- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.081
günaydın...kaç gündür rüyamda kayınvalidemii görüyorum o kadar içime yer etmiş ki herhalde diyorum ki sürekli ona o benim çocuğum senin değil...kızlar ben galiba çok kıskanıyorum ama elimde değil ya akşam alamay gittiğimde bile o ilgileniyo hiç bana bırakmıyo kucağıma alıyorum tunahan mızmızlanısa mesela hemen gel oğlum gel diyor sinir oluyorum yaaa
Aslıcım hoşgeldin nasılsın canım:)Ege Bey 12 de uyudu yine ya şaka gibiBanyo yaptı falan nafile yani...Kızlar dün saçım için loreal lin kuaförüne gittim..Loreal profosyonel boya ile boyadılar bugün banyp yaptım bir damla boya akmadı ve ipek gibi saçlarım sanki birşey kaplamış saçımın üstünü gibi..Çok memnun kaldım biraz tuzlu ama değermiş gerçekten tavsiye ederim...
CANIM SİZİN DE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN BEN de pazar günü yapıcam inşallah o gün gündüz birde nişanımız var ama bakalım yanına biiler yapmaya çalışıcam bende yapabilirsem...
betüş işte öyle çok sinir bozucu dimi ama bu sabah 6,30 da kalktım sırf tunahanıma kahvaltısını ben yaptırayım biraz daha fazla ilgieneyim diye yarın sabah altıda kalkıcam akşamları erken uyuyor bizimki çünküü...
Burdayım kııı şu boyayı kendim nasıl alırım evde boyarım onu araştırıyom ama kuaför olmak gerekiyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CANIM SİZİN DE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN BEN de pazar günü yapıcam inşallah o gün gündüz birde nişanımız var ama bakalım yanına biiler yapmaya çalışıcam bende yapabilirsem...
betüş işte öyle çok sinir bozucu dimi ama bu sabah 6,30 da kalktım sırf tunahanıma kahvaltısını ben yaptırayım biraz daha fazla ilgieneyim diye yarın sabah altıda kalkıcam akşamları erken uyuyor bizimki çünküü...
öyle canım biliyoruumm ek gıdaya bende gec başladım bizimkide meme delisiii bi okadar kusardıı bi kadar emerdii senin kide öyleydi hatırlıyorm yani..benimkide öyle emerek uyumasından dolayı valla yanlarım tutuldu sırtım omuzlarım göğsüm felaket ağrıyo şuan bile ağrıo anlatamam bide yanımda yatıyoouuff basta alıştırmadım bi atasözü vardır bebek kundaktan alıştırılır...diee ama olmadı hem sezeryan olması yanii çok zordu her sezeryan aynı değildr belki ama bencok zor atlattım ağrımm bitmedii hala üşütünce bile dikiş yerlerim sızlıyoo,bazen hatta kaşındığı zaman o bölgeyii kaşıyamıyorum hiç bi his yok cünkü...:çok üzgünüm:bi garipp yaa valla ben de aynıı bazen emzirmelerim 7.8.9 böleee gidiooo gece ağlayınca meme,gündüz ağlar meme,uykuya dalmak için memelaelaelaelaelae ben de bölee oluyorumm artıkk bide gelipp yada açıyoo sıpa memeee diyeee...:mymeka: ee napiim katlanıyozz bişekil annelik iştee sinirlensemdee kızssamdaa 'o' başkaaa:asigim: ee canım kontrol hapıda kullancaksan mecburr kesceenn tabii başarırsaann...:bbo: başarırsaan banada yöntemelerinii anlattt
bu arada mavişimm peekk daluu çıkmışş yaww yiriim onuuŞeniz:
tşklerr şekerimmm bende birazda beni yansıtsın istediydim. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım tam bende sana yazacaktım ki yazını okudum biz iyiyiz canım sizde iyisinizdir inşllah. bugün ozan ege gündüz az uyudu akşamda gezmekten 10da geldim geldigimiz gibi sızdı dişlerine jeli sürdüm azı dişinin birisi çıkmış geceleri huysuzlanıyordu bu gece rahat uyur inşllah dün gece sürdüm rahat uyudu uyanmadı bir daha bakalım artık. gündüzleri az uyutsan duygucum belki işe yarar ben uyumak istediginde oyuna daldırıyorum uykusunu kaçırıyorum hehee.:)) saçlarını güle güle kullan tekrar canımm.ee kalite tabi şekerim.
canımcımm bende sana birşey sorsam saçının rengini nasıl açarsın. benim saçlar şuan koyu hangi kuaföre gittiysem ilk önce açılması gerekiyor diyorlar oyle diyincede çok maliyetli olacak bana kendim birşeyler yapabilme yollarını arıyorum.
bende yeni siyaha boyattım garnier aldım bu sefer çok memnun kaldım hem ipek gibi yaptı saçımı parlak da oldu ve akmadı banyoda akma olayo kızılda çok oluyor bence
Arzucum bizim işimiz zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun biz beraber yatmadığımız halde zorlanıyorum...benim oğlanda meme delisi saliha nasıl ayrılcak bunlar amanın çok işimiz var ben ne kadar emiyor bilmiyorum ama canı sıkıldımı gündüz ağzında gece cabası zaten siz berabermi yatıyosunuz?????
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHerkese günaydınlar;
Arzucum doğum gününüz kutlu olsun. Duygucum eminim saçın çok güzel olmuştur güle güle kullan.
Yeni katılan doğumyapan bi arkadaş da var galiba. Allah uzun ömürler versin canım, hayırlı olsun.
