Doğum yapmış olan anneler buraya....

ıyi geceler arkadaşlar.
Gülsüm canım Mustafa çok şeker çıkmış resimlerdee maşallah.
Fatmacımm Onurda maşallah ilk 10 günlükken minicikmiş kuzum sonrasında maşallah boylu poslu küçük bir paşa olmuş.
Serapcımm doğum günü resimleriniz süperr çıkmışş anne kız maşallah.
Gül canım sizede kolay gelsin.
Umut canım yeni saçını güle güle kullan.resimlerde çok güzel çıkmış ayrıca.
Betül siz nasılsınız.
Duygu canım bugün bende aynı dedigin gibi Ozan Egeyle uyudum dinlendigimi hissettim.
Eeee kimler burda.

serap doğumgününüz çok güzel geçmiş anlaşılan
iyiki doğdun ipek,sağlıklı ve huzur dolu yıllar geçirmen dileğiyle
fotoğraflarda çok güzel,hele serap kızından daha güzel

serap doğumgününüz çok güzel geçmiş anlaşılan
iyiki doğdun ipek,sağlıklı ve huzur dolu yıllar geçirmen dileğiyle
fotoğraflarda çok güzel,hele serap kızından daha güzel

saolun kızlar
durun kızlar abartmayın havalandım uçucam şimdi
siz sevdiğinizden size öyle geliyordur canlarım:1hug:

Aslişkoooo serenattttt
Ozi nasııl?

iyiyiz canıımcımm oziş uyudu sagolsun bende okul işleri yapacagım kaç haftadır yapamadıgım ama biraz erteliyorum sizler burdayken yaparım sonra. daha bugün seni anmıştım dedim görünmüyor tadilatı var evinde diye. bizimde ev sahibi sagolsun duşakabin yaptırıverecekmiş pazartesi takmaya gelecekler ama onun pek bir pisligi olmaz degilmi. evi bugün temizledim çünkii.

canım gördüüm Betülcüüüm mehtap yok demişsin bence dayanamaz gelir
ilk gidişte izne gelmiyecem erken bitirip gelicem derler ama bayram olur,tatil olur gelmek isterler mutlaka...
Ama hayırlısı ne diyelim,allah sabır versin.

yav ne alemsin hazırcevap,protein canavarı senii:)önden arkadan çeker bişi yok gülcüm sende ama kıvrımlar çok:)
sen çok zevklisin serapcım..ipoşuda öyle giydiriyosun zaten..şu dantel ve fırfır işleri kız yavrularda kafayı yedirtecek bana:)azkalsın bikere dayanamayıp alacaktımbi fırfırlı don görmüştüm..etekten gözükecek tabiki donumuz:)ama pembeler çok yakışmış maşallah yavruma...
seda gelmiş..gitmiş..nazlı iyiymiş..buna şükür..2yaşına kadar sedanın sıkıntısı devam edıcek sanırım..varsın zayıf olsun..sağlıklı olsunda..nezman yürüdükleride önemli deil..neşeleri yerinde olsun..
hicoş oh neguzel 3kızkardeş biarada bugece..ben olsam birlikte uyurdum:)

Aslı valla bizde çok iş ve masraf olmaz diyorduk valla ev inşaatat döndü ama bi duşakabinde biraz banyon batar o kadar...
benim size ne kadar deyim 4m2 banyo 1000TL masraf çıkardı,sinir oldum bi kaç sene sonra tayin olup gidicez
yerimize gelen güle güle kullansııın

İpekciğin doğum günü kutlu olsun, Nice senelere
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
pasta da herşey de çok güzel, doğum günü kızı hepsinden daha güzel :))

yok canım gelemez.. daha oncede konusu olmustu yazmıstım...
bulundugu bolgeye sahsı gırıs cıkıs yok, askerı guvenlk araclarıyla ancak asker tasınıyor..
ustelık gelmesı 36 saatı buluyor bırde gıtmesı var... zaten ben ıstemem... dun ılk defa resımlerını gordum, komutanın pc den ızın alıp attı ıkı dk... serseme dondum.. ıcım ıcıme sıgmıyo, gozumun onunden gıtmıyo, bıraz komık olcak ama sankı lısede ılk kez bırıne asık olmusun gıbı bır hıs :), ve muthıs ozlem.. gelebılse bıle hıc dayanamam gerı gondermek ılkınden cok daha zor olur..

asıl su emzırme konusunuda de hele ? sen kac kere emzırıyorsun gunde ?

saol canım benim
zaten senin bir kızın olmalı muhakkak
nedersinyerimseniben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…