- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.101
Sema canım gece 4 kere cok fazla, yenı dogan zamanın da bıle gece bu kadar beslenmıyorlardı belkı..
kesınlıkle azaltmalısın.. aynı seyı bızde yasadık 4 kere degıl ama 2 kere verıyordum bende 250 +250 bı gecede yarım lıtre sut ıcıyordu (ınek sutu) sonra ne kahvaltısı nede corbası gunduz hıcbısey ıstememeye basladı bu bahsettıgım bır hafta gıbı bır sure ıcınde oldu ınek sutu ılk vermeye basladıgım zamanlarda sonra hemen toparladım Allahtan :) basta ıstahsızlastı sanıyorum ama sonra farkettım hemen bır e dusurdum mıktarınıda azalttım hersey normale dondu gunduzlerı guzel yıyor sımdı masallah 100-150 arası ıcıyor gece sadece 12-1 gıbı sabaha kadar baska bırsey yok ama delıksız uyumuyor o ayrı yıne benı uyandırıyor sıpa bakalım o da olucaktır ınsallah...
canım ismetde 5aylıktı sütüm kesildi oda biberona başladı..ve hala gecede 4 5 kez içiyo..memeyi zoraki mecburen kestikte biberonu nasıl kesicez..emziren annenin durumu farklı..isterse 5 yaşına kadar emsinde misal emzırmeden emzırmeye fark var..hemde annenın sağlığınıda etkılıyo bi süre sonra.amabiz biberonu nasıl bıraktırıcaz..gece yemese ismet gram kılo almaz..iyi kötü uykuda azda olsa yemesi kar bana..umarım bıraktırısın ama gündüz iştahı iyiyse zaten sorun olmaz..deilse bıraktırmaya çalışma zaten..
günümüz süperdi..apartmandakatta tekiz..4 bayanız..birimizin 3 birimizin 10 aylık bendenızın 1yaş ve 3 çocuklu bi annemiz daha var..hepsi burda büyüme yani kasımpaşalı:)benıde aralarına alıcak kadar açık yürekli renkli insanlar.humacı aşırı tutucu yok aramızda..kızlardan biri darbuka çaldı:)deli gibi oynadım:)delisi fazla çok oynadım:)
GÖZDEcim harikatarifini sooraya saklicam..aldımbi kılo su böreği gittim:)bidahaki buluşmada bana kek i verdiler basit diye:)alt komşum öğretcek yapcem:)aslında yaparımda hoşumagidiyo uzaylı zekiye tavırları:)
biraz canım sıkkın..aldım şarabımı,arıyom arabımı:)kızkardeşimyarın ufak bi operasyon geçirecek..kardeş..kanlım olsun,kardeşim olsun..korkuyomelde deil..benımgözümün feri bitanecik kardeşim..guya başka kardeşler var ama babanın başka karısından..kan dediğin yalan..ana bağlıyo..bi karından çıkmadı kardeş olunmuyo biline.......
fazlada bakamadım güne..DUYGUcuğumun güzeller güzeli bi resmi ile BETÜŞ ümün ilkkez teşhir:)ettiği eşiyle güzel fotoları takıldı gözüme..betülcüm genç ve güzel annem..eşinde aslanın babası tam aslan gibi bi genç adam..allah hayat yolunda yolunuzu açık etsin..gençliğin kıymetini bildirecek akılla yürütsün sizi..
ceylinin testi hayırlı olsun bakalım neolucak..bızımkıde bugun pişikti..şu biberonları yıkıyorum hemde frosh dıye antı alerjık deterjanım var bana alerjı yapıyo deterjanlar hemen cıldım egzama oluyo..ama bazen biberondaözellıkle emziğinde ki ben avent kullanıyorum guya iyi kalite,bi deterjan kokusu kalıyo..sinir oluyorum kaynatıyorum..bazen cokta iyi arınmıyo belki..neblim ya..neden pişik oldu ne yaptı nebileyim şimdi..eşime söylüyorumboşveer kakasının asidi yüksektir ondan diyip geçiyo..ah bende geçebilsem..
Betül gece kalkınca sen 1 öğün inek sütümü veriyorsun emzirmiyormusun?
Canım cok saol tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın...
