Doğum yapmış olan anneler buraya....

ewet kızamıkçık aşısı canım birazdan arayıp soracağım hastaneyi öğle tatlindedirler diye aramadım
teşekkürler

deryacım canımbenim...haklısın..cahiller işte...ya sabır annesi..yavrun için onuniyiliği için buna sabredıyosun sonuçta..eşini gördüm valla dünya efendisi güzel kardeşim oda benim ama tuniş aynı sen:)eh eşinindebi havasını almıştır illaki..boşvereller ne derse desin..annene bak sen..3 yaşında anlicaz anne oldugmuzu en iyi şekilde..şimdi gönüllü bakıcıları onlar bişiyin farkındadeil:)haklısın valla erkek mılletıne değmez sonuç hep aynıı ..amaan boşverelim yavrumuz iyimi sağlıklımı gerisii çokda tınn..

ewet kızamıkçık aşısı canım birazdan arayıp soracağım hastaneyi öğle tatlindedirler diye aramadım
teşekkürler

kusura bakma canım yardımcı olamadım pek ama emin olmaığım bi konuda cevap vermek istemedim neticede sağlık olayı ama bildiğim kadarı ile kızamıkççık aşısının pek öle etkileri olmuyor yani hafif etkiler olur diye biliyorum ondan dr ara dedim

Son düzenleme:
arkadaşım kusma normal deil ..sen bi dr a göster bence..üşütmüş felan olabilir..önlemini almış olursun.
valla bende karıştırıyorum..bi dişlerimiz artsın sonra..ayrı yedirmeye kalksambi saatde yarım ekmeği az peynırı anca yediririm..ben bıkmam ama o bıkar bılıyorum..şimdilik kalsın..zaten 3 5 kaşık yıyoruz onuda..napim..

:roflol:

Ay Allah ıyılıgınızı versın emıı... :))

hıcrancıımm sen yaparsın masallah azımlı becerıklı hatunsun oncekınden daha bıle fıstık olursun yeterkı ınan ve ustune dus hayatımmŞeniz

hıcrancıımm sen yaparsın masallah azımlı becerıklı hatunsun oncekınden daha bıle fıstık olursun yeterkı ınan ve ustune dus hayatımmŞeniz

yaparım demiii ver gazı verr ben şimdiden başladım diete zatenn çekirdek çitliyommm:roflol::roflol:

şaka bi yana valla vermem lazım ama nasıl olcek pek onu bilemiyom işteee

Deryacım gerçekten üzülme ana gibi yar olmaz boşunamı demişler kim bakarsa baksın..
En büyük örnek benim eşim babannesine ilk torun..Her hafta sonu gider orda kalırmış..Durumlarıda iyimiş ne isterse yaparlarmış..Çok sever babannesini ama annesi ayrı...Yani anne her zaman ayrıdır canım o farkı anladığı an zaten sende görceksinopuyorumnanaktan

Ege ekmekle pek arası yok ben vermedim diye sanırım bir ara obez derecede şişman olduğu için doktor verme demişti sonrada alışmadı..Bende hiç ekmek yemem mesela anasına çekmiş benim oğlumkaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar newlife kapsama alanı dışında baktımda neden acep eda gelmiyor bu ara seda da ölee derya hilarya vss nerde bu gacılarklava:
Geçenlerde bende aklımdan geçirdim sedayı falan kayboldular ya..

Ay Allah ıyılıgınızı versın emıı... :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahanda şurdaki halime dönsem yeter sanırsammm

Dönersin bacım ya azmin elinden ne kurtuluryerimsenibenÇokta yakışmış zayıflık kız ha gayret valla maşallah

vay anam bacımm:)çok hoşsun hicran..kadınsı farklı bi havan var..gördüğüm kadarıylaçokdabi kilon kalmamış baya vermişsin sanıyorum..yaparsın tabi sen neler yapmış üstesinden gelmişsin..amasağlık sorunları engeller kilo işlerini..önce sağlığına bak..gelecek yaza kadar verirsin yavaşyavaş..hemceylın hanımdahada ayaklanıyo gunden gune artıcak koşturmalar..4321 hapınıda tavsıye ederim..detoks ilacı gibi kereviz sapı ebegumecı felan var içinde..gerçek anlamda bıtkısel..

iştahmı kesiyo yağmı yakıyo ne işe yarıyor o hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…