Doğum yapmış olan anneler buraya....

görmemişim cevap vermiş benim akıllı dönürüm zatiii neyse bende ikinci baskıyı yapmış oldumkaydirigubbakcemile3

Amanin beklemiyom bacım yaaa sen gelll ben gidiyom yarınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile364 e geri döneyim yeter yaa pöfff

geel kacmaaa kaydirigubbakcemile benı yalnız bırakmaa mafoldumben kaydirigubbakcemile3

neyse yalnız degılım topiğimizde dobiş kaynıyo desem benı kesermısınız kızlarr :roflol: saka tabıı sadece balık etlıyızzz kaydirigubbakcemile3

kızlar lilypie den kendıme yenı cetvel yapayım dedım en sonunda 11 ay 3 hafta 5 gun yazıyo oysakı alp 1 yaşına girdi sinır oldum ingilizcemde kıt yapamadım...mafoldumbenmafoldumben
yatayım bari yarın bakarım artık....

ulen bunların hepsi beni deli edecekkk yaww tabii burun farkıyla geriden kilolarla başladınız hamişliğe yaa ordan yırtıyom ben bende 60 ile başlayaydım hamişliğe mesela
mmmmm du bi hesaplayayım 14 kilo almışım hamişlikte ee 92 ile girdim doğuma 86 ile eve geldim demekki doğumla beraber 20 kilo vermişim doğumdan sonra yani bende şu ara aynen 54 kg olacaktımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hehe nasıl hesap ama kendimi böle avutuyommmm:roflol: ulen muhtemel hamile kalmış olmam gereken kilodan da aşağıda olacaktım nabeeeeeeerrrrrr:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

haklısın hicrancım valla ben 57 ile başlamıştım hamileliğe 12 kilo aldım

hiiiiiiiiiiiiiççççç üstüme alınmıyom bikeree bak yaptığım hesaba da utan utannnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

tarih kısmında ay gün terstir orda belki ona dikkat et canım ondandır bazen banada öle oluyorrr:kedi:

hicran hakkat sarı sana yakışıyormuş

evet yaa bencede sanki saç rengim koyu olunca bide daha olgun duruyom sanki kendimi daha yaşlı hissediyom nedense halbuki daha 34 yaşındayım gençliğimin baharındayım yaş 35 bile olmamışşş:roflol::roflol: ben bu akşam kendimi baya güzel avutuyom demiiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol:

hıcran bu sarı sac sana on numeroooo hemen yaptır ve sarıdan hıııcc donmeeeee lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapacam anacım yapacam ama onun için zaman lazım kızıda bırakıcam yaa ilk fırsatta yapacam onuda inşallahh kuaförüme gidemezsem o gelecek konuştuk bugün bakalım yapıcaz bişiilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…