- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.121
ya bıraz sapıkca seyetmesın ama sen pamela deyınce onumde halı hazırda yandan cekılmıs fotona gozum kaydı :roflol: gayet normal duruyor yanı :kedi: ay komedı oldu hee :roflol:
cevaba geleyım :)) mesela Aslan 9 damuhallebısını yıyıp uyuyor..
ben hemen yatmadıgım ıcın yatmadan once 12 gıbı fılan her seferınde yenı paket acıyorum 200 ml lıklerden yada 2 gunluk ( 500 ml leklern) sutunu bıberona koyup basucuma koyuyorum..
gece 1 gıbı acıkınca verıyorum ıcyor devam edıyor uyumaya cok pratık oluyo :))
tesekkur ederım canımm pek taze degıl 2 sene oncekı resım ama olsun... :)
ay ne guldum he :roflol:
Canım ılk 1-2 gun gece ıstedı yıne tabı ama pıspısladım sureklı olmadı ayagıma aldım salladım bı yandan yatarak boyle alıstı, alısıyorlar ıllakı...
ayagında salla sende olmadı kendınde yatarak ayagında salayabılırsın mızırdansa da uyumaya devam edıcektır...
özendim ve gayet neyçırıl bi foto kodum:)
ayakta sallamaya bilealışmadıki benimki...sütü başucuna koy o iyi akıl:)hemodasıcaklıgına gelir hemde bozulmaz 3 saat encok duracağı...ama yınede bişi yedirmeden nasıl yatırıccam..hamakta devam oyleyse ...bakalım..
canım çok geçmiş olsun rotavirüsü kapmışsınız acil şifalar diliyorum güzelim kendinize dikkat edin.geçmişi okuyamadım baya bi birikmiş iyi
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
doğum günü olanlar nice yıllara inşallah. hayırlı ömürlü olsunlar.
utkunun ishali kesilmedi ve 3 gün hastanede kaldık 4 tane daha serum yedi yavrum bi de üstüne grip oldu resmen helak olduk. günlerce ağlamaktan gözlerim davul oldu. o kadar çok korktum ki yavruma bişey olacak diye hala daha içim titriyo. ne biçim bi ishalmiş bu tahlillerde hiçbir şey çıkmıyo kaç kere kan idrar kaka tahlili yapıldı yok hiçbir şey yok. en son rotavirüsün tahlilini bekliyoruz bakalım onda ne çıkacak
şimdi biraz iyi gibi ama yine de korkuyorum geçen sefer de öyle olmuştu biraz düzelmişti serumdan sonra. offff ona bişey olmasın da ben 10 katını çekmeye razıyım
canım resminiz çok güzel çıkmış maşallah Allah nazarlardan korusun birde eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuz
teskur ederız canım, yok 2 sene oncekı resım kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun bende birşey yedirirken çok dikkat ediyorum eşimde çok uyarıyor zaten.aman çok dikkat etmemiz gerekiyor çook.slm kızlarr...
gözdecim çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi..
sehercim bende yazını göremedim canım çok geçmiş olsun 3 gun mu hastanede kaldınız neden peki?
kızlar az önce pazara gittik krdesimle tam çıkmamıza yakın alp ağladı bende bi havuç yıkayıp verdim öle oyalanıyodu bende yanındayım gözum üstunde tam çıktım pazardan alp bi parça havuç kopardı ama öle buyuk değil yutabilir ama bir anda yutamadı bi kızardı bozardı bende kardeşimde çok korktuk hemen kucagıma aldım ve ters çevirdim..okulda bize göstermişlerdi benım karnına basmama gerek kalmadan çıktı.. ben bu arada çocukla ugrasırken tepemde bi teyze ne verdin çocuga verilir mi bilmemne sürekli vır vırlıyo sinir oldum bi yandan da çok korktum...
