Doğum yapmış olan anneler buraya....

vay jadedd vayyy göremiyordum seni kaç gündürrr nerelerdeydinn yahuu okadar laf işit sen kalk gene gelll sağır desem değil kör desem değil buraya geliyonda neden yazmıyon insan bi merhaba der bari be yawww
erkekmisin yoksa nedirrr

Hicranımm sen gizlimisin bakem söyle çabuk ismin aşagıda yok ama burdasın nasıl oluyorr. kızz sende yorum yapmışın şu son msjlara hahaa ne güldüm kız okuyunca biliyonmu uykum kaçtı.

Hicranımm sen gizlimisin bakem söyle çabuk ismin aşagıda yok ama burdasın nasıl oluyorr. kızz sende yorum yapmışın şu son msjlara hahaa ne güldüm kız okuyunca biliyonmu uykum kaçtı.

BEN Bİ ORDAYIM Bİ BURDA SİTE HIZIMA YETİŞEMİYORYA ANCAK SONRADAN FARKEDİLİYOM KONULARDA GALİBAMMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ONDANDIRR

YAZDIĞIMI MI OKUDUN HANİ ŞU ÇİİŞŞŞ MESELESİİİkaydirigubbakcemile3

evt okudum canım sorma halen gülüyomm aklıma geldikçe. :roflol:

çok teşekkür ederiz kızlar sağolun aslıcım hicrancım Allah bizede gösterdi bakalım nasıl kutlayacas nasıl gececek resimleri koyarım artıkın bu arada hicran pasta çok güzel bizimki bile bu kadar güzel olmaz sağolunvereliniortak

canım bekliyoruz resimleri.
Ben kaçarr iyi geceler..

canım yeterki gönller bir olsun pastanızda mutlaka güzeldir resimleri bekliyoruz çok eğlenin emiii

Herkese günaydınlar;
Arzucum doğum gününüz kutlu olsun. Duygucum eminim saçın çok güzel olmuştur güle güle kullan.
Yeni katılan doğumyapan bi arkadaş da var galiba. Allah uzun ömürler versin canım, hayırlı olsun.
Bende işe koşturup duruyom. Ama iyi bi iş bulmam lazım ya...İhracattan bi kız çıkıyor, şimdi o işi bana veriyorlar ama şu anda yaptığım işi de götürecekmişim. Kız 16sında giderim durmam diyo, bıktım bıradan diyo ve her gün bana negatif konuşup duruyor. Ben nasıl yapacam ya... Şu anda yaptığım işi yetiştireyim derken kıza bakamıyorum ki...
Tam gittiğimde de acil bu ben yapayım diyo kalıyorum öyle...
Allah yardımcım olsun. Havalarda kararmaya başladı artık. İşten çıktığım da hava kararıyor artık ya...
Bu arada benim kız da geceleri çok kalkar oldu. Ağlayıp ayağa kalkıyor, beni istiyor.Mama veriyoırum yada su sarılıyo bana benimle yatmak istiyor. Tam daldı diyorum yatırıyorum anlıyor yine ağlayarak kalkıyor. Uzun süre uyumuyor da... Dişler yapıyor heralde ama bide alışırlarsa yandık o zaman işte...

günaydın...kaç gündür rüyamda kayınvalidemii görüyorum o kadar içime yer etmiş ki herhalde diyorum ki sürekli ona o benim çocuğum senin değil...kızlar ben galiba çok kıskanıyorum ama elimde değil ya akşam alamay gittiğimde bile o ilgileniyo hiç bana bırakmıyo kucağıma alıyorum tunahan mızmızlanısa mesela hemen gel oğlum gel diyor sinir oluyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…