Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlar..doğum günü kutlamamızı yaptık.çok güzel geçti..ancak bir pasta süprizi oldu.ama kötü süprüz..pasta pastanaden eve geldi.tabi ben kıvancı uyutmaya çalıştığım için kayınvalidemler almışlar..sonra bir baktım pastaya sipariş verdiğimizle alakası yok..2 katlı pasta gelmiş.bi de biri büyük diğeri küçük 2 aynı pastayı üst üste koymuşlar.bu ne be oldum.şaşırdım..açtım telefonu ağzıma geleni söledim.hem de marka pastane.isimini vermeyeyim.reklama falan girer şimdi..işte pasta merkezden yanlış gelimişte bilmem ne de...yalan söylemeyin bari dedim.paramın üstünü de istiyorum dedim.biz 20 kişilik büyük bir pasta istemiştik..sonra eşim de işteydi.ona söyledim..o da ortalığı birbirine katmış.genel müdürlüğü falan aramış..özür üstüne özür..sonra yalan söylediklerini kabul etmişler..bizi kendilerini afettirmek için pazar açık büfe kahvaltıya çağırdılar.ama biz gitmedik.ama buğün gidip hesap soracağım.bi de fazla verdiğim paranın üstünü alacağım.paradan ziyade oğlumun ilk doğum günüydü..güzel bir pasta olsun istemiştik.olmadı.ama tadı çok güzeldi.ordan biraz kurtardılar.off sonradan da bunlar ufak şeyler deyip allh sağlık versin deyip geçiyorum..işte bölee..şimdi resimleri koyacam.görürsünüz pastanın dandikliğini..ama benim tel.den çektiklerimi koydum.daha güzellerni akrabımız çekti.o gönderecek bana.o zamn tekrar koyarım..

öptüm şimdilik sizleri..bye canlarım..

Günaydın herkese iyi haftalar arkadaşlar...
Aslıcım Ozan Ege kocaman olmuş 41 kere maşallah yaa 6 aylık civarında bana gelmiştiniz o zamandan bu zamana nasıl değişmiş kuzum benim öp onu benim için:)
Canancım boşver nazar boncuğu olsun o da tadıda güzelmiş...Çok sinir bozucu haklısın ama ne yapcan olan olmuş allah ağzınızın tadını bozmasın harika çıkmışsınız onun papyonunu yerim ben rabbim uzun ömürler versin...

Kanal d de lösemili çocukları gösteriyorlarSabah sabah yıkıldım yaa bütün moralim sıfır...Kadın apandist diye oğlunu doktora götürüyor..Lösemi çıkıyorKadın diyorki eyvah oğlumun çok canı yancak apandistten dedim Rabbimde dediki dur bakalım daha birşey görmedin dedi bana diyor yaa içim nasıl acıdı...
Ama en güzel tarafı yenmiş lösemiyi:))) kurban olduğum Allahım kimseye yaşatma bu acıyı sabah sabah ciğerim yandı

canancım canım neyseki tadı güzelmiş ordan yırtmışlar inan bende olsam kaldırırdım ortalığı ayağa insan o an sinie oluyo ama sonra sakınleşince gülüp geçiyo canım tekrar doğum günunuz kutlu olsun yerim ben o yakışıklı kuzuyu......

canancım doğum gününüz tekrar kutlu olsun keloğlan kıvanç çok yakışıklı olmuş maşallah

Selamlar, opuyorumnanaktan

Dogum gunu olan tum bebıslerın dogum gunlerını kutlarım, nıce saglıklı uzun yıllara ınsallahh... :1hug:
Kusura bakmayın tek tek saymıyorum sonra arada kaynayan oluyor uzuluyorum

Herkesler ıyıdır ınsallah.. bende bıraz evı topladım mutfagı fılan hallettım, Aslancık uyudu bakınayım bırazz.....

canancımayyüzlü bebenle sevdilerinle beraber sağlık ve huzurla nene olasın işallah:)çok güzelsin canımbenim..ayyüzlü balkabağının ceketinede turp sıkiim ben:)maşallah size...
duygucum sen nedıyosun yaa..allah yakmasın..bu dunya moktan biyer işte..sağlık olsunda gerisi hep boş..allah vicdandan ayırmasın..ne kadar duyarlısın canımbenim..
ismet sabahtan beri kuduruyo..daha yenı agzımabı lokma peynır ekmek tıkıştırdım..luli tvde çare olmayınca döktüm oyuncakları onune..eh 10 dkka..şimdi gene geldı mutfaga:)ismetde baya baya yürüyo..garibim aylarca onca besinden mahrum kaldı ama okadar hareketliki yürümesse çatlardı zaten:)kılo almıyoruz tabiki...allahım ben neyapayım..sağlık olsun...bugune şükürler olsun.

selam millet ben geldimmm nabersinizz ben bugün ceylini dr götürecektim uyuya kalmışım bi uayandım saat 10:30 randevu yarım saat geçmiş bende yarın gideceğim

ya kızlar bu arada bız daha Aslanın 1 yas asılarını yaptırmadık ? gecıken var mı sızdede..
gribi gecsın oyle demıstım kaldı... bakalım bugun yarın gıdeyım barı kac ası oluyordu toplam ??

