Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aman benim kayınvalidemde sürekli burnum aksa kızım çok kilo verdin ondan bünyen zayıf regli olmadım ee o kadar kilo verince dengen bozuldu der durur...Ye kızım bak zayıf düşcen allah aşkına yee bir lokma al bari baskıları öldürüor beni...Geçenlerde bir kızdım ya ne kadar ısrarcısın ben 30 yaşında kadınım ne yiceğimi bilmiyormuyum dedim iyi tamam ne yersen ye dedi..2 gün sonra yemeğe gittik mercimek çok severim ben yapmış bır tabak yedim allahaşkına bir tabak daha ye dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deryacım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bu sabah aşağıya kahvaltıya çağırdılar ama tartıştım geldim yediğimden içtiğimden de bişey anlamadım valla bu sahiplenmeden sen bilmezsinlerden bi çocuğa bakamıyorsunuz lardan bıktım artık

kayınpederim çocuğu öyle bi şımartıyor ki onun yüzünden kahvaltı mı ettik ne ettik anlayamadım ben yedirmeye uğraşıyorum o şaklabanlık yapıyor çocuk da onunla oynıcam diye yemiyor bi de ondan yardım istiyor ağlıyor beni iteliyor ben şımartmayın dedikçe inadına yapıyor resmen bıktım valla

bi güzel anlatıyorum ya herseferinde böyle yapmayın iyi olmuyor çouk için diyorum anlamıyor ya adam kas kafa
bu sabah bağırdım ilk defa, ağzını açıp bişey diyemedi ellerim titredi ya sinirden

ha bii de beni iteledikçe yemedikçe de gülüyorlar sanki bi marifet yapmış gibi herkes kaynanadan dertli olur ben kayınpederden

gerçi kaynanamda ayını dün akşam onur onlardaydı ben almaya gittim kaç onur kaç annen geldi diyor ya deli mi ne

en sevmediğim şeydir şımarık ana baba sözü dinlemeyen çocuk sonunda onur da öyle olsun istemiyorum

opuyorumnanaktan nekadar dusunceli kaynan varmisnaniknanik

yaaa yaptıkları aslında resmen cahıllık ıste ama farkında degıller ıyı bırsey yapıyorum sanıyorlar...
ıste eskıler genelde hep boyle.. benımde hıc katlanamadıgım seyler bunlar vallahı Allah sabır versın..
buyudukce daha da zor hadı sımdı yıne bılmıyo pek ama aklı erdıkce sen bıseye hayır deyınce gıdıp onlardan ıstıcek vallahı bunun sonu yok...
cok sınır bır durum bence cok cıddı bı sekılde konusun ama onlar sanıyorum kı senın soyledıklerıne tamam deseler bıle alttan alttan yıne sımartıcaklardır degısmıyorlar ıste bıraz da zor degısmelerı eskı kafa ınsanlar........malesef ...

OFFF fatmacım yaaa çok iyi anlıyorum al bizden de o kadar yaniii....ya hepsi mi aynı bunların hepsi aynı ise benim annem babam niye böyle değil yok ya cahillik bence başka hiçbir açıklaması yok..sanki oyuncak bu çocuklar bende diyorum kayınvalideye anne hayır de öğrensin herşeye müsade etme ben hayır derim sen yap dersen bu çocuk şımarır dengesiz olur diyorum anlıyor mu acabaa nerdeee....en iyisi hepsinden uzak durmak ooff

vallahi bıktım artık ben ne yapacağımı bunun önüne nasıl geçeceğimi bilmiyorum göndermeyip de aramızda huzursuzluk olsun da istemiyorum yarın bir gün işe başlarsam yine onlar bakacak muhtaç olacağım onlara

evet bencede oyle.... cok ıc ıce olunca yuzgoz olunuyo valla.. en ıyısı mesafeyı korumak sadece mısafırlıge gıtmek gelmek yoksa zor ısler valla.. ama mecburıyet o apayrı bısey tabıı ..

evet bencede oyle.... cok ıc ıce olunca yuzgoz olunuyo valla.. en ıyısı mesafeyı korumak sadece mısafırlıge gıtmek gelmek yoksa zor ısler valla.. ama mecburıyet o apayrı bısey tabıı ..

