Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlar tarifleriniz için teşekkürler denemek lazım..
GÜNAYDIN MİLLETTT ben uykumu alamadım boğazımda fenaa faranjit oldumm sanırım benim bademcik şişmez hiç ama böle gırtlağım tırmalanır sanki arada bir ve mevsim başlarında konuşamıyorum bile
Hicran canım çok geçmiş olsun güzelim.
canım sizede çok geçmiş olsun Allah'ım bebeklerimizi koru yarabbim.

günaydın arkadaşlar

gözdecim geçmiş olsun allah bi daha göstermesin

Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin:)Ben bugün 65.2 olmuşum 600 gram gitmiş yani protein diyetiylesositosositoBugün kahvaltıda peynirde yedim ama iki öğün yine et devam edicem yarından sonra normale dönücem yani başka bir diyete... Demii bende Aşkı memnuda ve yaprak dökümünde daha fragmandan kitlenmiştim...

Maşallah Duruya pıtır pıtır yürüyor demek prenses:=)
BENİMKİDE CEBELLEŞTİ BAYA BİZİME HALA AYAKTA BIRAKTIM BABAYA GELDİM NAPİİM SIINTI VERDİ BAYA NEFES ALMAK İSTEDİM laelaelaelaelae

Offf sorma yaa ne olcak bu halimiz ben anlatmaktan yoruldum artık
Ayyy geçmiş olsun Gözdecim rabbim korumuş..Sizin daha öncede mi olmuştu benmi yanlış hatırlıyorum sanki?Verilmiş sadakalarınız varmış canım yaa..
Kız aynı bu sarı çiyanlar böyle oluyor sanırım..Atti diyince sokaktaki herhangi bir insana ver sesi çıkmıyor..Geçen parfümeride birşeyler bakıyorum uzmanlardan biride aldı kucağına ben tutayım siz rahat bakın diye..Neyse kadında herşeyi elletiyor çeşit çeşit herşey rengarenk..Nevri döndü benimkinin..İşim bitti hadi gidiyoruz diyorum çocuk kadına sarılıyor gelmiyorlmaz:Boğazlıcaktım...Gezmek olsun anasınıda babasınıda tanımaz benimki:bbo:
Canan ya inanırmısın birebir beni anlatmışın..Ben artık yazmaya uyumuyor demeye utanıyorum burda valla..Temcit pilavı gibi..Ama dün bizde 5.5ta kalktık 7.10 gibi yattık..Dediğin gibi çingene gibi bağırması tekme tokat giresi geliyor insanınkaydirigubbakcemile3Bende senin gibi inat ediyorum almıyorum ama ne fayda pazarcılar gibi çığırtkan bağırıyor benimki al bırak al bırak artık fenalık geliyor..Dün gece inat ettim emzirmedim birde 4.5ta kalktı emzirmiştim.5.5ta kalkınca 7 ye kadar inatla emzirmedim artık sinirlerim bozuldu kescem memeden artık:umursamaz:
Sizede geçmiş olsun canım..
Bizde araba koltuğu almadık daha ana kucağını kullanıyoruz arabada malesef...

geçmişi okuyamadım baya bi birikmiş iyi

hasta olan bebişlere geçmiş olsun

doğum günü olanlar nice yıllara inşallah. hayırlı ömürlü olsunlar.

utkunun ishali kesilmedi ve 3 gün hastanede kaldık 4 tane daha serum yedi yavrum bi de üstüne grip oldu resmen helak olduk. günlerce ağlamaktan gözlerim davul oldu. o kadar çok korktum ki yavruma bişey olacak diye hala daha içim titriyo. ne biçim bi ishalmiş bu tahlillerde hiçbir şey çıkmıyo kaç kere kan idrar kaka tahlili yapıldı yok hiçbir şey yok. en son rotavirüsün tahlilini bekliyoruz bakalım onda ne çıkacak

şimdi biraz iyi gibi ama yine de korkuyorum geçen sefer de öyle olmuştu biraz düzelmişti serumdan sonra. offff ona bişey olmasın da ben 10 katını çekmeye razıyım

Alt açmadan bahsetmişsiniz biz yatagın yanındaki alt açmadan başka hiç bir yerde almadık doğduğundan beri yanları yüksek arada kalıyor onun için kaçamıyor..zaten 1 senedir alıştı..Ama misafirliğe gidince dediğiniz gibi çıplak popoyla hemen kaçıyoruz:))

