Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran hakkat sarı sana yakışıyormuş

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ohh sizlerden de aldım gazıııı hayırlısıyla sarışın olcam geneee kocişte istiyor bugün dedi verem para git yap dedi saçında güzel olmuş dedi kapıdan girerken :1shok::1shok: dumura uğradı saçımı kesmemi istemezdi önceden son dönemde hep topluyordum ya ondan kes istersen demeye başlamıştı kendimede bakmayı bırakmıştım bu ara gene şimdi sarıyada dön diyorr onuda pek beğendiği söylenemzdi aslında kıskançlığından istemezdi yani yoksa yakışıyor diye sölerdi ama röfle yapma sen gene diyede eklerdiiikaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler kızlar yarın görüşmek dileğiyle esen kalın

esen kim leynn burdan birimi ben niye tanımıyommmm :roflol::roflol: ulen yanlış okumuşum espiriyi burayada taşıyayım bari dedimkaydirigubbakcemile3
uykum geldi sanırım gözlükleride tamamıştım gene esen kalını esen canım diye okudum iyimii

yaaaaa fatma kız şu nazar boncuğunu nezaman aldın varmıydı ooo bende alıcam yaaa ama puanlarım az gene yaww kimseler puan vermiyor bana neden yaaaaaaamafoldumben:dilcikar:

aldim oniiiiii betüşüm sağol bacım sen bana rep vermişin onunla tamamladım puanııı sen çok yaşa emiiii rep verenlerin elleri dert görmesin allah bana rep verenlerin gönlüne göre versinnnn eee hadiiiiikaydirigubbakcemile3

helal olsun donurumm ısıne yaramıs :)) hadı ben yatar optum sızlerii.... opuyorumnanaktan

bizim doğum günümüz bitti hayırlısıyla eşim pastayı kendi zevkine göre vermiş ama güzeldi beğendim yağızın huysuzluğuna rağmen iyiydi doğum günümüzü kutlayanlara çok teşekkür ederis kızlar sağolun:)))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
valla yazmıcaktıımm buu dombili köftene bittimm çok yorgnduum okuyup yatıyımm dediimm
rabbimm bahtını acık etsiinn arzucuumm cokk tatlı bii delikanlı olcakkk yalnızz söliimm aynıımm sennnn:))) yagızı kocaman öptüümm beninm minnoşun benzeriii :)))

ayy kız kırılcann zayıflıkktann az kilo all kıı olmiiii bölee :)
hadi allah rahatlık versiinnn..... iyiki doğmuşş minikkuşun saglıkla büyüsün..........

emelciiim canıımm arkadasımm benii ağırladığın içinn cok mutlu oldum canım benimm güzel gözlü arkadaşııımm cokk samimisinn bitanemm çokda doğal ve gercek....mertim desen şahanee....çok öpüom sizi banada gel şekerimmm opuyorumnanaktan

kız ne zaman buluştunuz benim haberim yok ne güzel resimde koyun bakalım
zayıfladım salihacım ama göbek var o gitmedi

Selam millet ben aniden çıkmak zorunda kaldım sebep ise kız kardeşim aradı şu doğum yapan hani eşi ile zırt pırt kavga eden kızkardeşim neyse bunlar tartışmışlar bizimki

gene heheylenmiş gelin beni alın diyo ne dediysem dinlemedi annemlere gidicem diyoo manyak .gelmezsen taksiyle giderim ben diyo kocişi kaldırdım tubayı bzim odaya

gönderdim zavallım onuda uyandırmak zorunda kaldık tabiineyse kalktık gittik mecburen sorun çok basit aslında hani çok basitle normal arası bişii kıskançlık tamamen ve

sonrası hep ikisinin inadı ve burnundan kıl aldırmamaları aldım geldim bize yksa gecenin o saatinde anamlara gitseydi kadın zaten kalp hastası bu aralarda pek iyi değil zaten

kesin kriz geçirirdi kadın bu gece sabah öğrenecek malum ana yüreği kesin içine doğar onun 6.hissi kuvvetli bugün zaten arayıp demişti bana bu kız niye ben geliyim sana diyince

2 gündür gelme diyor bi iş var bunda demişti bende bugün gidecektim normalde banada gelme demişti bende şüphelenmiştim ama bişii demedim tabii

daha 13 ay oldu evleneli sorunları çözülmeden bide hamile kalmıştı zaten çocuk oldu e allah öle hayırlı görmüş e bizimkininde tedbirsizliği orası başka konu tabii ama sağsalim

dünyaya geldi çok şükür bebeği ama bizimkinin zaten sıkıntılı bir evlilik öncesi olmuştu psikoloji bozuktu evlendi başka sorunlar oldu bide hamilelik psikoojisi derken şimdi

