Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ya ben sabahları kahvaltı karışımını süt ile yapıyorum gecede milupa junior 100 cc ancak içirebiliyorum uyku arasında yudum yudum anam ağlıyor içirene kadar ama süt veriyorum arada değiştirerek çünki sütü fazla içiremiyorum ya arada dönüşümlü gece sütte veriyorum ama hersabah fix süt ile yapıyom kahvaltıyı valla sorcam dr bakem ne diyecek ulen süttende ağzımız yanarsa nedicez böle mamalara devam juniorlarla idare ederik artık başka netcez çare yok der otururuz

beyaz peynir en iyisidir canım zaten ben hep beyaz peynir verdim halada veriyom ama bu sabahki gibi karışımımıza burun kıvırınca tek tek kahvaltı vermeye çalışıyom ozamanda yemiyor işte 3-5 lokma ancak işte allahtan meyveden sıkıntı yok oda armut üzüm severek yiyorda kivi ve elmayı karıştırıyom postakal suyuyla falan bisküvide katıyom içine öle alıyor o meyveyi yoksa seviyor elmayı oldum olası kivide ekşimsiliğindenmi nedir dicem ama limona bayılıyor kivide - puan aldı bizden onedenle kamuflaj yapıyok kaydirigubbakcemile3

hmmm ya bulamazsan sölersin sonrakinde oraya işlesinle yazsınlar bi kart versinler sana yeni kart ile bidahakine gidip işletirsin yapmazlarmı ki acep yaparlar canım neden yapmasınlar aşı zamaları belli zaten biliyon hangi aşı olacağınıda hem onlara kayıtlıdır mutlaka sen sağlık ocağındamı yapıyordun orda kayıt varmı bilemiyom ama özeldeyse mutlaka kayıt vardır
ben şimdiye kadar özelde yapıyordum aşıları özel sağlık sigortamızla karşılıyorduk bu defa yenilemedik sağlık sigortasını bu yıl 7,500 istediler bende yapmadım zaten heryerde ssk geçiyor özellerde aşıyıda özeller kaldı zaten artık bende sağlık ocağına gidicem artık bu aydan sonra pnömokok var 120 tl neden verem özele sağlık ocağı ücretsiz yapıyormuş su çiçeği kapsamıyor ama onu sen kendin ya özelde yapıcan yada eczaneden aşıyı alıp sağlık ocağında yaptıracakmışsın sonraki aşılar 18 aylıkken başlıyormuş onlarda sağlık ocağında devam ederim artıkk .doktorumuz aynı kalacak o ayrı tabiii =)

AVATARDA ki benim kızzz dün arabada giderkene çektim kendi telefonumla

ahanda bu pozlardan biri canım

sildim oniiiiiiiii işte sildim =))

Son düzenleme:
buda ceylin hanımın dün kardeşimin evindeki halii büyüyüdüğünü sanıp oyuncak bebeği gezdirdiği ankaydirigubbakcemile3 hol karanlıktı ceylini cep ile çektim fotoy pek net değil ama belli oluyor

hicran çok değişik çıkmışsın hiç sana benzemiyo bu kadın. sen daha güzelsin.

ayrıca arkadaşında serap a benzemiyo şekerim çünkü serap daha güzel

bu ceylinin zaten ilk çığlık attığı videoyu buraya koyduğunda notunu vermiştim allah nazarlardan saklasın kısmetse önemli bişey olur bu kızzzz... maşallahh tü tü tüüüüüüü

Aminnn canımcım Allah yavrularımıza sağlık versin bizide başlarından hiç eksik etmesin en büyük devlet bu bence sağol tatlımopuyorumnanaktan
Betül biz 15 gün önce yaptırdık 2 aşı yaptılar bi koldan bir bacaktan..Kızamıkçık ve kabakulaktı..15.aya kadarda su çiçeği yaptırın dedi doktor o da özelmiş eczaneden alınıyor fiyatınıda sordum 70 küsür civarındaydı...
Bende izleyince çok kötü oluyorum valla tesadüfen denk geldim mahfoldum sabah sabah..Ara sıra bakmak iyi oluyor insan ders alıyor..Bazen şaşırıyoruz yaa ufak şeylere çok üzülüyoruz bunları görünce insan hayatın ne kadar boş olduğunu anlıyor...
Aaaa Umutcum sağol bilgilendirdiğin için bende labneler bitsin beyaz peynir alayım bari..Gerçi ben hem emziriyorum hemde normal süt veriyorum hergün en az 1 bardak hemde yoğurt eksik kalcağını zannetmiyorum ama olsun yinede değiştireyim sağol canımopuyorumnanaktan

hicran çok değişik çıkmışsın hiç sana benzemiyo bu kadın. sen daha güzelsin.

