Doğum yapmış olan anneler buraya....

hımm teşekkürler hicoşteyzoşum..paqpamıdırnedirnetten bikaç bulmuştum..kifidis ve ceyodada varıdır sanırım..madem oyle alınacak tabi hemen:)çokda pahallılar anacımbeya:)

canım o patik dedikleri şeyden tavsiye etmem fazla giyemez çünki 1 ay sonra dolaba kaldırman gerekecek ama sen bilirsin yinede ben ortopedik ayakkabı aldım lisanslı ürün olmasına dikkat et ama fiyatlar en ucuz 60 tan başlıyor çoğu yerde ama ben imalatını yapan bir firmadan aldım pazarlık ta yaptım aldım valla 45 e aldık patikleri de 40 a veriyorlar

ooooohhh iyi muhabbet ettiniz desene ne güzelll çocuklarda iyi vakit geçirmişlerdir eminim:teytey:

Gül valla bende kendimi şaşırmış durumdayım eşimi gönderdim bakkala iki tane çikolata aldı geldi oturdum 2 dakikada yedim valla Egeyede biraz koklattım tabi:)Amannn can boğazdan gelirmiş napıyım yarın rejime başlarım oldum yine 66 kilo:a015:

hicrancum saçın çok yakışmış güle güle kullan canım benim bundan önceki saç modelim jöleleyip çıkarsın ben öyle yapıyordum

kız saçlarım dökülüyor zaten jöle kullanmak istemiyom ama daks kullanırım az biraz yada durulanmayan kremler var ya onlarda işe yarar hem besleyici olur diye düşünüyom

teşekkürler canım
bizimde burda alışveriş merkezinde oyun bölümü var bir sürü jetonla çalışan oyuncaklar atlar vss top havusu falan var bizde oraya gidiyor haftada 1-2 gün çok eğleniyor bizimkiidelikafaduldendelikafadulden

ohhh afiyet olsunda insan bizede koklatır demiiii:roflol::roflol:

duygu bu saatte yemeseydin keske sabah saatlerinde ye bir daha yersen

yemekten sonra yedim 9 gibi sanırım canım diyorum ya pişmanım iştahım çok açıldıKriz geldi gündüz değil gece..
Ne güzel 6dan sonra hiç birşey yemiyordum yarın yine başlıcam ya

Aslıııııııııııııııı gİttİn ama kız bİdaha koymam bakkk =)
gitmiştim şekercim şimdi geldimm gezmeye gittik hava alalım dedik. ama aysonu kızlarında gördüm şekercimm süper olmuşş havalı sanada çok yakışmış güle güle kullan ama öncekileri görmedim şimdide onları istiyorumm zemuszemus
bitmedi canım reklam bende ona bakıyorum...

ee yaprak dökümü bitti nerdesinizzz.

yemekten sonra yedim 9 gibi sanırım canım diyorum ya pişmanım iştahım çok açıldıKriz geldi gündüz değil gece..
Ne güzel 6dan sonra hiç birşey yemiyordum yarın yine başlıcam ya

canım sorma ben regliyim ama benim 2 aydır şaştı geçen ay 10 gün geldi bu ay geç geldi ve pazar günü olmuştum bugün hiç gelmemiş ve az da gelmişti. benimde acayip tatlı canım çekiyor.

diyet iyi gidi,yor şuan 60 kilo oldum takvimi değiştircem de onunla uğraşıyorum

face e yeni resim koydum şimdi hem yeni saçlarım var bakmak isteyenler bakabilir

face e yeni resim koydum şimdi hem yeni saçlarım var bakmak isteyenler bakabilir

fatmacım bugün bende tartıya çıktım 51-52 çıkıyorum kendim de farketmiştim dün okulda arkadaşlarda söyledi aslı sen zayıfladın diye ayy ne mutluyum anlatamam 3-4 kilom kaldı. birde ben asansör fobisinden dolayı bir aydır binmiyorum ozanla inip çıkıyorum.
duygucum canım benim benim niye böyle oldu anlamadım gitti.

betüll bütün puanları çantayamı yatırdınn....
nıdenkıı canımm :)

beklee benııı gelıyomm kaydirigubbakcemile3 ılk hedefımdesın suan 4-5 kılo kaldı mafoldumben sonra da 58-60 olmam lazımm :bbo:

lınk atabılırmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…