Doğum yapmış olan anneler buraya....

uyy sınır bozucu gercekten :1closedeyes:

herkese günaydın...dün akşam annemler bizde kaldı. bizimki her zamanki gibi onları görünce çıldırdı. bi görseniz nasıl şımarıyo, nasıl şirinlikler yapıyo. akşam zor uyuttum. bir kutu vardı evde onu tutup sürüyo. yorulmak nedir de bilmeden. bayağı bi oyalandı.sabahta kalkınca annelerle oyalandı bende bu sayede biraz uyuma fırsatı buldum. bu arada kızlar bu hafta sonu dogum gunu yapcam ogluma. menüme tam karar veremedım. sızınle paylasayım. doğum günü pastamız, kısır, tost ekmeği salatası, mantar kurabiye, patates kroket, sigara böreği, çikolatalı toplar, bir de milföy hamurundan küçük lokmalık börekler yapcam. annemde puaça yapıcak. kalabalık olacağımız için menüyü geniş tutmak istedim. sizin önerebileceğiniz kolay ve çocukların sevdiği tarifler var mı?

CANIM SıZıN DE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ŞıMDıDEN BEN de pazar günü yapıcam inşallah o gün gündüz birde nişanımız var ama bakalım yanına biiler yapmaya çalışıcam bende yapabilirsem...
betüş işte öyle çok sinir bozucu dimi ama bu sabah 6,30 da kalktım sırf tunahanıma kahvaltısını ben yaptırayım biraz daha fazla ilgieneyim diye yarın sabah altıda kalkıcam akşamları erken uyuyor bizimki çünküü...

ustune cıla da atmıs olmasınlar bu sebeple akmıyor olabılır, aslında cogu yerde loreal kullanılıyor yanı ıyı yerlerde ama tabı loreal deyıp arkada baska boya karıstırıyorlarsa bılemem kaydirigubbakcemile3

oy kıyamam yaa annelık nası bısey boyle dımıı :teselli:

Burdayım kııı şu boyayı kendim nasıl alırım evde boyarım onu araştırıyom ama kuaför olmak gerekiyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kuaför depoları var
istanbulda çok var ,izmirde de vardır kesin oralarda kesin bulursun.
sen bana söyle loreal in hangi ürünü sen bulamazsan ben sana kargolarım bulup

evet dogru gozdenın dedıgı gıbı kuaför malzemelerı satan buyuk yerler var ıstanbulda cok var ama ızmırı bılmıyorum tabı bende..
ama sonucta orası da buyuk bı sehır olması lazım ıllakı..

teşekkür ederim canım, sizinkide kutlu olsun.benim içinde zor olacak hazırlıkyapmak temizlik felan ama bakalım artık yapıcam bi şekilde.

Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar biz kahvaltımızı yaptık bir bakayım dedim..

ınşallah canım yaaa başarırsam anlatırım:)
Aslıcım onu hiç bilmiyorum canım ama araştırayım onuda senin içinopuyorumnanaktan
bende yeni siyaha boyattım garnier aldım bu sefer çok memnun kaldım hem ipek gibi yaptı saçımı parlak da oldu ve akmadı banyoda akma olayo kızılda çok oluyor bence

Ben daha önce kolestonla kahve boyadım canım deli gibi akıyordu ilk olarak bu hiç akmadı..Kızılı zaten 10 sene kullandım o kan gibi akar...
benim oğlanda meme delisi saliha nasıl ayrılcak bunlar amanın çok işimiz var ben ne kadar emiyor bilmiyorum ama canı sıkıldımı gündüz ağzında gece cabası zaten siz berabermi yatıyosunuz?????
Arzucum bizim işimiz zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun biz beraber yatmadığımız halde zorlanıyorum... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kıyamam sana yaa insan kıskanır evladını çok normal canım benim..
Betül cila da tekrar saç boyanıyor.Öyle bir işlem olmadı..Röfleden tecrübeliyim zaten artı sarı saçta daha çok uygulanır matlığı gitsin diye..
Çoğu yerde loreali bilmyorum çünkü lorealin gerçek kuaföründe 80 100 bin ytl civarında para veriyorsun..
bir anlaşma yapılıyor ve loreal senle iki senelik anlaşma yapıyor eğer başka bir ürün kullanırsanki şampuanından saç kremine kadar çok büyük tazminat davası açıyor..Konseptinide kendi gelip komple kuruyor...Yani bütün kuaför havlusuna kadar loreal olmalı o zaman gerçek oluyor....
Gzli saklı kullananlar varsa bilmiyorum tabiki...
ısmide Kemal Mustafa bakarsan netten görürsün zaten sheraton çeşmede bile şubesi var...
Benim gittiğim kuaför ızmirdeki en lüksü kuaförlerden canım 200 ytl civarında saç boyuyor ve boyayı kutusuyla yanında sıkıyor...
Mahalle kuaförü değil yani..Arkada boya sıkarsa oyarlar onu....

