- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.741
Ya ben Çok duygulanıyorum hemen gÖzlerİm doluyor, Çocuklarımızın bebeklİk halİnİ ve bugÜnkÜ halİnİ gÖrÜnce
ben hala İnanamıyorum mertİn ÇocuĞum olduĞuna bu benİmmİ dİyorum hala
ne zaman İnanacaksam
serapcım analı kızlı çok tatlısnızz, çok seviyorum ben ikinizi hele o faceboka koyduğun yürümesini izleyip duruyorum insanın içinin sıkıntısını alıyo senin melek kızın köfteee[, allah bir ömür boyu mutluluk huzur versin size
evt Aytencim dogduklarında şiş oluyorlar. tamam teyzesi öperim minik kuşumu senin yerinede. sende adaşımızı öpüver minik kuzunu bizim yerimizede mis gibide kokla.ben çok yoruldum gene yaa pazar günümm güya tatil. amam benim o kadar çok ev işim oluyokiiiiiiiiii oyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy, uykumda varrr ne yapıyounuz diye bakayım dedim.
aslıcım ozişi öp lütfen benim için doğduklarındaa şiş şiş oluyolar dimi.:)))
aynen bende Emelcim zaman ne çabuk geçiyor.Ya ben Çok duygulanıyorum hemen gÖzlerİm doluyor, Çocuklarımızın bebeklİk halİnİ ve bugÜnkÜ halİnİ gÖrÜnce
ben hala İnanamıyorum mertİn ÇocuĞum olduĞuna bu benİmmİ dİyorum hala
ne zaman İnanacaksam
ev işleri hiç bitmez aytencimm.o yüzden en güzeli yatıp uykunu al canım iyi geceler.hepinize iyi geceler fıstıklarım behlül kaçar
Hicran hoşgeldin canımm. kardeşinin barışmasına sevindim canım.
afiyet olsun onur pasaya...
hicran ben kilo falan görmedım ya... çok güzel olmuş kot.. ben senı daha kilolu sanıyodum...
doğumgünunuz kutlu olsun canım
ben göremedim.
saol canım senın nickn mi değişti...
allah agız tadınızı bozmasın canım ömür boyu çok mutlu olun inşallah..
duygucum maşallah canım ya gravatını yerım ben onun...
kızlar birde biz perşembe günü göz druna gittik ogluşumla söylemişmiydim hiçbilmiyorum.
birde hiç yeni dişimize hayırlı olsun demediniz teyzelerr..
Ogluşumda hiçbirşey çıkmadı çok şükür gözde de alerjisi çıktı güneşe dikkat edin koruyun dedi. aman o kadar olsun dedim.çokta birşey yok gerçi.
bende kirpiklerde iltihaplanma varmış ilaç tedavisine başladık bir ay sonra kontrol var.gözlük numarasının degişip degişmedigine bakılacak.
canım tatlı isteğine keçiboynuzu (şekerkamışı) çok iyiymiş
3 tane filan yiyebilirsin
ayrıca yemeklerden önce yiyince zayıflamayada yardımcı oluyor
saraçoğlunun kitabından okumuştum
Ozan Ege dogdugu gün.
http://.imageshack.us/img70/6955/dscf1367.th.jpg[/IMG
Ozan Ege 13 aylık bugünki halimiz.
http://.us/img80/6756/dscf1426z.th.jpg[/IMG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?