alpde korktu ağladı kucagıma aldım eve gelmeden başladı şebeklık yapmaya allahım korudu yavrumu nasıl oldu anlamadım üst elık alp e bakyodum ya kendimi çok suçlu issettim suçluyumda ne veriyosun çocuga havucu mafoldumbenmafoldumben
Hicranım çok geçmiş olsun canımm bizim tontişlerin alerjik durumları ne olacak bilmiyorum ama farkındamısınız çogu bebişlerimizde alerjik durum var ne yapsak ki.yavaş yavaş alıştıracagız artık.selam kızlar ben geldim ceyin ateşlendi yaw doktorda durmadı feci ağladı ağlamaktan gözler şişti kan aldıramadık bende sonra geliriz dedim dr da şimdi hasta zaten dedi ilaçlarını kullanın faranjit var nezle var şimdi dokunmayalım çocuğa dedi zaten geldik eve 100 gr vermiş ceylin hanım gee bu ay kilo almamış vermiş anası yerine o rejim yapıyor sanki uyku düzenide bozuldu tabii bide böle nezle diş mahvediyor bizi.
alerj testi sonraya kaldı anlayacağınız bu arada süt içtiğimizden beri popoda ağır pişik oluyor demiştim ya dr sütü kes junıor ver süt alerjisi olabiri dedi bakınca anlarız testte onada dedi alerji şüphesi +1 oldu
muz
pekmez
yumurta
süt
bakalım daha ne çıkacak
ya inşallah süt olmaz yaa süte bari uzak kalmasın yavrum ne bu alerji böle yawww offff
bu arada ateş hastanede 38.4 tü evde ilaç verdiğim halde yanii
faranjit çok bağırdığından ve toz aldığından olurmuş normalmiş bu dönemlerde çıkarmı çocuklarda hep dedi benime v toz yuvası zaten ben alıyom tekrar olyor anam bıktım bu evi tozundan ben yaaa tubada toz alerjisi var bende var ceylindede var zaten orası kesin biz ailecek pisliğe düşmanız ama evimizden toz eksik olmuyor kapı pencere açmıcam bundan sonra hoş zaten kışa girdik,açamam da fazla tozda olmaz okadar
hoşgeldin cansucumm özlettin kendini arada sırada ugra. opuyorumnanaktanMerhaba Canım.. Ceylin e çoookk çok geçmiş olsun...
Bende bir merhaba demek için gelmiştim siteye..Şimdi senin yazını gördüm..
Umarım alerji değildir..
Bir de umarım herkess ve minik afacanlar iyidir..
Betülcüm Ozan Egede geçen haftadan beri yemesinde bir degişiklik oldu acaba geceleri sütü çok verdimde o yüzdenmiki söyledigin iyi oldu canım dikkat edeyim bundan sonra.Sema canım gece 4 kere cok fazla, yenı dogan zamanın da bıle gece bu kadar beslenmıyorlardı belkı..
kesınlıkle azaltmalısın.. aynı seyı bızde yasadık 4 kere degıl ama 2 kere verıyordum bende 250 +250 bı gecede yarım lıtre sut ıcıyordu (ınek sutu) sonra ne kahvaltısı nede corbası gunduz hıcbısey ıstememeye basladı bu bahsettıgım bır hafta gıbı bır sure ıcınde oldu ınek sutu ılk vermeye basladıgım zamanlarda sonra hemen toparladım Allahtan :) basta ıstahsızlastı sanıyorum ama sonra farkettım hemen bır e dusurdum mıktarınıda azalttım hersey normale dondu gunduzlerı guzel yıyor sımdı masallah.. sutu de 100-150 arası ıcıyor gece sadece 12-1 gıbı sabaha kadar baska bırsey yok ama delıksız uyumuyor o ayrı yıne benı uyandırıyor sıpa ama acıktıgından degıl, bakalım delıksızde olucaktır ınsallah...
