- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.541
amanın büyümüş de kravat takmış... maşallah yavruma yaa..nasıl değişmiş öyle..
duygucum maşallah önceden bebekmiş şimdi küçük adam olmuşşş eguşummm...valla yaa öyle değil mi ama?bizim yeni fotolorumuz yok maalesef foto mak.i bozulmuştu dhaa yeni yapılıyo doğum günü resimlerşi koyarım inş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTeşekkürler teyzeleri evet resmen küçük adam oldu bu sıpa:)Duygu canım maşallah Egeye gerçekten bebeklikten çıkmış küçük bir erkek edasını almış güzel pamuk paşa Egemiz.
günaydın kızlarr gece gene geç yattım bilin bakalım nedennnnn
kızkardeşimmmmmmmmmmlaelaelaelaelae barışmamışlar hala sadece mevlüte katılmış bizi dinlemiş kayınvaldem rezil olmasın söz vermiştim dedi sizde tamam git barışmak için zorlamıyoruz seni mevlüte git anlaşamazsan gene gelirsin demiştikya o da eşiyle barışmak istemediğinden geri gelmişş akşam kapı çalınca ödüm patladı kim bu diye beklediğim kimsede yoktu ay bu kız olmasın dedim aklıma gelen başıma geldi kapıda kucağında bebeği ile kocası ona yalvarıyor gidelim eve diye tabii ben bunu duymadım kameralardan gördüm ve e anladım yaniii ama bizimki suratı 5 karış bunu asansöre bile bindirmedi eliyle iteledi resmen gördüm adamı gönderdi çıktı yukarı napiim valla psikolağa gidelim dedim bana boşanıp sonra gidecem demezmiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
imageshack.us/gal.php?g=256i.jpg
günaydın kızlarr gece gene geç yattım bilin bakalım nedennnnn
kızkardeşimmmmmmmmmmlaelaelaelaelae barışmamışlar hala sadece mevlüte katılmış bizi dinlemiş kayınvaldem rezil olmasın söz vermiştim dedi sizde tamam git barışmak için zorlamıyoruz seni mevlüte git anlaşamazsan gene gelirsin demiştikya o da eşiyle barışmak istemediğinden geri gelmişş akşam kapı çalınca ödüm patladı kim bu diye beklediğim kimsede yoktu ay bu kız olmasın dedim aklıma gelen başıma geldi kapıda kucağında bebeği ile kocası ona yalvarıyor gidelim eve diye tabii ben bunu duymadım kameralardan gördüm ve e anladım yaniii ama bizimki suratı 5 karış bunu asansöre bile bindirmedi eliyle iteledi resmen gördüm adamı gönderdi çıktı yukarı napiim valla psikolağa gidelim dedim bana boşanıp sonra gidecem demezmiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTeşekkürler teyzeleri evet resmen küçük adam oldu bu sıpa:)
ay koymuş kafaya resmen boşanmayı deseneAllah allahhh vallaçok zor bir dönem yaa biraz sabır etse herşey düzelicek ama....Allah yardımcınız olsun Hicran...
Ayten kız yanyana doğru dürüst koysana benim gibi farkı görelimlmaz:
İmage us ta alttaki 2 satırı kopyalıcan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?