- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.801
selam millet ben 1 saat oldu eve geleli kızkardeşim büyük münakaşalardan sonra ikna oldu son bi şans vericem dedi gitti evine bu akşam ama baya atantana oldu damat bey bizimle baya zıtlaştı sonra baktı ki kuyruk kıymetli geri adım attı bakalım hayırlısı bundan sonrası
bende çamaşır attım makineye geç gelince bu saate kaldı sabah ceylini götürücem hastaneye alerji testi için
canım yaa çok güzel olmuş partiniz öle görünüyor allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin tüüüm doğum günü çocuklarına
bide canım bişii dicem benim bi arkadaşıma benziyorsun dicem dicem unutuyorum ama bu resimlerde daha çok benzemişsin dur resmini bulunca koyucam sende bi bakarsın nekadar nezediğinizi a.s.
ipoşu ve seni öptümopuyorumnanaktan
günaydın kızlar..doğum günü kutlamamızı yaptık.çok güzel geçti..ancak bir pasta süprizi oldu.ama kötü süprüz..pasta pastanaden eve geldi.tabi ben kıvancı uyutmaya çalıştığım için kayınvalidemler almışlar..sonra bir baktım pastaya sipariş verdiğimizle alakası yok..2 katlı pasta gelmiş.bi de biri büyük diğeri küçük 2 aynı pastayı üst üste koymuşlar.bu ne be oldum.şaşırdım..açtım telefonu ağzıma geleni söledim.hem de marka pastane.isimini vermeyeyim.reklama falan girer şimdi..işte pasta merkezden yanlış gelimişte bilmem ne de...yalan söylemeyin bari dedim.paramın üstünü de istiyorum dedim.biz 20 kişilik büyük bir pasta istemiştik..sonra eşim de işteydi.ona söyledim..o da ortalığı birbirine katmış.genel müdürlüğü falan aramış..özür üstüne özür..sonra yalan söylediklerini kabul etmişler..bizi kendilerini afettirmek için pazar açık büfe kahvaltıya çağırdılar.ama biz gitmedik.ama buğün gidip hesap soracağım.bi de fazla verdiğim paranın üstünü alacağım.paradan ziyade oğlumun ilk doğum günüydü..güzel bir pasta olsun istemiştik.olmadı.ama tadı çok güzeldi.ordan biraz kurtardılar.off sonradan da bunlar ufak şeyler deyip allh sağlık versin deyip geçiyorum..işte bölee..şimdi resimleri koyacam.görürsünüz pastanın dandikliğini..ama benim tel.den çektiklerimi koydum.daha güzellerni akrabımız çekti.o gönderecek bana.o zamn tekrar koyarım..
öptüm şimdilik sizleri..bye canlarım..
hicran çok değişik çıkmışsın hiç sana benzemiyo bu kadın. sen daha güzelsin.
ayrıca arkadaşında serap a benzemiyo şekerim çünkü serap daha güzel
Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))
valla canım başarılar sana.
bende 1 haftadır falan yapıorum ama ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiorum ara öğünlerimde elma yiyorum 53-54 arası geliyodum şimdi 51,5-52 arası geliorum. birde plateste hunter mı ne var onu yapıorum aklıma geldikçe göbeğimide yok etmem lazım çok az bişey kaldı.
Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))
hmmm ya bulamazsan sölersin sonrakinde oraya işlesinle yazsınlar bi kart versinler sana yeni kart ile bidahakine gidip işletirsin yapmazlarmı ki acep yaparlar canım neden yapmasınlar aşı zamaları belli zaten biliyon hangi aşı olacağınıda hem onlara kayıtlıdır mutlaka sen sağlık ocağındamı yapıyordun orda kayıt varmı bilemiyom ama özeldeyse mutlaka kayıt vardır
ben şimdiye kadar özelde yapıyordum aşıları özel sağlık sigortamızla karşılıyorduk bu defa yenilemedik sağlık sigortasını bu yıl 7,500 istediler bende yapmadım zaten heryerde ssk geçiyor özellerde aşıyıda özeller kaldı zaten artık bende sağlık ocağına gidicem artık bu aydan sonra pnömokok var 120 tl neden verem özele sağlık ocağı ücretsiz yapıyormuş su çiçeği kapsamıyor ama onu sen kendin ya özelde yapıcan yada eczaneden aşıyı alıp sağlık ocağında yaptıracakmışsın sonraki aşılar 18 aylıkken başlıyormuş onlarda sağlık ocağında devam ederim artıkk .doktorumuz aynı kalacak o ayrı tabiii =)
AVATARDA ki benim kızzz dün arabada giderkene çektim kendi telefonumla
ahanda bu pozlardan biri canım
Betül biz 15 gün önce yaptırdık 2 aşı yaptılar bi koldan bir bacaktan..Kızamıkçık ve kabakulaktı..15.aya kadarda su çiçeği yaptırın dedi doktor o da özelmiş eczaneden alınıyor fiyatınıda sordum 70 küsür civarındaydı...
