Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu saatte kimseler olmaz tabii ama içimi dökmek istedim kardeşime diyemedim ya uzun uzun size yazaım dedim kafanızı şişirdim ama şimdiden özürrrrrrrrra.s.a.s.

bende gidemde kıza süt verem çıktık gittik ceylinin süt saatide geçti şimdi 1 saatt uğraşırım yudum yudum zaten sabah oldu artık 5:30 da kalkmam lazım tubayı uyandırıp kahvaltısını hazırlamam lazım boynum ağrıyorr başım ağrıyor uykum var ama uyumak istemiyorum öle bişiiiyim işte şuan neyse iyi geceler allah rahatlık versin hepinize sabah görüşürük belkimmm:sm_confused:

GÜNAYDIN KIZLAR

sabah 5 e gelirken yattım yatağa uyumuşum telefonun alarmına uyandım tubayı okula gönderdim ceyline 60 cc mama yaptım soğumasını bekliyom bi günaydın diyem dedim

opuyorumnanaktan
dur ben sana hediye yollıyım onu
benn istiyomm bana gönderirmisin :kedi:
sağol salihacım hepimizin evlatlarını inşallah sağol iyi geceler ben kuzunu öptüm canım
Arzucum resimleriniz çok güzel çıkmış tekrar nice nice mutlu uzun seneler geçirin inşllah. ayrıca arkadaşlara katılıyorum kırıldın kırılacaksın şekercimm maşallah kilo namına hiçbirşey yok ne güzel.
GÜNAYDIN KIZLAR

sabah 5 e gelirken yattım yatağa uyumuşum telefonun alarmına uyandım tubayı okula gönderdim ceyline 60 cc mama yaptım soğumasını bekliyom bi günaydın diyem dedim
canım üzüldüm kardeşine her evlilikte oluyor bir tarafın alttan alması gerekiyor. heleki daha yeni evliler Allah kolaylık versin.

GÜNAYDIN HANIMLARRR. GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİN HEPİNİZ.

Günaydın herkese...;
Canım bu erkeklerin hepsi mi böyle olur ya... Bende aynı şeyleri yaşadım. Bende gidecem deyip toparlanmaya başladım. Anneme kalmaya gittim orada bile 2 gün dedim de birazcık kalayım daha ağbimi görmedim dedim diye bile olay oldu. Anaları ne çok kaldınız diyecek diye ödü koptu. Ne salakmışım bende annemde bile kalamadım adam gibi kavga ediyoz diye. Şimdiki aklım olsa , 40 günümü anamda kraliçe gibi geçirir, onuda süründürür adam ederdim.
Aslında kardeşinin biraz sizinle kalması şu ara çok daha iyi. Hem sigara için kısıtlarsın, hem yemek olarak daha iyi bakarsın. SEnin kız ile de stres atar. Bu arada da adam zaten başlar tırmalamaya. En azından biraz bebek var diye annemde kalıyorum der.
Doğumdan çıktıktan sonra zaten tipimiz kaymış oluyo, kilolar cabası, biz ilgi beklerken, adamın öyle konhuşması hiç hoş olmamış. Bende aynı gerginlik içindeydim. Bizimki hatta msnden eski kız arkadaşına durunun resimlerini atıyodu , nerden buldun msn adresini falan da deyip bizde aynı şeyleri yaşamıştık. İstememiştim görüşmesini , görüşmüyordu da, tam loğusayım kıza yazıyo falan geldiler bana da kafamçokkarıştı
Bizde çok didiştik... Akıl versin eşin biraz , kardeşinin eşine. Eşine biraz ilgi göstersin bu aralar. İnsan gerçekten çok gergin oluyor. Allah korusun , emziriyor. Benim bu yüzden sütüm azaldı. Aynı şeyleri kardeşinin de yaşamasına izin verme. Kafasını rahatlatın boş şeyler olduğunu anlatın ama eşinin tam gaz desteğinin olması kesinlikle şart....

Arzucum doğum gününüz tekrar kutlu olsun. Ne güzel zayıflamışsın vallaha. Bende eski pantolonlarıma girmeye başladım. 65'e düştüm. Ama göbeğim var yine ve nasıl gidecek bilmiyorum. Eskiden düşük bel giyip kısa bady giyerdik, ama şimdi utanıyorum göbek çıkıyor belin üstünden ve örten şeyler giymeye çalışıyorum...

koyarım birazdan canım eski sarışın halimden 1-2 resimdi net değil hani ama koyarım
canım yine kaçırmışımmm :sinifsinif:
tebrik ederim aslıcım benim de hamilelik öncesi kiloma 3 kilo var ama ben 55 olmak istiyroum o yüzden hedefim 5 kilo daha vermek
tşkler canım valla inan bende o kadar ok mutlu oldumki anlatamam inşlah tam gaz devam ederr. opuyorumnanaktan
ohhh gitsin kilolar maşallah kızz 51-52 hee ahh bende verebilsem hayırlısıyla 51-52 değil 61-62 ye bile razıyım şuan da
tşkler canım aynen gitsin kilolarr..
dur ben sana hediye yollıyım onu
canım ben şu satın alma işini bulamadım nerden alıyoruz banada ögretin.

