Doğum yapmış olan anneler buraya....

seher çok geçmiş olsun arkadaşım bilirim hastane odalarını oraların havasını en önemlisi teşhisi konmuş tez zamanda iyileşirsiniz inşallah tekrar geçmiş olsun canım

hicran ceylinazrada hastaymış geçmiş olsun aksilik gene yapılamamış test sağlık olsun iyileşsin kuzun hemencik

gözdecim geçmiş olsun canım Allah korumuş birdaha yaşatmasın rabbim

hicranakardeşinede çok sevündüm bu arada mutlulklar Allah bozmasın birdaha kavga fln yok

aslıcım hakkımızda hayırlısı kısmet değilmiş veya senin için en doğrusu böyleymiş
igeçmiş olsun sanada ama eşin le sorun yok sanırım şimdi oluyor böyle dönemler bizlerdede oldu sonu güzel olsun inşallah

Aslıcım ya aldırdın demek hayırlısı olsun arkadasım :teselli:

ya konu musaıt degıl ama :)
kas la goz arasında ne cok uzulup sevınıyosun sen oylee :roflol:

ne gülüyon leynn dönürüm nezleliyik işte müsamaha göster accık şaşkınlıktanda ne diyeceğimi şaşırdım işteeeklava: hem kötü bişii yokki eşiyle kavgasına üzüldüm boşanma derecesine gelmiş sıkıntı yaşamış diye neticede barışmasınada sevindiğimi belirtmek istedim ve ayrıca bebek konusunada üzüldüğümü yazmışım ne var yaniii:kedi::dilcikar:

sen onu bunu boşverde fazla gebelik testin varmı onu de bi yollll:roflol::roflol:

evet canım analı kızlı hastayız malesef alerji testinede çok üzülmedim açıkçası çünki bugün doktorda çok ağladı yaa doktora elletmedi kendini resmen adam boğazına bakmak için dişleri kontrol için kan ter içinde kaldı bide kan aldırmak istemedim üstüne kuşuma

kardeşim de barıştı çok şükür iyilermiş akşam konuştum inşallah bidaha olmaz

ha bide alerji testini yapan arkadaşlar bişii sorcam yawww siz nerde kaça yaptınız ssk karşılamıyormuş lüks diye ssk yada devlet hastaneleri yapıyormu bunu isteyince ve sonuç nezaman çıkıyor normalde bi yol deyiverin helehaftaya yaptıram bende ŞıMDı OKADDER PARA BAYILMAYAM BOŞYERE DEMııı

Son düzenleme:

ı ıh baa lazım degıl... benım herufum uzaklarda... :jeyyar: :roflol:

canım bende hiç öyle olmamıştım ilk kez oldum ama çevremde duyardım demekki oluyormuş.hatta kız ben anlayamadım bende bütün belirtiler vardı mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum düşüktü hep dra gittim hani adet oldugum için ihtimal vermedim halsizlikte vardı dra dedim hamilelik belirtileri biliyorum ama öyle birşey olamaz dedim yeni dogum yaptım oda regli oldunmu evt dedim hatta kızmıştım dra dalga geçer gibi konuştu benimle diye.
Aslıcım ya aldırdın demek hayırlısı olsun arkadasım :teselli:

ya konu musaıt degıl ama :)
kas la goz arasında ne cok uzulup sevınıyosun sen oylee :roflol:
evt Betülcüm yani eşimle aramın kötü olmasının dışında zaten biz 2 bebek düşünmüyoruz zaten eşimin bir kızı var birde Ozan Egemiz var Allah'ım onlara uzun ömürler versin.
evt Allah'ıma her zaman hakkımda hayırlısını ver güzel Allah'ım diye dua ederim zaten canım. hayırlısı böyleymiş diyorum.evt canım eşimle şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür ben memleketten döndükten sonra uzun uzun konuştuk ben kesin kararlıydım çünkü bazı şeylere tahammülüm kalmamıştı artık. çok şükür eskisi gibi degiliz hem ben hem o kim isterki yuvasının yıkılmasını kötü olmasını heleki bir kızından ayrı bir çocugundan daha ayrı kalmasını istemezdim ama tabi şartlar koşullar nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin hep iyiyle karşılaştırsın hep güzelini versin,saglık ve huzur versin cümlemize.

canım arkadaşım ben biliyorum zaten ama kardeşininde barışmasına çok sevindim hicranım.

güldürdünüz beni kızlar :1rolleyes:

Anladım aslıcım hıc dusunmuyorsunuz yanı... pekı ıyı korunuyormusun aman bır kere daha olmasında aldırmak hıc ıyı bısey degıl ya bastan kesın onlem almak lazım tabı Allah ıstedıkten sonra onlem alsanda oluyorda, tedbır bızden takdır Allahtan elbette...

off ya sıpa biberonun emziğini ısırıp dişlerini kaşıyor ama çekmiyor az sonra bidaha denerim biz böleyiz işte herseferinde 2-3 yudum içer ben bitirene kadar beklerim öleee gider gelirim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelsin senide görürük ulen buralara uğramazsın çocuğuda atarsın anana manana hasret giderirsin aman sende dikkatli olll hasret ayağına güme gitmeekaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:

aman iyisiniz ya inşallah bidaha üzmez seni canım yaa evet demi senin eşinin 2.evliliği aslında hani derlerya şeytan bile bi adamın 2.karısı olmak istermiş erkekler 2. eşlerini daha çok sever kaybetmek istemezlermş diye allah allah seninkinin devreler farklı galibaakaydirigubbakcemile3

kızmıyon demi bacım aman heee şaka yapıyom şurdaaaŞenizopuyorumnanaktan

Betül canım önlem alıyoruz tabiki ama bir sefer işte oldu ki ben bazı zorlu evreler geçirdim canım düşük yaşadım sonrasında temizleme işlemi yapalım derken rahim zarlarım yapıştı yarı menopoza girdim sonrasında ameliyat olup yapışıklar açıldı ve epey bir süre hamile kalamadım canım ve gerçekten bu yaptıgımın iyi birşey olmadıgını çok iyi biliyorum ve hala etkisini atlatabilmiş degilim. o yüzden canım anlatmamın sebebide arkadaşlarımıza dikkatli olun demek içindi şekercimm yerimseniben

kendini kötü hissetme hayatım böyle bişeyi sonuçta keyfi yapmadın bilerek isteerek yapmadın hayırlısı buymuş diye düşüncen sen akıllı ve güçlü bir kadınsın üstesinden gelirsin bununda :içelim:

yok kızz niye kızayım canımm. evt bende hep söylerim zaten farklı galiba diye. ama hicrancım ben farklı da duymuştum eşi vefat eden 2.eşinin kıymetini çok iyi bilirmiş. 2.evliligini yapansa huylu huyundan vazgeçmez aynı olurmuş evlenilmezmiş diyorlarmış ben sonradan ögrendim.
RABBİM GÜLEN YÜZÜNÜ SOLDURMASIN EMİ CANIMM :Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amiinn canımm Allah hepimizi hep güldürsün saglık sıhhat versin canım. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

tabıkı canım haklısın gecmıs olsun cok sey yasamıssın Allah kımseyı mecbur bırakmasın gonlumuze gore versınn ınsallah ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…