- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.761
günaydın kızlar..doğum günü kutlamamızı yaptık.çok güzel geçti..ancak bir pasta süprizi oldu.ama kötü süprüz..pasta pastanaden eve geldi.tabi ben kıvancı uyutmaya çalıştığım için kayınvalidemler almışlar..sonra bir baktım pastaya sipariş verdiğimizle alakası yok..2 katlı pasta gelmiş.bi de biri büyük diğeri küçük 2 aynı pastayı üst üste koymuşlar.bu ne be oldum.şaşırdım..açtım telefonu ağzıma geleni söledim.hem de marka pastane.isimini vermeyeyim.reklama falan girer şimdi..işte pasta merkezden yanlış gelimişte bilmem ne de...yalan söylemeyin bari dedim.paramın üstünü de istiyorum dedim.biz 20 kişilik büyük bir pasta istemiştik..sonra eşim de işteydi.ona söyledim..o da ortalığı birbirine katmış.genel müdürlüğü falan aramış..özür üstüne özür..sonra yalan söylediklerini kabul etmişler..bizi kendilerini afettirmek için pazar açık büfe kahvaltıya çağırdılar.ama biz gitmedik.ama buğün gidip hesap soracağım.bi de fazla verdiğim paranın üstünü alacağım.paradan ziyade oğlumun ilk doğum günüydü..güzel bir pasta olsun istemiştik.olmadı.ama tadı çok güzeldi.ordan biraz kurtardılar.off sonradan da bunlar ufak şeyler deyip allh sağlık versin deyip geçiyorum..işte bölee..şimdi resimleri koyacam.görürsünüz pastanın dandikliğini..ama benim tel.den çektiklerimi koydum.daha güzellerni akrabımız çekti.o gönderecek bana.o zamn tekrar koyarım..
öptüm şimdilik sizleri..bye canlarım..
Kanal d de lösemili çocukları gösteriyorlarSabah sabah yıkıldım yaa bütün moralim sıfır...Kadın apandist diye oğlunu doktora götürüyor..Lösemi çıkıyor Kadın diyorki eyvah oğlumun çok canı yancak apandistten dedim Rabbimde dediki dur bakalım daha birşey görmedin dedi bana diyor yaa içim nasıl acıdı...
Ama en güzel tarafı yenmiş lösemiyi:))) kurban olduğum Allahım kimseye yaşatma bu acıyı sabah sabah ciğerim yandı
ya kızlar bu arada bız daha Aslanın 1 yas asılarını yaptırmadık ? gecıken var mı sızdede..
gribi gecsın oyle demıstım kaldı... bakalım bugun yarın gıdeyım barıkac ası oluyordu toplam ??
canancımayyüzlü bebenle sevdilerinle beraber sağlık ve huzurla nene olasın işallah:)çok güzelsin canımbenim..ayyüzlü balkabağının ceketinede turp sıkiim ben:)maşallah size...
duygucum sen nedıyosun yaa..allah yakmasın..bu dunya moktan biyer işte..sağlık olsunda gerisi hep boş..allah vicdandan ayırmasın..ne kadar duyarlısın canımbenim..
ismet sabahtan beri kuduruyo..daha yenı agzımabı lokma peynır ekmek tıkıştırdım..luli tvde çare olmayınca döktüm oyuncakları onune..eh 10 dkka..şimdi gene geldı mutfaga:)ismetde baya baya yürüyo..garibim aylarca onca besinden mahrum kaldı ama okadar hareketliki yürümesse çatlardı zaten:)kılo almıyoruz tabiki...allahım ben neyapayım..sağlık olsun...bugune şükürler olsun.
buldum kız resimleri hemde face te buldum kızın kendi sayfasında
ahanda bak ama canlı hali daha çok benziyorrr
[.us/img202/6053/serpil5.jpg[/IMG]
canım gecen ay kabaklak kızamıkçık beraber tek aşı halinde vurulduk biz bu ay su çiçeği önümüzdeki ay pnömokok olucaz biz sonra aşı yok bi süre sanırım biz gecikmedik hiç şuan ceylinde grip gerçi ama 12 sinde olucaz aşıyı ozamana kadar iyileşir galiba bizimkide hafif ateşleniyorda hatta 38 falan oldu önceki akşam ama iyi şimdi
sende götür bugün allah yardımcın olsun aşıya götürürken benim içim hep cızzz ediyor yaww:kedi:
nereyesunuz daaaa ben gidem şu cadıyla bi ilgilenem ablasına yaaaa yaaa demeye başladı geneee hergün farklı bi tepki gösteriyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?