Doğum yapmış olan anneler buraya....

alışveriş gibisi varmı bee insan çoook mutlu oluyor değilmiiikaydirigubbakcemile3 bende kendime bişii almıyorum bayadır kilolar yüzünden bişii de yakışmıyorki evdekilerle idare ediyom işte ama zayıflayayım bi tam bi alışveriş yapıcam fazla uçmadan tabiikaydirigubbakcemile3

bu foto manita zamanlarımızda..adaya gidiyoduk..bu fotoda uzun zaman sonra nıhayet güvenerek yaslandıgım bi omuz bulmanın huzuru ve dinginliği var.....buyüzden evlendim sanırım onla...herşekilde bana sahip çıktı...netten tanıştık düşünün..ama beni algılayabildi..akıllıydı..sezgiliydi...cevheri gördü:)ahandabi keriisss aman kaçırmiim dedii ve evlendik işşte:))

hadi hayırlısı bacım valla kuaför olayı çk önemli ben çok kuaför değiştim ama sonunda kuaförcüğümü buldum 7-8 yıldır aynı kişiye gidiyom kesim fön boya röfle vss için hatta zaman bulamazsam saçım öle kalıyor başka yere gidemiyom alıştım serdarcığıma .
bende cuma günü saçımı kestiricem biraz bakıma giricem kuaförüm bana yardımcı olacak bu konuda aldım ben sana gerekenleri karışımda yaptım sana dedi gidince ilk bakımımı yapıcak sonra kurban bayramına doğru röflemi atarım artık herhalde saç biraz kendine gelsin valla mahvoldu saçlarım accayip dökülüyorlar matlaştılar feci durum yanii doğal bakımlar ve profesyonel bakımlardan yardım alıcam artık bakalım nasıl olcak sonuçç

kız nettenmi tanıştın en allah seni netsin emiiii:sm_confused: neyseki mutlusun ya oda güzel neolursa olsun her evlilikte mutlaka sorun oluyor 4*4 lük evliliğim var diyenin alnını karışlarım ben zatennkaydirigubbakcemile3

sana sarı sac cok yakısıyo hıcrancım o sarı saclı yandan baktıgın avatarını hala unutmuyorum cok seker opuyorumnanaktan

Yok canım ben sana benim kuaförüme dedin demedim zaten sadece anlattım yani lorealin çalışma prensibini..Benim hayalimdeki iş olduğu için çok araştırıyorum..Biraz anlasam birde eşimin beklediği bir para var o gelse böyle bir işe seve seve girmek istiyorum aslında ama bir mok bilmiyorum işte...
Vardır yapanlarda tabiki..İşte yani bu benim gittiğim kuaföre olmaz böyle şeyler demek istedim..
Bende bir daha gidebilceğimi zannetmiyorum zaten..Biliorsun benim gittiğim bir arkadaşım var kuaför konuşmuştuk ama benim saçım o kadar yıprandıki çareyi öyle bir kuaförde aradım belki daha iyi olur diye..Gerçektende oldu..
Bencede çok yıpranmış bir saça iyi bir kuaförde kazık yeme pahasına yaptırmak lazım...
Ben araştırdım mesela bana kullandığı boya tüpü 25 lira 2 tüp kullandı gerisi kendine kar işte..Ama piyasada yok sadece kuaförlere veriyorlar bu boyayı..
Şimdi bir site buldum kuaförlere satıyor net üzerinden üye oldum vergi no falan istiyor ama bakalım alabilcemmi...

sana sarı sac cok yakısıyo hıcrancım o sarı saclı yandan baktıgın avatarını hala unutmuyorum cok seker opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım ama orda hem saçlarım hem fiziğim güzeldi saçlar belimdeydi ve kilom 56 idi yine gelirmi o günler dersinn

valla kiloma takmış vaziyetteyim fena şekilde beni bunaltıyor bu durum ama sıkı dietlerede giremiyorum sağlık neden iel tabii sporda fırsat kalmıyor valla bir ara yapıyordum ne güzel komşumla sitenin bahçesinde yürüyorduk ama oda bitti evimde koşu bandı var ama üzerine çıkamıyorum bile bu cuma doktoruma randevum var adam azıma mıçıcak resmen onuda stres yaptım ulen bu kiloyla kıcın da ağrır belinde dicek adam hoş moş ama çok keskin sözleri var gaza getirmek için iğneli konuşuyor ama gerçektende kızıyor yanii bi taraftan da napiim vericem söz dicem ama belimin ağrısına da çözüm bulsun ameliyatsız biçimde inşallah
valla tırsıyom gene bişiiler olmuştur fıtıklardan birine diye korkuyorumm

duygucum yen,i resimler bekliyoruz o zaman güsellik görelim içimiz açılsın dimi ama yaaa::))

