- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.161
Aslıcım ya aldırdın demek hayırlısı olsun arkadasım :teselli:
ya konu musaıt degıl ama :)
kas la goz arasında ne cok uzulup sevınıyosun sen oylee :roflol:
seher çok geçmiş olsun arkadaşım bilirim hastane odalarını oraların havasını en önemlisi teşhisi konmuş tez zamanda iyileşirsiniz inşallah tekrar geçmiş olsun canım
hicran ceylinazrada hastaymış geçmiş olsun aksilik gene yapılamamış test sağlık olsun iyileşsin kuzun hemencik
gözdecim geçmiş olsun canım Allah korumuş birdaha yaşatmasın rabbim
hicranakardeşinede çok sevündüm bu arada mutlulklar Allah bozmasın birdaha kavga fln yok
aslıcım hakkımızda hayırlısı kısmet değilmiş veya senin için en doğrusu böyleymiş
igeçmiş olsun sanada ama eşin le sorun yok sanırım şimdi oluyor böyle dönemler bizlerdede oldu sonu güzel olsun inşallah
ne gülüyon leynn dönürüm nezleliyik işte müsamaha göster accık şaşkınlıktanda ne diyeceğimi şaşırdım işteeeklava: hem kötü bişii yokki eşiyle kavgasına üzüldüm boşanma derecesine gelmiş sıkıntı yaşamış diye neticede barışmasınada sevindiğimi belirtmek istedim ve ayrıca bebek konusunada üzüldüğümü yazmışım ne var yaniii:kedi: :dilcikar:
sen onu bunu boşverde fazla gebelik testin varmı onu de bi yollll:roflol::roflol:
canım bende hiç öyle olmamıştım ilk kez oldum ama çevremde duyardım demekki oluyormuş.hatta kız ben anlayamadım bende bütün belirtiler vardı mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum düşüktü hep dra gittim hani adet oldugum için ihtimal vermedim halsizlikte vardı dra dedim hamilelik belirtileri biliyorum ama öyle birşey olamaz dedim yeni dogum yaptım oda regli oldunmu evt dedim hatta kızmıştım dra dalga geçer gibi konuştu benimle diye.ay ne bileyim kız aslı hiç başıma gelmedi kii ben evlendikten sonra korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım sonra düşükler peşpeşe izledi snrada hamile kalamadım tedavi ile oldu ancak biliyorsun yaşamadım böle şeyleri bilgim var ama insanın aklına gelmiyor işte zaten bu akşam üstü içime kurt düştü leke vss yok diye hani nezlede beynimi uyuşturdu sanki düşünemiyom yanii ben erken regl oldum sanmıştım akşam bi kurt düştü içime işte =(
evt Betülcüm yani eşimle aramın kötü olmasının dışında zaten biz 2 bebek düşünmüyoruz zaten eşimin bir kızı var birde Ozan Egemiz var Allah'ım onlara uzun ömürler versin.Aslıcım ya aldırdın demek hayırlısı olsun arkadasım :teselli:
ya konu musaıt degıl ama :)
kas la goz arasında ne cok uzulup sevınıyosun sen oylee :roflol:
evt Allah'ıma her zaman hakkımda hayırlısını ver güzel Allah'ım diye dua ederim zaten canım. hayırlısı böyleymiş diyorum.evt canım eşimle şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür ben memleketten döndükten sonra uzun uzun konuştuk ben kesin kararlıydım çünkü bazı şeylere tahammülüm kalmamıştı artık. çok şükür eskisi gibi degiliz hem ben hem o kim isterki yuvasının yıkılmasını kötü olmasını heleki bir kızından ayrı bir çocugundan daha ayrı kalmasını istemezdim ama tabi şartlar koşullar nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin hep iyiyle karşılaştırsın hep güzelini versin,saglık ve huzur versin cümlemize.seher çok geçmiş olsun arkadaşım bilirim hastane odalarını oraların havasını en önemlisi teşhisi konmuş tez zamanda iyileşirsiniz inşallah tekrar geçmiş olsun canım
hicran ceylinazrada hastaymış geçmiş olsun aksilik gene yapılamamış test sağlık olsun iyileşsin kuzun hemencik
gözdecim geçmiş olsun canım Allah korumuş birdaha yaşatmasın rabbim