hicran allah sana sabır versin yaa nelerle uğraşıyosun
ben mi anormalim acaba hiç kıskanmam kocamı çok da yakışıklıdır kerata :) hatta güzel bi kız görsem aşkım hatuna bak taş gibi die gösteririm , o da beni kıskanmaz mutlu mesut yaşar gideriz ... bana çok anlamlı gelmiyo deli gibi kıskanma mevzuları sen o adama güvenmişin evlenmişin koca die yanında gezdiriyosan arada böyle mevzular olmamalı , mimlenmişse aldatma mevzuları olmuşsa daha önce ayrı ama bana durduk yere yapılan hele de böyle alışverişte kıza bakma falan yüzünden kavga etmek çok çocukça geliyor ... ne kıskanırım ne de kıskanılmak isterim walla , herkesin kendi görüşü tabiii

canım benim oğluşunla nice yıllaraa
iyiki doğdun Yağız paşaaa

Günaydın güzel anneler gününüz güzel olsun inşallah....
Arzucum seni görünce inanamadım kız 40 kilomusun kaç kilosun inanamıyorum sana kilo al kız birazlmaz:
Çok güzelsiniz ama eşinde sende prensimde hepiniz harika görünüyorsunuz allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun canımcımopuyorumnanaktan

Aynen katılıyorum Gözdecim bende eşime senin gibi gösteririm mesela plajda doğum yapmış yabancı bir kadın gösterip bak kadına hiç çatlak yok selülit yok falan derim eşimde hangisi nerdeki falan der yanikaydirigubbakcemile3Ama eşim beni çok kıskanır malesef iste bizde birbirimizi dengeliyoruz sanırımkaydirigubbakcemile3
Hicrancım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durumdasın tatlım..

Arzu yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun,çok güzel çıkmışsınız
Nice sağlıklı yıllara
iyiki doğdun yağızzz

momişkam negüzel yer bulmuşun..gidelim beraber yaa...sen musaıt oldugun zamanı bildir ben gelirim.
arzucum allah bozmasın..ışıl ışılsınız..nice yıllara paşanla..ben katılmıyorum çok zayıf olduguna:)daha verme bencede ama süper zayıflamışsın:)
hicrancımolan size olmuş..ama kardeş naparsın..hakda hayırlısı..ama eşinin daha dikkatli olması gerek bence..zaten havadan nem kapar durumda kardeşin şusıralar..erkekler bugibi durumlarda olgun olup kadını rahatlatabilmeli..
duygucum vay benım arnavut kardeşm hanii nerddeee felanmı diyoo:)ay ben neeedeyim:)çok alemsiniz valla..amao haklı kıskanmakta..bende olsam ya çarşaf yada perde açılmicakk:)iyidir kıskanmak iyidir:)
ben ÇOK KISKANCIM.elımde deil.eşimde çok kıskanc:)o beni kıskanmasa ben çatlardım..mumkun deil kıskanmayan biriyle yapamam...hele logusalık döneminde berbattım valla..elde deil bu gibi zamanlarda aşırı hassaslıklar oluyo..şimdi daha oturaklı halime döndüm..amaeşimin beni kıskanması bana zevk verir.ama onu hiç gıdıklamam bu konuda..benı kıskansın diye bişi yapmam..bu çok itici ve güveni sarsıcak bi durum..
aytencan güzel haberler ver bize..

Yok kız o anlamda değil kocam bakmaz yani öf hangisini söylüyorsun ay banane kadının çatlağı yoksa falan der:)))Beni kıskanması güzel ama çokta zevk vermez..95 kiloyken bile hiç kıskanmadım kocamıyerimseniben20 li yaşlarda kaldı benim o hislerim:1closedeyes:

kız ne zaman buluştunuz benim haberim yok ne güzel resimde koyun bakalım
zayıfladım salihacım ama göbek var o gitmedi

şekerim biz öncede görüştükk emelle ilk buluşmamız degilbenneyaptımki yanii önce koymuştuk resimlerimizii...tatlımm kacırmışşsın şimdii çekinmedikki nee.........
:kedi:

merhaba anneler...

Sizler tecrübeli olduğunuz için buraya yazma gereği duydum...

Ben 10 gün önce normal doğum yaptım yani 10 günlük bir bebeğim var...

Ama göbeğim hala 7 aylık gibi duruyor...Bunun inmesi zaman alır diyor herkes ama ben böyle kalıcak diye çok korkuyorum..Ayrıca benim de yapmam gereken bişey var mı ?

Aslında sorun tek göbek değil ben de şuan 10 kilo fazlalık var doğumdan öncekiş halimle...

basen -göbek-maşallahhh çok fazlalaşmış...Hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum hiçbişey olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum...

anladım duygucum ne manada hani felan dediğini:)ben 100 yaşımada gelsem vallahadaa kıskanırım..hemde daha çok..adam yaşlandıkça hoşlaşıyoo kartköpekk:)güzel seviyorum valla neyapiimm anacım..gençkızkende hiç bakmadım karakurulara:)şöyle akçapakça,gözmü gönlümü açana bakmışımdır hep..ama ekoştan soora bakmaya değebilecek bişi olamiyacağından kör geziyorum:)amanda ne şişinndimm:)
havalı salihacığımızı bende göremedim hiç valla:)

hepinize selam

kıslar egenin böbreğinin biri birazcık büyümüş geçen seferkilerde 5 mm fark vardı
7 mm olmuş aradaki fark ama ciddi şekilde değil hala 2 yaşına kadar devam edilecek... biraz canım sıkıldı tabii keşke düzelmiş iki böbrekte aynı boyda deseydi.

bacım bi dur hele..2aya kadar anca yavaş yavaş iner göbeğin..bu arada bol su iç ve bol emzirki tez kilo veirirsin..aç sakın kalma sütün azalır..10 kilo bişicik deil..3 ayda eskı halıne dönersin.hiç tasalanma..tebrik ederim.

canım benim düzelcek inşallah , bak çok fazla bir büyüme değilmiş üzeme kendini
toparlayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…