Sehercim geçmiş olsun ya çok üzüldüm3 gün diyorsun birde kıyamam mahfolmuşundur sende UtkudaAllahım daha büyük dert vermesin canım şimdi nasıl evdemisiniz artık??Allah ikinizede sağlık sıhat versin...

duygucum gözün aydın gidiyo yavaş yavaş kilolar , hadi bakalım bende 61 kiloyum 5 kilo daha versem yeter zaten fazla kasmıyorum gider yavaş yavaş

yanlış hatırlıyosun canım sanırım biz çok uzun zamandır hiç kaza yapmamıştık

ya bende size sorcam sorcam unutuyorum deniz de hiç yabancılama yok herkese bi gülücükler şımarmalar sokakta rahat yürüyemiyoruz sıpa kendini de sevdiriyor hatta bu birini gözüne kestiriyo sokakta ona şirinlik yapıyo karşısındaki ona yüz vermezse bi sinirleniyor , adam ilgi arsızı oldu walla :) duygucum dediğin gibi milletin kucağına atlıyo hemen yeterki denizi sevsinler gülsünler konuşsunlar nolcak böle bilmiyorum artık biraz yabancılaması lazım bence .

alt açma konusunda biz aylardır hep ayakta değiştiriyoruz deniz hayatta yatmıyor 9.aydan itibaren diyebilirim... bi koltuğa falan dayanıyo açıyorum altını temizliyorum kucağımda da bağlıyorum, etrafa maskara oluyorum walla millet diyo bu nasıl alt değiştirme :) azgın çocuğun olunca böyle oluyo işte :)

Son düzenleme:
sehercim çok geçmiş olsun canım
çok üzülüyorum bende böyle şeylere ya hastanede yatma falan hiç kıyamıyorum dayanamıyorum
allah bida göstermesin canım en kötü hastalıkları bunlar olsun

duygucum gözdecim sağolun şimdi evdeyiz. evet hastanede olmak çok zordu ama napıyım utkum düzelsinde. inşallah bi daha tekrarlamaz. yavrum çok kötü oldu çöktü resmen

Sağol canım gitsin valla bende fazla kasmıyordum taki 2 kilo alıncaya kadar:))Şimdi hedefim 60 canım inşallah:)İdeal kilomu istiyorum artık 1 kg fazlam olmasın yaaa...Hırs yaptım benyerimseniben
Bencede artık yabancılaması lazım Gözdecim ama yok arsız kız bunlar kimi bulursa gidiyor Rabbim korusun bunları valla..
Bu arada Denizoya maşallah:)Oyuncaklarda dağılmış ay aynı bizim evkaydirigubbakcemile3

gözde, ayten seher çok geçmiş olsun hepinze de

sehercim 3 gün bebekle hastanede yatmak eminim çok zor olmuştur Allah bir daha göstermesin canım

duygucum gözdecim sağolun şimdi evdeyiz. evet hastanede olmak çok zordu ama napıyım utkum düzelsinde. inşallah bi daha tekrarlamaz. yavrum çok kötü oldu çöktü resmen

sehercim çok geçmiş olsun tatlımm allah büyük dert vermesinn, allah korusun meleklerimizi

Selamlar kızlar..

Gozde gecmıs olsun canım Allah korumus...
Demek ayakta degısıyosunuz altını masallah yaa :)))

Sehercım yazını goremedım ama utku rahatsızlanmıs sanırım cok gecmıs olsun umarım sımdı daha ıyıdır ?

betül resminiz çok güzel çıkmış siyah beyaz resimleri çok seviyorsun sanırım

geçmiş olsun canım. benimde allerjim olduğu için ilk bahar ve sonbaharda boğazımda problem oluyo. bol bol sıvı alarak atlatmaya çalışıyorum.

aynen canım valla habire su içiyorum yoksa öksürük krizine giriyorum boğazım gıcık yapıyor alerjik astımda var bende zaten lanet olası bünye işte

allah korumuş canım çok büyük geçmiş olsun canım yaa çocukta bi sorun olmadı değilmi hani koltuğu falan ben arabaya binince ceylinin koltuğunu sıkı sıkı bağlıyom ama zilli bazen illa kucağıma gelecek ağlıyor alıyorum ama korka korka sanki o an kaza falan olcakmış gibi pimpirikleniyom akannehir

:1shok::1shok:akannehir yaw dikkat edin allah korusunnn valla bizim koltukta küçldğ biraz yenisini almak lazım artık valla gerçi koruyor ama yineden tam korunaklı olanı almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…