Doğum yapmış olan anneler buraya....

fx15 ne ki.. gülmü almış... ben amadım da... anlamadım ki yaa..kafamçokkarıştı

yav şu ıvırzıvırları nasıl alıyosunuz..yok elbise nutella felan:)??

benimkilerin üzerini tıkla... gelen listeden seç..a.s.

fx15 bi çeşit zayıflama ilacı..şu lidalar felan vardı zamanında..onların daha az yan etkili olanı..ama gerçekten etkili bi ilaçmış oyle duydum..teşekkürler gülsümcüm..

yok koymadım koyarım bikaç saate betüşüm:)ben son fotolarından sonra sana sıyah saçın çok yakışıcağına emın oldum buarada:)ah bide yeşil lens:)ama ciba marka..elegance..öff diyorum:)

Sıyah sactan artık arkama bakmadan kacıyorum desem.. :))
Ikı defa kullandım... Sıyah boya yapınca gozlerımın rengı daha acık cıkıyo meydana, daha yesıllenıyo sankı.. ama sanırım senın dedıgın mavı-yesıl bı renk ..
Tabı bırde sıyah kalem onu zaten sık kullanıyorum..
her bırınden sonra bı daha yok dedım ama bu sefer gercekten yok :) bıraz acık renklere gıdıcem.. :)

Son düzenleme:
Evet Fatma fx15 aldım arkadaşım denedi 1 ayda 8 kilo verdi kullanırken de hamile kalmış bi etkisi olmadı şükürki
ben o yüzden güvendim bu ilaca...şakkıdı

Elmira bu Ayçayı bu tipe benzetiyorum her türlü kedi mıncırır kendisi
http://renebunny.tripod.com/model-elmyra.gif
yav şu ıvırzıvırları nasıl alıyosunuz..yok elbise nutella felan:)??
Canım alışveriş bölümü var bizim aldıklarımızın üstüne tıkla çıkıyor
çoğu şey de etiketler puanına satılıyor ben de yeni keşfettim hani konuların altında etiketleri düzenle diye bir bölüm var ya oraya etiket ekleyince puan alıyormuşsun ne kadar çok konuya girip etiket eklersen o kadar puan kazanılıyormuş,çok saçmayerimseniben

fx15 bi çeşit zayıflama ilacı..şu lidalar felan vardı zamanında..onların daha az yan etkili olanı..ama gerçekten etkili bi ilaçmış oyle duydum..teşekkürler gülsümcüm..

he aynendelikafadulden

yaaaa kimse yazmamış yarın evime geçiyorum
kadın çağırdım evde inşaat çok zormuş
hem kışlık temizliğim olacak bitti çok şükür,bom bok bir banyoydu şimdi bom oldu en azından
off off Alah kurtarsın beni lojmanlardan diyeceğim ama buraları görseniz şikayet ediyorum diye beni linç edersiniz ne bileyim işte hayat şartlarına göre bazılarına göre şımarıklık yapıyorum bazılarına göre acınacak haldeyim...

ahbe gülcüm..hep öyle tabi..bu ne yaman çelişki annem:)eh bill gates in gözüyle yaşadığım hayatla ,az ilerimde kasımpaşanın üst kısımlarındaki herhangibi evkadının gözünden yaşadıgım hayat çok farklı..önemli olan kendi tatminimiz..bak benım puanlarbi simite yetti:)napam bunada şükür:))tabiki daha iyiyi istemelıyız bence..uçlarda çogumuzun gözü oldugunu sanmam ama daha ileri gitmek,daha iyi bi ev,daha iyi ortam..bunlar cok dogal..ailemin durumu iyi..ama ben ortahalli biriyle evlendım..belkıde aılesınden gördüğünü aratmıcak bi evlılık yapmak daha akıllıca olurdu:)ama bende o akıl yoktu:)bide ben doymuştum nispeten ve eşyayla maddeyle mutlu olunamadığını yaşamış görmüştüm..şimdi tabiki bende daha iyi bi ev ve yaşam istiyorum..çünki rahatım nekadariyi olursa moralımde iyi oluyo yani..ama lüks bi evde oturup,ne yaptıgı belli olmayan bi koca,devamlı çekiştirildiğim ve acayıp bakımlı olmak zorunda oldugum bi sosyal yaşam felan istemedim hiç..anamların köyde öyle çünki:)ve bu tarz yaşamlar bellı bı gelir grubunda daha sık..çok muhafazakar kesımdebelkı böyle şeyler yoktur ama benı muhafazakar adam ne yapsın:)bende onu yanii:))haşemayla denıze giremem ben,fanlayla bıle gezeemem..yapı napimm..dünya görüşümede ters ayrıca..herkezede saygım var muhafazakar ve haşema derken kımseyı kastetmedım..herkez ınandıgı ve mutlu oldugu şekilde yaşamakta hürdür ve olmalıdır:)aman yıne felsefe yaptım beya..

