- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.261
canım o tarıh tahmını ortalama dogum tarıhı.. yanı ılle o tarıhte olacak dıye bırsey yok..
yavrus erken gelmekte ısteyebılır, yattıgı yerden memnunda olabılır :) saglıkla kucagına alırsın umarım...
Amanin beklemiyom bacım yaaa sen gelll ben gidiyom yarınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile364 e geri döneyim yeter yaa pöfff
Ben kaçar kızlar işler malum sonrada yatar...Kendinize iyi bakın hadı yarın hep beraber diyete başlayalım :)))Öpüyorum sizi:))
buradayım dönürüm ama sen kaçmışınnn ne işşşş
fatmacım canım ne güzel zayıflamışsın tebrik ediyorum...
onurada maşşalh koca delikanlı olmuş ya buuu allahım nazarlardan korusun...
bende kilo almışım ramazanda 51 olmuşum ama dun annemlerın orda kım görduysa sen nasıl zayıfladın ne güzel olmuşsun dediler tabi benım azım kulaklarımda eşimde gidiyo bende bi rejıme sokarım kendımı artıkkk....
çok teşekkür ediyorum sağolun...
geel kacmaaa kaydirigubbakcemile benı yalnız bırakmaa mafoldumben kaydirigubbakcemile3
neyse yalnız degılım topiğimizde dobiş kaynıyo desem benı kesermısınız kızlarr :roflol: saka tabıı sadece balık etlıyızzz kaydirigubbakcemile3
yok anam ben burdayım sadece nınca takılıyom :1ninca: hadı koy yavrım :jeyyar:
kızlar lilypie den kendıme yenı cetvel yapayım dedım en sonunda 11 ay 3 hafta 5 gun yazıyo oysakı alp 1 yaşına girdi sinır oldum ingilizcemde kıt yapamadım...mafoldumbenmafoldumben
yatayım bari yarın bakarım artık....
haklısın hicrancım valla ben 57 ile başlamıştım hamileliğe 12 kilo aldım
hiiiiiiiiiiiiiççççç üstüme alınmıyom bikeree bak yaptığım hesaba da utan utannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
hicran hakkat sarı sana yakışıyormuş
hıcran bu sarı sac sana on numeroooo hemen yaptır ve sarıdan hıııcc donmeeeeelmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?