Doğum yapmış olan anneler buraya....

sevindim canım
allah huzur mutluluk versin

teşekkür ederim canım benim

kız zaten beni herkez birine benzetir genelde
çok ortalama bi yüzüm var herhalde herkeze benziyoo
yanaklar benziyo gerçekten benimde belirgin yanaklarım hele kilo alınca çıkıveriyolar hemen ortaya

ceylin kuzusuna maşallah çok tatı

canım üzülme artık tadı güzelmiş ya
kuzunun doğum günü kutlu olsun tekrardan
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
sende çok hoş çıkmışsın fotolarda maşallah sanada

hicran çok değişik çıkmışsın hiç sana benzemiyo bu kadın. sen daha güzelsin.

ayrıca arkadaşında serap a benzemiyo şekerim çünkü serap daha güzel

ŞenizŞeniz
güzel gönlün baktığın yeri güzelleştiriyor canım benim

protein ağırlıklı besleneceksin diymi
evet bu diyet hızlı kilo verdiriyor inşallah sendede öyle olur
ama çok uzun müddet yapma canım

benım göbeğimhiç çatlamadı ama cok sarktı..şu plesanta önde oldugu için 3.5kıloluk bebek ikiz gibi gözükuyodu..son 1ay hiç düzgün uykumyoktu..drum plesantanın dogumakadar şekil deiştirebileceğini,sezeryana gerek olmadıgını söyledi durdu..hadi git bu haftasonu dogurmassan hafta başı görüşürüz dıyodu..ben cahil oldugum için bana kalsa 35nci haftamda felan sezeryan olurdum heralde :)allah korusun bılmıyodum önemini..şimdiki aklımolsa 40ncı haftayı bıle beklerım o beklerse..henuz kontrole gıdemedım..mıyomumda vardı..neoldu acep..ama merak ettıgımşu plesantam yıne öndemıydı sezeryan olurken acaba onu sorucam..eger ondeyse mecbur yıne sezeryan olmuştum..artık 37.4teydim sanırım ..sürüne sürüne haftabaşı gittim hastaneye..artık sezeryan yap beni diye yalvarırcasına daa oyle olduk işte..ama göbeğimin çatlamamasına çok şaşırdım...ne işkembe varmış be:)

tebrıkleerr.... bende 2 gun oldu basladımm tekrar.. :hulya:

hehe... hadı hayırlısııı oh bı kurtulalım bıtsın artık yaa.. ama bıtmezkı meret

buldum canım cok sukur karneyı :)..

ya resımlerde cok farklı cıkmıssın gercekten zaten avatarda tanıyamadım ama ben cok begenedım valla bılmem...
:hulya:

ates olmustu dımı o asılardan sonra hatırlıyorum sankı ?
yoksa ates dusurucu alıpta yaptırsak madem sız nasıl yaptınız ?

salonun ortasında yatak..ben yerde....sağa dönemem sola dönemem..ya bu kadar büyürse ıkıncısıdefıttırırm valla..zaten tırlamışımtırlicaam kadar..ufunet basıyo düşündükçe yav:)

dijitürkte bi kanal var gerçek estetik ameliyatları gösteriyorlar
yani kesip biçmeye kadar herşeyini gösteriyorlar
orada çok izledim karın germe ameliyatını
çok zor bir ameliyat gerçekten fakat sil baştan yepyeni bir görüntüye kavuşuyorsun
göbek deliğinden sezeryan çizgisine kadar olan kısmı alıyorlar
birde yeni göbek deliği yapılıyor

hiç gereği yok betüşcüm bence.zırt pırt ateş düşürücü vermenin..ateşi yoksa yaptır gitsin hemen...ben şimdiye hiç vermedim aşılardan ne önce nede sonra.

karın germe zorlu bi operasyon..ne burun ne yağ aldırma ne meme estetiği..karın germe baya bi iş..olay dr da bitiyo..sonuçları çok farkeden cinsten bi operasyon..ben karnı yüzsem toplarım ama meme kaldırma yaptırıcam..

hiç gereği yok betüşcüm bence.zırt pırt ateş düşürücü vermenin..ateşi yoksa yaptır gitsin hemen...ben şimdiye hiç vermedim aşılardan ne önce nede sonra.

hımm ateşı cıkarsa ıllakı verıcez de bazı asılardan once verınce cıkmıyor gercekten eger ates yapacak bır asıysa tabı... bakalım o zaman olmaz sanırım..

Canım evet protein sadece maksimum 5 gün zaten..Ama ben 3 gün faşan düşünüyorum şok diyet yani sonra normal diyete dönücem inşallah:)
41 kere maşallah ne güzel canım ben çatır çatır çatladım valla 26 kilo alırsan işkembenin suçu ne demi amakaydirigubbakcemile3
İnşallah biter bu sefer Betül valla bir 60 olamadım gitti yaa sende 66 yı gör inşallah:))
Canım Ege ateşliydi ondan götürememiştik iyileşmesini bekledik..İstanbuldan dönmüştüm ya yine yoldan gelince yanmıştı cayır cayır...İyileşincede aşıdan sonra hiç ateş olmadı çok şükür..

evet karın gerdirme gerçekten zor ben baya izledim araştırdım...Ama ehlini bulursan süper oluyor gerçekten...18 yaşındaki gibim:)))

kızlar karın germe ıcın amelıyata gerek yok kı yaa profosyonel destek alınarak yapılan sporla kesınlıkle duzelecek guzellesecek bırsey..
asıl cozum cozumu olmayan seyler ıcın olmalı, mesela gogusler ... ıkıncı cocuktan sonra nasıl olur sızcee ? valal aklıma geldıkce dusnuuyorum :1no2:

ahanda işte benim yeni bir göbek deliğine ihtiyacım varrrr göbeğimde öyleee

kıss patikkk bu videodan resim çekme işini detyalı anlat bakem ben doğum gününü hep videoya çekmişim yapabilrsem çekip koyacağım şimdii de bakem anlat hele.

hem sen bana neden sikarlet diyon deli şey allahın patiği seni
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…