- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.161
umutçum sağol moral veriyorsun bana gerçekten...annem de hep öle sölüyor en fazla üç yaşına kadar diyor ondan sonra anneci olur bebekler diyor kendisi de bakıyor o bebekte anneme bağlı ama kayınvalde kendi çapında havaya giriyor bi de millet benim yanımda aa bak annesine gitmiyor babannesinden ayrılmıyorr aaa aynı fatih diyor ya komşuları da deli oluyorum ya cidden söylüyorum bunu bazen gerçekten bu benim çocuğum mu diye düşünüyorum o kadar sahipleniyor ki onunmuş gibi ve sürekli gel babası gel fatih ay ben dayanamam sabrederim ama bigün olur fena patlarım kaynana maynana dinlemem valla...sölerimmm
Aman benim kayınvalidemde sürekli burnum aksa kızım çok kilo verdin ondan bünyen zayıf regli olmadım ee o kadar kilo verince dengen bozuldu der durur...Ye kızım bak zayıf düşcen allah aşkına yee bir lokma al bari baskıları öldürüor beni...Geçenlerde bir kızdım ya ne kadar ısrarcısın ben 30 yaşında kadınım ne yiceğimi bilmiyormuyum dedim iyi tamam ne yersen ye dedi..2 gün sonra yemeğe gittik mercimek çok severim ben yapmış bır tabak yedim allahaşkına bir tabak daha ye dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan nekadar dusunceli kaynan varmisnaniknanik
deryacım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bu sabah aşağıya kahvaltıya çağırdılar ama tartıştım geldim yediğimden içtiğimden de bişey anlamadım valla bu sahiplenmeden sen bilmezsinlerden bi çocuğa bakamıyorsunuz lardan bıktım artık
kayınpederim çocuğu öyle bi şımartıyor ki onun yüzünden kahvaltı mı ettik ne ettik anlayamadım ben yedirmeye uğraşıyorum o şaklabanlık yapıyor çocuk da onunla oynıcam diye yemiyor bi de ondan yardım istiyor ağlıyor beni iteliyor ben şımartmayın dedikçe inadına yapıyor resmen bıktım valla
bi güzel anlatıyorum ya herseferinde böyle yapmayın iyi olmuyor çouk için diyorum anlamıyor ya adam kas kafa
bu sabah bağırdım ilk defa, ağzını açıp bişey diyemedi ellerim titredi ya sinirden
ha bii de beni iteledikçe yemedikçe de gülüyorlar sanki bi marifet yapmış gibi herkes kaynanadan dertli olur ben kayınpederden
gerçi kaynanamda ayını dün akşam onur onlardaydı ben almaya gittim kaç onur kaç annen geldi diyor ya deli mi ne
en sevmediğim şeydir şımarık ana baba sözü dinlemeyen çocuk sonunda onur da öyle olsun istemiyorum
OFFF fatmacım yaaa çok iyi anlıyorum al bizden de o kadar yaniii....ya hepsi mi aynı bunların hepsi aynı ise benim annem babam niye böyle değil yok ya cahillik bence başka hiçbir açıklaması yok..sanki oyuncak bu çocuklar bende diyorum kayınvalideye anne hayır de öğrensin herşeye müsade etme ben hayır derim sen yap dersen bu çocuk şımarır dengesiz olur diyorum anlıyor mu acabaa nerdeee....en iyisi hepsinden uzak durmak ooff
evet bencede oyle.... cok ıc ıce olunca yuzgoz olunuyo valla.. en ıyısı mesafeyı korumak sadece mısafırlıge gıtmek gelmek yoksa zor ısler valla.. ama mecburıyet o apayrı bısey tabıı..
