Doğum yapmış olan anneler buraya....

:roflol::roflol:Bacım normalde zaten küççük ama şimdi iki beden büyük hali düşün senkaydirigubbakcemile3
Bende aptamil juniordan doldurdum 120 cc yeter herhalde yatarken alcam başucuma bakalım gecemiz nasıl geçicek hadi hayırlısı:)

hadi hayırlısı hakketen bende ne pirincunum ne gugimkalmamış haşladım princi..kodum az süt ve şekere..bi posta verecem..gerisini sallicam:)hadi bakalım kimi sallicak gece:)
ben yatar...

vallaa sende hiç yaşını göstermiosun arkadaşım bu eylül anneleri ve bebeleri seçilmiş gibi maşallahhhhh

oy ben onun pozlarına :)..bal annenin bal kuzusu..ama bu çiyanlar satıyo adamı hakketen:)hiçbi esirgemesi yok..kim cici yapsa heleki kadınsa kucakta:)bende gırtlaklicam az büyüsün hele:)
cümleten kocişlerle bol mırrr lı,yavrularla az hırrr lı geceler:)

Ay bu takvim yerine fotoğraf koyma işine bayıldım ben çok güzel oluyor yahuu:)
Kızlar bugün şükür ilaç sayesinde regli oldum...Şu emzirmeyi kessem hapada başlıcam dengemde yerine gelcek inşallah...

Umutcum sen kendi fotolarına hiç photoshop neyim yapma 20 yaşında genç kız gibi çıkmışın orda valla:)ısmet desen zaten hep diyorum yaa atı eksik altında beyaz olanından:)
Hadi iyi geceler sana bende biraz daha bakamda kaçıcam:)

sen gösteriyon sanki...seskii sikarlett:)uyu haydini işe gitcen..çamgözlü pehlivana ciciler alcan:)
duygucum snde uyu eguş uyuduysa ..
haydiini guud naytt cicişkolar
:)

canım çok geçmiş olsun rotavirüsü kapmışsınız acil şifalar diliyorum güzelim kendinize dikkat edin.

teskur ederız canım, yok 2 sene oncekı resım kaydirigubbakcemile3
canım resminiz çok güzel çıkmış maşallah Allah nazarlardan korusun birde eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuz
canım çok geçmiş olsun bende birşey yedirirken çok dikkat ediyorum eşimde çok uyarıyor zaten.aman çok dikkat etmemiz gerekiyor çook.
Hicranım çok geçmiş olsun canımm bizim tontişlerin alerjik durumları ne olacak bilmiyorum ama farkındamısınız çogu bebişlerimizde alerjik durum var ne yapsak ki.yavaş yavaş alıştıracagız artık.
hoşgeldin cansucumm özlettin kendini arada sırada ugra. opuyorumnanaktan
Betülcüm Ozan Egede geçen haftadan beri yemesinde bir degişiklik oldu acaba geceleri sütü çok verdimde o yüzdenmiki söyledigin iyi oldu canım dikkat edeyim bundan sonra.
Bende değiştirdim fotomu:))Oğlumun gül yüzüne bakam birazda:)
evt 2-3 sayfa okudum geriden gelirken baktım her sayfada resim degişmiş maşallah güzel yüzlü pamuk Egeye.
vallaa sende hiç yaşını göstermiosun arkadaşım bu eylül anneleri ve bebeleri seçilmiş gibi maşallahhhhh
Aytencim katılıyorum sana tam ben soracaktım Umut resimdeki senmisin ne kadar genç gösteriyorsun. Ayten senin avatardaki resimdekide senmisin maşallah hepiniz pek bir güzelsiniz Eylül annelerim hepinize maşallah.

İyi geceler hanımlar bizde Avrupa yakasına geçmiştik eltimlere geldik yazılarınızı okudum anca bitirdim.

