yada benim kucağımda kalıp öle uyuyor dişler sıkıntı veriyor sanırım ondan jel sürüyom ben yada ağrı kesici veriyom şurubu öle yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…