Doğum yapmış olan anneler buraya....

gul sen emzırmeyı kestın mı ? fx15 nasıl kullanıyosun..
yok canım daha başlamadım kullanmaya ama zaten artık bıraktırmaya çalışıyorum ayçayı..
Gül fx15le rejim yapmadanmı 8 kilo vermiş kız??Biz hani homili gırtlak yiyoruz ya ondan sordum:))Birde zararı varmıymış ben lidadan acayip tırsmıştım çünkü...
canım bak Betül cvp vermiş zaten aynen iştahı kesiyor ağızda kuruluk yapıyor paso su içiriyor,zaten canın bişey istemediği için yemiyorsun.Lidanın yan etkileri daha az olan bi türü sayılır..
Aynen şekercim.Ama tabi sonrasında homini gırtlak yemeye devam edersen alırsın.Bu ilaçların amacı zaten devamlı kullanmak değilki,olamaz zaten.İdeal kilona hızlı bi şekilde gelip kormak amaç.İlacı kullanmak değil sonrasında o kiloda kalmak mühim.

Serapcım 41 kere maşallah pamuk ve prenses ve güzel annesi:)Nice mutlu yılları olsun Allah hep yüzünüzü güldürsün..Pastanız çok güzel ve sadeymiş uzun zamandır gördüğüm en güzel pastalardan biriydi:)Yiyecekler zaten offf offf dedim yani..Herşey harika Allah içinize sindirsin canım...

Serapcım cok tatlısınız oncelıkle, Allah ipoşa analı babalı guzel uzun omur versın ınsallah...
Dogum gununuz kutlu olsun... opuyorumnanaktan herseye bayıldım ozellıkle pastaa :))

( duymamıstım onu...evet hastanelık olayları cok oldu sonradan.. sahtelerı gerceklerıde bırbırıne karıstı... bırden patlamıstı cunku.. ben ne tesadufse ılk cıktıgı zamanlarda rasgelmıs ve kullanmıstım.. ama gercekten bılınclı kullandım.. cogu ınsan ıstahı gercekten super kapatıyor dıye hıcbırsey yemıyorlardı.... en buyuk hata burada bunyelerı sarstılar....
bırde bıraktıktan sonra ıstah acılıyo mevzusuna katılmıyorum ben baska yerlerde de yazmıstım.. ıstah acılmıyo normale donuyor.. elbette donecek bu ılacı 1 ay kullandıktan sonra bır omur ıstah kapatmasını bekleyemeyız... ondan destek alarak zayıfladıktan sonrada yedıklerıne aynı seklde devam edıceksın ya spor yada gec saatler yemıceksın yoksa ıstersen ılacı kullanmadan zayıfla ne farkeder dıyetı bıraktıktan sonra yemeklere abanırsan hangı dıyet yontemınden sonra kılo almazsın kı bu mucıze olur degıl mı.. :)
bunu cok yazıyo kullananlar... ama sankı ılac kullandıktan sonra ıstahı acıyor gıbı soyluyorlar.. ılac ıstahı acmıyo sadece ıstah kapatma ozellıgı halıyle gıtmıs oluyo bu cok normal .... amma yazdım hee kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaa mamalara baaaaaaaaaakkkk
kızzz kaç çeşiiittttalkisalkisalkis
bu arada sen ipoştan daha cici olmuşun kozını gölgede bırakmışınn
:mymeka:

gülcüm,duygucumteşekkür ederim..simitin yanında çay süper oldu gülüm eksik olma:)
güle güle kullan canımbenim..griler yeşiller pek yaraşır tenine duygucum:)
emin adımlarla yürüyen,dantelalı güzel ve kocaman gülümseyebilen güzel annesi..bir ömür beraber,hep gülün...süslemeler harika,yemekler ondanda harika olmuş:)nice yıllara ipek...

