- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.241
gitmiştim şekercim şimdi geldimm gezmeye gittik hava alalım dedik. ama aysonu kızlarında gördüm şekercimm süper olmuşş havalı sanada çok yakışmış güle güle kullan ama öncekileri görmedim şimdide onları istiyorumm zemuszemus
ee yaprak dökümü bitti nerdesinizzz.
fatmacım bugün bende tartıya çıktım 51-52 çıkıyorum kendim de farketmiştim dün okulda arkadaşlarda söyledi aslı sen zayıfladın diye ayy ne mutluyum anlatamam 3-4 kilom kaldı. birde ben asansör fobisinden dolayı bir aydır binmiyorum ozanla inip çıkıyorum.
duygucum canım benim benim niye böyle oldu anlamadım gitti.
ben geldimmmmmm naberler millet burası kaynıyor gene maşallah
tebrik ederim aslıcım benim de hamilelik öncesi kiloma 3 kilo var ama ben 55 olmak istiyroum o yüzden hedefim 5 kilo daha vermek
herkeze iyi geceler arkadaşlar siz tecrübeli annelere bişey sormam lazım aklıma takılan bişey var.ben 36+4günlük hamileyim doktor beklenen doğum tarihi 25 ekim dedi. ama bu tarih doğum sürecinin başlaması gereken ilk tarihmi yoksa doğumun gerçekleşmesi gereken son tarihmi anlamadım eğer bu konuda bilgis olan varsa ceap bekliyorum lütfen????
Resmı beklıyorum bu sefer kacamazsın kaydirigubbakcemile
nıdenkıı canımm :)
beklee benııı gelıyomm kaydirigubbakcemile3 ılk hedefımdesın suan 4-5 kılo kaldı mafoldumben sonra da 58-60 olmam lazımm :bbo:
lınk atabılırmısın canım
herkeze iyi geceler arkadaşlar siz tecrübeli annelere bişey sormam lazım aklıma takılan bişey var.ben 36+4günlük hamileyim doktor beklenen doğum tarihi 25 ekim dedi. ama bu tarih doğum sürecinin başlaması gereken ilk tarihmi yoksa doğumun gerçekleşmesi gereken son tarihmi anlamadım eğer bu konuda bilgis olan varsa ceap bekliyorum lütfen????
canım o tarıh tahmını ortalama dogum tarıhı.. yanı ılle o tarıhte olacak dıye bırsey yok..
yavrus erken gelmekte ısteyebılır, yattıgı yerden memnunda olabılır :) saglıkla kucagına alırsın umarım...
hicran bu benim şişman halim valla çok üzülüyorum bu halime ben bu hallere düşecek kadınmıydım ya
normalde beklenen tarih canım ama illaki o gün olacak diyede bişey yok normal yapacaksın herhalde anladığım kadarı ile yani dr dediği tarih beklenen doğum olma tarihidir yani 1-2 hafta önce olabilirde belli olmuyor bazen erkek bebeklerde 1 hafta geç bile olabiliyor yanii mesela benim 38+5 te sezeryan oldu ve sezeryan olacağı gün doğum lekem geldi yani o gün normal doğum olacaktı normalde anladınmı canım
ayrıca benim kızkardeşimde 10 eylül de demişlerdi ama 27 ağustosta doğum yaptı onun da oğlu oldu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?