evt 2-3 sayfa okudum geriden gelirken baktım her sayfada resim degişmiş maşallah güzel yüzlü pamuk Egeye.Bende değiştirdim fotomu:))Oğlumun gül yüzüne bakam birazda:)
Aytencim katılıyorum sana tam ben soracaktım Umut resimdeki senmisin ne kadar genç gösteriyorsun. Ayten senin avatardaki resimdekide senmisin maşallah hepiniz pek bir güzelsiniz Eylül annelerim hepinize maşallah.vallaa sende hiç yaşını göstermiosun arkadaşım bu eylül anneleri ve bebeleri seçilmiş gibi maşallahhhhh
özendim ve gayet neyçırıl bi foto kodum:)
ayakta sallamaya bilealışmadıki benimki...sütü başucuna koy o iyi akıl:)hemodasıcaklıgına gelir hemde bozulmaz 3 saat encok duracağı...ama yınede bişi yedirmeden nasıl yatırıccam..hamakta devam oyleyse ...bakalım..
:roflol::roflol:Bacım normalde zaten küççük ama şimdi iki beden büyük hali düşün senkaydirigubbakcemile3
Bende aptamil juniordan doldurdum 120 cc yeter herhalde yatarken alcam başucuma bakalım gecemiz nasıl geçicek hadi hayırlısı:)
Bende değiştirdim fotomu:))Oğlumun gül yüzüne bakam birazda:)
bencede kesınlılkle... a.sUmutcum sen kendi fotolarına hiç photoshop neyim yapma 20 yaşında genç kız gibi çıkmışın orda valla:)İsmet desen zaten hep diyorum yaa atı eksik altında beyaz olanından:)
Hadi iyi geceler sana bende biraz daha bakamda kaçıcam:)
canım resminiz çok güzel çıkmış maşallah Allah nazarlardan korusun birde eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuz
Betülcüm Ozan Egede geçen haftadan beri yemesinde bir degişiklik oldu acaba geceleri sütü çok verdimde o yüzdenmiki söyledigin iyi oldu canım dikkat edeyim bundan sonra.
Hepinize İyi Akşamlar..
Duygucum Allah kolaylık versin inş çok zor olmaz.Benim kızım erken bıraktığı için (tüm zorlamalarıma rağmen)içimde bebekliğine dair kalan tek ukte bu emzirme olayıdır.Hatta o kadar ki bi daha ki çocuğu sırf emzirmek için doğuracam diyorum:)
Sonuçta sen de 2 yaşına kadar emzirebilirsin Kuran'da da 2 sene çocuğun hakkı olarak geçiyor.Tabi seni zorluyor ve psikolojini etkiliyorsa o ayrı.Ben doya doya emziremediğim için çok heves ediyorum valla.Bu arada benim kızım da biberona çok düşükün oldu gündüz değil ama gece uykuda çok istiyor bazen 4 kere biberon yapıyorum ve hepsini bitiriyor.Ama bu artık sorun olmaya başladı gece çok biberon içtiği için sabah kahvaltı yapmak istemiyor.Şimdi ben de biberonu kesiyim mi düşünüyorum?
bakıyorumda hepiniz kaçıyorsunuz kızlar
bugün benim doğum günüm,nerde eski heyecan eski kıpırtı...yaşlandım valla... ee azmı 29 dan gün almaya başlıycam..neredeyse 30
eşim yattı,bende hep en sona bıraktığım ütümü yaptım
yarın arkadaşım gelecek oturmaya,bugün evimi temizledim,yarın kekle kısır yaparım,böreğide komşum elip yapacak sağolsun
mert 10.30 gibi uyudu,bu sıra 1 gibi ağlıyor,suyunu veriyorum uyuyor geri,sabah kalçta kalkacağı belli olmuyor 1 haftadır bazen 8 bazen 9 bugün 10.30 da kalktı,ne güzel uyudum
kulaklarım yine çın çın çınlıyo..sessizlik olduğu için net duyuyorum..kör olası tinnitus rahatsızlığı
akşam kayınvalidemler gelicek,bi pasta kesip yiycez,sabahtan yapacağım şeyleride koyarım yanına,tamam işte..
odanın perdesi kirlenmiş,makineye atmam lazım sabah..