Son düzenleme:

doğum gününz kutlu olsun canım

duygucum saçlarını güle güle kullan. oh ne güzel eşin de sana yardımcıymış fönlet boyat valla zemuszemus

selamün hello cancanlarr:)
duygucum kıyamam sana..eguşu teskin etmenin başka yollarını bulmak şart..saçını gülegüle kullan..tuzlu muzlu ama kalite yerde sonuç herzaman hele boya konusunda farklı oluyo..annemlerın buyukkluptede moss var..kızkardeşimhep orda boyatıyo ve kızıl olmasına ramen akmıyo,pasparlak cıkıyo..o paranın hakkını verıyolar işte..benımde dipler açıkkestane çıktı..gerisi siyah..zaten saçımaz..berrrbat duruyo..bende bi mossa gitcem bakalım sırf boya için..
ismetbabayla hava almaya cıktı..gece mısafır vardı..eşimin müdiresi ve eşii..kızda hamılyemiş buyuk ıhtımal ılk bizle paylaşmaya gelmiş çook mutlu oldum..allah devamını getırsın..buarada eşimde ilkkez -tamam umutun evkadınlıgı kaldır at çöpe ama anneliği umdugumun 200katı oldu gbisinden bişiler söyledi..hiç övmez,takdır etmez,mendabur kocamın bu tavrı benı onore etti bugun ona yemek yapiim barii:)anneliğin kademesi,200 500 katlığı yok aslında..ama ben gibi uyku canavarı,umursamaz,pasaklı ve serseri bi kadından beklemediği haller görmüş sanırım:)
anacım gelıcek bugun..baban bana harçlık verırse sana bişiler almaya çıkalımmı dedi..amanın..ben bişiler almayalı yıllaroldu bee:)afallarım ne alacamı bılemem bişide alamam sanırım:)amabi kot lazım...bikaçta üst...mutlu bigün demek alışverişe cıkmak demekmiş ayrica:)
mevlidecim bende özledim..bu haftasonu uyarsa hazır havalarda güzelken buluşsak aslında deryacımın oralarda felan.
deryacım..çok haklsıın..kıskanmamak mumkun deil...amaemın ol bi seneye kalmaz tuniş senın daha farkında olucak ve bunların hiçbirini hatırlamicak..bilmemnenin keyfıne sabah akşam çalışmıyousunki
sen..yavrun için çalışıyosun sonuçta..valla dün gece ölmüştüm yorgunluktan e hadi sabaha topliim mutfagı dedim..ama yavruma gece mama yapıcam bu pislikte olmaz dedim..çamaşırsularıyla ovana kadar temızleyıp yattım..yanii hepimiz bi şekilde emek verıyoruz...allah emeklerımızı zayi etmesin..allah sağlık versin..kalbini ferah tut..balağızlının bitanecik annesi var..oda sensin..zaten balağzınıda senden almış güzel annesi
:)

Son düzenleme:

hayırdır inşallah canım evet kafana takmışsın demekki ama kıskanma bacım senin yerin hep ayrıdır en başta anne gelir nekadar babaya vss gider düşkün gibi görünselerde bebeklerimiz hep bizi kalplerinin en üst köşesinde tutarlarr kaydirigubbakcemile3merak etme bende kıskanıyorum babayı bazen ama genelde bişii olunca anneee diye beni arıyorrkaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım güzel bir parti olur inşallah menünde iyi bence kuru pasta yap canım şu kalıplar ile ben yapmıştım araba dondurma adam şekli ve kalpli şekiller ile çocuklar bayıldılar ceylin bile illaa alacak istiyordu hepkaydirigubbakcemile3

Duygu senın kuafor ıcın demedım o arkada sıkma olayını.... loreal kullanıyoruz dıyen ısttekı kuaforler ıcın dedım.. oyle yapanlarda oluyormus cunku duymustum.. ayrtıntısını bılemem.. tabı bahsettıklerım de subelerı olan adı duyulmus kuaforler degıl, yıne kazık fıyatlarda ama ıste bazı sıtelerde, yada ıste dıs gorunusu guzel kuaforler fılan oluyor ya onlar..

yoksa adı tanınmıs bı cok kuafor de var onlar elbette yapmaz.... kalıtesı bılınıyor bı kere.. bende bu son sarı sac maceramı alı gur de yaptırmayıı dusunuyorum artık madem kazık yıyoruz yedıgımıze deysın dıye... artık ıcıme sınsın yanı ıstedıgım tutsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…