Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ya ben Çok duygulanıyorum hemen gÖzlerım doluyor, Çocuklarımızın bebeklık halını ve bugÜnkÜ halını gÖrÜnce
ben hala ınanamıyorum mertın ÇocuĞum olduĞuna bu benımmı dıyorum hala
ne zaman ınanacaksam

ŞenizŞeniz aynen canım bende öyleyim.kaydirigubbakcemile3

bence hayat boyunca boyle sasaririz,cunku bebeklerimiz hergun degisecek,buyuceklerdir,onlara bakip bizim oldularina inanmayacagiz.

canım benim yaaa
bende seni çok seviyom kız
tatlı aytenimmmmŞeniz

evt Aytencim dogduklarında şiş oluyorlar. tamam teyzesi öperim minik kuşumu senin yerinede. sende adaşımızı öpüver minik kuzunu bizim yerimizede mis gibide kokla.
aynen bende Emelcim zaman ne çabuk geçiyor.
hepinize iyi geceler fıstıklarım behlül kaçar
ev işleri hiç bitmez aytencimm.o yüzden en güzeli yatıp uykunu al canım iyi geceler.

selam millet ben 1 saat oldu eve geleli kızkardeşim büyük münakaşalardan sonra ikna oldu son bi şans vericem dedi gitti evine bu akşam ama baya atantana oldu damat bey bizimle baya zıtlaştı sonra baktı ki kuyruk kıymetli geri adım attı bakalım hayırlısı bundan sonrası
bende çamaşır attım makineye geç gelince bu saate kaldı sabah ceylini götürücem hastaneye alerji testi için

buldum kız resimleri hemde face te buldum kızın kendi sayfasında

ahanda bak ama canlı hali daha çok benziyorrr

Son düzenleme:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizi çoook seviyorummmopuyorumnanaktan

İNCİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA TAMAMLANSIN İNŞALLAHHopuyorumnanaktan
gözleri içinde geçmişler olsun canıma.s.a.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…