alarmı kurayımda,8.30 da kalkıyım,elim çok ağırdır anca yetiştiririm..İYİGECELERRR
hİCRAN BOĞAZINI SARDA YAT İŞE YARIYOR,geçmişolsun canım
günümüz süperdi..apartmandakatta tekiz..4 bayanız..birimizin 3 birimizin 10 aylık bendenızın 1yaş ve 3 çocuklu bi annemiz daha var..hepsi burda büyüme yani kasımpaşalı:)benıde aralarına alıcak kadar açık yürekli renkli insanlar.humacı aşırı tutucu yok aramızda..kızlardan biri darbuka çaldı:)deli gibi oynadım:)delisi fazla çok oynadım:)
GÖZDEcim harikatarifini sooraya saklicam..aldımbi kılo su böreği gittim:)bidahaki buluşmada bana kek i verdiler basit diye:)alt komşum öğretcek yapcem:)aslında yaparımda hoşumagidiyo uzaylı zekiye tavırları:)
biraz canım sıkkın..aldım şarabımı,arıyom arabımı:)kızkardeşimyarın ufak bi operasyon geçirecek..kardeş..kanlım olsun,kardeşim olsun..korkuyomelde deil..benımgözümün feri bitanecik kardeşim..guya başka kardeşler var ama babanın başka karısından..kan dediğin yalan..ana bağlıyo..bi karından çıkmadı kardeş olunmuyo biline.......
fazlada bakamadım güne..DUYGUcuğumun güzeller güzeli bi resmi ile BETÜŞ ümün ilkkez teşhir:)ettiği eşiyle güzel fotoları takıldı gözüme..betülcüm genç ve güzel annem..eşinde aslanın babası tam aslan gibi bi genç adam..allah hayat yolunda yolunuzu açık etsin..gençliğin kıymetini bildirecek akılla yürütsün sizi..
ceylinin testi hayırlı olsun bakalım neolucak..bızımkıde bugun pişikti..şu biberonları yıkıyorum hemde frosh dıye antı alerjık deterjanım var bana alerjı yapıyo deterjanlar hemen cıldım egzama oluyo..ama bazen biberondaözellıkle emziğinde ki ben avent kullanıyorum guya iyi kalite,bi deterjan kokusu kalıyo..sinir oluyorum kaynatıyorum..bazen cokta iyi arınmıyo belki..neblim ya..neden pişik oldu ne yaptı nebileyim şimdi..eşime söylüyorumboşveer kakasının asidi yüksektir ondan diyip geçiyo..ah bende geçebilsem..
canım çok geçmiş olsun rotavirüsü kapmışsınız acil şifalar diliyorum güzelim kendinize dikkat edin.
canım çok geçmiş olsun bende birşey yedirirken çok dikkat ediyorum eşimde çok uyarıyor zaten.aman çok dikkat etmemiz gerekiyor çook.
Hicranım çok geçmiş olsun canımm bizim tontişlerin alerjik durumları ne olacak bilmiyorum ama farkındamısınız çogu bebişlerimizde alerjik durum var ne yapsak ki.yavaş yavaş alıştıracagız artık.
hoşgeldin cansucumm özlettin kendini arada sırada ugra. opuyorumnanaktan
Betülcüm Ozan Egede geçen haftadan beri yemesinde bir degişiklik oldu acaba geceleri sütü çok verdimde o yüzdenmiki söyledigin iyi oldu canım dikkat edeyim bundan sonra.
evt 2-3 sayfa okudum geriden gelirken baktım her sayfada resim degişmiş maşallah güzel yüzlü pamuk Egeye.
Aytencim katılıyorum sana tam ben soracaktım Umut resimdeki senmisin ne kadar genç gösteriyorsun. Ayten senin avatardaki resimdekide senmisin maşallah hepiniz pek bir güzelsiniz Eylül annelerim hepinize maşallah.
İyi geceler hanımlar bizde Avrupa yakasına geçmiştik eltimlere geldik yazılarınızı okudum anca bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?