ayrıca arkadaşında serap a benzemiyo şekerim çünkü serap daha güzel

değişikmi çıkmışımmm kızz demi ama bazen olur öle zaten ben hiç bi fotoda aynı çıkmam bacım doğama aykırı:roflol:

serap güzel gacı allah için ama arkadaşımda güzel dir ama ben benzettim yaww nasıl benzemezz şimdi ben canlı halini bildiğimden fotodan size öle gelmiş olabilir ben fotolarındanda benzettim aslında ama tamam tıpatıp değil ama benziyorlar kardeş deseler inanırım oderece yanii :sm_confused:

Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))

valla canım başarılar sana.

bende 1 haftadır falan yapıorum ama ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiorum ara öğünlerimde elma yiyorum 53-54 arası geliyodum şimdi 51,5-52 arası geliorum. birde plateste hunter mı ne var onu yapıorum aklıma geldikçe göbeğimide yok etmem lazım çok az bişey kaldı.

allah kolaylık ve azim versin bacım ne diyeyeim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende yeşil çayımı içmeyi unuttum bak sen diyince hatırladım ceylinle uğraşmaktan bu sabah afyonum patlamamış henüz galibaa zarten kaç gecedir uyuyamadım uykusuzluktan bitap düşmüştü bu akşam bi uyumuşum pir uyumuşum dr randevumuzu bilem kaçırmdık bu sayedekaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis AZİMLİ KIZSIN erirsin sen verirsinnn
ah bende şu sporları yapabileydim verirdim kiloyuda göbeğide eritirdim çabucak ama sırt ağrıları fıtık sorunu beni çok zorluyor malum amelitattan sonra pek eskisi gibi olamıyorsun işte

Sağol canım sanada başarılar..Bende 63 tüm 65.8 olmuşum..İdeal kilom 58-63 arası çıkmıştı yani en iyi kilom 60.5 tu...Şimdiki hedefim o yani 5 kilo vermek umarım başarılı olurum...
Aminnn kuzum yaaa bende başladım yeşil çaya umarım faydalı olur..Bende uykusuzdum iki gündür Egeyle birlikte yatıyorum iş miş bıraktım valla..dün 22.30da yattı bende yattım sabah 9 a kadar tabi deliksiz değil ama olsun kendime geldim valla..Gece 1 lere 2 lere kadar iş yap sonra gece 3 kere kalk birde 9 da en geç yataktan kalk pilim bitmişti artık..Bundan sonra dizilerim olmadığı sürece onunla birlikte yatmaya özen göstercemyerimseniben

Göbek spor yapmadan eski haline gelmez yada gitcen gerdircen kardeşim yoksa mümkün değil benim planım yarın öbürgün 2.çocuğuda yaparsam ondan sonra gidip estetisyene bir güzel göbek gerdirme ameliyatı olmakkaydirigubbakcemile3

valla bende düşünmüyor değilim ama bende bitane daha çocuk yapmak istiyorum ceylin azra kardeşsizolmaz çünki sonra bende düşünebilirim öle bişiyi ama nasıl olur bilemiyorum tabii korkağım ben korkakkk:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bacım valla bende tırsmıyor değilim ama olsun güzellik uğruna her yol mübahtır:))Bayada araştırdım genelde doğru doktoru bulursan yaptıranlar çok memnun genç kız gibi oldum falan diyorlar...Bir arkadaşımın annesi baya yaşı ileri olduğu halde yaptırdı..Kadın 40 lı yaşlardaydı yaptırdığından benden daha güzel oldu valla göbişimafoldumben

bu sikarlet tam sikarlet:)kösemsultan da olabilirmiş yannee:)azim canavarı:)eh 45kıloyada düşmessin herhalde dimi aytencim..adetten kesılırsın sonra:)
betüşüm sen git sağlıkocağına..istda kaldı de.aşıları tamdı de onlar bilirler yapıcaklarını..herkez farklı olmuş..bende hep sağlıkocağında yaptrdım..bu seferıkı bacaktan yaptılar ne ya yaptılar bılmıyom valla..asıl sağlık ocakları tüm kayıtları tutuyo..bende aşı karnesını kaybetmiştim..hemen çıkardılar yenisini.sen şehir deiştirdigin için onlar kayda ulaşamaz ama problem deil yenı karne verirler.sağlık karneside kaldı de..eger uzaksa telefon aç gitmeden danış..
ismet babaylabi hava aldı..sabah yıkamıştım..yıkarken kaka yaptık..afalladım..işallah mıkrop kapmayız hemencik temızledım kendımı onu etrafı ama..ayarsız herif:)anca uyuttum yemeğimi koydum ateşe..guya bu evde dun temızlık oldu..ortalık gene döndü mezbeleliğe:)esmer bulgurlu az ayşekadınlı dana etli pazımız var bugun..akşamada kıymalı bezelyelı makarna düşünüyorum kopyacılara duyurulur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…