- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.621
yok canım daha başlamadım kullanmaya ama zaten artık bıraktırmaya çalışıyorum ayçayı..gul sen emzırmeyı kestın mı ? fx15 nasıl kullanıyosun..
canım bak Betül cvp vermiş zaten aynen iştahı kesiyor ağızda kuruluk yapıyor paso su içiriyor,zaten canın bişey istemediği için yemiyorsun.Lidanın yan etkileri daha az olan bi türü sayılır..Gül fx15le rejim yapmadanmı 8 kilo vermiş kız??Biz hani homili gırtlak yiyoruz ya ondan sordum:))Birde zararı varmıymış ben lidadan acayip tırsmıştım çünkü...
Aynen şekercim.Ama tabi sonrasında homini gırtlak yemeye devam edersen alırsın.Bu ilaçların amacı zaten devamlı kullanmak değilki,olamaz zaten.İdeal kilona hızlı bi şekilde gelip kormak amaç.İlacı kullanmak değil sonrasında o kiloda kalmak mühim.
ıstah kesıyor canım, metabolızmayı daha cok calıstırıyor bırde.. bol su ıcıyorsun..
zaten canın bısey cekmıyor.. ama cekmıyor dıyede yememezlık yapmamak gerekıyor az az sık sık yemek lazım..
gercekten verdırıyor... ben sadece lıda kullanmıstım 2 yıl once.. ama fx15 ı de okudum daha guvenlı sanırım..
evet öyleymiş canım şimdi bende yorumları okuyordum kk de kullananların ama çoğuda bırakınca eskisi gibi yiyorsun eski kilona geri dönüyorsun demiş o kafama takıldı..8 kiloyu acaba hiç birşey yemedenmi verdi??
AY sorma o lidayı bir arkadaşım aldı ikiye böldük nasıl bakalım kullanalım diye ben 2 gün içtim sürekli tüylerim diken diken kalp atışlarımı kulaklarımda duyuyordum ölüyorum zannettim anında attım çöpe...Arkadaşımda hastanelik oldu bana çok dokundu o lida zaten baya ölen kalan oldu onun yüzünden o zaman bir kanalın genel yayın yönetmeni ölmüştü hatta:sinifsinif:
ohhh ne güzellll olmuş heryer..İpoşa mutlu yaşlar..Maşallah kel köfteyeeeeeee
Serapcım 41 kere maşallah pamuk ve prenses ve güzel annesi:)Nice mutlu yılları olsun Allah hep yüzünüzü güldürsün..Pastanız çok güzel ve sadeymiş uzun zamandır gördüğüm en güzel pastalardan biriydi:)Yiyecekler zaten offf offf dedim yani..Herşey harika Allah içinize sindirsin canım...
Serapcım cok tatlısınız oncelıkle, Allah ipoşa analı babalı guzel uzun omur versın ınsallah...
Dogum gununuz kutlu olsun... opuyorumnanaktan herseye bayıldım ozellıkle pastaa :))
anaaaaaaa mamalara baaaaaaaaaakkkk
kızzz kaç çeşiiittttalkisalkisalkis
bu arada sen ipoştan daha cici olmuşun kozını gölgede bırakmışınn
:mymeka:
Betül bu ilaçlar zaten aynen dediğin gibi canım rejime destek için kullanılmalı
iştahı kesiyor diye hiçbişey yemezsen ayılırbayılır hastanelik olursun tabiki.
gıda takviyesi,salata,ızgara et,yoğurt mutlaka tüketilmeli kullanırken...
gülcüm,duygucumteşekkür ederim..simitin yanında çay süper oldu gülüm eksik olma:)
güle güle kullan canımbenim..griler yeşiller pek yaraşır tenine duygucum:)
emin adımlarla yürüyen,dantelalı güzel ve kocaman gülümseyebilen güzel annesi..bir ömür beraber,hep gülün...süslemeler harika,yemekler ondanda harika olmuş:)nice yıllara ipek...
betüş senin şafak hala 105mi canikoom??
mehtap kaç?
Betüüül oha diyorum süperr vermişsin o zaman canım madem öyle sen de aslanı memeden keser kesmez fxe başla derim.Bilinçli kullanmak şartıyla iştah kesiyor diye ölüm orucu yapılmazkii
afiyet olsun onur pasaya...onura kıymalı makarna yaptım onu yediriyorum
hicran ben kilo falan görmedım ya... çok güzel olmuş kot.. ben senı daha kilolu sanıyodum...KIZLAAAAAAAAARRR akşam kardeşime kıyafet ararken eski kotlarımı çıkardım şimdi baktım bana olan varmı diye 1 tane hamile kalmadan 7-8 ay önce aldığım bi kot vardı içine girdim ucu ucuna girdim ama girdimm aya benden mutlusu varmıdır şuan nihayet kot giyebildimm kumaşlardan böğğğ gelmiştiiii
tabii dobiş dobiş duruyor accıkta midem pörtledi ama kumaştan daha iyi duruyor bence sizceee
doğumgünunuz kutlu olsun canımiyi akşamlar..umarım herkes iyidir..ben uzun süredir takip edemiyorum...
Nazlım iyi, 1 yaşını kutladık, alerjisi hala devam edior.Süt ve süt ürünlerini maleseki tüketemiyor.Zayıf uzun bir kız oldu.Hala saçları azıcık.henüz yürümüyor, ayağa kalkıp tutunarak ilerliyor...
ben göremedim.sildim
saol canım senın nickn mi değişti...Mevlüde canım eşin gidecekmiş Allah kavuştursun güzelim inşllah yakın zamanda tekrar gelir yanınıza herşey istediginiz gibi gönlünüzce olsun.
Deryacım unutabiliyorum canım buraya yazan arkadaşlarımızın isimlerini şöyle aklımdan geçire geçire yazıyorum hatırlanmak güzel birşey hiç kimseyide atlamak istemiyorum arkadaşlarımızın bazıları gelemeselerde bizlerle olmak istediklerini biliyorum.
Mesela ben 2 gündür giremedim aklım hep sizlerdeydi acaba neler yazıştılar diye buraya gelmek için can attım ama fırsat bulamadım bir türlü artık işler bitmiyor koşturmaca oynuyorum resmen.
allah agız tadınızı bozmasın canım ömür boyu çok mutlu olun inşallah..video programından yakaladım..
az önce 1 adet magnum bademli yedim şu anda da elimin altında çerezza sinema var kırla gidiyor
ben kullanmayimde kimler kullansııın haplarıı
moralim bozulur canım tatlı çeker,sevinirim kebap çeker,üzülürüm kola sigara çeker,heyecanlanırım dondurma çeker,şaşırırım cips çeker çeker de çeker bende oldum 4x4 önden çeker:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?