Doğum yapmış olan anneler buraya....

sildim onii

adım adım mustafa

yeni doğmuş musti
banyodan çıkmış musti
annesine konuşmaya çalışan musti
kitap okuyan mustikaydirigubbakcemile3
babalar gününu kutlayan musti
alışveriş arabasında uyuyan mustikaydirigubbakcemile3
ve yazık hasta musti..:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
kapattım datlum yaa senin gibi yapayım dedim beceremedim

bana amma ukalasın herşeye karışıyosun diceksin biliyorum :roflol:ama bildiklerimi paylaşmak istiyorum

eğer imageshacke üye olursan indirdiğin resimlere sürekli ulaşırsın...:1rolleyes:
kapatsan da kayıtlı kalır..

bu arada maşallah egeye de.. ama bana fazla değişmemeiş gibi geldi..
boncuk boncuk gözleri yaa...

ayren kim kısssssss :mymeka:

niye diyeyim kıssss tenk yuuu şekerrr

:roflol:ayren sensin kıııısss....resimelrin hepsi hepsi harikaaaa.....ben birazdan kaçar zaten cumartesileri niye geliyorum hiç anlamş değilim halaa yazmasam daha öpüyorum hepinizi şimdiden...bizim doğum günümüzü kutlayan kimse olmadı artık pazartesi kutlarsınız belkiii gerçi 8 ekim ama biz pazar yapıcazzz....aaa bu arada ben bu hafta izinliyim evdeki neti, de kapattırdım size küs gidiyorum şimdiii:a015:

niye küs gidiosun kıssss daha doğum gününüz değilki

iyiki doğdunn tunahannnnnn seni çok sevioss çapkınnnnnnnnnnnnnn

ayy derya ben bilmiyodum...
geçmişi okumuyorum ben... ee zaten 8 ekimmiş niye acele ediyosun ki...
iyi ki doğdun tunahannn...doğum günü hediyesi ördeğimi vereyim sanaa...
iyi bak amaa..

günaydın kızlar resimler beni çok dutgulandırdı sabah sabah bende eskilere döndüm

tünaydın..bende çok duygulandım..allah sağlıkla nice seneleri birlikte paylaşmayı nasip etsin hepimize..
ayteen..o çamgözlü pehlivanının tipine ben turp sıkiimm emi..onda tipmi varr:)onun totişini benimiçin ısır emi annesi..maşallah yavruma...
musti ne tatlı olmuş annesi..oda kocaman olmuş..senın gözüne gözükmez tabi..üzümgözlü yavrunu sende kokla benim için..nice senelere...
ay bunlar cok tuhaf duygular...bugunumuze şükürler olsun
..

hicrancım devam..kotlu haline baktım..hiçde aman aman bi kilon yok..4 5 kılo versen yeterlı bence..beyni falza yormamalıymış..kılo vermem lazım dıye dıretınce savunmaya geçıyomuş..bahara kadar yavaş yavaş verirsin..amanda ne şişkoyum deme hiç..deilsin anacım.
saçımı yaptırdım..3saat yavrumdan uzak kaldım..ananesine bıraktım..en uzun kuaför işlemi bu..aslında süreklı yaptırmamak lazımzaten kafada saç yok hepten yıpratıyo ama bu boncuklu kaynak pek yıpratmıyo sanıyorum..yıne duzenımız şaştı tabi..evden dışarı cıktıgımız an kayıyo şaftımız..annaesıki harika yemek yapar yemıyo onda eşşeksıpası..ananesıde tıkmış uykuda prinç unu süt muz karışımını,tümgün yemedi bişi..bende pişman oluyorum düzenim kaydı dıye..bende yapsam evdekı gıbı yedıremıyorum biyerde..neblim işte..olcak okadar napimm artık..hiç benı arama huyuda yok:)umru deil valla allahın totoşuu:)
ananede 3 bira içtim gece..anam sabah şaftımkaymış yaşlandım ben kaldırmıyo vücudum..çok yemek yiyip yatarsamda boyle oluyorum..muthiş bi yorgun uyanıyorum..4321e başlicam param olunca..kızkardeşimdıyetısyene gıdıyo..bılmemkaç gr kas almış,kaç gr yağ vermiş..gayet sağlıklı gördüm tipinide..saçlarıda gürleşti maşallah..kusmuyo artık..ailece yeme sorunluyuz..babam ve anam gördüğüm en iştahlı ebeveynler:)ama bi seansdıetısyen 150tl..neregidem..kendımın dr u olamadıktan sonra hem
..

Son düzenleme:
ben zaten onurun hayranıyımmmm yerim ben bu tosunu ama saçları uzunken daha karizmaydı çizdiniz çocumun karizmasınııı...neyseki uzamaya başlamışşş

amanin onurun saçlar gitmiş...
hehe onun her hali yakışıklı...
ben de bi onura bi de gözdeninkine bitiyom..ismini hatırlayamadım ama çok talııı yaaaa...

Umutcum saç baş attırımışın gene canısıııı,zaten afilliydin iyice gözleri yuvalarından çıkartırsın artık...
gören artiz sanır valla...Şu duvaklı resminede bayıldım ne kadar duygusal çok severim duvaklı fotoğrafları ama benim bi tane bile yok 3 metre duvağım vardı,düğün salonuna girerken kapatmayı unutmuşuz işte yokkk,nikahta da gelinlik giymemiştim eski karılar gibi döpiyes giydim..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…