- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.521
ilk once hepinize iyi aksimlar,
canim nasil yeter yetmez cok azicik sey hazirlamissin daha bisey yok mu.cokacimcoooklülülülülülü:roflol::roflol::içelim:
aaa birşey yapmamışınki nasıl yetcek bunlarkaydirigubbakcemile3Kız ne diyon bunlarla ordu doyar:))
Ben doğumgününden bir gün önce istnabuldan gelmiştim ve hiç birşey yapamamıştım:)))
Kayınvalidem bçrek yengem puaça teyzem kek kuzenim browni yaptılülülülülülüGariban sofrası kurduk yanikaydirigubbakcemile3
sen nerde oturuyordun kızz yakınsan belkim gelirim bana kimseler gelmedi ama yakındaysan valla gelirim yaww
bu arada mükellef bir sofra olmuş daha nolsun gıııalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
oooo maaşallah daha ne olsun canım ellerinize sağlık, Su böreğine hiç dayanamam olsa da yesek cokacimcoook
kızlar yarın ipeğin doğum gününü yapıyoruz
gecikmelide olsa
hepinizi beklerim keşke gelebilseniz.
bugün bütün gün hazırlandık valla
ikramlar şöyle
pastamız
sigara böreği
poaça
kartopu tatlısı
kek
kısır
makarna salatası
peksimet
ev baklavası
su böreği
kıymalı börek
elmalı kurabiye
yetermiki kızlar kaydirigubbakcemile3
slm kızlar..bizim de kutlamamız yarın..evleri temizledim yoruldum..vbizim menü de şölee...
makarna salatası ( bi tek bunu ben yapcam ))
allh ne versdiyse keki ( önceden buzluğa atmıştım..)
kurabiye ( hazır)
yağlı gevrek ( hazır)
peynirli makarnalı börek
kısır ( abimin eşi yapacak.ben anlamam kısır mısır yapmasından )))
zeytinyağlı biber dolma.( kayınvalidem yaptı buğünden)
işte kızlarr böle..kollarım koptu.çok yoruldum bu mamaları yaparkene )))..
ee bide yaş pastaaa..ee daha ne olsun yawww...kızz serap benim ki senin menü kadar zengin değil.baa da biraz göndersene kııı...))
sonra cuma aklıma bişeyler gelirse eklerim.yarın ki psikoljime bağlı..tatlı bir curcuna olacak yarıon..akşama ya da pazara resim eklerim..öptüm canlar..
geçmişi okuyamadım..önemli bişeyler varısa eğer bağa yazın emi tadlularım..
yapta hep beraber yiylim olmazmı kızzzcokacimcoookcokacimcoook üstünede 1 lt yeşil çay içerikk:roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaolun yavruşlar
bidenelerimŞeniz
duygucum senin tatlılığın güzelliğin yetmiştir kız misafirlere
daha ne olsun
kıs sen çoştun muuu insan ne yiyeceğinii şaşırır naniknanikakıllımm heyy maşallah artanlarıda bize gönder kargoylaann gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kız saliş oraya bir koymuşun simiti yanına birde çay koy bacım kıyamam sana:teselli:
Salişim göndereyim ne istiyorsun ama söyle bacım ayıp ettin:)
ohhh afiyet olsun canım çekti valla peynir simit birde çay offff
Ya şu takvimin yerine foto koyayım dedim bir türlü beceremedim hangi linki kopyalıcazki acaba??
Ya şu takvimin yerine foto koyayım dedim bir türlü beceremedim hangi linki kopyalıcazki acaba??
canım çok geçmiş olsun hiç üzme kendini annesi bence geçecek oda. opuyorumnanaktanhepinize selam
kıslar egenin böbreğinin biri birazcık büyümüş geçen seferkilerde 5 mm fark vardı
7 mm olmuş aradaki fark ama ciddi şekilde değil hala 2 yaşına kadar devam edilecek... biraz canım sıkıldı tabii keşke düzelmiş iki böbrekte aynı boyda deseydi.
çok teşekkür ederim canımcımm.yolladım aslıcım yakıştı valla:içelim:
Gülsüm canım resmini görmedim minik kuzunun eminim çok tatlıdır maşallah.Gülsüm kızın dünya tatlısı maşallah prensese.Allah bağışlasın canım...
Canım çok geçmiş olsun inşllah daha iyidir Ceylinimiz. Ben 3 gündür pc başına pek oturamıyorumda yeni gördüm.offf yaa bi taraftanda ceylin nezle oldu burnu musluk gibi akıyor gözleri kıpkırmızı şiş bide ablasından bulaştı netçem ben yaa portakal suyu içirdim uhlamur limonda verdim bütün gün bide şurubu vardı onuda verdim ama bi değişiklik yok daha allahtan ateş falan yokk
Duygucumm maşallah Egeye. bende alayım bari şu yaban mersininde bizimde pekmezimiz bitti bugün alışverişe çıkacagız. ben hem labne hem normal ezine peyniri veriyorum.Bugün Egenin kahvaltısını elma süt ekmek bal peynir kuru üzüm ceviz fındık ve yaban mersini kattım çok sevdi yedi ama bence çok tatlıydı yaaa balda koyunca iyice şurup oldu meyveli kahvaltılara bal reçel koymamak en iyisi sanırım...Bu arada ben labne kullanıyorum siz nasıl peynir kullanıyorsunuz kızlar?
Tşkler Duygucuum ben kaç gündür nerden alıyorsunuz bu eşyaları diye yazmıştım ama kimsecikler yazmamıştı sagolsun Aytenin sayesinde alışveriş yapabilecegim.
Gözde canım Denizin yemegini sen yediriyorsun degilmi. Duygunun ekledigi yazı aklıma geldi sen yazıncada sorayım dedim 13 aylıkken kaşık çatala alıştırın demişler siz ne yaptınız kendi yemesine izin veriyormusunuz.15 tane ne yapar kız çocuğa ,
yavrumun dişinin kavuğuna yetmez :)
annadım yani ya bebekolar elleriyle yiyo yada siz elinizle veriyosunuz tek tek
bi de aytenin ege hüpleterek yiyo :)))
böyle tek tek doymaz gibi geliyo bana işte , söz konusu makarna olunca bendeniz iki koca tabak götürebiliyorum çünkü bir oturuşta :) bayılırım hertürlüsüne.
duygu yukarda saydıklarının hepsini bende çok severim yaa çok da yiyorum bu aralar bir iştahım açıldı ama hayretki kilo almıyorum demek dikkat etsem baya bi zayıflıycaktım bu ara ama nerdeeeee
Sedacımm hoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindimm.iyi akşamlar..umarım herkes iyidir..ben uzun süredir takip edemiyorum...
Nazlım iyi, 1 yaşını kutladık, alerjisi hala devam edior.Süt ve süt ürünlerini maleseki tüketemiyor.Zayıf uzun bir kız oldu.Hala saçları azıcık.henüz yürümüyor, ayağa kalkıp tutunarak ilerliyor...
Serapcım listenin maşallahı var ellerine saglık bugün kolay gelsin canım benim inşllah gönlünüze göre geçer.o yassahmış yavrim
ben koymuştum uyardılar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?