- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.141
canim cok guzelsin kilo sana cok yakisiyor,ama fazla kilolu degilsin sen.:CüvCüv:naniknanik
canim cok guzelsin kilo sana cok yakisiyor,ama fazla kilolu degilsin sen.:CüvCüv:naniknanik
ben de kilolardan kurtulmaya calisiyorum ama kendime cok zaman verdim 1 sene.
ok tatlim no problem.sengözlerimebaksanab
1 sene sonra da gene zaman vermeyesin sakın 1 sene dahaakaydirigubbakcemile3
Hicrancım yağ yakımı diyor açıklamalarda ama kullanan ağızdan dinlemek daha önemli Umut bu işin piri:)))
ceylin kuduruyor ille klavyeyi istiyor birazda o yazışsın sizinle teyzoşlarııı =)
orası öle piri hafendi ama kendi zaten çıtır hatun kilo problemi yokki o gacının neresini zayıflatmış o bakemmm kız 67 tl imiş baktım nettende şişesi günde 2 tablet alınıyormuş 1 ay sonra 15 gün daha 1 tablet devam ediyomuşun 2 şişe almak lazım yuvarlak hesap 140 tl e bide bizim bünye de işe yaramazsa diye çekin/iyo*mhani bünyeye balı ya bazı şeyler ama denemek lazım tabii para ayarlamam lazım bakem
:dilcikar: ne guluyon luuu bir sene icinde aldigim kilolari bir sene icinde de vercem hee no olceksositososito
senin annen benimki gibi beni kilolu heic begenmiyor,benim yarica gobiim de var hep hamile gibi geziyom.ikinci mi geliyor diye soran oldu,dusun.:CüvCüv:naniknanik
Fgvb
gjmnh bv
7666666666666666666621111111111111
kız benim annem bana süzüldün diyoorrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: anne işte kilo verince hasta olcan diet yapmna gerek yok iyisin diyorrr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?