Bende işe koşturup duruyom. Ama iyi bi iş bulmam lazım ya...ıhracattan bi kız çıkıyor, şimdi o işi bana veriyorlar ama şu anda yaptığım işi de götürecekmişim. Kız 16sında giderim durmam diyo, bıktım bıradan diyo ve her gün bana negatif konuşup duruyor. Ben nasıl yapacam ya... Şu anda yaptığım işi yetiştireyim derken kıza bakamıyorum ki...
Tam gittiğimde de acil bu ben yapayım diyo kalıyorum öyle...
Allah yardımcım olsun. Havalarda kararmaya başladı artık. ışten çıktığım da hava kararıyor artık ya...
Bu arada benim kız da geceleri çok kalkar oldu. Ağlayıp ayağa kalkıyor, beni istiyor.Mama veriyoırum yada su sarılıyo bana benimle yatmak istiyor. Tam daldı diyorum yatırıyorum anlıyor yine ağlayarak kalkıyor. Uzun süre uyumuyor da... Dişler yapıyor heralde ama bide alışırlarsa yandık o zaman işte...
günaydın...kaç gündür rüyamda kayınvalidemii görüyorum o kadar içime yer etmiş ki herhalde diyorum ki sürekli ona o benim çocuğum senin değil...kızlar ben galiba çok kıskanıyorum ama elimde değil ya akşam alamay gittiğimde bile o ilgileniyo hiç bana bırakmıyo kucağıma alıyorum tunahan mızmızlanısa mesela hemen gel oğlum gel diyor sinir oluyorum yaaa
ustune cıla da atmıs olmasınlar bu sebeple akmıyor olabılır, aslında cogu yerde loreal kullanılıyor yanı ıyı yerlerde ama tabı loreal deyıp arkada baska boya karıstırıyorlarsa bılemem kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın...dün akşam annemler bizde kaldı. bizimki her zamanki gibi onları görünce çıldırdı. bi görseniz nasıl şımarıyo, nasıl şirinlikler yapıyo. akşam zor uyuttum. bir kutu vardı evde onu tutup sürüyo. yorulmak nedir de bilmeden. bayağı bi oyalandı.sabahta kalkınca annelerle oyalandı bende bu sayede biraz uyuma fırsatı buldum. bu arada kızlar bu hafta sonu dogum gunu yapcam ogluma. menüme tam karar veremedım. sızınle paylasayım. doğum günü pastamız, kısır, tost ekmeği salatası, mantar kurabiye, patates kroket, sigara böreği, çikolatalı toplar, bir de milföy hamurundan küçük lokmalık börekler yapcam. annemde puaça yapıcak. kalabalık olacağımız için menüyü geniş tutmak istedim. sizin önerebileceğiniz kolay ve çocukların sevdiği tarifler var mı?
Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar biz kahvaltımızı yaptık bir bakayım dedim..
İnşallah canım yaaa başarırsam anlatırım:)
Aslıcım onu hiç bilmiyorum canım ama araştırayım onuda senin içinopuyorumnanaktan
Ben daha önce kolestonla kahve boyadım canım deli gibi akıyordu ilk olarak bu hiç akmadı..Kızılı zaten 10 sene kullandım o kan gibi akar...
Arzucum bizim işimiz zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun biz beraber yatmadığımız halde zorlanıyorum...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kıyamam sana yaa insan kıskanır evladını çok normal canım benim..
Betül cila da tekrar saç boyanıyor.Öyle bir işlem olmadı..Röfleden tecrübeliyim zaten artı sarı saçta daha çok uygulanır matlığı gitsin diye..
Çoğu yerde loreali bilmyorum çünkü lorealin gerçek kuaföründe 80 100 bin ytl civarında para veriyorsun..
bir anlaşma yapılıyor ve loreal senle iki senelik anlaşma yapıyor eğer başka bir ürün kullanırsanki şampuanından saç kremine kadar çok büyük tazminat davası açıyor..Konseptinide kendi gelip komple kuruyor...
Gzli saklı kullananlar varsa bilmiyorum tabiki...
İsmide Kemal Mustafa bakarsan netten görürsün zaten sheraton çeşmede bile şubesi var...
Benim gittiğim kuaför İzmirdeki en lüksü kuaförlerden canım 200 ytl civarında saç boyuyor ve boyayı kutusuyla yanında sıkıyor...
Mahalle kuaförü değil yani..Arkada boya sıkarsa oyarlar onu....
duygucum saçlarını güle güle kullan. oh ne güzel eşin de sana yardımcıymış fönlet boyat valla zemuszemus
herkese günaydın...dün akşam annemler bizde kaldı. bizimki her zamanki gibi onları görünce çıldırdı. bi görseniz nasıl şımarıyo, nasıl şirinlikler yapıyo. akşam zor uyuttum. bir kutu vardı evde onu tutup sürüyo. yorulmak nedir de bilmeden. bayağı bi oyalandı.sabahta kalkınca annelerle oyalandı bende bu sayede biraz uyuma fırsatı buldum. bu arada kızlar bu hafta sonu dogum gunu yapcam ogluma. menüme tam karar veremedım. sızınle paylasayım. doğum günü pastamız, kısır, tost ekmeği salatası, mantar kurabiye, patates kroket, sigara böreği, çikolatalı toplar, bir de milföy hamurundan küçük lokmalık börekler yapcam. annemde puaça yapıcak. kalabalık olacağımız için menüyü geniş tutmak istedim. sizin önerebileceğiniz kolay ve çocukların sevdiği tarifler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?