Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar günaydınnn...
aslıcım msnden sana da göndereyim bi ara kızımı...
yaban mersini ne ki ben ilk defa duyuyorum...

kızlar bu alışveriş yapmak iç.in herhangi birinin aldıklarının üzerine tıklarsanız daha çabuk ulaşırsınız...

günaydın cannnlarrr...serap o neee kızzım öyleee yaaa baklava börek ooohhh maşallahhh....yarasın diyim mi ben şimdi size heee:smiley-cool:biz de pazar günü yapıcaz ama böleee detaylı bi ahzırlık yapamıcaz maalesef hafta sonumuz yoğun geçecek çünkü...bakalım ama henüz bi liste hazırlamadık bizz....ay serap valla sizin yaptıklarınız yanında ben yapsamda sayamam kıııssss ne ettin sennn:mymeka:canancımmmm serapçım şimdiden tekrar kutlarımmmm bebelerimiii..inşallah güsel bir gün geçirirsinizz....aslıcım sağol canım bu arada valla ben kimseyi unuttuğunu sanmıyorum nasıl sıralıyorsun öyle yaa::)

Kızlar biraz önce fotolara baktımda aylar içinde nasıl değişmiş bebeklerimiz yaa Ege mesela inanılmaz uzamış ve zayıflamış:)Yüzü oturmuş bebeklikten çıkmış...Hadi herkes foto koysun önceki aylar ve şimdiki hallerini:)Ben başlıyım farka bakın:)
Mart 2009 ve eylül 2009...

amanın büyümüş de kravat takmış... maşallah yavruma yaa..nasıl değişmiş öyle..

Mevlüde canım eşin gidecekmiş Allah kavuştursun güzelim inşllah yakın zamanda tekrar gelir yanınıza herşey istediginiz gibi gönlünüzce olsun.
Deryacım unutabiliyorum canım buraya yazan arkadaşlarımızın isimlerini şöyle aklımdan geçire geçire yazıyorum hatırlanmak güzel birşey hiç kimseyide atlamak istemiyorum arkadaşlarımızın bazıları gelemeselerde bizlerle olmak istediklerini biliyorum.
Mesela ben 2 gündür giremedim aklım hep sizlerdeydi acaba neler yazıştılar diye buraya gelmek için can attım ama fırsat bulamadım bir türlü artık işler bitmiyor koşturmaca oynuyorum resmen.

duygucum maşallah önceden bebekmiş şimdi küçük adam olmuşşş eguşummm...valla yaa öyle değil mi ama?bizim yeni fotolorumuz yok maalesef foto mak.i bozulmuştu dhaa yeni yapılıyo doğum günü resimlerşi koyarım inş.

Duygu canım maşallah Egeye gerçekten bebeklikten çıkmış küçük bir erkek edasını almış güzel pamuk paşa Egemiz.

günaydın kızlarr gece gene geç yattım bilin bakalım nedennnnn

kızkardeşimmmmmmmmmmlaelaelaelaelae barışmamışlar hala sadece mevlüte katılmış bizi dinlemiş kayınvaldem rezil olmasın söz vermiştim dedi sizde tamam git barışmak için zorlamıyoruz seni mevlüte git anlaşamazsan gene gelirsin demiştikya o da eşiyle barışmak istemediğinden geri gelmişş akşam kapı çalınca ödüm patladı kim bu diye beklediğim kimsede yoktu ay bu kız olmasın dedim aklıma gelen başıma geldi kapıda kucağında bebeği ile kocası ona yalvarıyor gidelim eve diye tabii ben bunu duymadım kameralardan gördüm ve e anladım yaniii ama bizimki suratı 5 karış bunu asansöre bile bindirmedi eliyle iteledi resmen gördüm adamı gönderdi çıktı yukarı napiim valla psikolağa gidelim dedim bana boşanıp sonra gidecem demezmiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

AYtenn güzelim Ege'de aynı şekilde ilk resmini görünce ne kadar ufakmış zayıfmış ama en son resminde maşallah toparlanmış ve küçük adam olmuş paşa.

amanın büyümüş de kravat takmış... maşallah yavruma yaa..nasıl değişmiş öyle..

Duygu canım maşallah Egeye gerçekten bebeklikten çıkmış küçük bir erkek edasını almış güzel pamuk paşa Egemiz.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTeşekkürler teyzeleri evet resmen küçük adam oldu bu sıpa:)
ay koymuş kafaya resmen boşanmayı deseneAllah allahhh vallaçok zor bir dönem yaa biraz sabır etse herşey düzelicek ama....Allah yardımcınız olsun Hicran...
imageshack.us/gal.php?g=256i.jpg

Ayten kız yanyana doğru dürüst koysana benim gibi farkı görelimlmaz:
İmage us ta alttaki 2 satırı kopyalıcan...

ayy ya doğumdan sonraki 7 ay bende çok kötüydüm gerçekten insan doğum yaptıktan sonraa huy değiştiriyor çok alıngan mutsuz oluyorrr, bence ikna edin zaten bu günleri geçecek, şu anda verdiği karar hiç sağlıklı değil, bu tamamen doğumun getirdiğii bozuk psikolji halii, vallaa sırf bu yüzden ikinci doğum beni korkutuyorr...inşalllah barışırlar, barışmak istemese bilee boşanmasın bir süre ayrı yaşasın hicrancım daha sonraa şu üstünden depresyonu atsın öyle karar versin benim tam 7 ay sürdü yaa...

kapattım datlum yaa senin gibi yapayım dedim beceremedim

ay hicoşş ikisi de inat olunca işler daha zorlaşıyor yaa...basit geliyor onlara inat yapıyorlar bence birbirlerine...ayrenin dediği gibi kızkardeşin şu sıralar alıngandır daha da zorlaşır işler...bence siz gizlice eşiyle konuşun ay ne bileyim çok zor yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…