- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.661
Aslı valla bizde çok iş ve masraf olmaz diyorduk valla ev inşaatat döndü ama bi duşakabinde biraz banyon batar o kadar...
benim size ne kadar deyim 4m2 banyo 1000TL masraf çıkardı,sinir oldum bi kaç sene sonra tayin olup gidicez
yerimize gelen güle güle kullansııın
İpekciğin doğum günü kutlu olsun, Nice senelere
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
pasta da herşey de çok güzel, doğum günü kızı hepsinden daha güzel :))
yok canım gelemez.. daha oncede konusu olmustu yazmıstım...
bulundugu bolgeye sahsı gırıs cıkıs yok, askerı guvenlk araclarıyla ancak asker tasınıyor..
ustelık gelmesı 36 saatı buluyor bırde gıtmesı var... zaten ben ıstemem... dun ılk defa resımlerını gordum, komutanın pc den ızın alıp attı ıkı dk... serseme dondum.. ıcım ıcıme sıgmıyo, gozumun onunden gıtmıyo, bıraz komık olcak ama sankı lısede ılk kez bırıne asık olmusun gıbı bır hıs :), ve muthıs ozlem.. gelebılse bıle hıc dayanamam gerı gondermek ılkınden cok daha zor olur..
asıl su emzırme konusunuda de hele ? sen kac kere emzırıyorsun gunde ?
betülcüm o duyguyu çok iyi bilirim canım gerçekten çok zor oluyo eşim dün gitti ama bu defa diğerlerinden daha dor oldu...
saol canım benima.s.
betüş hakkatten bu bambaşka bişey ya
mesela ben yazın memlekete gider kalırdım bu kadar zor olmazdı ayrılık
bu bir başka turkbayragiturkbayragi
ama senin durum dahada zor
canım allah tez zamanda kavuştursun inşallah
günler su gibi geçsin
serapcım kızınada sanada maşallah allahım biran önce eşini sana kavuştursun....
Ayyy deme Betül yaa ben varya 2 yılımı aynen böyle geçirdim senin dediğin geliş gidişleri 2 ayda bir yaşadım,bana hiç anlatma bu askeri konvoy gelişlerini elim yüreğimde saatlerce balkonda bekledim hep köşeden dönüşünü off offf,ağlaya ağlaya kusardım artık...Neyse canım resmini görmek de yetmiş sana aşkınız daha da büyümüş hasretle öyle olur zaten.Allah bozmasın hayırlısı olsun ne diyeyim.
yok canım gelemez.. daha oncede konusu olmustu yazmıstım...
bulundugu bolgeye sahsı gırıs cıkıs yok, askerı guvenlk araclarıyla ancak asker tasınıyor..
ustelık gelmesı 36 saatı buluyor bırde gıtmesı var... zaten ben ıstemem... dun ılk defa resımlerını gordum, komutanın pc den ızın alıp attı ıkı dk... serseme dondum.. ıcım ıcıme sıgmıyo, gozumun onunden gıtmıyo, bıraz komık olcak ama sankı lısede ılk kez bırıne asık olmusun gıbı bır hıs :), ve muthıs ozlem.. gelebılse bıle hıc dayanamam gerı gondermek ılkınden cok daha zor olur..
asıl su emzırme konusunuda de hele ? sen kac kere emzırıyorsun gunde ?
durmasın kızz:)zaten kendi kendime konuşmaktan bıktım hergün:)
senıde Allah kavustursun canım...(
baya masraflı olmuş canım dedigin gibi tayin olup gideceksiniz ve alınıp gidilebilecek birşeyde degil. keşke size verseler masrafınızı.
Ayyy deme Betül yaa ben varya 2 yılımı aynen böyle geçirdim senin dediğin geliş gidişleri 2 ayda bir yaşadım,bana hiç anlatma bu askeri konvoy gelişlerini elim yüreğimde saatlerce balkonda bekledim hep köşeden dönüşünü off offf,ağlaya ağlaya kusardım artık...Neyse canım resmini görmek de yetmiş sana aşkınız daha da büyümüş hasretle öyle olur zaten.Allah bozmasın hayırlısı olsun ne diyeyim.
Ben Ayçayı günde 4 kere falan emziriyorum.Uykuya dalmadan mutlaka istiyor mem mem mem memmmmmmm
Ben Ayçayı günde 4 kere falan emziriyorum.Uykuya dalmadan mutlaka istiyor mem mem mem memmmmmmm
saol canım benim
zaten senin bir kızın olmalı muhakkak
nedersinyerimseniben :)))
gülsüümm naber kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?