- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.141
bakıyorumda hepiniz kaçıyorsunuz kızlar
bugün benim doğum günüm,nerde eski heyecan eski kıpırtı...yaşlandım valla... ee azmı 29 dan gün almaya başlıycam..neredeyse 30
eşim yattı,bende hep en sona bıraktığım ütümü yaptım
yarın arkadaşım gelecek oturmaya,bugün evimi temizledim,yarın kekle kısır yaparım,böreğide komşum elip yapacak sağolsun
mert 10.30 gibi uyudu,bu sıra 1 gibi ağlıyor,suyunu veriyorum uyuyor geri,sabah kalçta kalkacağı belli olmuyor 1 haftadır bazen 8 bazen 9 bugün 10.30 da kalktı,ne güzel uyudum
kulaklarım yine çın çın çınlıyo..sessizlik olduğu için net duyuyorum..kör olası tinnitus rahatsızlığı
akşam kayınvalidemler gelicek,bi pasta kesip yiycez,sabahtan yapacağım şeyleride koyarım yanına,tamam işte..
odanın perdesi kirlenmiş,makineye atmam lazım sabah..
alarmı kurayımda,8.30 da kalkıyım,elim çok ağırdır anca yetiştiririm..İYİGECELERRR
hİCRAN BOĞAZINI SARDA YAT İŞE YARIYOR,geçmişolsun canım
İyİkİ doĞdun emel mutlu yıllar sanaaa doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım saglıklı,mutlu,huzurlu ogluŞun,eŞİn sevdİklerİn ve sevenlerİnle bİrlİkte nİce uzun seneler geÇİr İnŞllah.
kızlar eltimlere gittik dedim ya kayınvalidemde vardı sinir etti beni yine ozan yürümüyor diye niye yürümüyor geç kaldı dra sordunuzmu falan dedi yine bende dedim yürümek istemiyor ne yaptıysak yürümüyor dedim ee tabi emeklemeye alıştıda ondan diyor.
Hicrancım ya benim tam rayındaydı ama 2 aydır gariplik var niye bilmiyorum.
Kızlar Dynsos Eda görünmüyor degilmi.
aynen öyle yapıyorum zaten Hicrancım.amannn şu eski topraklarda amma yapıyor hee ulen hepsi aynı gelişmeyi göstermezkiii ben geçen hastanede gördüm kızın biri ortada annesiyle dolanıyordu 14 aylıktı tek başına yürüyemiyordu hala tutunarak ancak o kadar yanii ben çok şaşırdım ceylin bile 1 aydır tutunarak yürüyor olabilir yanii herkes aynı olamazz boy pos kilo nasılsa buda aynı bakarsın yarın yürür hemde tam tekmil koşar bellimi olurr sen kula asma kimseye boşverrr gül geççopuyorumnanaktan
işte üstteki yazımı o yüzden yazdım hicrancım aman dikkat et tatlım. ondan sonraki ay düzenli oldum 26 gün sonra geldi ama 10 gün oldum. ikinci ayım geç geldi ve 3 oldum anlamadım haftaya dra gidecegim işte.allah allah sendemi yaw benimkide bi takılma olsun yeterki ama düzensizleşmesin tabii o ayrı ama hamiş kalırsam şimdi olmaz istiyom ama seneye istiyom şimdi değill ay bide bu aya gidicektim doktora adetimi bekliyordum kontrol yöntemleri için
evet eda görünmüyor bende geçen farkettim dedim ama haberi olan yok galibaa bende telefonu vardı sanırım hatırlayamadım bakem yarın ararım varsa
Kızlar gece gece sizle birşey paylaşayım 2 aydır söylememiştim sizde dikkatli olun diye söylemek istedim. Hicrancımm yazıncaya kadar. biz eşimle Ozan Egeye hamile kaldıktan sonra dogru dürüst cinsel ilişkimiz olmadı bu zamana kadar sayılıdır. taki Mayıs ayına kadar 1 kere olmuştu. mayıs ayındada oldu ve benim adetim yeni geçmişti. sonrasında bir ay sonra tam 26 günde bir adet olurum ben adetimi düzenli oldum sonraki ayda yine düzenli oldum ve üçüncüde gelmedi 5 gün geçti yok memleketteyim kardeşim test alıp yap abla dedi ama ben hiç ihtimal vermiyorum hamile olduguma neyse yaptım ve kızlar pozitif çıktı :sinifsinif: ben şok tabi eşimle biliyorsunuz zaten aramız hiçmi hiç iyi degildi ben buraya döndügümde ayrılmayı planlıyordum. o gün hemen solugu drda aldım ve hamilesiniz dedi 8 haftalık ben bütün şaşkınlıktan ne yapacagımı bilememekten aglamaktan helak oldum ve neticesinde aldırmak zorundaydım :gitme::gitme:
o yüzden sizlerede söyleyecegim arkadaşlar her zaman dikkatli olun önlemleri es geçmeyin aman haa.
:1shok::1shok::1shok: canım yaa demeee ay eşinle kavganada üzüldüm aranızın düzelmesine sevindim ama zor olmuştur canım yaa Şeniz üzüldüm valla evet dikkatli olmak lazım eşlerle aramız nasıl olursa olsun kendi bebeğinden vazgeçmek zorunda olmaz zor bir olay eminim ben düşüklerimden sonra bile zor toparlandım psikolojik yardım aldım bi süre ama kendime gelemedim takii ceyline sahip olana dekk allah yardımcın olsun canım şaşırdım yaww:1hug:
aynen öyle yapıyorum zaten Hicrancım.
işte üstteki yazımı o yüzden yazdım hicrancım aman dikkat et tatlım. ondan sonraki ay düzenli oldum 26 gün sonra geldi ama 10 gün oldum. ikinci ayım geç geldi ve 3 oldum anlamadım haftaya dra gidecegim işte.
hamileykende regl olabilirsin demi yaww o da var ayyy ben şimdi bekliyim bakem yarında leke vs solmazsa bi kan testi yaparım olmadı sonra dr giderim ben hamile kaldığımda da ceyline adetime 5 gün vardı kanda çıkmıştı inşallah bu defa öle bişii çıkmaz ay çok fena olurum ben ama hamile kalırsamda doğururum o ayrı mecburen hani istememezlikten değil ama zamanlama iyi değil o nedenle hanii maddi sorunlardan dolayı istemiyordum yoksa şimdi hamile kalma korkum olmazdı açıkçası çünki kararımızı verdik eşimle sıkıntıları atlatır atlatmaz bi bebek daha istiyoruz hem ceyline kardeş olsun yaş araları çok olmasın dedik ama bakalım hayırlısı şimdi olmasa iyi olur :Saruboceq::Saruboceq:
Hicrancım pek kimse bilmiyor zaten burda da paylaşmak bile benim için inan zor oldu canım :gitme::gitme:
kız Hicran ben sence yazılarını niye yazdım kızz dedim ya adet oldum 2 kere diye o yüzden dedim ya belki olabilirsin canım. istersen bir test alıp yap güzelim.
:1shok::1shok::1shok: canım yaa demeee ay eşinle kavganada üzüldüm aranızın düzelmesine sevindim ama zor olmuştur canım yaa Şeniz üzüldüm valla evet dikkatli olmak lazım eşlerle aramız nasıl olursa olsun kendi bebeğinden vazgeçmek zorunda olmaz zor bir olay eminim ben düşüklerimden sonra bile zor toparlandım psikolojik yardım aldım bi süre ama kendime gelemedim takii ceyline sahip olana dekk allah yardımcın olsun canım şaşırdım yaww:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?