Doğum yapmış olan anneler buraya....

tşkler umutcum.
Bende kaçtım
eee eee eee yapacam odumu mamam mı???

iyi geceleeeerrr baş baaaaşşşş
iyi geceler.

hoşgeldin arzucum tşkler canım.

günaydın kızlar alpberk in gene düzeni bozuldu annemdeyım yarın evime geçicem aksam 12 de kalktı saat 3 kadar oturduk gene yaaa............
bu ara sık oluyo böle şimdi uyudu ama kendisi ay bu bebişler işlerini nasıl biliyolaryaa....

Selam kızlar iyi pazarlar herkese...Bugün ancak bakabildim gece ne güzel kaynatmışınız valla maşallah..Ben erkenden yattım egeyle..Günlerdir uykusuzum biraz dinlendim..Herkes iyidir inşallah..Görüşmek üzere..

saol canım benim

Bize aile boyu yıkandık birazdan yemek yicez ama evde yemek yok nasıl olcek bilmem:))Bir menemen geçiyor içimden ya Allahhhhkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun duygucum bizim menü de menemen kaydirigubbakcemile3ama ben yemicem eşime yapıcam

Niye yemiyon kııı:)Bende başladım bugün rejime bacım valla:)Hiç tatlı yemedim bugün zaten büyük başarı benim için:)

akşamüzeri saat 5 buçuk gibiydi sanırım 2 top yedim acıkmadım bida zaten acıksam da yemem artık bi de regl dönemine girdim tatlı krizim var bugünlerde çok zorlanıyorum

canan nerelerde acaba dün doğum günü yapacaktı hala gelip resimleriniş koymadı merak ettim

Niye yemiyon kııı:)Bende başladım bugün rejime bacım valla:)Hiç tatlı yemedim bugün zaten büyük başarı benim için:)

canım tatlı isteğine keçiboynuzu (şekerkamışı) çok iyiymiş
3 tane filan yiyebilirsin
ayrıca yemeklerden önce yiyince zayıflamayada yardımcı oluyor
saraçoğlunun kitabından okumuştum

Afiyet olsun canım:)Ay bende hala olamadım ilaç bitince olcam inşallah banada krizler geliyor ama bugün başardım ağzıma tatlı koymadım..7 de akşam yemeğnide yedim şimdi doğadan form içiyorum..Şu aldığım 2 kgyu versem önce moralim yerine gelcek zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…