Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm o duyguyu çok iyi bilirim canım gerçekten çok zor oluyo eşim dün gitti ama bu defa diğerlerinden daha dor oldu...

baya masraflı olmuş canım dedigin gibi tayin olup gideceksiniz ve alınıp gidilebilecek birşeyde degil. keşke size verseler masrafınızı.

saol canım benima.s.

betüş hakkatten bu bambaşka bişey ya
mesela ben yazın memlekete gider kalırdım bu kadar zor olmazdı ayrılık
bu bir başka turkbayragiturkbayragi
ama senin durum dahada zor
canım allah tez zamanda kavuştursun inşallah
günler su gibi geçsin

ammıın canım amıın amıın, hepımızıı........ :1hug:

Ayyy deme Betül yaa ben varya 2 yılımı aynen böyle geçirdim senin dediğin geliş gidişleri 2 ayda bir yaşadım,bana hiç anlatma bu askeri konvoy gelişlerini elim yüreğimde saatlerce balkonda bekledim hep köşeden dönüşünü off offf,ağlaya ağlaya kusardım artık...Neyse canım resmini görmek de yetmiş sana aşkınız daha da büyümüş hasretle öyle olur zaten.Allah bozmasın hayırlısı olsun ne diyeyim.

Ben Ayçayı günde 4 kere falan emziriyorum.Uykuya dalmadan mutlaka istiyor mem mem mem memmmmmmm

durmasın kızz:)zaten kendi kendime konuşmaktan bıktım hergün:)

Umut delisin sen valla-tatlicadiarzu-
allah kocana da ayrıca sabır versinkaydirigubbakcemile3

amın canım saolasınn....

hımm bakalım ben ne kadar gıderse gıtsın de sonra caresıne bakıcam :)
benımkı gelmeden su kılo konusunu kapatmam lazım :)

canım aynı ozan egede öyle hatta şimdilerde ısırıyor gözümün içine baka baka bagırtıyor kerata beni. gece gündüz hep emme memme mamma diyip gögsümü açmaya çalışıyor.
bizim 9.dişimiz çıktı arkadaşlar 10 dişte bir iki güne kalmaz çıkar ve azı dişi çıkan aradaki dişlerde sırada görünüyor bakalım.
Mevlüdecimm canım Allah sizide kavuştursun.

saol canım benim
zaten senin bir kızın olmalı muhakkak
nedersinyerimseniben :)))

bi kızım olsa..çok kıskanırım ben onu...çok sakınırım...babasıyla aşk yaşasın isterim...mevlam neyler güzel eyler..o okadar şanslımıyım bilmem..amaa...hep dört ayak üstüne düşenlerdenim:)olurmu olur belki yavv:)ben bi kocişimime bakiim geliimm:)

Umut Ayçayı görmeee
babaya dudak bize yanak uzatıyor aman bir cıvımalar,bir işve bir naz Çağrıya
kıskanıyom valla üstüme kuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…