- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.061
ay canım ya çok geçmiş olsun bol bol sıbı ver patates muz ver?
selam kızlar ben geldim ceyin ateşlendi yaw doktorda durmadı feci ağladı ağlamaktan gözler şişti kan aldıramadık bende sonra geliriz dedim dr da şimdi hasta zaten dedi ilaçlarını kullanın faranjit var nezle var şimdi dokunmayalım çocuğa dedi zaten geldik eve 100 gr vermiş ceylin hanım gee bu ay kilo almamış vermiş anası yerine o rejim yapıyor sanki uyku düzenide bozuldu tabii bide böle nezle diş mahvediyor bizi.
alerj testi sonraya kaldı anlayacağınız bu arada süt içtiğimizden beri popoda ağır pişik oluyor demiştim ya dr sütü kes junıor ver süt alerjisi olabiri dedi bakınca anlarız testte onada dedi alerji şüphesi +1 oldu
muz
pekmez
yumurta
süt
bakalım daha ne çıkacak
ya inşallah süt olmaz yaa süte bari uzak kalmasın yavrum ne bu alerji böle yawww offff
bu arada ateş hastanede 38.4 tü evde ilaç verdiğim halde yanii
slm kızlarr...
gözdecim çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi..
sehercim bende yazını göremedim canım çok geçmiş olsun 3 gun mu hastanede kaldınız neden peki?
kızlar az önce pazara gittik krdesimle tam çıkmamıza yakın alp ağladı bende bi havuç yıkayıp verdim öle oyalanıyodu bende yanındayım gözum üstunde tam çıktım pazardan alp bi parça havuç kopardı ama öle buyuk değil yutabilir ama bir anda yutamadı bi kızardı bozardı bende kardeşimde çok korktuk hemen kucagıma aldım ve ters çevirdim..okulda bize göstermişlerdi benım karnına basmama gerek kalmadan çıktı.. ben bu arada çocukla ugrasırken tepemde bi teyze ne verdin çocuga verilir mi bilmemne sürekli vır vırlıyo sinir oldum bi yandan da çok korktum...
alpde korktu ağladı kucagıma aldım eve gelmeden başladı şebeklık yapmaya allahım korudu yavrumu nasıl oldu anlamadım üst elık alp e bakyodum ya kendimi çok suçlu issettim suçluyumda ne veriyosun çocuga havucu mafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar çok üzgünüm az önce laboratuardan aradılar rotavirüs sonucu pozitifmiş doktorunu aradık gereken tedaviyi zaten yaptık şikayetleri artarsa gelin dediler şu an başka bi tedaviye gerek yok dediler. aşılı olmadığımız için bu kadar uzun ve yıpratıcı oldu sanırım.tam 15 gündür ishalle mücadele ediyoruz.
Merhaba Canım.. Ceylin e çoookk çok geçmiş olsun...
Bende bir merhaba demek için gelmiştim siteye..Şimdi senin yazını gördüm..
Umarım alerji değildir..
Bir de umarım herkess ve minik afacanlar iyidir..
Cansu hosgeldın canım
nasılsın kuzu da ıyıdır ınsallah...
Hıcrancın gecmıs olsun canım ya ınsallah duser atesı.. su alerjı de yavas yavas gecer artık umarım sıkma canını canım elbette duzelecektır bıraz zaman annesi... hıcbıseycıgı kalmaz ınsallah ceylının...
SAĞOL CANIM İNŞ YAA AMA DİKKAT ETTİM SÜT VERDİĞİMDE OLUYOR POPO ÖLE BİDE KAŞINTILAR OLDU BAYA YUMURTA ARALIKLI VERİYOM ONA BAĞLAMIŞTIM 1 HAFTA SONRA BİLE ÇIKARMIŞ YA ACISI ONDANDIR DEDİM AMA İNŞ SÜTTE YOKTUR BU LİSTEDE YAW valla artık ne yediricem ben bu çocua bilmiyom yumurta yok süt yok pekmez muz yok üzüm zaten fazlası zarar diye 5-10 tane yiyo çok seviyo ama korkarak veriyom meyveleri resmen yaww
Saol Betül.. :)
İyiyim.. Kuzu da uyuyor şimdi.
Eşini yolcu etmişsin.. Hayırlı teskerelerr inşallahh
turkbayragi
seher ors veriyomusun canım merak ettimceylin ede geçmiş olsun canım...
canım yaa geçmişolsun ama sen neden aşı yapmamıştınkiii yapılmadımı yumoşa biz iki defa yaptık öle hatırlıyom yaa
hasta kuzucukcalara geçmiş olsun bir an önce iyileşsinler
seher çok pimpiriklenme canım,ne kadar rahat olursan o kadar sağlam oluyorlar
gözde Allah korumuş canım,geçmiş olsun
merve iyileştiğine sevindim:)
cansu nereelerrdesiinnn?
canım hemşirelerin azizliğine uğradım vaktinde gittiğimde yapmamışlardı sonra da zamanı geçmiş dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?