ılk kez mı teshır ettım... kaydirigubbakcemile3
hayır gece emzırmıyorum canım 1 ogun ınek sutu verıyorum..
gunduzlerı uyuyacakken emzırıyorum yada normal aralarda 1-2 defa...
Etrafımdaki tecrübeli annelerin hepsi de çok fazla olduğunu söylüyor.Ben de farkındayım özellikle bu kahvaltı yapmak istememesi cabası oldu.Normalde hiç yemek sorunu yoktu gayet keyifli kahvaltısını yapıyordu ama son zamanlarda (1 hafta oldu bizde de)geceleri bu kadar çok mama yiyince sabahları iştahı olmuyor doğal olarak.Ben geceleri bir kere 250cc inek sütü veriyorum onun haricinde mama.Ama kahvaltı çok daha sağlıklı olduğu için yapmayınca çok takıyorum.Biran önce bu gece mama olayını halletmem lazım.Sema canım gece 4 kere cok fazla, yenı dogan zamanın da bıle gece bu kadar beslenmıyorlardı belkı..
kesınlıkle azaltmalısın.. aynı seyı bızde yasadık 4 kere degıl ama 2 kere verıyordum bende 250 +250 bı gecede yarım lıtre sut ıcıyordu (ınek sutu) sonra ne kahvaltısı nede corbası gunduz hıcbısey ıstememeye basladı bu bahsettıgım bır hafta gıbı bır sure ıcınde oldu ınek sutu ılk vermeye basladıgım zamanlarda sonra hemen toparladım Allahtan :) basta ıstahsızlastı sanıyorum ama sonra farkettım hemen bır e dusurdum mıktarınıda azalttım hersey normale dondu gunduzlerı guzel yıyor sımdı masallah.. sutu de 100-150 arası ıcıyor gece sadece 12-1 gıbı sabaha kadar baska bırsey yok ama delıksız uyumuyor o ayrı yıne benı uyandırıyor sıpa ama acıktıgından degıl, bakalım delıksızde olucaktır ınsallah...
ayy evet yaaa betül resim çok tatlı çok tazeee maşallah sizeee..
duygucum resimdeki kütük kalınlığındaki at kuyruğun gözümden kaçmadıı maşallahhh sizde çok datlu ve gürsünüz.
:roflol::roflol::rofloleli yaaa o dökülmüş hali şekerim Antalya Kemerdeki otelde bilmem hatırlarmısın:mymeka:
Kızım o saç neee beee bende hamile kalmadan önce ne saç vardı ahhh ahhh bu kıytırık saçım benim:))
scarlet johanson
ne geziyon şeker bu saatlerde pek uğramazdın
anladım canım peki o sütü hazır yatak odasındamı bekletiyorsun yani yoksa kalkıp hazırlıyormusun?
Benim sütümde kesilirmi acaba az emzirince yaa yoksa ben sütlerimi çekeyimmi acaba sonra birde şu süt iltihabı oluyormuş falan olmayım
Şimdiden pamela anderson gibi oldum bea:roflol::roflol:
ayy evet yaaa betül resim çok tatlı çok tazeee maşallah sizeee..
duygucum resimdeki kütük kalınlığındaki at kuyruğun gözümden kaçmadıı maşallahhh sizde çok datlu ve gürsünüz.
Etrafımdaki tecrübeli annelerin hepsi de çok fazla olduğunu söylüyor.Ben de farkındayım özellikle bu kahvaltı yapmak istememesi cabası oldu.Normalde hiç yemek sorunu yoktu gayet keyifli kahvaltısını yapıyordu ama son zamanlarda (1 hafta oldu bizde de)geceleri bu kadar çok mama yiyince sabahları iştahı olmuyor doğal olarak.Ben geceleri bir kere 250cc inek sütü veriyorum onun haricinde mama.Ama kahvaltı çok daha sağlıklı olduğu için yapmayınca çok takıyorum.Biran önce bu gece mama olayını halletmem lazım.
Peki Betül nasıl kesildi bir anda Aslan ben vermeyince gecenin bi vakti bağıra bağıra ağlıyor sen ne yaptın?
Duygucum sen de haklısın sonuçta ne yaşadığını en iyi sen biliyorsun anne sağlıklı olacak ki çocuk da iyi olsun.
Allah hepimize kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?