Canım şuan zombi gibiyim süslü püslü bir anımda aynen koyarım şimdi koyarsam günün kötü geçerkaydirigubbakcemile3
Ohhh yaa ne güzel yap bol bol alışveriş yakışır arkadaşıma...Senin saçların uzun ve güzel görünüyor Umutcum moss zaten manyak bir kuaför orda bir kere boyatsan rengi oturur toparlarsın canımopuyorumnanaktan

betüşüm haklısın ..bazıları bikaç boya karıştırıyo..isimli yerler yapamıyo ama işte..ataşehir ve buyukklüp moss u da tavsıye ederım..ali gürde bızım orda sanırım..oda süper..dediğin gibi zaten bu kazıgı yıyos ama değsin enazından..ama son fotonu gördüğümdede valla siyah yakışır kızıma dedim:)
hicoşcummsen nedıyon yaaa:)alışveriş alışverişşş alışşveriiiişşş:)be bekarken biseferpederharçlıgımı kestıydı..evden felan kaçıyodum..içiyodum gece gelmıyodum felan..bi baktım hiç paramyok..açtım dolabımı döktüm eskılerı yükledim arabama dooru salı pazarına:)bakındım..bi baktım bi abi..hemşerime benzıyo:)abi dedimbana yer lazım bunları satcamdaha önce hiç pazarcılık yapmadım..tamamkardeşim buyur gel yanımadedi..yerlere para öduyosunuz ve mafya olmu herkezede yer yok..ama öderim nekadarsa dedim..tamamsen helebi sat bakalım dedi:)anacımm 2 saatde 150 tl topladım:)allah bereket versin..abiyede 15lıra verip evime geldim:)alışveriş çok zevkli..ticaretde çook zevkli..o 2 saatde kazandıgım parayı 5 dakkada yedimtabiki:)..heygidini günlerr:)

Kızlar ben sabah kahvaltısını ayrı ayrı veriyordum normal bizim yediğimiz gibi ama çiğneyene kadar yoruldugundan yarım dılım ekmek yumurtanın sadece sarısın peynır falan yıyordu..Vazgeçtim yine hepsini karıştırmaya başlıyorum çünkü kahvaltı az yedimi içim rahat etmiyor..Günün en önemli öğünü bence..
Bugün yarım armut,süt,peynir yumurta,bal,kuruyemiş ve ekmeği rondodan çektim az pütürlü bıraktım hepsini yedi maşallah...
Bütün dişleri çıksın o zaman yesin tek tek yaa içime sinmiyor...
Nasıl olsa öğlen akşam normal yiyor...

Hey Allahım yaa alemsin Umutcum yaa güldürdün sabah sabah beni Allahta seni güldürsün:roflol:

slm arkadaşlar size birşey sormak istiyorum pazartesi günü 1 yaş aşımızı olduk ve oğluşumda dün sabahtan beri kusma var normal mi acaba
hemşire döküntü ateş halsizlik olur demişti ama kusma demedi kafam karıştı yaaakafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3:roflol: SENDEN KORKULUR KIZ VALLA CADISIN SEN CADIIIII sen aç susuz kalmazsın maşallahhhkaydirigubbakcemile3

umutçum sağol moral veriyorsun bana gerçekten...annem de hep öle sölüyor en fazla üç yaşına kadar diyor ondan sonra anneci olur bebekler diyor kendisi de bakıyor o bebekte anneme bağlı ama kayınvalde kendi çapında havaya giriyor bi de millet benim yanımda aa bak annesine gitmiyor babannesinden ayrılmıyorr aaa aynı fatih diyor ya komşuları da deli oluyorum ya cidden söylüyorum bunu bazen gerçekten bu benim çocuğum mu diye düşünüyorum o kadar sahipleniyor ki onunmuş gibi ve sürekli gel babası gel fatih ay ben dayanamam sabrederim ama bigün olur fena patlarım kaynana maynana dinlemem valla...sölerimmm

ben arada vermeye çalışıyom evet az yiyor benimkide ama pek sevmiyor öle tek yemeyi ekmek manyağı benimki bi onu nekadar verirsen yiyor patlayana kadarda yer yanii okaaakaydirigubbakcemile3 o nedenle bende karıştırıyom halaaa

umutçum iyi alışverişler dilerim o zaman şimdiden sana...valla sen istersen herşey elinden gelir çekip çevirirsin herşeyi ama en iyisini yapıon her dakika kendini ev işlerine adamana hiç gerek yok bence bu erkek milletine yaranılmaz ne de olsaa....duygucum yaa aksine günümüz iyi geçer bence makyajsızda güselsin sen...
bu arada kızlar ben normalde çok kıskanç bir insan değilimdir böyle anlatınca yanlış anlaşılmasın.ama tnahan söz konusu olunca kıskanıyorum işte ya kıskanmakta değğil belki sinir oluyorum işte

geçmiş olsun canım benim başıma gelmedi ama olabilirmi onuda bilemiyorum bence dr ara sor hemen en sağlıklı bilgiyi ondan alabilirsin burdan arkadaşlarda oldumu onuda bilemeyeceğim bazı bebeklerde farklı etkiler olabilir ama nolur nolmaz doktorunu bilgilendir bence
bu arada 1.yaş aşısı derken kabakulak kızamıkçık aşısındanmı bahsediyordun bizde geçen hafta olduk ama bizde çok şükür bi etki olmadı

korkma bacım hepimiz öleyizdir accıkk bebeğimizi kıskanırız onun sevgisini kimselerle paylaşmak istemeyiz anlıyorum snei hemde çookkkk:kedi:

amannnnnnnnnnnnnnnnn atın ölümü arpadan olsundedim aldım bi paket çekirdek açtım çitliyom bi taraftan ayyy napiim canım çektiii yawwww accık yiyem sonra bırakırım geneeekaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar newlife kapsama alanı dışında baktımda neden acep eda gelmiyor bu ara seda da ölee derya hilarya vss nerde bu gacılarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…