Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar ben geldim ceyin ateşlendi yaw doktorda durmadı feci ağladı ağlamaktan gözler şişti kan aldıramadık bende sonra geliriz dedim dr da şimdi hasta zaten dedi ilaçlarını kullanın faranjit var nezle var şimdi dokunmayalım çocuğa dedi zaten geldik eve 100 gr vermiş ceylin hanım gee bu ay kilo almamış vermiş anası yerine o rejim yapıyor sanki uyku düzenide bozuldu tabii bide böle nezle diş mahvediyor bizi.
alerj testi sonraya kaldı anlayacağınız bu arada süt içtiğimizden beri popoda ağır pişik oluyor demiştim ya dr sütü kes junıor ver süt alerjisi olabiri dedi bakınca anlarız testte onada dedi alerji şüphesi +1 oldu

muz
pekmez
yumurta
süt

bakalım daha ne çıkacak
ya inşallah süt olmaz yaa süte bari uzak kalmasın yavrum ne bu alerji böle yawww offff

bu arada ateş hastanede 38.4 tü evde ilaç verdiğim halde yanii

faranjit çok bağırdığından ve toz aldığından olurmuş normalmiş bu dönemlerde çıkarmı çocuklarda hep dedi benime v toz yuvası zaten ben alıyom tekrar olyor anam bıktım bu evi tozundan ben yaaa tubada toz alerjisi var bende var ceylindede var zaten orası kesin biz ailecek pisliğe düşmanız ama evimizden toz eksik olmuyor kapı pencere açmıcam bundan sonra hoş zaten kışa girdik,açamam da fazla tozda olmaz okadar

Son düzenleme:

Merhaba Canım.. Ceylin e çoookk çok geçmiş olsun...
Bende bir merhaba demek için gelmiştim siteye..Şimdi senin yazını gördüm..
Umarım alerji değildir..

Bir de umarım herkess ve minik afacanlar iyidir..

canım geçmiş olsun olur öle şeyler bende vermeye korkuyom valla ama istiyorlar netçen işte o yüzden haşlayıp veriyom şimdi ben havucu kemirmek istiyorya çok haslamıyom ağzına alınca eriyecek kadar kaydirigubbakcemile3 yada salatalık verip başında duruyom göz kırpmadan:1shok: heves almasıda gerek neticede diş kaşıyor bi yandan onla kaydirigubbakcemile3

Hıcrancın gecmıs olsun canım ya ınsallah duser atesı.. su alerjı de yavas yavas gecer artık umarım sıkma canını canım elbette duzelecektır bıraz zaman annesi... hıcbıseycıgı kalmaz ınsallah ceylının...

canım yaa geçmişolsun ama sen neden aşı yapmamıştınkiii yapılmadımı yumoşa biz iki defa yaptık öle hatırlıyom yaa

SAĞOL CANIM İNŞ YAA AMA DİKKAT ETTİM SÜT VERDİĞİMDE OLUYOR POPO ÖLE BİDE KAŞINTILAR OLDU BAYA YUMURTA ARALIKLI VERİYOM ONA BAĞLAMIŞTIM 1 HAFTA SONRA BİLE ÇIKARMIŞ YA ACISI ONDANDIR DEDİM AMA İNŞ SÜTTE YOKTUR BU LİSTEDE YAW valla artık ne yediricem ben bu çocua bilmiyom yumurta yok süt yok pekmez muz yok üzüm zaten fazlası zarar diye 5-10 tane yiyo çok seviyo ama korkarak veriyom meyveleri resmen yaww

sağol canım inşallah geçer valla ateş allahtan yükselmedi cıbıldak duruyor şuan ablasıyla oynuyor uyudu yolda kucağımda ama uyandı gelince bi görseniz gözler kırmızı uyku mahmuru burun kırmızı sulu suluukaydirigubbakcemile3 ama nasıl gülüyor arsızım benim ablaya heeyyyy diyooo yaaaaa diyooo oynuyor saklanıp saklanıp bu haliyle

neyse ben kaçtım bişiiler hazırlıyamda yedireyim şuna yormasın kendini tekrar uyutayım uyursa bari bi yandanda ateş kontrolü yapayım nolmaz nolmaz

Bora da da yumurta süt ve domates de alerji yaşamıştım.. Ama bizim dr aralıklarla sürekli dene dedi.. Allaha şükür şimdi çok iyi.. Süt içinde çocuk sütlerinden veriyorum şimdlik ama haftaya günlük sütlere geçeceğiz bizde..

Meyvelerin de şekeri çok yüksek o yüzden dikkatli olmanda fayda var.. Hele üzüm..

hasta kuzucuklara geçmiş olsun bir an önce iyileşsinler
seher çok pimpiriklenme canım,ne kadar rahat olursan o kadar sağlam oluyorlar
gözde Allah korumuş canım,geçmiş olsun
merve iyileştiğine sevindim:)
cansu nereelerrdesiinnn?

Son düzenleme:
canım yaa geçmişolsun ama sen neden aşı yapmamıştınkiii yapılmadımı yumoşa biz iki defa yaptık öle hatırlıyom yaa

canım hemşirelerin azizliğine uğradım vaktinde gittiğimde yapmamışlardı sonra da zamanı geçmiş dediler bu aşı 6. ayına kadar yapılıyo demi

Son düzenleme:

emelim yaaa ben de rahat olacam diyorum ama olmuyo işte elimde değil yani :1no2:

canım hemşirelerin azizliğine uğradım vaktinde gittiğimde yapmamışlardı sonra da zamanı geçmiş dediler

canım hani isalli bebeklere verişiyoya evde su tuz ve seker ile hazırlanıyo 7 gun den uzun süren isaller için veriliyo eger istersen tam tarifini vereyım sana...
ayrıca pirinç suyudaçorcası havuç elma da verebilirsın
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…