- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.021
umutcum aslıcım soğolun canlar...
umut yapıver bi kıymalı börek benimde arkadaşlarım geldi h.sonu kahvaltıya 11 kişi 3 bebek :) bende yaptım
anlatim sana bak ben kuş üzümlü falan yaparım çok güzel olur ... mini fırın tepsisine 4-5 yufka yeter
iç , kıyma soğan tuz biber isteersen maydanoz kavur bunları güzelce üzerine de 2 avuç falan kuş üzümü at karıştır ..
ayrıca katlara sürmek için bir çay bardağı süte yarım çay bardağı yağ karıştır , 1 kaşıkta yoğurt koy.
alta bir yufka ser kenarları dışarda kalsın , sonra sütten sür , kalan yufkaları parçala parça parça diz kat oldukça sütten dök , ortasına gelince içi koy sonra gene devam et aynen süt dökerek en son dışarda kalan parçaları üzerine kapat kalan sütün hepsini dök dilimle hatta evde varsa üstüne bide maden suyu dök , ver fırına kızarsın sonra komşuların da parmaklarını yesin :)
arkadaşlar tarifleriniz için teşekkürler denemek lazım..herkese günaydınlar....gözde geçmiş olsun canım. Allah bebişlerimizi korusun. bu konuda kesinlikle oto koltuğu olması gerekiyo bence. hem bir yere götürürken tek başına götürebiliyosun hemde daha güvenli oluyo. biz efe 6 aylıkken almıştık, iyiki almışız. en çok işe yarayan eşyalardan biri oldu.
Hicran canım çok geçmiş olsun güzelim.GÜNAYDIN MİLLETTT ben uykumu alamadım boğazımda fenaa faranjit oldumm sanırım benim bademcik şişmez hiç ama böle gırtlağım tırmalanır sanki arada bir ve mevsim başlarında konuşamıyorum bile
canım sizede çok geçmiş olsun Allah'ım bebeklerimizi koru yarabbim.geçmiş olsun canım benimm, allah korumuşşş bebek için oto koltuğu çok önemli yaa,
bizde bir bir denizden geliyoruz bindik arabaya ben arkaya oturdum ege kucağımda oto koltğuna daha oturtamamıştım. eşimde 20 lemi ne gidiyorr daha yeni kalktıı, karşıdan araba bir geldi eşim zınk diye frene bastı 20 le giderken ege barışın yanına uçtu çok şükür bişey olmadı.
günaydın kızlarrrrr
söölemeyi unuttum size c.tesi günü kaza yaptık biz . çok şükür bizde bişey yok ama arabada var baya hasar , denizi doktora götürüyoduk 5 dakika yağmur yağdı önümüzkeki araba kaydı önümüze döndü ve kaçınılmaz son :)
deniz koltuğunda oturuyodu bende arkada onun yanında kociş de arabayı kullanıyoduk zaten trafik vardı çok şiddetli çarpmadık , sonra bi dünya uğraş dur yok tutanak yok çekici , doktora da gidemedik
Demii bende Aşkı memnuda ve yaprak dökümünde daha fragmandan kitlenmiştim...beğendim canım beğendim ben ilkten izliyom fragmanlar dönerken hah tamam güzel dizi demiştim nedense fragmanlardan anlaşılıyor dizinin tutup tutmayacağı ve güzel olup olmadığı oda ayrı bişii kabiliyet işte
Selam herkese kızlar;
eşim anca yatmaya gitti de notebooku bırakabildi. İşyerinde de yerim değişti internet falan ayarlanmadı daha. Bide yoğun oluyor, hemide yasak... Böyle olunca da biraz uzak kaldım. inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hasta olan anne ve bebeklerimiz varsa geçmiş olsun. yürümeye başlayanlara da hayırlı olsun...
Bizde başladık yürümeye artık. 5-6 adım gidiyordu iki haftaddan beri artık daha iyi gidiyor ama biraz fazla düşüp vuruyoruz kafamızı...
Bu arada kızlar biz çok zor banyo yapıyoruz , ne güzel severdi ama şimdi kafaya su geldiği zaman tepeme çıkıyor valla. biz mi yıkanıyoruz o mu yıkanıyor belli değil. Oynamayı seviyor ama, kafa oldu mu olmuyor....
Geceleri de çok kalkıyoruz ağlayarak bizde. Dişler yapar diyolar. İshalli de gidiyoruz zaten.
BENİMKİDE CEBELLEŞTİ BAYA BİZİME HALA AYAKTA BIRAKTIM BABAYA GELDİM NAPİİM SIINTI VERDİ BAYA NEFES ALMAK İSTEDİM laelaelaelaelae
günaydın kızlarrrrr
söölemeyi unuttum size c.tesi günü kaza yaptık biz . çok şükür bizde bişey yok ama arabada var baya hasar , denizi doktora götürüyoduk 5 dakika yağmur yağdı önümüzkeki araba kaydı önümüze döndü ve kaçınılmaz son :)
deniz koltuğunda oturuyodu bende arkada onun yanında kociş de arabayı kullanıyoduk zaten trafik vardı çok şiddetli çarpmadık , sonra bi dünya uğraş dur yok tutanak yok çekici , doktora da gidemedik
günayydıınn:)
hicrancım,duygucum çok teşekkür ederim..hicrancım senden çıkanlarda pek güzel ve latif oluyoo gördük bizzat:)eksık olmayın..
