Doğum yapmış olan anneler buraya....

:1ninca: ben ormana çıkıp ceylan falan avlıyorum benim protein ağırlıklı diyetlerim öyle duygununkini bilemicem ama :roflol::roflol:

oo senın kı daha ıyımıs zaten onu avlayım dıyene kadar kosturmaktan zayıflıyorsun heralde.. :roflol:

bu arada adın sıkarlet ya delı nıye sıkarlet dıyon dıyo... mirmirmirmir

bende yaptırmadım kulaklarında problem vardı

sende yaptır canım bende bugun randevu alıcam hastaneye yarın gıderım ıns..

sikarletcim vıdeonu yukledın..gomplayer da oynatmaya başladıktan sora üstüne sağtıkla,gelişmiş ekran yakala ya bas,orda cıkan orta düğme yakala komutundanda yakala cicim.cok iyi olmuyo ama görüntüler..ben bu bılgısayarı alıp bi profesyonel dijital fotocuya gıtcem anca bi hal yoluna koycam foto işini.

ay betüş iyi dedin kızz:)oyuzden zayıflıyo bencede:)ozaman benden sikarlete gitsin bu türküü gezmme ceylan bu dağlarda seni avlarlaaaar aneyden yardan babaydan ayrı goyaarllaar:)
hakketen adı sikarlet işte ne dicektik yanee:))

kırkyıllık aydın yöremizin medarı iftaharı ayten gitti sikarlet oldu iyimi:)çok aradınmı sikarleti gıı:)nerden çıktı hakketen yaa kim çıkardı bu sikarleti:)kola boğazımda kaldıı:)ayy 46ya bağlandım yine:)

sağol betülcüm seninkinide ben yiyeyimm...

kıss içindeki şeyi anlamadınmı içi temiz arkadaşım benim

tipmii tipsizz ayoll:)allahın cep herkülü kılıklı minik pehlivanıı:)çamgözlü çirkin tosalak:)minimini minnooo:)

huysuzluğu geçsin bu hafta götürücem inş. Ben sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını su çiçeği aşısınıda 14. Ayında eczaneden alıp yaptırmayı düşünüyorum

doğru diyosunnn bakkk bende bu kadar ceylan yiyorum niye zayıflıyorum diyodumm koşmaktanmış aklınla bin yaşaa laelaelaelaelae

sağol betülcüm seninkinide ben yiyeyimm...

kıss içindeki şeyi anlamadınmı içi temiz arkadaşım benim

cok temızdır :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3
doğru diyosunnn bakkk bende bu kadar ceylan yiyorum niye zayıflıyorum diyodumm koşmaktanmış aklınla bin yaşaa laelaelaelaelae
lülülülülülü
alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
opuyorumnanaktan

İNCİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA TAMAMLANSIN İNŞALLAHHopuyorumnanaktan
gözleri içinde geçmişler olsun canıma.s.a.s.opuyorumnanaktan
tşkler canım
a.s. aslıcım maşallah maşallah kocaman olmuş bu paşa yaaa
tşkler teyzesi Ceylin kızımızada maşallah büyümüşte bebek arabası kullanırmış.
canım resimleriniz çok güzel çıkmış küçük beyimiz papyonlu falan küçük adam olmuş resmen. talihsiz bir olay yaşamışsınız ama dedigin gibi saglık olsun gerisi boş canım tekrar nice mutlu uzun senelere.
tşkler teyzesi öperim tabiki. evt zaman ne kadar çabuk geçiyor Egede öyleydi canım küçüktüler şimdi yanyana koysak ne yaparlar acaba.
hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim. ben bugün kendime dur diyemiyorum verdigim kiloları gerimi alacagım ne. okulda bile arkadaşlar biri aslıya dur desin dediler düşünün yani bogazıma hakim olamadım sabah. yatana kadar suya dayanırız.
canım sanada başarılarr. darısı benim başıma.
aytenn umutun dedigi gibi küçük herkület süper çıkmış resimde yerim ben minik kuşş.

Herkese iyi günler okuldan geldim bakıcımız ozanı uyutuyordu hiç görünmedim uyuttu sonra onlar gittikten sonra bende uyudum duşa kabini takmaya gelecekler diye çok fazla uyumayıp kalktım ama ne gelen var ne giden.

gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…