- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.041
geçmişi okuyamadım baya bi birikmiş iyi
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
doğum günü olanlar nice yıllara inşallah. hayırlı ömürlü olsunlar.
utkunun ishali kesilmedi ve 3 gün hastanede kaldık 4 tane daha serum yedi yavrum bi de üstüne grip oldu resmen helak olduk. günlerce ağlamaktan gözlerim davul oldu. o kadar çok korktum ki yavruma bişey olacak diye hala daha içim titriyo. ne biçim bi ishalmiş bu tahlillerde hiçbir şey çıkmıyo kaç kere kan idrar kaka tahlili yapıldı yok hiçbir şey yok. en son rotavirüsün tahlilini bekliyoruz bakalım onda ne çıkacak
şimdi biraz iyi gibi ama yine de korkuyorum geçen sefer de öyle olmuştu biraz düzelmişti serumdan sonra. offff ona bişey olmasın da ben 10 katını çekmeye razıyım
allah korumuş canım çok büyük geçmiş olsun canım yaa çocukta bi sorun olmadı değilmi hani koltuğu falan ben arabaya binince ceylinin koltuğunu sıkı sıkı bağlıyom ama zilli bazen illa kucağıma gelecek ağlıyor alıyorum ama korka korka sanki o an kaza falan olcakmış gibi pimpirikleniyom akannehir
duygucum gözün aydın gidiyo yavaş yavaş kilolar , hadi bakalım bende 61 kiloyum 5 kilo daha versem yeter zaten fazla kasmıyorum gider yavaş yavaş
yanlış hatırlıyosun canım sanırım biz çok uzun zamandır hiç kaza yapmamıştık
ya bende size sorcam sorcam unutuyorum deniz de hiç yabancılama yok herkese bi gülücükler şımarmalar sokakta rahat yürüyemiyoruz sıpa kendini de sevdiriyor hatta bu birini gözüne kestiriyo sokakta ona şirinlik yapıyo karşısındaki ona yüz vermezse bi sinirleniyor , adam ilgi arsızı oldu walla :) duygucum dediğin gibi milletin kucağına atlıyo hemen yeterki denizi sevsinler gülsünler konuşsunlar nolcak böle bilmiyorum artık biraz yabancılaması lazım bence .
alt açma konusunda biz aylardır hep ayakta değiştiriyoruz deniz hayatta yatmıyor 9.aydan itibaren diyebilirim... bi koltuğa falan dayanıyo açıyorum altını temizliyorum kucağımda da bağlıyorum, etrafa maskara oluyorum walla millet diyo bu nasıl alt değiştirme :) azgın çocuğun olunca böyle oluyo işte :)
Selamlar kızlar..
Gozde gecmıs olsun canım Allah korumus...
Demek ayakta degısıyosunuz altını masallah yaa :)))
Sehercım yazını goremedım ama utku rahatsızlanmıs sanırım cok gecmıs olsun umarım sımdı daha ıyıdır ?
ay şooook şekersinizzzz maşallahhhnezamanın fotosu kız bu yenimiii
tesekkur ederız canım...
sıyah beyazı sevıyorum evet ama bı bakıma ozellıkle koyuyorum nolur nolmaz önlem :)
yok canım denizde bağlıydı koltuğa çok sıkıldığı için ben gevşek bağlıyorum ama maalesef daralıyo menapozlu oğlum gelemiyo sıkıyo ..
ama fazla şiddetli çarpmadığımız için bir problem olmadı .. ben de aslında hep kucağımda tutardım kısa mesafelerde falan ama artık deniz sabahları anneme gitmeye başladığından beri koltuğu hep arabada takılı duruyor bende oturtuyorum önemli gerçekten allah korusun sen ne kadar dikkatli olursan ol işte böyle kaza yaptırıyolar sana
teskur ederız canım, yok 2 sene oncekı resım kaydirigubbakcemile3
hmm pek belli olmuyorsunuz ama mutluluğunuz resme bakana yansıyor kuşum allah sizleri ayırmasın mutluluğunuz daim olsuna.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende seviyorum siyah beyazı kız ama önlem almadık bizde mi alsak ne işşşşkaydirigubbakcemile3
aamıııın canımm amıınn dıllerın dert gormesınnnn :))
hıcbırımızı ayırmasın Allah...
:roflol:
Asıl sen sımdıkı resme bak komedı ya gırdıgımız hale bakk :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis
SÜPPERSİNİZZZZZ
slm kızlarr...
gözdecim çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi..
sehercim bende yazını göremedim canım çok geçmiş olsun 3 gun mu hastanede kaldınız neden peki?
kızlar az önce pazara gittik krdesimle tam çıkmamıza yakın alp ağladı bende bi havuç yıkayıp verdim öle oyalanıyodu bende yanındayım gözum üstunde tam çıktım pazardan alp bi parça havuç kopardı ama öle buyuk değil yutabilir ama bir anda yutamadı bi kızardı bozardı bende kardeşimde çok korktuk hemen kucagıma aldım ve ters çevirdim..okulda bize göstermişlerdi benım karnına basmama gerek kalmadan çıktı.. ben bu arada çocukla ugrasırken tepemde bi teyze ne verdin çocuga verilir mi bilmemne sürekli vır vırlıyo sinir oldum bi yandan da çok korktum...
alpde korktu ağladı kucagıma aldım eve gelmeden başladı şebeklık yapmaya allahım korudu yavrumu nasıl oldu anlamadım üst elık alp e bakyodum ya kendimi çok suçlu issettim suçluyumda ne veriyosun çocuga havucu mafoldumbenmafoldumben
slm kızlarr...
sehercim bende yazını göremedim canım çok geçmiş olsun 3 gun mu hastanede kaldınız neden peki?
kızlar az önce pazara gittik krdesimle tam çıkmamıza yakın alp ağladı bende bi havuç yıkayıp verdim öle oyalanıyodu bende yanındayım gözum üstunde tam çıktım pazardan alp bi parça havuç kopardı ama öle buyuk değil yutabilir ama bir anda yutamadı bi kızardı bozardı bende kardeşimde çok korktuk hemen kucagıma aldım ve ters çevirdim..okulda bize göstermişlerdi benım karnına basmama gerek kalmadan çıktı.. ben bu arada çocukla ugrasırken tepemde bi teyze ne verdin çocuga verilir mi bilmemne sürekli vır vırlıyo sinir oldum bi yandan da çok korktum...
alpde korktu ağladı kucagıma aldım eve gelmeden başladı şebeklık yapmaya allahım korudu yavrumu nasıl oldu anlamadım üst elık alp e bakyodum ya kendimi çok suçlu issettim suçluyumda ne veriyosun çocuga havucu mafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar çok üzgünüm az önce laboratuardan aradılar rotavirüs sonucu pozitifmiş doktorunu aradık gereken tedaviyi zaten yaptık şikayetleri artarsa gelin dediler şu an başka bi tedaviye gerek yok dediler. aşılı olmadığımız için bu kadar uzun ve yıpratıcı oldu sanırım.tam 15 gündür ishalle mücadele ediyoruz.
slm kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?