Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serapcım ben pek sevmem öyle şeyleri ben çok tatlı çekerse rejimde kayısı kuru üzüm falan yiyorum bir kaç tane..Diyetisyenim o zaman öyle demişti...

ben spor yapıcam azıcık kızlar sonra görüşürüz öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akşamüzeri saat 5 buçuk gibiydi sanırım 2 top yedim acıkmadım bida zaten acıksam da yemem artık bi de regl dönemine girdim tatlı krizim var bugünlerde çok zorlanıyorum

ben spor yapıcam azıcık kızlar sonra görüşürüz öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kız iki top profiterol için spora mı gidilir madem spor yapacaktın şöyle 10-15 tane götürseydin:tomato:

kız spora gitmedim evde yapıyorum internetten indirdim profiterol yediğim için değil zaten 1 haftadı rhergün yapmaya gayret ediyorum diyeti desteklemesi için

selamteyzoşlar..bugun kaynanamdaydık..bende yeme işlerini abarttım şusıralar..evdede temızlık vardı..oh rahatladım..yorgunluk varüstümde mevsımsel sanırım..
arzucum teşekkür ederim..sağ tuşlayınca yakala ibaresi çıkmıyomu?ben bidaha denıyeyım bakim..
profiterolmu dediniz..ne ettiniz yavv..pavlovun köpişleri gibi sevdiğim bişiyin adını duysam ağzım sulanıyo benim:)ciddi manada korkunç oluyom ama yaa:)

herkese iyi geceler..
Gül kolay gelsin..
FAtmacım sanada kolay gelsin sporun bitmiştir sanırım ama ee acıkırsan ne yapacaksın akşam yemegide yememişsin.

umutcum ya kusura bakma bende aynen sen gibiyim profiterol konusunda hiç dayanamam

herkese iyi aksimlar
ah tatli konusu acilmistir,en buyuk derdim,tatlilara baglirim,
Aslicim masallah Ozan Egeye cok yakasikli olmus.

herkese iyi aksimlar
ah tatli konusu acilmistir,en buyuk derdim,tatlilara baglirim,
Aslicim masallah Ozan Egeye cok yakasikli olmus.
tşkler teyzesi. sorma bende tatlıya bayılırım valla öyle bir bahsettinizki canım istedi eşimi arasam ya kadayıf yada sütlü nuriye istesem süper olur aslında.
aslıcım maşallah ozana
nasıl büyümüş nasıl yakışıklı olmuş kuzu
tşkler canımm.

uff sorma ben rejime basladim ve kacgundur agzima tatli surmedim.slinda rejim yaparken her yemekten vazgecmem kolay ama tatlilardan vazgecmek cok ama cok zor.

ben çok yoruldum gene yaa pazar günümm güya tatil. amam benim o kadar çok ev işim oluyokiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy, uykumda varrr ne yapıyounuz diye bakayım dedim.

aslıcım ozişi öp lütfen benim için doğduklarındaa şiş şiş oluyolar dim
i.:)))

serapcım analı kızlı çok tatlısnızz, çok seviyorum ben ikinizi hele o faceboka koyduğun yürümesini izleyip duruyorum insanın içinin sıkıntısını alıyo senin melek kızın köfteee[, allah bir ömür boyu mutluluk huzur versin size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…