- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.601
ay çok güldümmm:)elmira gibi öylemii:)süpperr..
aytencim videonu bılgısayara yüklüyosun..sonra videoyu gomplayerda oynatırken sağ tıklıyosun,seçeneklerden yakala var.ona bastıkça çekiyo foto karesi gibi..
duygucum teşekkürler..iyi gezmeler..
gülsümcüm fx15 almış gül.
yav şu ıvırzıvırları nasıl alıyosunuz..yok elbise nutella felan:)??
yok koymadım koyarım bikaç saate betüşüm:)ben son fotolarından sonra sana sıyah saçın çok yakışıcağına emın oldum buarada:)ah bide yeşil lens:)ama ciba marka..elegance..öff diyorum:)
Evet Fatma fx15 aldım arkadaşım denedi 1 ayda 8 kilo verdi kullanırken de hamile kalmış bi etkisi olmadı şükürkiay çok güldümmm:)elmira gibi öylemii:)süpperr..
aytencim videonu bılgısayara yüklüyosun..sonra videoyu gomplayerda oynatırken sağ tıklıyosun,seçeneklerden yakala var.ona bastıkça çekiyo foto karesi gibi..
duygucum teşekkürler..iyi gezmeler..
gülsümcüm fx15 almış gül.
Canım alışveriş bölümü var bizim aldıklarımızın üstüne tıkla çıkıyoryav şu ıvırzıvırları nasıl alıyosunuz..yok elbise nutella felan:)??
fx15 bi çeşit zayıflama ilacı..şu lidalar felan vardı zamanında..onların daha az yan etkili olanı..ama gerçekten etkili bi ilaçmış oyle duydum..teşekkürler gülsümcüm..
Gül fx15le rejim yapmadanmı 8 kilo vermiş kız??Biz hani homili gırtlak yiyoruz ya ondan sordum:))Birde zararı varmıymış ben lidadan acayip tırsmıştım çünkü...
ıstah kesıyor canım, metabolızmayı daha cok calıstırıyor bırde.. bol su ıcıyorsun..
zaten canın bısey cekmıyor.. ama cekmıyor dıyede yememezlık yapmaman gerekıyor az az sık sık yemen lazım..
gercekten verdırıyor... ben sadece lıda kullanmıstım 2 yıl once.. ama fx15 ı de okudum daha guvenlı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?