Doğum yapmış olan anneler buraya....

silindi..........
kızlar bu 8 aylıkki halii nasıl değişiyolar ya kuzum benim büyüdü[/COLOR][/I][/B]

Son düzenleme:
kızlar yarın ipeğin doğum gününü yapıyoruz
gecikmelide olsa
hepinizi beklerim keşke gelebilseniz.

bugün bütün gün hazırlandık valla
ikramlar şöyle

pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
yetermiki kızlar kaydirigubbakcemile3

ilk once hepinize iyi aksimlar,
canim nasil yeter yetmez cok azicik sey hazirlamissin daha bisey yok mu.cokacimcoooklülülülülülü:roflol::roflol::içelim:

unuttum birde sarma vardı

aaa birşey yapmamışınki nasıl yetcek bunlarkaydirigubbakcemile3Kız ne diyon bunlarla ordu doyar:))
Ben doğumgününden bir gün önce istnabuldan gelmiştim ve hiç birşey yapamamıştım:)))
Kayınvalidem bçrek yengem puaça teyzem kek kuzenim browni yaptılülülülülülüGariban sofrası kurduk yanikaydirigubbakcemile3

yok canım ben demleme içiyorum 1 fincan kaynar suya bir tatlı 2 çay kaşığı kadar koyup 5 dk demleyip öle içiyom işe yarıyor ben düzenli içince kilo vermem daha kolay oluyor ayrıca idrar söktürücü özelliği var ama çok fazla içmemek lazım tabii ben sabah akşam içiyorum yağların vücutta depolanmadan atılmasına ve kilo vermeye yardımcı oluyormuş

Son düzenleme:
kız hicroşşş,kan değerleri düşük olmadıki hiç,yani baktırmadık daha önce
1 yaş kontrolü için bakıldı
sizin bıdıklara bakmadılarmı yoksammCADIARZU

hmm canım yanlış anlamışım ben okkk
bizim bu ay bakılack alerji testimiz de var aşımızda var su çiçeği bu ay ful durumdayız yanii tarama yönünden kaydirigubbakcemile3

NİCE YILLARA CANIM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN HYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN RABBİM

saçlarıda uzar merake tme yürürde bizimkilerde yani en azından çoğumuzun öle tıpış tıpış yürü bi hali yok zatii biraz yürüyüp düşüyor ceylinde henüz tam denge sağlanamadı yaniiakannehir

seda hoşgeldin özlettin kendini
saliha hastayım senin yakışıklı oğluna,içime sokasım geliyo valla,hele o dili yokmu,dıgıl dıgıl ne anlatıyosa:))

sen nerde oturuyordun kızz yakınsan belkim gelirim bana kimseler gelmedi ama yakındaysan valla gelirim yaww

bu arada mükellef bir sofra olmuş daha nolsun gıııalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

herkese ii alşamlar salihacım kuzuna bayıldım hele de gözlerine maşallah

ipoşun doğum gününe gitmek istiyorum ya keşke orda olabilseydim :gitme:

hicroş kotun acaip yakışmış valla kot toparlıyor bacakları felan ama göbeği de fırlatıyor tani göbişli olanlarda

bende yeşşil çay içmeye çalışıyorum hergün inşallah faydası vardır

evet kot toparladığından çok güzel duruyo benim kottta düşük bel kot göbek fırlamazmı höpletti resmen ama ince korselerden kullanıyorum napiim yohsam pört pört dolaşırımmm :roflol::roflol:

yeşil çay işe yarıyor canım devam et sennn devam ettt migrene de iyi deniliyor ama dünki stresten migrenim başladı gündüz gene migren ilacımı aldım henüz geçmedi ama

oooo maaşallah daha ne olsun canım ellerinize sağlık, Su böreğine hiç dayanamam olsa da yesek cokacimcoook

slm kızlar..bizim de kutlamamız yarın..evleri temizledim yoruldum..vbizim menü de şölee...

makarna salatası ( bi tek bunu ben yapcam ))
allh ne versdiyse keki ( önceden buzluğa atmıştım..)
kurabiye ( hazır)
yağlı gevrek ( hazır)
peynirli makarnalı börek
kısır ( abimin eşi yapacak.ben anlamam kısır mısır yapmasından )))
zeytinyağlı biber dolma.( kayınvalidem yaptı buğünden)

işte kızlarr böle..kollarım koptu.çok yoruldum bu mamaları yaparkene )))..

ee bide yaş pastaaa..ee daha ne olsun yawww...kızz serap benim ki senin menü kadar zengin değil.baa da biraz göndersene kııı...))

sonra cuma aklıma bişeyler gelirse eklerim.yarın ki psikoljime bağlı..tatlı bir curcuna olacak yarıon..akşama ya da pazara resim eklerim..öptüm canlar..

geçmişi okuyamadım..önemli bişeyler varısa eğer bağa yazın emi tadlularım..

41 kere maşallah kara gözlü yakışıklıyaa lalipop şekerim benim yaa:))
Salihacım son fotoyu açamadım ben nedense ama eminim ordada pek güzeldir kuzumopuyorumnanaktan
canıım saolasınn
düzelttim canımbenimopuyorumnanaktan
daha da tatli olmus 41 kere masallah.
saol canımm eksik olma senin minik kuşta öyle.. canım yalnız alıntıdan silebilirmisin daha sonra silicemm:1hug:
oy o çift dişini yesinler onun maşallahhalkisalkisalkis
önler bayadr 2 diş kazma dişlii bebe şimdi bitane yolda geliokaydirigubbakcemile3 saolasın canikom canım send silebilirmsn alıntıyı.......opuyorumnanaktan
seda hoşgeldin özlettin kendini
saliha hastayım senin yakışıklı oğluna,içime sokasım geliyo valla,hele o dili yokmu,dıgıl dıgıl ne anlatıyosa:))
oyy canıım canı oda senin hastannn kızzzŞeniznasıl naz yapıyodu sanaakaydirigubbakcemile3 canıımsımsın ya bacıımm mert kuzusunu öp yerimee:asigim:

İlahi sende yazılarında şişmanım falan filan deyince bende çok şişko diye düşünmüştüm daha ne olsun gayet iyisin okadarda olsun artıkın.... turkish gacısıyız çöp gibi olurmudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…