- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.781
hicrancımseni okadar iyi anlıyorumki...eksik olma...dr abi sor bakalımyarın ne dicek..ben günde1 2 kez günlük süt verıyorum..gecede sulandırıp gugli ye katıyorum sütü..bebelac 1yaş üstü devam maması aldım..onu verıyorum..cevız,fındık,çikolata,tahin yumurtanın beyazını zaten veremedım korkuyorum..eti yeni hergün azaz kıyma arada balık tavuk başladım..bu sabah organıkyulaflı ya cavdarlı mısırlı ve anamın kayısı reçeliylen az tereyağ ve yarım kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır,yurta sarısı karışımının yarısını anca yedii..bende yeni yumurta haşlayıp sarının yarısını mamasına katıp içiricem..içerse ..bu şekil kötü metodlar bulmak zorunda kalıyorum..napalım..sağlık olsun dediğin gibi..çocuk sütleri dahamı iyidie acaba onlardanmı versek...pişik felan yapmazlar belkı..
duygucum bende labne verıyodum sabahları..tadı daha hoş ve hemencik eriyo dıye ama bi baktım 100 gr labnedeki kalsıyum 116mg iken aknaz tamyağlı beyaz peynırın 100 gr ndakı kalsıyum 640mg imiş..beyazpeynıre döndüm..
evet canım gıdeyım bende yanı tek ası olucak o zaman bakım gıdınce ogrenırım zaten yalnız bır problem var Saglık karnemı buraya getırdıgımı hatırlıyorum ama bı turlu bulamıyorum Aslanın ası karnesı de ıcındeydı nasıl bulucam bılmıyorum yaaa..... :1no2:
canancımayyüzlü bebenle sevdilerinle beraber sağlık ve huzurla nene olasın işallah:)çok güzelsin canımbenim..ayyüzlü balkabağının ceketinede turp sıkiim ben:)maşallah size...
duygucum sen nedıyosun yaa..allah yakmasın..bu dunya moktan biyer işte..sağlık olsunda gerisi hep boş..allah vicdandan ayırmasın..ne kadar duyarlısın canımbenim..
ismet sabahtan beri kuduruyo..daha yenı agzımabı lokma peynır ekmek tıkıştırdım..luli tvde çare olmayınca döktüm oyuncakları onune..eh 10 dkka..şimdi gene geldı mutfaga:)ismetde baya baya yürüyo..garibim aylarca onca besinden mahrum kaldı ama okadar hareketliki yürümesse çatlardı zaten:)kılo almıyoruz tabiki...allahım ben neyapayım..sağlık olsun...bugune şükürler olsun.
ya kızlar bu arada bız daha Aslanın 1 yas asılarını yaptırmadık ? gecıken var mı sızdede..
gribi gecsın oyle demıstım kaldı... bakalım bugun yarın gıdeyım barıkac ası oluyordu toplam ??
allah kimseye vermesin zor hastalık insan yılılır yaa ama rabbim yardım etmiş yenmiş çocuk bak iyi valla ben seyredemiyom böle şeyleri resmen fena etkileniyom bazen dayanamıyıp seyrediyom etkisinden kurtulamıyom öle programların kabus kabus üstüne geliyor allah korusun
hicrancımseni okadar iyi anlıyorumki...eksik olma...dr abi sor bakalımyarın ne dicek..ben günde1 2 kez günlük süt verıyorum..gecede sulandırıp gugli ye katıyorum sütü..bebelac 1yaş üstü devam maması aldım..onu verıyorum..cevız,fındık,çikolata,tahin yumurtanın beyazını zaten veremedım korkuyorum..eti yeni hergün azaz kıyma arada balık tavuk başladım..bu sabah organıkyulaflı ya cavdarlı mısırlı ve anamın kayısı reçeliylen az tereyağ ve yarım kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır,yurta sarısı karışımının yarısını anca yedii..bende yeni yumurta haşlayıp sarının yarısını mamasına katıp içiricem..içerse ..bu şekil kötü metodlar bulmak zorunda kalıyorum..napalım..sağlık olsun dediğin gibi..çocuk sütleri dahamı iyidie acaba onlardanmı versek...pişik felan yapmazlar belkı..
duygucum bende labne verıyodum sabahları..tadı daha hoş ve hemencik eriyo dıye ama bi baktım 100 gr labnedeki kalsıyum 116mg iken aknaz tamyağlı beyaz peynırın 100 gr ndakı kalsıyum 640mg imiş..beyazpeynıre döndüm..
hicran çok değişik çıkmışsın hiç sana benzemiyo bu kadın. sen daha güzelsin.
ayrıca arkadaşında serap a benzemiyo şekerim çünkü serap daha güzel
Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))
bu ceylinin zaten ilk çığlık attığı videoyu buraya koyduğunda notunu vermiştim allah nazarlardan saklasın kısmetse önemli bişey olur bu kızzzz... maşallahh tü tü tüüüüüüü
Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))
valla canım başarılar sana.
bende 1 haftadır falan yapıorum ama ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiorum ara öğünlerimde elma yiyorum 53-54 arası geliyodum şimdi 51,5-52 arası geliorum. birde plateste hunter mı ne var onu yapıorum aklıma geldikçe göbeğimide yok etmem lazım çok az bişey kaldı.
valla canım başarılar sana.
bende 1 haftadır falan yapıorum ama ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiorum ara öğünlerimde elma yiyorum 53-54 arası geliyodum şimdi 51,5-52 arası geliorum. birde plateste hunter mı ne var onu yapıorum aklıma geldikçe göbeğimide yok etmem lazım çok az bişey kaldı.
allah kolaylık ve azim versin bacım ne diyeyeim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende yeşil çayımı içmeyi unuttum bak sen diyince hatırladım ceylinle uğraşmaktan bu sabah afyonum patlamamış henüz galibaa zarten kaç gecedir uyuyamadım uykusuzluktan bitap düşmüştü bu akşam bi uyumuşum pir uyumuşum dr randevumuzu bilem kaçırmdık bu sayedekaydirigubbakcemile3
Göbek spor yapmadan eski haline gelmez yada gitcen gerdircen kardeşim yoksa mümkün değil benim planım yarın öbürgün 2.çocuğuda yaparsam ondan sonra gidip estetisyene bir güzel göbek gerdirme ameliyatı olmakkaydirigubbakcemile3
valla bende düşünmüyor değilim ama bende bitane daha çocuk yapmak istiyorum ceylin azra kardeşsizolmaz çünki sonra bende düşünebilirim öle bişiyi ama nasıl olur bilemiyorum tabii korkağım ben korkakkk:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?