- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.821
:1ninca: ben ormana çıkıp ceylan falan avlıyorum benim protein ağırlıklı diyetlerim öyle duygununkini bilemicem ama :roflol::roflol:
bende yaptırmadım kulaklarında problem vardı
kırkyıllık aydın yöremizin medarı iftaharı ayten gitti sikarlet oldu iyimi:)çok aradınmı sikarleti gıı:)nerden çıktı hakketen yaa kim çıkardı bu sikarleti:)kola boğazımda kaldıı:)ayy 46ya bağlandım yine:)
oo senın kı daha ıyımıs zaten onu avlayım dıyene kadar kosturmaktan zayıflıyorsun heralde.. :roflol:
Bu arada adın sıkarlet ya delı nıye sıkarlet dıyon dıyo... Mirmirmirmir
sende yaptır canım bende bugun randevu alıcam hastaneye yarın gıderım ıns..
oo senın kı daha ıyımıs zaten onu avlayım dıyene kadar kosturmaktan zayıflıyorsun heralde.. :roflol:
bu arada adın sıkarlet ya delı nıye sıkarlet dıyon dıyo... mirmirmirmir
sende yaptır canım bende bugun randevu alıcam hastaneye yarın gıderım ıns..
tipmii tipsizz ayoll:)allahın cep herkülü kılıklı minik pehlivanıı:)çamgözlü çirkin tosalak:)minimini minnooo:)
umut tesekkurler canım buldum ama karneyı cok sukur..
sağol betülcüm seninkinide ben yiyeyimm...
kıss içindeki şeyi anlamadınmı içi temiz arkadaşım benim
kaydirigubbakcemile3ay betüş iyi dedin kızz:)oyuzden zayıflıyo bencede:)ozaman benden sikarlete gitsin bu türküü gezmme ceylan bu dağlarda seni avlarlaaaar aneyden yardan babaydan ayrı goyaarllaar:)
hakketen adı sikarlet işte ne dicektik yanee:))
lülülülülülüdoğru diyosunnn bakkk bende bu kadar ceylan yiyorum niye zayıflıyorum diyodumm koşmaktanmış aklınla bin yaşaa laelaelaelaelae
opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
tşkler canımİNCİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA TAMAMLANSIN İNŞALLAHHopuyorumnanaktan
gözleri içinde geçmişler olsun canıma.s.a.s.opuyorumnanaktan
tşkler teyzesi Ceylin kızımızada maşallah büyümüşte bebek arabası kullanırmış.a.s. aslıcım maşallah maşallah kocaman olmuş bu paşa yaaa
canım resimleriniz çok güzel çıkmış küçük beyimiz papyonlu falan küçük adam olmuş resmen. talihsiz bir olay yaşamışsınız ama dedigin gibi saglık olsun gerisi boş canım tekrar nice mutlu uzun senelere.günaydın kızlar..doğum günü kutlamamızı yaptık.çok güzel geçti..ancak bir pasta süprizi oldu.ama kötü süprüz..pasta pastanaden eve geldi.tabi ben kıvancı uyutmaya çalıştığım için kayınvalidemler almışlar..sonra bir baktım pastaya sipariş verdiğimizle alakası yok..2 katlı pasta gelmiş.bi de biri büyük diğeri küçük 2 aynı pastayı üst üste koymuşlar.bu ne be oldum.şaşırdım..açtım telefonu ağzıma geleni söledim.hem de marka pastane.isimini vermeyeyim.reklama falan girer şimdi..işte pasta merkezden yanlış gelimişte bilmem ne de...yalan söylemeyin bari dedim.paramın üstünü de istiyorum dedim.biz 20 kişilik büyük bir pasta istemiştik..sonra eşim de işteydi.ona söyledim..o da ortalığı birbirine katmış.genel müdürlüğü falan aramış..özür üstüne özür..sonra yalan söylediklerini kabul etmişler..bizi kendilerini afettirmek için pazar açık büfe kahvaltıya çağırdılar.ama biz gitmedik.ama buğün gidip hesap soracağım.bi de fazla verdiğim paranın üstünü alacağım.paradan ziyade oğlumun ilk doğum günüydü..güzel bir pasta olsun istemiştik.olmadı.ama tadı çok güzeldi.ordan biraz kurtardılar.off sonradan da bunlar ufak şeyler deyip allh sağlık versin deyip geçiyorum..işte bölee..şimdi resimleri koyacam.görürsünüz pastanın dandikliğini..ama benim tel.den çektiklerimi koydum.daha güzellerni akrabımız çekti.o gönderecek bana.o zamn tekrar koyarım..
öptüm şimdilik sizleri..bye canlarım..
tşkler teyzesi öperim tabiki. evt zaman ne kadar çabuk geçiyor Egede öyleydi canım küçüktüler şimdi yanyana koysak ne yaparlar acaba.Günaydın herkese iyi haftalar arkadaşlar...
Aslıcım Ozan Ege kocaman olmuş 41 kere maşallah yaa 6 aylık civarında bana gelmiştiniz o zamandan bu zamana nasıl değişmiş kuzum benim öp onu benim için:)
Canancım boşver nazar boncuğu olsun o da tadıda güzelmiş...Çok sinir bozucu haklısın ama ne yapcan olan olmuş allah ağzınızın tadını bozmasın harika çıkmışsınız onun papyonunu yerim ben rabbim uzun ömürler versin...
hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim. ben bugün kendime dur diyemiyorum verdigim kiloları gerimi alacagım ne. okulda bile arkadaşlar biri aslıya dur desin dediler düşünün yani bogazıma hakim olamadım sabah. yatana kadar suya dayanırız.Kızlar bugün protein diyetine başladım hayırlısıyla:)Dua edin bana irademe hakim olmam için önce bir kaç kilo verem moralim yerine gelsin sonra normal diyete döncem:lepi:65.8 le başladık:bbo:Yeşil çayda aldım içiyorum bakalım..Sabahtanda 1.5 lıtre suyu diktim bile..Ya Allah ya Bismillah artıkın:))
canım sanada başarılarr. darısı benim başıma.valla canım başarılar sana.
bende 1 haftadır falan yapıorum ama ben yediklerime dikkat ediyorum bol su içiorum ara öğünlerimde elma yiyorum 53-54 arası geliyodum şimdi 51,5-52 arası geliorum. birde plateste hunter mı ne var onu yapıorum aklıma geldikçe göbeğimide yok etmem lazım çok az bişey kaldı.
aytenn umutun dedigi gibi küçük herkület süper çıkmış resimde yerim ben minik kuşş.kıss patikkk bu videodan resim çekme işini detyalı anlat bakem ben doğum gününü hep videoya çekmişim yapabilrsem çekip koyacağım şimdii de bakem anlat hele.
hem sen bana neden sikarlet diyon deli şey allahın patiği seni kaydirigubbakcemile3
sikarletcim vıdeonu yukledın..gomplayer da oynatmaya başladıktan sora üstüne sağtıkla,gelişmiş ekran yakala ya bas,orda cıkan orta düğme yakala komutundanda yakala cicim.cok iyi olmuyo ama görüntüler..ben bu bılgısayarı alıp bi profesyonel dijital fotocuya gıtcem anca bi hal yoluna koycam foto işini.
Betül senin küçük kuzunuda yiyebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?