erken kalktım inadına:)şimdi yatakta oynuyoyos kendı kendımıze..on dakkaya alt ust deişimiyle salona teşrif edicez..yavrunun göbeğini sokakta kestiler sankim..oyuncak tavşanına hadi atta atttaa yapıyo:)başkada bişi demıyo şipşirik:)varsa yoksa hadi attaa attaaa:)yav bu sarışın diyemi böyle azccık mal oldu banamı benzedi anlamadımki:)bugun komşumda çeyrek gunumuz var..bana börek düştü:)ne yapcem nasıl yapcam hiç bi fikrim yok:)
nuraycım çalışmamı dıyo..çalışma ozaman..görsün bi başına ev geçindirmenin nedemek oldugunu..seninkide dulkadiroğullarındanmıdır nedir..pekdebi derebeyi havasıda var..iyilikte yaranmıyo bunlara..bunları furmak yetmez..ha punları furdinmu bide içini doldurup asacağsun duvara:)ay bi geyik gördüm sankii:)afyonum patlamadı yavv:)
GÜNAYDIN ANNELER...sölemesi ayıp bu sabah mal gibiyim.kıvanç saolsun.gece 12.30 gibi uyandı.ağlıyor.uyumak istemiyorsaat 3,30 a kadar debelendik.ayağıma alıyorum sallıyorum.10 kere meme verdim.artık fos süt bitmiş memişleri çekiyo..yok uyku yok çocukta..3,30 da uyudu.6.30 da kalktı.ben yine ısrarlıca 7 de uyuttum.8 e doğru kalktı..kafam sersem gibi oldu..off ya ne zamn uyuyacak bu veletler adam gibi.bi de çingene gşibi bağırması yokmu deli ediyor beni..bazen de mahsuus bağırıyor.tistediğini elde etmek için.yapmamk için direniyom.ama artık komşular kapıya gelecek diye korkuyom.bazen de yapıyom.böle işte..
geçmiş olsun canım benimm, allah korumuşşş bebek için oto koltuğu çok önemli yaa,
bizde bir bir denizden geliyoruz bindik arabaya ben arkaya oturdum ege kucağımda oto koltğuna daha oturtamamıştım. eşimde 20 lemi ne gidiyorr daha yeni kalktıı, karşıdan araba bir geldi eşim zınk diye frene bastı 20 le giderken ege barışın yanına uçtu çok şükür bişey olmadı.
Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin:)Ben bugün 65.2 olmuşum 600 gram gitmiş yani protein diyetiylesositosositoBugün kahvaltıda peynirde yedim ama iki öğün yine et devam edicem yarından sonra normale dönücem yani başka bir diyete...
Ayyy geçmiş olsun Gözdecim rabbim korumuş..Sizin daha öncede mi olmuştu benmi yanlış hatırlıyorum sanki?Verilmiş sadakalarınız varmış canım yaa..
Kız aynı bu sarı çiyanlar böyle oluyor sanırım..Atti diyince sokaktaki herhangi bir insana ver sesi çıkmıyor..Geçen parfümeride birşeyler bakıyorum uzmanlardan biride aldı kucağına ben tutayım siz rahat bakın diye..Neyse kadında herşeyi elletiyor çeşit çeşit herşey rengarenk..Nevri döndü benimkinin..ışim bitti hadi gidiyoruz diyorum çocuk kadına sarılıyor gelmiyorlmaz:Boğazlıcaktım...Gezmek olsun anasınıda babasınıda tanımaz benimki:bbo:
B]
Sağol canım gitsin valla bende fazla kasmıyordum taki 2 kilo alıncaya kadar:))Şimdi hedefim 60 canım inşallah:)İdeal kilomu istiyorum artık 1 kg fazlam olmasın yaaa...Hırs yaptım benyerimsenibenduygucum gözün aydın gidiyo yavaş yavaş kilolar , hadi bakalım bende 61 kiloyum 5 kilo daha versem yeter zaten fazla kasmıyorum gider yavaş yavaş
yanlış hatırlıyosun canım sanırım biz çok uzun zamandır hiç kaza yapmamıştık
ya bende size sorcam sorcam unutuyorum deniz de hiç yabancılama yok herkese bi gülücükler şımarmalar sokakta rahat yürüyemiyoruz sıpa kendini de sevdiriyor hatta bu birini gözüne kestiriyo sokakta ona şirinlik yapıyo karşısındaki ona yüz vermezse bi sinirleniyor , adam ilgi arsızı oldu walla :) duygucum dediğin gibi milletin kucağına atlıyo hemen yeterki denizi sevsinler gülsünler konuşsunlar nolcak böle bilmiyorum artık biraz yabancılaması lazım bence .
alt açma konusunda biz aylardır hep ayakta değiştiriyoruz deniz hayatta yatmıyor 9.aydan itibaren diyebilirim... bi koltuğa falan dayanıyo açıyorum altını temizliyorum kucağımda da bağlıyorum, etrafa maskara oluyorum walla millet diyo bu nasıl alt değiştirme :) azgın çocuğun olunca böyle oluyo işte :)
duygucum gözdecim sağolun şimdi evdeyiz. evet hastanede olmak çok zordu ama napıyım utkum düzelsinde. inşallah bi daha tekrarlamaz. yavrum çok kötü oldu çöktü resmen
geçmiş olsun canım. benimde allerjim olduğu için ilk bahar ve sonbaharda boğazımda problem oluyo. bol bol sıvı alarak atlatmaya çalışıyorum.
betül resminiz çok güzel çıkmış siyah beyaz resimleri çok seviyorsun sanırım
günaydın kızlarrrrr
geçmiş olsun canım benimm, allah korumuşşş bebek için oto koltuğu çok önemli yaa,
hicrancım sana da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?