ahanda sarı saçlı halimden buluklarım ama pek net değiller
betüş senin dediğinde buuu
silinmiştirrrrrrrrrr
ulen resimlerde hep boğazda çekilenler heee demekki sarı şaçlıyken hep boğazda fink atmışım keramet saçtaymışş ben gene boyatam boğaz bekle beni geliyommmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bulursam koyarımm pcden cd ye attım yer kaplıyor diye de bazılarını netten yedeklemiştim picassada ordan buldum dakoydumkaydirigubbakcemile3
ulen betül bak bakacaksan da silicem len sonra görmedim demeee kaçmışın gene cadııı 96
orası öle piri hafendi ama kendi zaten çıtır hatun kilo problemi yokki o gacının neresini zayıflatmış o bakemmm kız 67 tl imiş baktım nettende şişesi günde 2 tablet alınıyormuş 1 ay sonra 15 gün daha 1 tablet devam ediyomuşun 2 şişe almak lazım yuvarlak hesap 140 tl e bide bizim bünye de işe yaramazsa diye çekin/iyo*mhani bünyeye balı ya bazı şeyler ama denemek lazım tabii para ayarlamam lazım bakem
fatmacım insan kendi annesine herşeyi söyleyebiliyor ama yeminlen ben tunahanı sormak için ararken bile çekiniyorum şöyle yap böyle yap diyemiorum ama annem olsa derim zaten annen sonuçta senin mutlu olman ile o da mutlu olur o yüzden de dikkat eder senin için değerli olan birşeye sanırım aradaki fark bu...ama kendi kızlarının çocuğuna baksalar bunlarda öyle laf dinler iyi bakarlar gibime geliyor...bizi takan kimmm
canımm sizdemi nette tanışıp evlendini bizde aynenn canımm. 2 yıl görüşüp tanıştık sonrada evlendik.bu foto manita zamanlarımızda..adaya gidiyoduk..bu fotoda uzun zaman sonra nıhayet güvenerek yaslandıgım bi omuz bulmanın huzuru ve dinginliği var.....buyüzden evlendim sanırım onla...herşekilde bana sahip çıktı...netten tanıştık düşünün..ama beni algılayabildi..akıllıydı..sezgiliydi...cevheri gördü:)ahandabi keriisss aman kaçırmiim dedii ve evlendik işşte:))
bizdee nette tanışmıştık şekercimm.dedigin gibi böylede sorun oluyor öylede sanırım farketmiyor iki farklı kişilik aynı evde olunca ister istemez sorun çıkıyor.kız nettenmi tanıştın en allah seni netsin emiiii:sm_confused: neyseki mutlusun ya oda güzelneolursa olsun her evlilikte mutlaka sorun oluyor 4*4 lük evliliğim var diyenin alnını karışlarım ben zatennkaydirigubbakcemile3
duygucum canım benim bende düşünmüyor degilim heleki diş çıkarıyor bizimki yemesi yine azaldı o yüzden sabahları biraz daha erken kalkıp evden çıkmadan kahvaltısına katılacakları blendır kabına koyarım diyorum bakıcı uyanınca çeksin yedirsin diyorum. Duygu canım bir saç konusunda benim için araştırı verirsen inan çok sevinirim canım şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktanKızlar ben sabah kahvaltısını ayrı ayrı veriyordum normal bizim yediğimiz gibi ama çiğneyene kadar yoruldugundan yarım dılım ekmek yumurtanın sadece sarısın peynır falan yıyordu..Vazgeçtim yine hepsini karıştırmaya başlıyorum çünkü kahvaltı az yedimi içim rahat etmiyor..Günün en önemli öğünü bence..
Bugün yarım armut,süt,peynir yumurta,bal,kuruyemiş ve ekmeği rondodan çektim az pütürlü bıraktım hepsini yedi maşallah...
Bütün dişleri çıksın o zaman yesin tek tek yaa içime sinmiyor...
Nasıl olsa öğlen akşam normal yiyor...
Deryacım Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor bir durum.sabredeceksin güzelim yada eşinle konuşsan ben ogluşumu özlüyorum ama annen benim varkende bırakmıyor ben ilgileneyim diye de bir şekilde konuşsan nasıl olur canım.umutçum sağol moral veriyorsun bana gerçekten...annem de hep öle sölüyor en fazla üç yaşına kadar diyor ondan sonra anneci olur bebekler diyor kendisi de bakıyor o bebekte anneme bağlı ama kayınvalde kendi çapında havaya giriyor bi de millet benim yanımda aa bak annesine gitmiyor babannesinden ayrılmıyorr aaa aynı fatih diyor ya komşuları da deli oluyorum ya cidden söylüyorum bunu bazen gerçekten bu benim çocuğum mu diye düşünüyorum o kadar sahipleniyor ki onunmuş gibi ve sürekli gel babası gel fatih ay ben dayanamam sabrederim ama bigün olur fena patlarım kaynana maynana dinlemem valla...sölerimmm
canımm ben kilo vermişim kaç gündür sizlerle paylaşacagım 51 olmuşumm süperr ben bir aydır asansörü kullanmıyorum kapalı alan fobisinden dolayı birde ekmegi azalttım acaba onlarınmı faydası oldu. 2 gündürde ılık limonlu suya başladım.yaparım demiii ver gazı verr ben şimdiden başladım diete zatenn çekirdek çitliyommm:roflol::roflol:
şaka bi yana valla vermem lazım ama nasıl olcek pek onu bilemiyom işteee
ama ben görmedim akşam istiyorum ona göre. opuyorumnanaktanhe anam benim daha doğrusu bendimmmkaydirigubbakcemile3
duygucum,deryacım,fatmacım sizlere katılıyorum insanın kendi annesi gbi olmuyor gerçekten adı üstünde kaynana her ne şekilde olursa olsun herşeye mutlaka birşekilde karışıyorlar.Kendi annen gıbı olurmu tatlım yaaa keike annen bakabilseydi..İşte bende bu yüzden 3 yşına gelmeden çalışmıcam herhalde..En azından anaokuluna gider diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?