- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.221
hımm teşekkürler hicoşteyzoşum..paqpamıdırnedirnetten bikaç bulmuştum..kifidis ve ceyodada varıdır sanırım..madem oyle alınacak tabi hemen:)çokda pahallılar anacımbeya:)
jaded nıye yazmıyosun anlayamıyoruz
böyle ayıp oluyo ama
bugün saliha bendeydi
vee tabiki dünyalar yakışıklısı melih buğrada
hem yakışıklı hemde ağzının içi laf dolu,birşeyler anlatıyor öyle güzel konuşuyorki
anası zaten boylu poslu,çok alımlıdır salişim
tekrar beklerim canım,her zaman kapım açık
tabi bütün eylül annelerine
hicrancum saçın çok yakışmış güle güle kullan canım benim bundan önceki saç modelim jöleleyip çıkarsın ben öyle yapıyordum
Bana hiç öyle olmuyor valla gobidi gibi oldum,yaa ne gıcık dünya onu yeme bunu içme başka ne zevkim var yemekten başka,doğuştan iştahlıyım benlmaz:
Umut ben doktora sordum ortopedik şart değil yumuşak tabanlı olsun dedi.
Bilekliler de rahat oluyor ayçanın var,kolay düşmüyor bilekli olunca.
Doğru diyosun dışarı çıkınca bütün düzenleri şaşıyor,zaten onların akıllarına yemek gelmiyor,ama naparsın şeker evde de kalmazki bıdıklar zaten kış gelecek eve kapanacaklar...
Bizim burda metrocity AVM var orda smart play diye bi yer var aylık abonelik 100TL sınırsız faydalanabiliyorlar,Ayçayı bazen götürüyorum oraya dünyası şaşırıyor çıkmak istemiyor çok güvenli ve çok eğlenceli bi yer benim bile oynayasım geliyor,zaten abllar var orda onlar ilgileniyorlar bırakıp alışverişe neyin gidebiliyorsun.Aslında 2 yaşından küçük almıyorlarmış ama Ayçayı çok sevdiler hususi ilgileniyorlar ben abone olmayı düşünüyorum,hem az sosyaldi daha da sosyalleşirkaydirigubbakcemile3
SmartPlay
Benim saçımda aynı renk koyulttum ben de
güle güle kullan canımcım.hihoyyyt
Gül valla bende kendimi şaşırmış durumdayım eşimi gönderdim bakkala iki tane çikolata aldı geldi oturdum 2 dakikada yedim valla Egeyede biraz koklattım tabi:)Amannn can boğazdan gelirmiş napıyım yarın rejime başlarım oldum yine 66 kilo:a015:
ende yaprak dökümünü izliyordum reklam bitmiştir bi bakem genee
ohhh afiyet olsunda insan bizede koklatır demiiii:roflol::roflol:
duygu bu saatte yemeseydin keske sabah saatlerinde ye bir daha yersen
gitmiştim şekercim şimdi geldimm gezmeye gittik hava alalım dedik. ama aysonu kızlarında gördüm şekercimm süper olmuşş havalı sanada çok yakışmış güle güle kullan ama öncekileri görmedim şimdide onları istiyorumm zemuszemusAslıııııııııııııııı gİttİn ama kız bİdaha koymam bakkk =)
bitmedi canım reklam bende ona bakıyorum...
yemekten sonra yedim 9 gibi sanırım canım diyorum ya pişmanım iştahım çok açıldıKriz geldi gündüz değil gece..
Ne güzel 6dan sonra hiç birşey yemiyordum yarın yine başlıcam ya
diyet iyi gidi,yor şuan 60 kilo oldum takvimi değiştircem de onunla uğraşıyorum
face e yeni resim koydum şimdi hem yeni saçlarım var bakmak isteyenler bakabilir
nıdenkıı canımm :)betüll bütün puanları çantayamı yatırdınn....
Gül valla bende kendimi şaşırmış durumdayım eşimi gönderdim bakkala iki tane çikolata aldı geldi oturdum 2 dakikada yedim valla Egeyede biraz koklattım tabi:)Amannn can boğazdan gelirmiş napıyım yarın rejime başlarım oldum yine 66 kilo:a015:
lınk atabılırmısın canımdiyet iyi gidi,yor şuan 60 kilo oldum takvimi değiştircem de onunla uğraşıyorum
face e yeni resim koydum şimdi hem yeni saçlarım var bakmak isteyenler bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?