Umutcum ne güzel yakalamışın
kocişinde çok karizmatik duruyor allah bozmasın huzurunuzu
anacım naaapacan haşemayı,mayokiniyi boşşşveeerrr sen satmışın anasını zaten dediğin gibi,azıcık aşım ağrılı başım oluyor bazen ama olsun varsın bir iki şaka,oynaş vermidon oluyor neyseki,sen yap felsefeni gene topiğimizin laf ebesiiii...
kız ne alacaksan ben alıp sana hedaye edeyim sen süle ablana bakem ne çekti canın...

Konulara gir en altlarda mesaj yazdığımız kutunun hemen sağ üstünde etiketleri düzenle bölümüne tıkla oraya bir iki kelam etiket ekle öyle puan kazanılıyormuş ben de yeni keşfettimmm

selam kızlar ben şuan ortanca kızkardeşimdeyim öğretmen olanda diğerinide yanımda getirdim annemlerde burada bu gece burdayız yarın dönücem eve

umutttt çok hoşsun kızzzz maşallahhhh

umutcuum simitinin yanına çay ısmarladım sana
puanın yoksa,arkidişlerrin var...

maşallah bebişler çook tatlı
artık büyüdüler gerçi bebek değiller,küçük çocuklarımız var
vıdeo yakalama programından düğün,kına gecesi fotoğraflarını koyabılırım aslında ama pcde yüklü değil..neyse..sizde koysanıza kızlarrr
gelinlerle dolsun burasııı

Umutcum çok güzel görünüyorsun gerçekten maşallah size Allah ayırmasın kocişinde yakışıklı sende güzel tam birbirinizi bulmuşsunuz:)Bir ömür buyu mutlu olun inşallah canımcım...
Bizde gezdik geldik kendime yine bir ton makyaj malzemesi aldım ne zaman sürceğim belli değil artık evde yaparım:))Gri ve yeşil tonlarında farlar,gözkalemleri,pudra falan aldım:))Napayım yaa seviyorum işte kullanmasamda dursun demi amaopuyorumnanaktan

Gül fx15le rejim yapmadanmı 8 kilo vermiş kız??Biz hani homili gırtlak yiyoruz ya ondan sordum:))Birde zararı varmıymış ben lidadan acayip tırsmıştım çünkü...

Gül fx15le rejim yapmadanmı 8 kilo vermiş kız??Biz hani homili gırtlak yiyoruz ya ondan sordum:))Birde zararı varmıymış ben lidadan acayip tırsmıştım çünkü...

ıstah kesıyor canım, metabolızmayı daha cok calıstırıyor bırde.. bol su ıcıyorsun..
zaten canın bısey cekmıyor.. ama cekmıyor dıyede yememezlık yapmamak gerekıyor az az sık sık yemek lazım..
gercekten verdırıyor... ben sadece lıda kullanmıstım 2 yıl once.. ama fx15 ı de okudum daha guvenlı sanırım..

Son düzenleme:

evet öyleymiş canım şimdi bende yorumları okuyordum kk de kullananların ama çoğuda bırakınca eskisi gibi yiyorsun eski kilona geri dönüyorsun demiş o kafama takıldı..8 kiloyu acaba hiç birşey yemedenmi verdi??
AY sorma o lidayı bir arkadaşım aldı ikiye böldük nasıl bakalım kullanalım diye ben 2 gün içtim sürekli tüylerim diken diken kalp atışlarımı kulaklarımda duyuyordum ölüyorum zannettim anında attım çöpe...Arkadaşımda hastanelik oldu bana çok dokundu o lida zaten baya ölen kalan oldu onun yüzünden o zaman bir kanalın genel yayın yönetmeni ölmüştü hatta:sinifsinif:

selam kızlar ben geldim
bugün geçte olsa doğum günümüzü yaptık
çok güzel geçti
saolsun bütün arkadaşlarım gelmişler
duygulandım valla
doğum günü ipoşun ama sanki benim doğum günüm gibi oldu
pastayı ben üfledim hediyeleri ben açtım vs.
bizimki genelde ağladı durdu. yabancı görünce huysuzlanıyor
yaban ördeği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…