bencede betül en iyisi senin dediğin biz altlı üstlü olduğumuz için pek başaramıyoruz bunu

mesela benim kendi annem de ipoşa bakıyor ama o hiç kaynanamlar gibi değil gayet güzel bakıyor ablamın dediğinin dışında bişey yapmaz şımartmaz off bu işler çok karışık

ayten de yok bugün o olsa o da bişeyler söylerdi belki bana

bulursam koyarımm pcden cd ye attım yer kaplıyor diye de bazılarını netten yedeklemiştim picassada ordan buldum dakoydumkaydirigubbakcemile3

ulen betül bak bakacaksan da silicem len sonra görmedim demeee kaçmışın gene cadııı 96

yaaaaa ama ama ıcerı gıtmıstım oglan rahat vermıyokıı yemegını fılan da yedırdım yaaa bı daha ıstıyom mananeeee mafoldumbenmafoldumben

valla cancazım ben baktım netten ama pek guzel ıse yarayan bı yoruma raslamadım belkı sıslık odem fılan attırıyordur ama oda ıcınde bulunan bıtkıler ıste ıdrar sokturuyor fılan ondan yoksa kılo verdırenı hıc gormedım... sende bı bak ıstersen.... :1no2:
bıde fıyatı da cok pahalı bence altı ustu bıtkı ya o kadar etmez :))

fatmacım insan kendi annesine herşeyi söyleyebiliyor ama yeminlen ben tunahanı sormak için ararken bile çekiniyorum şöyle yap böyle yap diyemiorum ama annem olsa derim zaten annen sonuçta senin mutlu olman ile o da mutlu olur o yüzden de dikkat eder senin için değerli olan birşeye sanırım aradaki fark bu...ama kendi kızlarının çocuğuna baksalar bunlarda öyle laf dinler iyi bakarlar gibime geliyor...bizi takan kimmm

Bencede cahillikle alakalı yaa...Benim kayınvalidem bana hep derki kızım düzenini bozmayım söyle nasıl yapılcaksa öyle yapalım..Her konuda ama..Evdede,Egenin büyümesindede...
Farklı olunca hemen tepkimi koyarım..Bana elindende gelir dilindende der :)))
Zor Fatmacım Allah yardımcın olsun ama dediğin gibi altlı üstlü oturmanında dez avantajı..

Kendi annen gıbı olurmu tatlım yaaa keike annen bakabilseydi..İşte bende bu yüzden 3 yşına gelmeden çalışmıcam herhalde..En azından anaokuluna gider diye düşünüyorum...

slm arkadaşlar annemin evini taşıyoruzzzzz bu yüzden giremiyorummm
hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm
hicran canımm ilgin için sağoll arkidişimmmmmm

canımm sizdemi nette tanışıp evlendini bizde aynenn canımm. 2 yıl görüşüp tanıştık sonrada evlendik.
bizdee nette tanışmıştık şekercimm.dedigin gibi böylede sorun oluyor öylede sanırım farketmiyor iki farklı kişilik aynı evde olunca ister istemez sorun çıkıyor.
duygucum canım benim bende düşünmüyor degilim heleki diş çıkarıyor bizimki yemesi yine azaldı o yüzden sabahları biraz daha erken kalkıp evden çıkmadan kahvaltısına katılacakları blendır kabına koyarım diyorum bakıcı uyanınca çeksin yedirsin diyorum. Duygu canım bir saç konusunda benim için araştırı verirsen inan çok sevinirim canım şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Deryacım Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor bir durum.sabredeceksin güzelim yada eşinle konuşsan ben ogluşumu özlüyorum ama annen benim varkende bırakmıyor ben ilgileneyim diye de bir şekilde konuşsan nasıl olur canım.
yaparım demiii ver gazı verr ben şimdiden başladım diete zatenn çekirdek çitliyommm:roflol::roflol:

şaka bi yana valla vermem lazım ama nasıl olcek pek onu bilemiyom işteee
canımm ben kilo vermişim kaç gündür sizlerle paylaşacagım 51 olmuşumm süperr ben bir aydır asansörü kullanmıyorum kapalı alan fobisinden dolayı birde ekmegi azalttım acaba onlarınmı faydası oldu. 2 gündürde ılık limonlu suya başladım.
he anam benim daha doğrusu bendimmmkaydirigubbakcemile3
ama ben görmedim akşam istiyorum ona göre. opuyorumnanaktan
Kendi annen gıbı olurmu tatlım yaaa keike annen bakabilseydi..İşte bende bu yüzden 3 yşına gelmeden çalışmıcam herhalde..En azından anaokuluna gider diye düşünüyorum...
duygucum,deryacım,fatmacım sizlere katılıyorum insanın kendi annesi gbi olmuyor gerçekten adı üstünde kaynana her ne şekilde olursa olsun herşeye mutlaka birşekilde karışıyorlar.
FAtmacım kayınvalidenler ne kadar düşüncesizlermiş birde sanki sen suçluymuşsun gibi gülmeleride gerçekten can sıkıcı sinirlenmemek el olmazki canım yapılanlara karşı Allah kolaylık versin canım.

hicoş o zaman yeni fotolar isteriz yinee.ama yarın ben çıkıcam şimdi çünkü görmezsem çatlarımmm...bende boyamak istiyorum kzıkardeşime boyatırım herhalde esmerim zaten fazla renk seçeneğim olmaz belki az da kestirebilirim uçlardan bakalım....herkese iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…