Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicraaaann gordum oniiii.....
kesım cok tatlı olmus gule gule kullan canımm...opuyorumnanaktan

hadı elın degmısken benım ıstedıgım resmı de tekrar koyarmısınnnnn
:çok üzgünüm:

sağol canım opuyorumnanaktan
ben geldim sen yoksun 12 den sonra koyarım herkes burada oluyor yaakaydirigubbakcemile3

gülegüle kullan hicrancım..modern ve havalı olmuş...iyi bi kesim yapıldıgı belli..

fatmacım..kaynanan bencede tırlamış..allaha havale et..nedemekmiş anne gelıyo kaç..saçmasapan cahılce bi şakamı kakamı anlamadım..yarın çalışırsan yıne onlara muhtaçsın ama..malesef dunya böylebiyer..herzaman istemesekte idare etmeye,iyi ilişkilerkurmaya mecbur kalıcağımız birileri olucak..yine boşver..gözün arkada kalmıcak enazından o en önemlisi..içine atma..eşinlede paylaş..kendini fazla sıkma canımbenim.

Ben geldim Hicran saçların rengide kesimide gayet güzel olmuş yüzünede pek yakışmış maşallah:)
Ben senin sarı saçlı halini Berna Laçine benzettim kız daha önce benzeten oldumu şeker??

sağol canım teşekkürler opuyorumnanaktan

evet berna laçin ve pınar altuğ diyen olmuştu ama ben pek benzetemiyordum kendimi andırıyor olabilir sanırım ama oda eskidendiiikaydirigubbakcemile3

Umutcum anlattığın kadarıyla güzel birşeye benziyor ama bendeki iştahı kesmeye yetermi acabakaydirigubbakcemile3Ay bir tatlı krizindeyim şuan anlatamam ama öle bisküvi falan kesmez adam akıllı tatlı lazım bana hemennn şimdiiiiicokacimcoook

sağol canım teşekkürler opuyorumnanaktan

evet berna laçin ve pınar altuğ diyen olmuştu ama ben pek benzetemiyordum kendimi andırıyor olabilir sanırım ama oda eskidendiiikaydirigubbakcemile3

Şuanki halin değilde hani arabada sanırım çekilmiş olan sarışın foto çok benziyor..Pınar Altuğa bende benzetemedim:umursamaz:

hmmmmmmmmm denenebilir diyon yaniii e düşüneyim ozaman belki alırıma.s.

anam babamı fazla yolamamış..eve alışveriş yapabildik anca..benım ciciler yine bahara kaldı:)ossun sağlık ossun needem..anacım bu kasımpaşagbi muhıtlerde bebekarabasıylacıkıp alışveriş yapmak cok zor..cocugum aç kaldı anamın vaktıde yoktu..neyse..şükür gelınce biraz tavuk yedirdim..sonrada dünden kalan hamsıden yıne çorba yaptım azda onu yedik..eh uyudu kuzum cok yoruldu..ama babası her kapıya cıkınca ağlıyo..adam gızlı cıkıyo bundan asılıyo yapışıyo yakasına..atta hadi attaaaa..:)..doymazbıkmaz gece gunduz gezse..ilk adım ayakkabısı aradım bulamadım..normal tabanlı olsa olmazmı ılla ortopedikmi olacakki bunlara..ne işler anlamıyom valla..

teşekkürler canım bende beğendim bukadar kısasını çok uzun zamandır kullanmıyordum ama zaten işten güçten hep topluyordum saçımı bakamıyordum kendime iyi oldu benceedea.s.

Şuanki halin değilde hani arabada sanırım çekilmiş olan sarışın foto çok benziyor..Pınar Altuğa bende benzetemedim:umursamaz:

ŞUANKİ HALİM BANA BİLE BENZEMİYOR ZATENNN :roflol::roflol: zayıfken ve sarışınken bir ara küt kesmiştim ama uzun zaman önce hani şu çocuklar duymasın zamanında ozaman diyorlardı aman nebileyim işte öle bişiydi boşveerrrr ben kendi eski halime döneyimde onlar bana benzesin demi kızzz:lepi:kaydirigubbakcemile3

neyse canım hayırlısıyla kendine alışveriş yapacağın günlerde gelir inşallah

valla bizim zillide babsına yapışıyor sabahları babası ceketini giyince yapışıyor bacağına bizimkinin öpüp bi kaçışı varki sorma bende kızdım ağlasada gittiğini bilsin öğrensin dedim şimdilerde kapıdan uğurluyoz by by yapıyoz önceden tüm odaları gezip babaaa diyordu yavrum anlatamıyordum da gittiğini şimdi içi rahatça kapıyı bile kapatıyor arkasındankaydirigubbakcemile3 e alışıyorlar artık

caNIM ORTAPEDıK OLSA ıYı OLUR ÇÜNKı AYAK SAĞLIĞI ıÇıN VE ŞıMDıLERDE DENGE KURABıLMELERı ıÇıN DÜZGÜN YÜRÜYEBıLMELERı ıÇıN ŞARTT

bide ilk adım ayakkabısı deyince patik deniyor ayakkabıcılarda diğer adıyla aslında ayakkabıcılar patik diyor ve 20 numaraya kadar var sen onumu diyon evde giymek için hani
diğeri ortapedik normal ayakkabı ama deri ve sağlıklı gerçekten ceylinde onunla daha iyi yürüyor resmen

