Doğum yapmış olan anneler buraya....

koyarım birazdan canım eski sarışın halimden 1-2 resimdi net değil hani ama koyarım

tebrik ederim aslıcım benim de hamilelik öncesi kiloma 3 kilo var ama ben 55 olmak istiyroum o yüzden hedefim 5 kilo daha vermek

ohhh gitsin kilolar maşallah kızz 51-52 hee ahh bende verebilsem hayırlısıyla 51-52 değil 61-62 ye bile razıyım şuan da

herkeze iyi geceler arkadaşlar siz tecrübeli annelere bişey sormam lazım aklıma takılan bişey var.ben 36+4günlük hamileyim doktor beklenen doğum tarihi 25 ekim dedi. ama bu tarih doğum sürecinin başlaması gereken ilk tarihmi yoksa doğumun gerçekleşmesi gereken son tarihmi anlamadım eğer bu konuda bilgis olan varsa ceap bekliyorum lütfen????

hicran bu benim şişman halim valla çok üzülüyorum bu halime ben bu hallere düşecek kadınmıydım ya

tebrik ederim aslıcım benim de hamilelik öncesi kiloma 3 kilo var ama ben 55 olmak istiyroum o yüzden hedefim 5 kilo daha vermek

ben hamilelik öncesi kilomdan 6 kilo daha azım şuan 78 le hamile kalmıştım ama 4 ay içinde 11 kilo almıştım tedavi süresince ilaçlar vss yinede iyiyim değilmi yaw aslında fena değil verdiklerimde yanii doğumdan sonra eve geldiğimde 86 kg idim 4.gün falandı yanii:kedi:

canım o tarıh tahmını ortalama dogum tarıhı.. yanı ılle o tarıhte olacak dıye bırsey yok..
yavrus erken gelmekte ısteyebılır, yattıgı yerden memnunda olabılır :) saglıkla kucagına alırsın umarım...

nıdenkıı canımm :)

beklee benııı gelıyomm kaydirigubbakcemile3 ılk hedefımdesın suan 4-5 kılo kaldı mafoldumben sonra da 58-60 olmam lazımm :bbo:

lınk atabılırmısın canım

Amanin beklemiyom bacım yaaa sen gelll ben gidiyom yarınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile364 e geri döneyim yeter yaa pöfff

Ben kaçar kızlar işler malum sonrada yatar...Kendinize iyi bakın hadı yarın hep beraber diyete başlayalım :)))Öpüyorum sizi:))

normalde beklenen tarih canım ama illaki o gün olacak diyede bişey yok normal yapacaksın herhalde anladığım kadarı ile yani dr dediği tarih beklenen doğum olma tarihidir yani 1-2 hafta önce olabilirde belli olmuyor bazen erkek bebeklerde 1 hafta geç bile olabiliyor yanii mesela benim 38+5 te sezeryan oldu ve sezeryan olacağı gün doğum lekem geldi yani o gün normal doğum olacaktı normalde anladınmı canım
ayrıca benim kızkardeşimde 10 eylül de demişlerdi ama 27 ağustosta doğum yaptı onun da oğlu oldu maşallah

teşekkür edrim...

fatmacım canım ne güzel zayıflamışsın tebrik ediyorum...
onurada maşşalh koca delikanlı olmuş ya buuu allahım nazarlardan korusun...
bende kilo almışım ramazanda 51 olmuşum ama dun annemlerın orda kım görduysa sen nasıl zayıfladın ne güzel olmuşsun dediler tabi benım azım kulaklarımda eşimde gidiyo bende bi rejıme sokarım kendımı artıkkk....

çok teşekkür ediyorum sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…