lohusalık sendromu var lafta söleyemiyoz şimdi fazla üzerine gidemedim ama sabah psikiyatra ikna edebilirsem götürücem bakalım inşallah söz dinlerde düzeltirim şu manyağı

valla benide manyak etti kendi sorunlarımla uğraşamıyom bide bu deli kardeşim çıktı ortaya hoş eşide akıllı bişii değil ama bizimkide çok inatçı yaww

konuda şu bunlar alışverişe gidiyorlar bi tane kaşar karı eteği kıçında gelmiş bizim damadın yanında askıdaki kazaklara bakıyor yanındaki arkadaşınada ben pembeyi çok severim

bunlar çok güzelmiş deyip bizim damada bakıp gülüp gidiyor bizim salak damatta hayatım bu renk güzelmiş sende pembe alsana demişşşklava: bizim kıskançlık abidesi kızkardeşte

dururmu banamı alıcan o kaşaramı demiş orda tartışmışlar accık yok efendim benim aklım yokmuda sen başkasının beğendiği rengi bana teklif ediyon da zart ta zurtta

neyse bunlar pazar gününden bu yana limoniymişş .bizim salak damadında bir huyu var küsüştüklerinde işten gelir sofra hazırsa yer içeri geçer tv seyreder kardeşi onunla

konuşmayana kadar konuşmaz huyu bu işte bizim salak damadın haklı olsada olmasada tıkanır bir odaya orda kalır bir keresinde 1 hafta konuşmamışlardı da kardeşim ne olacak

bu işin sonu deyince ben özür dilemiştim senden sen konuşmuyorsun ne yapayım deyip bide üste çıkmış e bir bayanı haklı haksız farketmez bu kadar ilgisiz alakasız bırakmak

doğrumu sizce tamam bizimki de az deli değil basit şeyi bile büyütür kuruntuludur accık ama bu kadarda uzatılmazki otur konuş onu ne bekliyon sen bekledikçe o huyuna devam

eder değilmi haksızmıyım ya ne bileyim bende sağlıklı düşünemiyom sinirden şimdi neysee bizimki gene 2 gün odaya kapanmış ama eve geldiklerinde ben senin düşündüğün gibi

düşünmedim sadece renk kazak güzeldi sana al istersen dedim demiş özür dilerim öyle düşündürttüysem demiş e tabii bizimkide ha tamam ozaman hadi aşkım gidip yatalım

demez herhalde bakmamış yüzüne oğluyla ilgilenmeye devam etmiş tabii e damatta özrü kabul edilmedi küsler diye kapanmış gene odalara ulen üstele özür dile değilmi

incilerinmi dökülür bu kız hamileydi 1 aylık bebeği var zaten zor bir doğum yaşadı accık alttan al haklıda olsan haksızda olsan gerçi hatalı o da ayrı konu ama olur böle bazen

erkekler salakça şeyler yapar eşlerini düşünmeden artniyet olmasada ortadaki olay sıkıntı verir yanii bizimli gene gitmiş kocasının yanına ne bu böyle çocuk gibi her tartışmada

odaya kapanıyon konuşmuyon umrumda değil havası vuruyon sen beni sevmiyon vss dalmış konuya buda ben özür diledim sen oralı olmadın konuşmadın ne yapayım

tartışmayalım diye yanına gelmiyom demiş herzamanki savunması tabii çümki bunun benzeri kavgaları ve bana gelişi 3- yada 4. oluyor hep aynı terane ama kardeşimde sen bana

değer vermiyorsun ben kalamam burda ozaman iki yabancı gibi demiş salak damatta gidersen git demişşklava:bizimki dururmu telefona sarılmış vay efendim ben giderim dedim

bana git dedi gitme bile demiyor abla seni arayınca nereye gitçen saçmalama demiş ama kardeşim suratına bile bakmadan oğlunun çantasını hazırlamaya koyulunca bu gitmiş

gene odaya kapanmış git der gibi gülermisin ağlarmısın aptal damat orası kesin düşüncesiz karakteri oluşmamış 27 yaşında ama hala büyümemiş olgunlaşmamış hala

bekar aklıyla hayatına devam ediyor bi yerde şimdi gülermisin ağlarmısın kardeşimi alıp geldik mecburen çünki orada ikna edemedim anama da gitmesin diye aldım geldim bi

nescafe verdim sütlü beraber içtik sigarada içiyor zaten hem çocuğu emziriyor hem sigara tüttürüyor kesa hamileykende içiyordu sabaha kadar ben uyuyamam şimdi sinirliyken

ona bişii diyemedim fazla yattı oda şimdi bebekte yattı ben dikildim ayağaa:1shok::1shok:

Son düzenleme:

nice nice yıllara YAĞIZ canım çok tatlısınız pastanızda çok güzell yağız beyde çok şeker olmuş maşallah delikanlı delikanlı bu arada hatunnn sen çıtırmışın baya bayaa heeeea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…