Son düzenleme:
hımm teşekkürler hicoşteyzoşum..paqpamıdırnedirnetten bikaç bulmuştum..kifidis ve ceyodada varıdır sanırım..madem oyle alınacak tabi hemen:)çokda pahallılar anacımbeya:)

duygucum adet olucaksın sanırım:)bende boyle oluyorum..şerbete ekmek banıcam nerdeyse:)

bende öleyim umutcum canım çok tatlı istıyor..
ayıptır sölemesi bi kutu dondurma var kucagım da ban mısın demiyoo kociimede kustum ilgilenmıyo benle maç izliyoo maç bitsin düşer dibime ama yemezler bu defa pas vermıycem...:umursamaz:

jaded nıye yazmıyosun anlayamıyoruz
böyle ayıp oluyo ama

bugün saliha bendeydi
vee tabiki dünyalar yakışıklısı melih buğrada
hem yakışıklı hemde ağzının içi laf dolu,birşeyler anlatıyor öyle güzel konuşuyorki
anası zaten boylu poslu,çok alımlıdır salişim
tekrar beklerim canım,her zaman kapım açık
tabi bütün eylül annelerine

iyi akşamlar kızlar
teyzeme gitmiştik yeni geldik verdiğiniz destekler için çok teşekkürler akşam gelince onuru yollamadım aşağıya normalde ilk önce onlara girer sonra eve çıkarız bu sefer girmek içimden gelmedi zaten eskisi gibi habire aşağıya gitmek yok artık bende sınırlarımı belirlicem

hicrancum saçın çok yakışmış güle güle kullan canım benim bundan önceki saç modelim jöleleyip çıkarsın ben öyle yapıyordum

Bana hiç öyle olmuyor valla gobidi gibi oldum,yaa ne gıcık dünya onu yeme bunu içme başka ne zevkim var yemekten başka,doğuştan iştahlıyım benlmaz:

Umut ben doktora sordum ortopedik şart değil yumuşak tabanlı olsun dedi.
Bilekliler de rahat oluyor ayçanın var,kolay düşmüyor bilekli olunca.

Doğru diyosun dışarı çıkınca bütün düzenleri şaşıyor,zaten onların akıllarına yemek gelmiyor,ama naparsın şeker evde de kalmazki bıdıklar zaten kış gelecek eve kapanacaklar...
Bizim burda metrocity AVM var orda smart play diye bi yer var aylık abonelik 100TL sınırsız faydalanabiliyorlar,Ayçayı bazen götürüyorum oraya dünyası şaşırıyor çıkmak istemiyor çok güvenli ve çok eğlenceli bi yer benim bile oynayasım geliyor,zaten abllar var orda onlar ilgileniyorlar bırakıp alışverişe neyin gidebiliyorsun.Aslında 2 yaşından küçük almıyorlarmış ama Ayçayı çok sevdiler hususi ilgileniyorlar ben abone olmayı düşünüyorum,hem az sosyaldi daha da sosyalleşirkaydirigubbakcemile3
SmartPlay

teşekkürler canım bende beğendim bukadar kısasını çok uzun zamandır kullanmıyordum ama zaten işten güçten hep topluyordum saçımı bakamıyordum kendime iyi oldu benceedea.s.
Benim saçımda aynı renk koyulttum ben de
güle güle kullan canımcım.hihoyyyt

iyi aksimlar hanimlar.yada kizlar deyim ya kendilerimizi biraz daha genc hisedelim.
Fatmacim bencede biraz mesafe koyarsan canim hepiniz icin en iyisini yapacaksin.

Umutcum Egede aynı eşim giyinmeye başladımı tamam hemen başlıyo gülmeye en sevimli halini almaya:))Sonra kendini kapıda buluyor eğer almazsa o zaman yandık deli gibi ağlıyo:)
duygucum adet olucaksın sanırım:)bende boyle oluyorum..şerbete ekmek banıcam nerdeyse:)

Canım yazmıştım dün doktora gittim görmedin sanırım regli olamıyorum onun için bir hapa başladım bugün önümüzdeki 5 10 gün içinde olucam inşallahzemuszemus
:))Canım ya bende olsam yerim valla:)Biz yaprak dökümü izliyoruz ben anlamam maç falan yapraklar dökülürken hayat dururkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…