Göbek spor yapmadan eski haline gelmez yada gitcen gerdircen kardeşim yoksa mümkün değil benim planım yarın öbürgün 2.çocuğuda yaparsam ondan sonra gidip estetisyene bir güzel göbek gerdirme ameliyatı olmakkaydirigubbakcemile3
valla bende düşünmüyor değilim ama bende bitane daha çocuk yapmak istiyorum ceylin azra kardeşsizolmaz çünki sonra bende düşünebilirim öle bişiyi ama nasıl olur bilemiyorum tabii korkağım ben korkakkk:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bacım valla bende tırsmıyor değilim ama olsun güzellik uğruna her yol mübahtır:))Bayada araştırdım genelde doğru doktoru bulursan yaptıranlar çok memnun genç kız gibi oldum falan diyorlar...Bir arkadaşımın annesi baya yaşı ileri olduğu halde yaptırdı..Kadın 40 lı yaşlardaydı yaptırdığından benden daha güzel oldu valla göbişimafoldumben
hiç gereği yok betüşcüm bence.zırt pırt ateş düşürücü vermenin..ateşi yoksa yaptır gitsin hemen...ben şimdiye hiç vermedim aşılardan ne önce nede sonra.
sevindim canım
allah huzur mutluluk versin
teşekkür ederim canım benim
kız zaten beni herkez birine benzetir genelde
çok ortalama bi yüzüm var herhalde herkeze benziyoo
yanaklar benziyo gerçekten benimde belirgin yanaklarım hele kilo alınca çıkıveriyolar hemen ortaya
ceylin kuzusuna maşallah çok tatı
canım üzülme artık tadı güzelmiş ya
kuzunun doğum günü kutlu olsun tekrardan
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
sende çok hoş çıkmışsın fotolarda maşallah sanada
ŞenizŞeniz
güzel gönlün baktığın yeri güzelleştiriyor canım benim
protein ağırlıklı besleneceksin diymi
evet bu diyet hızlı kilo verdiriyor inşallah sendede öyle olur
ama çok uzun müddet yapma canım
benım göbeğimhiç çatlamadı ama cok sarktı..şu plesanta önde oldugu için 3.5kıloluk bebek ikiz gibi gözükuyodu..son 1ay hiç düzgün uykumyoktu..drum plesantanın dogumakadar şekil deiştirebileceğini,sezeryana gerek olmadıgını söyledi durdu..hadi git bu haftasonu dogurmassan hafta başı görüşürüz dıyodu..ben cahil oldugum için bana kalsa 35nci haftamda felan sezeryan olurdum heralde :)allah korusun bılmıyodum önemini..şimdiki aklımolsa 40ncı haftayı bıle beklerım o beklerse..henuz kontrole gıdemedım..mıyomumda vardı..neoldu acep..ama merak ettıgımşu plesantam yıne öndemıydı sezeryan olurken acaba onu sorucam..eger ondeyse mecbur yıne sezeryan olmuştum..artık 37.4teydim sanırım ..sürüne sürüne haftabaşı gittim hastaneye..artık sezeryan yap beni diye yalvarırcasına daa oyle olduk işte..ama göbeğimin çatlamamasına çok şaşırdım...ne işkembe varmış be:)
tebrıkleerr.... bende 2 gun oldu basladımm tekrar.. :hulya:
hehe... hadı hayırlısııı oh bı kurtulalım bıtsın artık yaa.. ama bıtmezkı meret
buldum canım cok sukur karneyı :)..
ya resımlerde cok farklı cıkmıssın gercekten zaten avatarda tanıyamadım ama ben cok begenedım valla bılmem... :hulya:
ates olmustu dımı o asılardan sonra hatırlıyorum sankı ?
yoksa ates dusurucu alıpta yaptırsak madem sız nasıl yaptınız ?
dijitürkte bi kanal var gerçek estetik ameliyatları gösteriyorlar
yani kesip biçmeye kadar herşeyini gösteriyorlar
orada çok izledim karın germe ameliyatını
çok zor bir ameliyat gerçekten fakat sil baştan yepyeni bir görüntüye kavuşuyorsun
göbek deliğinden sezeryan çizgisine kadar olan kısmı alıyorlar
birde yeni göbek deliği yapılıyor
serapcım alıntı yapmışım ama bir satır alta çıktı nasıl olduysa kusura kalma:)
dijitürkte bi kanal var gerçek estetik ameliyatları gösteriyorlar
yani kesip biçmeye kadar herşeyini gösteriyorlar
orada çok izledim karın germe ameliyatını
çok zor bir ameliyat gerçekten fakat sil baştan yepyeni bir görüntüye kavuşuyorsun
göbek deliğinden sezeryan çizgisine kadar olan kısmı alıyorlar
birde yeni göbek deliği yapılıyor
ya kızlar bu arada bız daha aslanın 1 yas asılarını yaptırmadık ? Gecıken var mı sızdede..
Gribi gecsın oyle demıstım kaldı... Bakalım bugun yarın gıdeyım barıkac ası oluyordu toplam ??
duygu bu arada proteın agırlıklı dıyet nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?