bakıyorumda hepiniz kaçıyorsunuz kızlar
bugün benim doğum günüm,nerde eski heyecan eski kıpırtı...yaşlandım valla... ee azmı 29 dan gün almaya başlıycam..neredeyse 30
eşim yattı,bende hep en sona bıraktığım ütümü yaptım
yarın arkadaşım gelecek oturmaya,bugün evimi temizledim,yarın kekle kısır yaparım,böreğide komşum elip yapacak sağolsun
mert 10.30 gibi uyudu,bu sıra 1 gibi ağlıyor,suyunu veriyorum uyuyor geri,sabah kalçta kalkacağı belli olmuyor 1 haftadır bazen 8 bazen 9 bugün 10.30 da kalktı,ne güzel uyudum
kulaklarım yine çın çın çınlıyo..sessizlik olduğu için net duyuyorum..kör olası tinnitus rahatsızlığı
akşam kayınvalidemler gelicek,bi pasta kesip yiycez,sabahtan yapacağım şeyleride koyarım yanına,tamam işte..
odanın perdesi kirlenmiş,makineye atmam lazım sabah..
alarmı kurayımda,8.30 da kalkıyım,elim çok ağırdır anca yetiştiririm..ıYıGECELERRR

hıCRAN BOĞAZINI SARDA YAT ıŞE YARIYOR,geçmişolsun canım

iyi geceler kızlar hep okudum yazamadım onur uyumadı bu akşam az önce sızdı ama bu gece maceralı geçeceğe benziyor ben kaçıyorum herkese Allah rahatlık versin

ben 200 ml lık sutlerı oda sıcaklıgınde bbekletıyorum dolaba hıc koymuyorum dırek bıberona ısıtmaya da gerek kalmıyor... ama eger 500 ml lıklerden kullanıyorsam actıktan sonra buzdolabına koyuyorum mutlaka dolaptan cıkıncada ılıtıyorum oyle koyuyorum ısıtıncada ekşir cunku beklerken...

hee o zaman tamam oncekı halını bılmedıgım ıcın.... kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım umarım keyıflı gecer yanı uykulu :))

Bende değiştirdim fotomu:))Oğlumun gül yüzüne bakam birazda:)

bencede kesınlılkle... a.s

tesekkur ederım canım... benzıyormuyuz :) olabılır boyle soyleyen bı ıkı kısı olmustu... :) belkı ılk bakısta olabılır..

sut konusunda ıse sızınde aynı durumdur muhtemelen sende azalt bakalım nolucak canım emınım duzelıcektır...

bende emziremedim kızımı doğru dürüst içimde ukte kaldı valla büyük kızımdada aksine sütüm vardı ama 2 aydan sonra 2 ay kadar sağlık nedeni ile ilaç almıştım o dönem biberona alıştı kızım sonra emmek istemedi 6 ay bitene kadar gece uykusunda emmişti sadece o kadar bende bi çocuk daha yapmak istiyom ama emzirmek için değil tabiikaydirigubbakcemile3 ama emzirebilirim bu defa inşalah hele bi nasip kısmetse zamanı gelince hamiş kalayımda bakarızz

ıyıkı doĞdun emel mutlu yıllar sanaaa doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım saglıklı,mutlu,huzurlu ogluŞun,eŞın sevdıklerın ve sevenlerınle bırlıkte nıce uzun seneler geÇır ınŞllah.

emelcim iyi ki doğdun canım arkadaşım bu resmi ikimiz için koyuyorum hep böyle olalım canım öptüm opuyorumnanaktan
me

Canım benıım, Allah guzel SAGLIKLI mertınle aılenle uzun omur versın ınsallah..
Dogum gunun kutlu olsunnnn
Şeniz

ohhhhhhhhhhhhh sefan olsun bacım ne güzel komşu muhabbeti valla ben bu aralar hatta bayadır komşu muhabbetine giremiyom pek zaten 3 kişi ile görüşüyordum binadan biri taşındı şehir değişti diğer ikiside çocuklardan kaynanalardan muzdarip kafa kalmıyor zamanlarımız uyuşmuyor görüşmeye daha çok benim zamanım uymuyor tabii orası ayrıkaydirigubbakcemile3

ceylinin testini yapamadık bugün canım malesef hastaydı yapmadık dr sonra dedi ama süt alerjisi olabilir verme şimdi testte onada bakarız daha fazla etki yaşamayalım bilmeden dedi bende juniora devam edicem tes yapılana dek şimdilik nezlemiz faranjitimiz geçsin onu bekliyom 1--2 ay kadar öncede faranjit olmuştu ceylin heryere elliyor ağzına sürüyor herşey ağzında engel olamıyorum heryeri hijyenik tutamıyorumki işte oluyor böle faranjit neyinn nezleyide ablamız bulaştırdı ceylindende bana geçti hem nezle hem faranjit bakışıyoz kızımla ama bu akşam erken uyudu 1 saattir uyuyor bende az sonra juniorunu hazırlıyıp içiricem yatıcam bakem size dedim

öle valla canım yaa yeni jenerasyon alerjileriyle geliyor sankim dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…