Doğum yapmış olan anneler buraya....

çoookkk tatlısınnnnn:roflol:

ay aman yaa Serap valla asıl siz alemsiniz
hızlı düşünüp yavaş yazınca böyle oluyor nideem

yeni dizim Ezel başladı
dizilerle kafayı yiyecem
bu arada ben öğretmenim:hulya:

yaa..hımmmmm..çook fenaa..ama senin kızın bi milli felaket ben diyeyim yani:)zaten fotolarından felan 1500 kere çirkin bişi...benim bastıbacak behlül de babanın gömleğine yapışıyo kartköpekk:)guya erkek çocugu anaya..nahanaya:)

ama bu behlül aynı babası yaaa
Umut sen ne yaptın böyleeeekaydirigubbakcemile3

kızlar birde biz perşembe günü göz druna gittik ogluşumla söylemişmiydim hiçbilmiyorum.
birde hiç yeni dişimize hayırlı olsun demediniz teyzelerr..
Ogluşumda hiçbirşey çıkmadı çok şükür gözde de alerjisi çıktı güneşe dikkat edin koruyun dedi. aman o kadar olsun dedim.çokta birşey yok gerçi.
bende kirpiklerde iltihaplanma varmış ilaç tedavisine başladık bir ay sonra kontrol var.gözlük numarasının degişip degişmedigine bakılacak.

kızlar sırayla geliyor aklıma ozan ege 2 gündür yeni maksimum reklamları var ebru cündübeyoglunun oynadıgı ondan çok korkuyor o başlayınca başlıyor aglamaya.hemen kaçıyor için için aglıyor birde kuzum sizde de böyle birşey oluyormu.

Aslı geçmiş olsun canıım
ben diş saymıyom artık çıkıyor işte,kaşınıyor arada yavrum yazık

sayırlı olsun 10. dişiniz kız 32 tane sayacanmıkaydirigubbakcemile3

allah allah korkulacak reklamda değilkii,neden acabaCADIARZU

Aslı geçmiş olsun canıım
ben diş saymıyom artık çıkıyor işte,kaşınıyor arada yavrum yazık

sayırlı olsun 10. dişiniz kız 32 tane sayacanmıkaydirigubbakcemile3
yok teyzesi şimdilik sayılabilir oldugu için sayıyoruz.
allah allah korkulacak reklamda değilkii,neden acabaCADIARZU
evt bizde anlamadık dedigin gibi korkulacak bir reklamda degil ama. :sm_confused:

bizimkinde de var ama o reklam değil şu opet reklamımı ne yavuz isimli bir komedyen varya onun reklamı ondan çok korkuyo yanıma koşuyo başlıyo ağlamaya anlamadık neden oldu acaba, ayrıca yeni dişinizde hayırlı olsun...

saol serap teyzoş..heyaa içliköfte gibi bakmış..aşık canım bana:)eh vurarımkırarım söverim..ama severim:)
yav sorma gülcüm..adam kendini kopyalamış..ben dedim bikaçkere..anası benmiyimacaba:)??doğumlekesini bile babasından almış ne gendir annamadım...guya karayım..baskın olmam lazım..senin uzuntırnaklı kaynana nasıl mührünü vurmuş elizabet teylır etmiş manolyanı,benimde hamsikafalı aynen kendini kopyalamış:)
aslıcım..nasıl sayalım ozişin dişini yav:)kimsenin ağzında dişi yoktu ozişin 8tane dişi vardı:)maşallah sen yakında askere gönderirsin yavruyu:)serenat buarada süper olmuş şeker:)

Bende kaçtım
eee eee eee yapacam odumu mamam mı???

iyi geceleeeerrr baş baaaaşşşş

Umut allah canını almayaaaa
uzun tırnaklarını nerden hatırladın kız korkulur senden
cadalozkaydirigubbakcemile2
De get yat yürü içli köftenle gaza gelmişken...yerimseniben

umutcum resimleriniz çok güzel çok doğal oğluşunda aynı baba Allah bozmasın ne diyim maşallah tüttüütütütüütütüütüüütü(sağ tuşta videoda resim yakalamada hangisine basılcak deyiver)

serap kızın sen pasta harika pembiş pembiş sen zayıflamışsın baya çok tatlı olmuşsun canum

aslı dişiniz hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…