Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar ben apartta kalıyorum kaç gündür evimizde tadilat var diye yan tarafta misafirhanemiz var oraya çıktıkakannehir
en çok Ayçaya yaradı bu fayans işi sabah 9 da atıyor kendini dışarı akşamın 9una kadar kedi peşinde koşuyor kedi delisi yaa kucağına alıp yanıma getiriyor paldır palas hayvanları ben de hiç alamam kucağıma..ıçim bi tuhaf oluyor ama hayvanlarda alışmış bizimkine bişey etmiyolar....

Onur yakışıklııııı,hımmmm bayıldım çapkına...

Umut ben FX15 aldım Ayçayı keser kesmez başlicam böyle olmayacak ideal kiloma geleyim
bırakır dikkat ederim diye düşünüyorum...5 kilo versem yeter ulan millet 15 kilo 20 kilo verdim der ben aylardır 5 kilo veremedim etime yapıştı kaldı
:kedi:

kıslar çok teşekkür edeirm benim oğlana dedikleriniz için

gül benim de 5 kilom kaldı nasıl vercez ya ben diyetteyim şuan sen nasıl vercen bi ilaç falan mı kullancan yoksa normal diyetle mi

gülcüm eksik olma canımbenim..ay bende kedi manyağıydım:)anamder ıngıl ıpıl kendin kadar pis hırpani sümüklü kedileri taşırdın eve dıye:)6 7tane kedimvardı evde:)3 yaşımı felan az anımsıyorum..ençokda bi sarı tekirim vardı afedersiniz kocakafalı koca.aşklı bi sarman kedi:)azmanında biriydi ama hiç dokunmazdı bana:)hissediyo heralde hayvancağız meleği,insanı ayırıyolar..vallanegüzel ayça kocakız olmuş kedilerle oynuyo yürüyo coşuyo darısı başımıza:)benımkı malmal bakıyo nekadar hayvan göstersem:)
sikarlett çiim:)310 yaptrdım.5taksıt.160 adet taktılar.boya yapıldı..eh benım buldugum en uygunu buydum ama saçlarımçogu toplamadandik saçlar..çok bakındım tükkanda iyi bi saç pek yoktu..buldugumun en ince tellı ve ymuşağını taktrdım..havalı oluyo hakketen..renk felan deiştirmek ısterdım ama kızıl kart yapıyo..bide nekadar az okadar çok demiş ingilizler..artık etraf rengarenk zaten..naturel düz renkler daha kullanışlı bence..

Fatoşcum ben ilaç kullanacam canım yaa kendim aslında biraz sıkı tutsam boğazımı verilir ama sporda şart klasik cümleler yani
olmuyor işte olmuyor,boğazını tutsan spor yapamıyosun hadi spora gitsen bişey çıkıyor rejim bozuluyor
yapabilene bravo ama ben beceremiyorum ilaç aldım da emziriyorum hala az da olsa şimdi kullanamm ama Ayça bırakır bırakmaz kullanmaya başlayacağım sonra dikkat ederim o halimi korumak için.
Fatma 5 kilo deyip geçmemek lazım 1 beden farkediyor 5 kiloda ahhh ahhh kolay gelsin canıım...

bızımde yok güzel fotomuz..ben vıdeodan yakalama programıylayakaladım bazı kareler..ama bastırmaya kalksambişiye benzıceni sanmam..benımde kafamdakı emınonunden 5tl ye almıştımhiç unutmam:)gelinliğimde fatihte ana magzasının genckızlar ıcın yaptıgı bi nişan elbısesıydı:)herşey acele gelişti bizde..ama valla gelınlıkte duvakta ışılışıldı gayet guzeldı..saçımı makyajımız kendım yapmştım tabi:)

Umut bu saçlar yıkanıp taranınca eline gelmiyor mu ki??
bana allah saç vermiş de şeklini koyvermiş şöööyle dümdüz ipeksi olsalar daha ne isterdim de fönle felan hallediyoz bişeyler napalımmm

Ayyy Ayçayı sorma annem de delirmiş bi kedi var yavrudan biraz büyükçe siyah beyaz Gül bunu yıkayı eve alalım mı diyor bana Ayça en çok onu kucaklayıp getiriyor eline ıslak mendil alıp burnunu siliyor hayvanların,alt alta üstüsteler görme...yuvarlanıyolar oyyy oyyyy
kafamçokkarıştı
Elmira diye bi çizgi film karakteri vardı biblirmisiniz hayvanları çok severdi ama ağızlarına da sıçardı severken "seviççeeem seniiii" derdiiii o kız gibi aynı Ayça

patikcim nasıl videodan resim çektin egenin doğum gününde biz hep video çekmişiz hiç resim yok

enfeksiyon falan kapar kıssss 2 yaşına kadar önermiyor doktorlar. benim kayınvalidemin keidis ege 2 yaşını geçtikten sonra geri gelecek sanırım eve.

Selamlar kızlar... opuyorumnanaktan

Dogum gunlerı oluyor, resımlerde konmus kımısını goremedım...
Hepsı cok tatlı kuzuların Allah nazarlardan korusun.....

Dogum gunu olanların dogum gunu kutlu olsun, Allah tum yavrularımıza guzel omur versınnn ınsallah...
:1hug:

Selam kızlar Egeyle 2 saat öğlen uykusuna yattım kendime geldim:)
Ayten,Gülsüm,fatma kuzular nasıl büyümüş nasıl değişmiş yaaa maşallah bütün eylül bebeklerine:)
Gülcüm benimde derdim 5 kilo ama banada yapıştı hatta almıyım diye çabalıyorum su ara..Hormon hapı kullanıyorum dahada iştahım açıldı 2 çeşit tatlı yapıyorum valla 2 3 günde bir...Şu reglim gelsede bende rahatlasam...
Umutcum saçlarını güle güle kullan canım...eminim çok güzel olmuştur...

Kimse kalmamış bende kaçıyorum gezmeye çıkıcaz biraz.. Egeyi parka götürcez yemek yicez...Akşam görüşürüz...

ay çok güldümmm:)elmira gibi öylemii:)süpperr..
aytencim videonu bılgısayara yüklüyosun..sonra videoyu gomplayerda oynatırken sağ tıklıyosun,seçeneklerden yakala var.ona bastıkça çekiyo foto karesi gibi..
duygucum teşekkürler..iyi gezmeler..
gülsümcüm fx15 almış gül.

yok koymadım koyarım bikaç saate betüşüm:)ben son fotolarından sonra sana sıyah saçın çok yakışıcağına emın oldum buarada:)ah bide yeşil lens:)ama ciba marka..elegance..öff diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…