Betül bu ilaçlar zaten aynen dediğin gibi canım rejime destek için kullanılmalı
iştahı kesiyor diye hiçbişey yemezsen ayılırbayılır hastanelik olursun tabiki.

gıda takviyesi,salata,ızgara et,yoğurt mutlaka tüketilmeli kullanırken...

ohhh ne güzellll olmuş heryer..İpoşa mutlu yaşlar..Maşallah kel köfteyeeeeeee

saol gülümmmyerimsenibenŞeniz

teşekkür ederim canım benim
beğenmene sevindim. o senin güzelliğin şeker

Serapcım cok tatlısınız oncelıkle, Allah ipoşa analı babalı guzel uzun omur versın ınsallah...
Dogum gununuz kutlu olsun... opuyorumnanaktan herseye bayıldım ozellıkle pastaa :))

teşekkür ederim tatlı betüşümmŞeniz

anaaaaaaa mamalara baaaaaaaaaakkkk
kızzz kaç çeşiiittttalkisalkisalkis
bu arada sen ipoştan daha cici olmuşun kozını gölgede bırakmışınn
:mymeka:

13 çeşit filan oldu gülcüm
annemle kayınvaldemde yaptılar
hepsini ben yapmadım.

teşekkür ederim canım o senin güzel bakan gözlerin. :))
biraz daha zayıflasam daha iyi olucamda
neyse bunada şükür

babamızda hediye göndermiş opuyorumnanaktan
canım
içi içini yedi bugün göremedim diye

evet oyle....
ben cok dıkkat edıp 3 ana 3 ara ogun yememe ragmen yınede cok hızlı kılo vermıstım.. 1,5 ayda 14,5 kılo...
sımdıkı aklım olsa belkı daha cok yemeye zorlar 2 aya yayardım en azından belkı.. cabuk kılo vermekte cok ıyı bısey degıl... :)

teşekkür ederim umutcum
allah hepimize yavrularımıza mutluluk huzur versin canım benim
aslında doğum gününe bi kıyafet alamadım ipoşa
yazın düğünde giydiklerini giydi
biyere çıkamadım babamız olmayınca
olsun artık

Betüüül oha diyorum süperr vermişsin o zaman canım madem öyle sen de aslanı memeden keser kesmez fxe başla derim.Bilinçli kullanmak şartıyla iştah kesiyor diye ölüm orucu yapılmazkii

betüş senin şafak hala 105mi canikoom??
mehtap kaç?

mehtap yok canım.. sadece safak var.. o da 105 :))

Betüüül oha diyorum süperr vermişsin o zaman canım madem öyle sen de aslanı memeden keser kesmez fxe başla derim.Bilinçli kullanmak şartıyla iştah kesiyor diye ölüm orucu yapılmazkii

bunyem kolay aldıgı gıbı kolay da verıyor Allahtan yoksa napardım :))
bılmıyorum canım ıste o konuda kararsızım ya kesıp kesmemek konusunda...
1,5 yasına gelmıs olsa dusunmezdım de.. bılmıyorum ama ben zaten cok sıkta emzırmıyorum..
gunde 2 kere fılan...

az önce 1 adet magnum bademli yedim şu anda da elimin altında çerezza sinema var kırla gidiyor
ben kullanmayimde kimler kullansııın haplarıı
moralim bozulur canım tatlı çeker,sevinirim kebap çeker,üzülürüm kola sigara çeker,heyecanlanırım dondurma çeker,şaşırırım cips çeker çeker de çeker bende oldum 4x4 önden çeker:umursamaz:

onura kıymalı makarna yaptım onu yediriyorum
afiyet olsun onur pasaya...
hicran ben kilo falan görmedım ya... çok güzel olmuş kot.. ben senı daha kilolu sanıyodum...
doğumgünunuz kutlu olsun canım
ben göremedim.
saol canım senın nickn mi değişti...
video programından yakaladım..
allah agız tadınızı bozmasın canım ömür boyu çok mutlu olun inşallah..
duygucum maşallah canım ya gravatını yerım ben onun...

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…