- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.701
tşkler umutcum.saol serap teyzoş..heyaa içliköfte gibi bakmış..aşık canım bana:)eh vurarımkırarım söverim..ama severim:)
yav sorma gülcüm..adam kendini kopyalamış..ben dedim bikaçkere..anası benmiyimacaba:)??doğumlekesini bile babasından almış ne gendir annamadım...guya karayım..baskın olmam lazım..senin uzuntırnaklı kaynana nasıl mührünü vurmuş elizabet teylır etmiş manolyanı,benimde hamsikafalı aynen kendini kopyalamış:)
aslıcım..nasıl sayalım ozişin dişini yav:)kimsenin ağzında dişi yoktu ozişin 8tane dişi vardı:)maşallah sen yakında askere gönderirsin yavruyu:)serenat buarada süper olmuş şeker:)
iyi geceler.Bende kaçtım
eee eee eee yapacam odumu mamam mı???
iyi geceleeeerrr baş baaaaşşşş
umutcum resimleriniz çok güzel çok doğal oğluşunda aynı baba Allah bozmasın ne diyim maşallah tüttüütütütüütütüütüüütü(sağ tuşta videoda resim yakalamada hangisine basılcak deyiver)
serap kızın sen pasta harika pembiş pembiş sen zayıflamışsın baya çok tatlı olmuşsun canum
aslı dişiniz hayırlı olsun kuzum
Allah ıyılıgını versın emı ne guldum :roflol:çoookkk tatlısınnnnn:roflol:
kimseler yok bende gidem bari.))))))))))
umutcum resimleriniz çok güzel çok doğal oğluşunda aynı baba Allah bozmasın ne diyim maşallah tüttüütütütüütütüütüüütü(sağ tuşta videoda resim yakalamada hangisine basılcak deyiver)
serap kızın sen pasta harika pembiş pembiş sen zayıflamışsın baya çok tatlı olmuşsun canum
aslı dişiniz hayırlı olsun kuzum
Niye yemiyon kııı:)Bende başladım bugün rejime bacım valla:)Hiç tatlı yemedim bugün zaten büyük başarı benim için:)
Niye yemiyon kııı:)Bende başladım bugün rejime bacım valla:)Hiç tatlı yemedim bugün zaten büyük başarı benim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?