Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa çok geçmiş olsun hastane de yatacak kadar oldu yanii allah allahh yaa a.s.a.s.

inşallah rota vs değildir yaa bazen bebekler dişten daha fazla etkileniyor aşırı ishal görülüyor diye sölüyordu annem e eski kadınlar tabii dr götürmek lazım baktırmak lazım ama inşallah kötü bişii yoktur canım e ishali kesici ilaç yiyecek vs verdiğinde hiç farketmiyormuydu yaa nebiliim işte şu tüylü meyve varya adını demeyin fobim var bide muz haa bide benim kız tuba 8-9 aylıktı oda bi ishale yakalandı bizde hastanede 3 gün yattık kafadan serum yedi yavrum ama bulamadılar nedenini oncacık yavruma dayadılar antibiyotik tedavisi vss sonra eve eşya almaya gemiştim komşumuz dediki kız 1 çay kaşığı gazoza bir bebek aspirini erit ver çocuğa anam yap diye demiyorum yanlış anlama ama ben hastaneye elimde gazoz ile gittim ve inanırmısın ertesi sabah hastaneden çıktık kızım düzelmişti ve ertesi günde verdim aynını ve şıp diye kesildi ne hikmet ise ishali :1shok:

yok canım denizde bağlıydı koltuğa çok sıkıldığı için ben gevşek bağlıyorum ama maalesef daralıyo menapozlu oğlum gelemiyo sıkıyo ..
ama fazla şiddetli çarpmadığımız için bir problem olmadı .. ben de aslında hep kucağımda tutardım kısa mesafelerde falan ama artık deniz sabahları anneme gitmeye başladığından beri koltuğu hep arabada takılı duruyor bende oturtuyorum önemli gerçekten allah korusun sen ne kadar dikkatli olursan ol işte böyle kaza yaptırıyolar sana

bizimkide aynı bunlar hep aynı tepkilerde malum aynı aydalar kaydirigubbakcemile3 ceylinde ağlıyor kalkıyor çoğundada kaçıyor çıplak popo ile ama allaha şükür şimdiye dek işemedi bi yerlerekaydirigubbakcemile3 bakalım ne kadar sürecek bu kaçışşş ulen senmisin ben yürüyemezken beni yatırıp altımı bezleyen şimdi yakala benide gör gününü diyorlarrr:roflol::roflol:

ay şooook şekersinizzzz maşallahhh nezamanın fotosu kız bu yenimiii

evet valla dikkatli olmak gerekiyor nezaman ne olacağı belli olmuyor işte kırk gün koltuğa bağlarsın bir gün açarsın o gün olur allah göstermesin :Saruboceq::Saruboceq:

hmm pek belli olmuyorsunuz ama mutluluğunuz resme bakana yansıyor kuşum allah sizleri ayırmasın mutluluğunuz daim olsuna.s.

aamıııın canımm amıınn dıllerın dert gormesınnnn :))
hıcbırımızı ayırmasın Allah...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende seviyorum siyah beyazı kız ama önlem almadık bizde mi alsak ne işşşşkaydirigubbakcemile3

:roflol:
Asıl sen sımdıkı resme bak komedı ya gırdıgımız hale bakk :roflol:

aamıııın canımm amıınn dıllerın dert gormesınnnn :))
hıcbırımızı ayırmasın Allah...

:roflol:
Asıl sen sımdıkı resme bak komedı ya gırdıgımız hale bakk :roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis

SÜPPERSıNıZZZZZ

ben kaçtım çıkıcam kızlar dr gidicez ya bakalım nolcek kızda çok iyi değil aslında hafif ateşi var ölçtüm 37.7 burnu akıyor sular sellere gibi gözler kızarık görüşmek üzere

slm kızlarr...
gözdecim çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi..
sehercim bende yazını göremedim canım çok geçmiş olsun 3 gun mu hastanede kaldınız neden peki?
kızlar az önce pazara gittik krdesimle tam çıkmamıza yakın alp ağladı bende bi havuç yıkayıp verdim öle oyalanıyodu bende yanındayım gözum üstunde tam çıktım pazardan alp bi parça havuç kopardı ama öle buyuk değil yutabilir ama bir anda yutamadı bi kızardı bozardı bende kardeşimde çok korktuk hemen kucagıma aldım ve ters çevirdim..okulda bize göstermişlerdi benım karnına basmama gerek kalmadan çıktı.. ben bu arada çocukla ugrasırken tepemde bi teyze ne verdin çocuga verilir mi bilmemne sürekli vır vırlıyo sinir oldum bi yandan da çok korktum...
alpde korktu ağladı kucagıma aldım eve gelmeden başladı şebeklık yapmaya allahım korudu yavrumu nasıl oldu anlamadım üst elık alp e bakyodum ya kendimi çok suçlu issettim suçluyumda ne veriyosun çocuga havucu
mafoldumbenmafoldumben

ayyy çok geçmiş olsun aman canım dikkat ettt.. en çok korktuğum şey allah korusunnnn

ay canım gecmıs olsun ya bende verıyordum arada bır havuc
aman yaa... (

arkadaşlar çok üzgünüm az önce laboratuardan aradılar rotavirüs sonucu pozitifmiş doktorunu aradık gereken tedaviyi zaten yaptık şikayetleri artarsa gelin dediler şu an başka bi tedaviye gerek yok dediler. aşılı olmadığımız için bu kadar uzun ve yıpratıcı oldu sanırım.tam 15 gündür ishalle mücadele ediyoruz.

ay canım ya çok geçmiş olsun bol bol sıbı ver patates muz ver?

mevlüdecim geçmiş olsun canım yaaa olacak olunca sen ne kadar dikkat etsende oluyor işte.

ben de o kadar dikkat etmeme rağmen rotavirüsten kaçamadık işte. utkunun yemek kaplarını hep ayrı yıkıyordum deterjanı süngeri ayrı en sonunda da durulamak için pet şişeden su dökerdim ki bakteri falan olmasın. çok zaruri haller dışında hazır pet sulardan başka su vermezdim açılınca fazla beklemeden tüketiyim diye de 500 ml lik küçük şişelerden kullanırdım ama kaptı bu virüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…