- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.201
hicraaaann gordum oniiii.....
kesım cok tatlı olmus gule gule kullan canımm...opuyorumnanaktan
hadı elın degmısken benım ıstedıgım resmı de tekrar koyarmısınnnnn :çok üzgünüm:
Ben geldim Hicran saçların rengide kesimide gayet güzel olmuş yüzünede pek yakışmış maşallah:)
Ben senin sarı saçlı halini Berna Laçine benzettim kız daha önce benzeten oldumu şeker??
ben fayda gördüm kendi adıma..iştahı kesin azaltıyo.sinirleri gevşetiyo sanki birde..yağ yakıcı bitkilerde variçinde..özellikleyağdeposu karaciğeri detoks etkisiyle temizlemesi benimiçin önemliydi..bazı bünye tetiklenmek istiyo çunkı..ben kılo verdım ama cogu kas..buyuzden asıl hedef depolarımızı eritebilmek olmalı..hareketde şart işte..ama artık zaten yorgunluktan bitap yaşıyoruz..zindelik veriyo..sihirli değnek deil ama en güvenilir buldugumbi tetikleyici:)
sağol canım teşekkürler opuyorumnanaktan
evet berna laçin ve pınar altuğ diyen olmuştu ama ben pek benzetemiyordum kendimi andırıyor olabilir sanırım ama oda eskidendiiikaydirigubbakcemile3
hicran güle güle uzat saçlarını
ben fayda gördüm kendi adıma..iştahı kesin azaltıyo.sinirleri gevşetiyo sanki birde..yağ yakıcı bitkilerde variçinde..özellikleyağdeposu karaciğeri detoks etkisiyle temizlemesi benimiçin önemliydi..bazı bünye tetiklenmek istiyo çunkı..ben kılo verdım ama cogu kas..buyuzden asıl hedef depolarımızı eritebilmek olmalı..hareketde şart işte..ama artık zaten yorgunluktan bitap yaşıyoruz..zindelik veriyo..sihirli değnek deil ama en güvenilir buldugumbi tetikleyici:)
gülegüle kullan hicrancım..modern ve havalı olmuş...iyi bi kesim yapıldıgı belli..
fatmacım..kaynanan bencede tırlamış..allaha havale et..nedemekmiş anne gelıyo kaç..saçmasapan cahılce bi şakamı kakamı anlamadım..yarın çalışırsan yıne onlara muhtaçsın ama..malesef dunya böylebiyer..herzaman istemesekte idare etmeye,iyi ilişkilerkurmaya mecbur kalıcağımız birileri olucak..yine boşver..gözün arkada kalmıcak enazından o en önemlisi..içine atma..eşinlede paylaş..kendini fazla sıkma canımbenim.
Şuanki halin değilde hani arabada sanırım çekilmiş olan sarışın foto çok benziyor..Pınar Altuğa bende benzetemedim:umursamaz:
anam babamı fazla yolamamış..eve alışveriş yapabildik anca..benım ciciler yine bahara kaldı:)ossun sağlık ossun needem..anacım bu kasımpaşagbi muhıtlerde bebekarabasıylacıkıp alışveriş yapmak cok zor..cocugum aç kaldı anamın vaktıde yoktu..neyse..şükür gelınce biraz tavuk yedirdim..sonrada dünden kalan hamsıden yıne çorba yaptım azda onu yedik..eh uyudu kuzum cok yoruldu..ama babası her kapıya cıkınca ağlıyo..adam gızlı cıkıyo bundan asılıyo yapışıyo yakasına..atta hadi attaaaa..:)..doymazbıkmaz gece gunduz gezse..ilk adım ayakkabısı aradım bulamadım..normal tabanlı olsa olmazmı ılla ortopedikmi olacakki bunlara..ne işler anlamıyom valla..
duygucum adet olucaksın sanırım:)bende boyle oluyorum..şerbete ekmek banıcam nerdeyse:)
Bana hiç öyle olmuyor valla gobidi gibi oldum,yaa ne gıcık dünya onu yeme bunu içme başka ne zevkim var yemekten başka,doğuştan iştahlıyım benUmutcum anlattığın kadarıyla güzel birşeye benziyor ama bendeki iştahı kesmeye yetermi acabakaydirigubbakcemile3Ay bir tatlı krizindeyim şuan anlatamam ama öle bisküvi falan kesmez adam akıllı tatlı lazım bana hemennn şimdiiiiicokacimcoook
Umut ben doktora sordum ortopedik şart değil yumuşak tabanlı olsun dedi.anam babamı fazla yolamamış..eve alışveriş yapabildik anca..benım ciciler yine bahara kaldı:)ossun sağlık ossun needem..anacım bu kasımpaşagbi muhıtlerde bebekarabasıylacıkıp alışveriş yapmak cok zor..cocugum aç kaldı anamın vaktıde yoktu..neyse..şükür gelınce biraz tavuk yedirdim..sonrada dünden kalan hamsıden yıne çorba yaptım azda onu yedik..eh uyudu kuzum cok yoruldu..ama babası her kapıya cıkınca ağlıyo..adam gızlı cıkıyo bundan asılıyo yapışıyo yakasına..atta hadi attaaaa..:)..doymazbıkmaz gece gunduz gezse..ilk adım ayakkabısı aradım bulamadım..normal tabanlı olsa olmazmı ılla ortopedikmi olacakki bunlara..ne işler anlamıyom valla..
Benim saçımda aynı renk koyulttum ben deteşekkürler canım bende beğendim bukadar kısasını çok uzun zamandır kullanmıyordum ama zaten işten güçten hep topluyordum saçımı bakamıyordum kendime iyi oldu benceedea.s.
Umutcum Egede aynı eşim giyinmeye başladımı tamam hemen başlıyo gülmeye en sevimli halini almaya:))Sonra kendini kapıda buluyor eğer almazsa o zaman yandık deli gibi ağlıyo:)anam babamı fazla yolamamış..eve alışveriş yapabildik anca..benım ciciler yine bahara kaldı:)ossun sağlık ossun needem..anacım bu kasımpaşagbi muhıtlerde bebekarabasıylacıkıp alışveriş yapmak cok zor..cocugum aç kaldı anamın vaktıde yoktu..neyse..şükür gelınce biraz tavuk yedirdim..sonrada dünden kalan hamsıden yıne çorba yaptım azda onu yedik..eh uyudu kuzum cok yoruldu..ama babası her kapıya cıkınca ağlıyo..adam gızlı cıkıyo bundan asılıyo yapışıyo yakasına..atta hadi attaaaa..:)..doymazbıkmaz gece gunduz gezse..ilk adım ayakkabısı aradım bulamadım..normal tabanlı olsa olmazmı ılla ortopedikmi olacakki bunlara..ne işler anlamıyom valla..
duygucum adet olucaksın sanırım:)bende boyle oluyorum..şerbete ekmek banıcam nerdeyse:)
bende öleyim umutcum canım çok tatlı istıyor..
ayıptır sölemesi bi kutu dondurma var kucagım da ban mısın demiyoo kociimede kustum ilgilenmıyo benle maç izliyoo maç bitsin düşer dibime ama yemezler bu defa pas vermıycem...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?