- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.121
geçmiş olsun canım benim başıma gelmedi ama olabilirmi onuda bilemiyorum bence dr ara sor hemen en sağlıklı bilgiyi ondan alabilirsin burdan arkadaşlarda oldumu onuda bilemeyeceğim bazı bebeklerde farklı etkiler olabilir ama nolur nolmaz doktorunu bilgilendir bence
bu arada 1.yaş aşısı derken kabakulak kızamıkçık aşısındanmı bahsediyordun bizde geçen hafta olduk ama bizde çok şükür bi etki olmadı
ewet kızamıkçık aşısı canım birazdan arayıp soracağım hastaneyi öğle tatlindedirler diye aramadım
teşekkürler
:roflol:Canım şuan zombi gibiyim süslü püslü bir anımda aynen koyarım şimdi koyarsam günün kötü geçerkaydirigubbakcemile3
Ohhh yaa ne güzel yap bol bol alışveriş yakışır arkadaşıma...Senin saçların uzun ve güzel görünüyor Umutcum moss zaten manyak bir kuaför orda bir kere boyatsan rengi oturur toparlarsın canımopuyorumnanaktan
:roflol:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım ama orda hem saçlarım hem fiziğim güzeldi saçlar belimdeydi ve kilom 56 idiyine gelirmi o günler dersinn
valla kiloma takmış vaziyetteyim fena şekilde beni bunaltıyor bu durum ama sıkı dietlerede giremiyorum sağlık neden iel tabii sporda fırsat kalmıyor valla bir ara yapıyordum ne güzel komşumla sitenin bahçesinde yürüyorduk ama oda bitti evimde koşu bandı var ama üzerine çıkamıyorum bilebu cuma doktoruma randevum var adam azıma mıçıcak resmen onuda stres yaptım ulen bu kiloyla kıcın da ağrır belinde dicek adam hoş moş ama çok keskin sözleri var gaza getirmek için iğneli konuşuyor ama gerçektende kızıyor yanii bi taraftan da napiim vericem söz dicem ama belimin ağrısına da çözüm bulsun ameliyatsız biçimde inşallah
valla tırsıyom gene bişiiler olmuştur fıtıklardan birine diye korkuyorumm
:roflol:
Ay Allah ıyılıgınızı versın emıı... :))
hıcrancıımm sen yaparsın masallah azımlı becerıklı hatunsun oncekınden daha bıle fıstık olursun yeterkı ınan ve ustune dus hayatımmŞeniz
yaparım demiii ver gazı verr ben şimdiden başladım diete zatenn çekirdek çitliyommm:roflol::roflol:
şaka bi yana valla vermem lazım ama nasıl olcek pek onu bilemiyom işteee
umutçum sağol moral veriyorsun bana gerçekten...annem de hep öle sölüyor en fazla üç yaşına kadar diyor ondan sonra anneci olur bebekler diyor kendisi de bakıyor o bebekte anneme bağlı ama kayınvalde kendi çapında havaya giriyor bi de millet benim yanımda aa bak annesine gitmiyor babannesinden ayrılmıyorr aaa aynı fatih diyor ya komşuları da deli oluyorum ya cidden söylüyorum bunu bazen gerçekten bu benim çocuğum mu diye düşünüyorum o kadar sahipleniyor ki onunmuş gibi ve sürekli gel babası gel fatih ay ben dayanamam sabrederim ama bigün olur fena patlarım kaynana maynana dinlemem valla...sölerimmm
ben arada vermeye çalışıyom evet az yiyor benimkide ama pek sevmiyor öle tek yemeyi ekmek manyağı benimki bi onu nekadar verirsen yiyor patlayana kadarda yer yanii okaaakaydirigubbakcemile3 o nedenle bende karıştırıyom halaaa
Geçenlerde bende aklımdan geçirdim sedayı falan kayboldular ya..bu arada kızlar newlife kapsama alanı dışında baktımda neden acep eda gelmiyor bu ara seda da ölee derya hilarya vss nerde bu gacılarklava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Ay Allah ıyılıgınızı versın emıı... :))
ahanda şurdaki halime dönsem yeter sanırsammm
Dönersin bacım ya azmin elinden ne kurtuluryerimsenibenÇokta yakışmış zayıflık kız ha gayret valla maşallah
uyyyy hicoşşş o sen misinnnn???hicoş zayıflaaa
Yaparsın yaparrsıııınnnnnn :lepi:
Ben sarı saclı bı resım ıstıyooommmmmmm delikafadulden
vay anam bacımm:)çok hoşsun hicran..kadınsı farklı bi havan var..gördüğüm kadarıylaçokdabi kilon kalmamış baya vermişsin sanıyorum..yaparsın tabi sen neler yapmış üstesinden gelmişsin..amasağlık sorunları engeller kilo işlerini..önce sağlığına bak..gelecek yaza kadar verirsin yavaşyavaş..hemceylın hanımdahada ayaklanıyo gunden gune artıcak koşturmalar..4321 hapınıda tavsıye ederim..detoks ilacı gibi kereviz sapı ebegumecı felan var içinde..gerçek anlamda bıtkısel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?