- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.501
kızlar yarın ipeğin doğum gününü yapıyoruz
gecikmelide olsa
hepinizi beklerim keşke gelebilseniz.
bugün bütün gün hazırlandık valla
ikramlar şöyle
pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
yetermiki kızlar kaydirigubbakcemile3
gecikmelide olsa
ikramlar şöyle
pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
unuttum birde sarma vardı
Selamlar kızlar alışverişe gittik geldik oğlumun muzu bisküvisi bitmişti aldık geldık:)
Kız ben 65.8 im sabah tartıldım daha zayıf değilim bacım:gitme:
Şu yeşilçaya bir türlü alışamadım yaa alışkanlık yapmak lazım poşetmi içiyorsun Hicoş nasıl faydası oluyor??
,
Annem ya bende böyle yiyorum valla..Mesela bugün 3 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta,1 kaşık bal,tereyağı,3 zeytin,2 sosis,2 dilim peynir yedim..Yanında 1 bardak kayısı suyu.öğlen 1 sütlaç,1/2 elma Egeden kalan,yarım paket bisküvi yedim..Akşamda lorlu makarna kola yoğrut yicem:lepi:
Böyle yiyince kilo almıyorum akşam en geç 7 de yersem ama kiloda vermiyorum işte sorun orda...
:roflol::roflol:
kız hicroşşş,kan değerleri düşük olmadıki hiç,yani baktırmadık daha önce
1 yaş kontrolü için bakıldı
sizin bıdıklara bakmadılarmı yoksammCADIARZU
iyi akşamlar..umarım herkes iyidir..ben uzun süredir takip edemiyorum...
Nazlım iyi, 1 yaşını kutladık, alerjisi hala devam edior.Süt ve süt ürünlerini maleseki tüketemiyor.Zayıf uzun bir kız oldu.Hala saçları azıcık.henüz yürümüyor, ayağa kalkıp tutunarak ilerliyor...
gecikmelide olsa
ikramlar şöyle
pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
herkese ii alşamlar salihacım kuzuna bayıldım hele de gözlerine maşallah
ipoşun doğum gününe gitmek istiyorum ya keşke orda olabilseydim :gitme:
hicroş kotun acaip yakışmış valla kot toparlıyor bacakları felan ama göbeği de fırlatıyor tani göbişli olanlarda
bende yeşşil çay içmeye çalışıyorum hergün inşallah faydası vardır
gecikmelide olsa
ikramlar şöyle
pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
oooo maaşallah daha ne olsun canım ellerinize sağlık, Su böreğine hiç dayanamam olsa da yesek cokacimcoook
canıım saolasınn41 kere maşallah kara gözlü yakışıklıyaa lalipop şekerim benim yaa:))
Salihacım son fotoyu açamadım ben nedense ama eminim ordada pek güzeldir kuzumopuyorumnanaktan
saol canımm eksik olma senin minik kuşta öyle.. canım yalnız alıntıdan silebilirmisin daha sonra silicemm:1hug:daha da tatli olmus 41 kere masallah.
önler bayadr 2 diş kazma dişlii bebe şimdi bitane yolda geliokaydirigubbakcemile3 saolasın canikom canım send silebilirmsn alıntıyı.......opuyorumnanaktanoy o çift dişini yesinler onun maşallahhalkisalkisalkis
oyy canıım canı oda senin hastannn kızzzŞeniznasıl naz yapıyodu sanaakaydirigubbakcemile3 canıımsımsın ya bacıımm mert kuzusunu öp yerimee:asigim:seda hoşgeldin özlettin kendini
saliha hastayım senin yakışıklı oğluna,içime sokasım geliyo valla,hele o dili yokmu,dıgıl dıgıl ne anlatıyosa:))
evet kot toparladığından çok güzel duruyo benim kottta düşük bel kot göbek fırlamazmı höpletti resmen ama ince korselerden kullanıyorum napiim yohsam pört pört dolaşırımmm :roflol::roflol:
yeşil çay işe yarıyor canım devam et sennn devam ettt migrene de iyi deniliyor ama dünki stresten migrenim başladı gündüz gene migren ilacımı aldım henüz geçmedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?