canım yaa kötü olmuş ama sağlık olsun nolcak siz eğlenin yeter zamanınız güzel geçmiş belli resimlerden bi pasta buruklaştırmasın sizi bidahaki seneye daha şa şalı bişiii yaparsınız için rahat eder hem kıvançta neyin ne olduğunu daha iyi anlar ozaman pastasını daha iyi idrak ederopuyorumnanaktan

bu arada papyonu müthiş yakışmış

Son düzenleme:

allah kimseye vermesin zor hastalık insan yılılır yaa ama rabbim yardım etmiş yenmiş çocuk bak iyi valla ben seyredemiyom böle şeyleri resmen fena etkileniyom bazen dayanamıyıp seyrediyom etkisinden kurtulamıyom öle programların kabus kabus üstüne geliyor allah korusun

canım gecen ay kabaklak kızamıkçık beraber tek aşı halinde vurulduk biz bu ay su çiçeği önümüzdeki ay pnömokok olucaz biz sonra aşı yok bi süre sanırım biz gecikmedik hiç şuan ceylinde grip gerçi ama 12 sinde olucaz aşıyı ozamana kadar iyileşir galiba bizimkide hafif ateşleniyorda hatta 38 falan oldu önceki akşam ama iyi şimdi
sende götür bugün allah yardımcın olsun aşıya götürürken benim içim hep cızzz ediyor yaww:kedi:

canım sende çocuk normal görünüyor üzme kendini sende benim gibi bu kadar onlar bişekilde büyüyorlar allahın izni ile sağlıklada büyüyecekler inşallah bak bu sabah 1 kibrit kutusu kadar kaşarla duruyoz biz yemedi cadı meyvesini verdim onu yedi 1 armut sadece onuda seviyor zilli babaya çekmişş yumurta gene off pekmez zaten yokk muz yokk ulen hayatmı diyom bu bazen ama netçen
şimdide süte başladığımzıdan buyana acayip pişik oluyor bazı çocuklarda oluyormuş süten dolayı sanırım bizdede başladı ama öle böle değil resmen hiç bişii yokken kıpkırmızı oluyor poposu ağlıyor yavrum götürüp popoyu yıkıyom ama nasıl ciyak ciyak bağırıyor acıcak diye hatta altını naçarken bile ufff anneee diyor nasıl etçem bilmiyom yarın dr soracam bakem netsek acep

buldum kız resimleri hemde face te buldum kızın kendi sayfasında

ahanda bak ama canlı hali daha çok benziyorrr

[.us/img202/6053/serpil5.jpg[/IMG]

kızlar akşam yazmıştım bu mesajı geçmişi okumayanlar için yeniliyom kız serappp bu benim arkadaş çok benziyonuz yaww öle değilmi kızlarrr:1shok:

Son düzenleme:
nereyesunuz daaaa ben gidem şu cadıyla bi ilgilenem ablasına yaaaa yaaa demeye başladı geneee hergün farklı bi tepki gösteriyorrr

hicrancımseni okadar iyi anlıyorumki...eksik olma...dr abi sor bakalımyarın ne dicek..ben günde1 2 kez günlük süt verıyorum..gecede sulandırıp gugli ye katıyorum sütü..bebelac 1yaş üstü devam maması aldım..onu verıyorum..cevız,fındık,çikolata,tahin yumurtanın beyazını zaten veremedım korkuyorum..eti yeni hergün azaz kıyma arada balık tavuk başladım..bu sabah organıkyulaflı ya cavdarlı mısırlı ve anamın kayısı reçeliylen az tereyağ ve yarım kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır,yurta sarısı karışımının yarısını anca yedii..bende yeni yumurta haşlayıp sarının yarısını mamasına katıp içiricem..içerse ..bu şekil kötü metodlar bulmak zorunda kalıyorum..napalım..sağlık olsun dediğin gibi..çocuk sütleri dahamı iyidie acaba onlardanmı versek...pişik felan yapmazlar belkı..

duygucum bende labne verıyodum sabahları..tadı daha hoş ve hemencik eriyo dıye ama bi baktım 100 gr labnedeki kalsıyum 116mg iken aknaz tamyağlı beyaz peynırın 100 gr ndakı kalsıyum 640mg imiş..beyazpeynıre döndüm..

evet canım gıdeyım bende yanı tek ası olucak o zaman bakım gıdınce ogrenırım zaten yalnız bır problem var Saglık karnemı buraya getırdıgımı hatırlıyorum ama bı turlu bulamıyorum Aslanın ası karnesı de ıcındeydı nasıl bulucam bılmıyorum yaaa..... :1no2:

nereyesunuz daaaa ben gidem şu cadıyla bi ilgilenem ablasına yaaaa yaaa demeye başladı geneee hergün farklı bi tepki gösteriyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…