Doğum yapmış olan anneler buraya....

fönü bozuldu accık zaten arkadalr daks lı önler fönlü kıydım saçlara yaptım şekili bakalım kullanabilecekmiyim

sildim oniiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
hicran rengi koyu kestanemı yaptın kesimide çok hoş olmuş güle gül
e kullan saçını canım..
bende geçen hafta kızıla boyattım.arada değişiklik iyi oluyo....

hicran rengi koyu kestanemı yaptın kesimide çok hoş olmuş güle gül
e kullan saçını canım..
bende geçen hafta kızıla boyattım.arada değişiklik iyi oluyo....

sağol canım saçımda boya yok benim en son saçımı ceylin 2 aylıkken boyamıştım mevlütünden 2 gün önce falan ondan beri boyamadım saçlarıda kesince boyalar gitti benim gerçek rengim bu aslında resimde daha koyu görünüyor okadar koyu değildir

Son düzenleme:
hicraaaann gordum oniiii.....
kesım cok tatlı olmus gule gule kullan canımm...opuyorumnanaktan

hadı elın degmısken benım ıstedıgım resmı de tekrar koyarmısınnnnn
:çok üzgünüm:

Ben geldim Hicran saçların rengide kesimide gayet güzel olmuş yüzünede pek yakışmış maşallah:)
Ben senin sarı saçlı halini Berna Laçine benzettim kız daha önce benzeten oldumu şeker??

iştahmı kesiyo yağmı yakıyo ne işe yarıyor o hap

ben fayda gördüm kendi adıma..iştahı kesin azaltıyo.sinirleri gevşetiyo sanki birde..yağ yakıcı bitkilerde variçinde..özellikleyağdeposu karaciğeri detoks etkisiyle temizlemesi benimiçin önemliydi..bazı bünye tetiklenmek istiyo çunkı..ben kılo verdım ama cogu kas..buyuzden asıl hedef depolarımızı eritebilmek olmalı..hareketde şart işte..ama artık zaten yorgunluktan bitap yaşıyoruz..zindelik veriyo..sihirli değnek deil ama en güvenilir buldugumbi tetikleyici:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…