hicranakardeşinede çok sevündüm bu arada mutlulklar Allah bozmasın birdaha kavga fln yok
aslıcım hakkımızda hayırlısı kısmet değilmiş veya senin için en doğrusu böyleymiş
igeçmiş olsun sanada ama eşin le sorun yok sanırım şimdi oluyor böyle dönemler bizlerdede oldu sonu güzel olsun inşallah
canım arkadaşım ben biliyorum zaten ama kardeşininde barışmasına çok sevindim hicranım.ne gülüyon leynn dönürüm nezleliyik işte müsamaha göster accık şaşkınlıktanda ne diyeceğimi şaşırdım işteeeklava: hem kötü bişii yokki eşiyle kavgasına üzüldüm boşanma derecesine gelmiş sıkıntı yaşamış diye neticede barışmasınada sevindiğimi belirtmek istedim ve ayrıca bebek konusunada üzüldüğümü yazmışım ne var yaniii:kedi: :dilcikar:
sen onu bunu boşverde fazla gebelik testin varmı onu de bi yollll:roflol::roflol:
güldürdünüz beni kızlar :1rolleyes:
ı ıh baa lazım degıl... benım herufum uzaklarda... :jeyyar: :roflol:
kız betüll nereye kaçtınn ben ceyline bidaha verem biberonu bakem bu defa alacakmı zilli iteliyor uykusunda bile
ı ıh baa lazım degıl... benım herufum uzaklarda... :jeyyar: :roflol:
canım bende hiç öyle olmamıştım ilk kez oldum ama çevremde duyardım demekki oluyormuş.hatta kız ben anlayamadım bende bütün belirtiler vardı mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum düşüktü hep dra gittim hani adet oldugum için ihtimal vermedim halsizlikte vardı dra dedim hamilelik belirtileri biliyorum ama öyle birşey olamaz dedim yeni dogum yaptım oda regli oldunmu evt dedim hatta kızmıştım dra dalga geçer gibi konuştu benimle diye.
evt Betülcüm yani eşimle aramın kötü olmasının dışında zaten biz 2 bebek düşünmüyoruz zaten eşimin bir kızı var birde Ozan Egemiz var Allah'ım onlara uzun ömürler versin.
evt Allah'ıma her zaman hakkımda hayırlısını ver güzel Allah'ım diye dua ederim zaten canım. hayırlısı böyleymiş diyorum.evt canım eşimle şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür ben memleketten döndükten sonra uzun uzun konuştuk ben kesin kararlıydım çünkü bazı şeylere tahammülüm kalmamıştı artık. çok şükür eskisi gibi degiliz hem ben hem o kim isterki yuvasının yıkılmasını kötü olmasını heleki bir kızından ayrı bir çocugundan daha ayrı kalmasını istemezdim ama tabi şartlar koşullar nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin hep iyiyle karşılaştırsın hep güzelini versin,saglık ve huzur versin cümlemize.
canım arkadaşım ben biliyorum zaten ama kardeşininde barışmasına çok sevindim hicranım.
güldürdünüz beni kızlar :1rolleyes:
Anladım aslıcım hıc dusunmuyorsunuz yanı... pekı ıyı korunuyormusun aman bır kere daha olmasında aldırmak hıc ıyı bısey degıl yabastan kesın onlem almak lazım tabı Allah ıstedıkten sonra onlem alsanda oluyorda, tedbır bızden takdır Allahtan elbette...
o genelde gizli takılıyor canım dünürüsün ama bilmiyonn. zemuszemus
o genelde gizli takılıyor canım dünürüsün ama bilmiyonn. zemuszemus
Betül canım önlem alıyoruz tabiki ama bir sefer işte oldu ki ben bazı zorlu evreler geçirdim canım düşük yaşadım sonrasında temizleme işlemi yapalım derken rahim zarlarım yapıştı yarı menopoza girdim sonrasında ameliyat olup yapışıklar açıldı ve epey bir süre hamile kalamadım canım ve gerçekten bu yaptıgımın iyi birşey olmadıgını çok iyi biliyorum ve hala etkisini atlatabilmiş degilim. o yüzden canım anlatmamın sebebide arkadaşlarımıza dikkatli olun demek içindi şekercimm yerimseniben
hehe haklısın canım kaydirigubbakcemile3
suan gızlı degılım ama gırıp gırıp cıkıyom heralde ondan goremedı :)
yok kızz niye kızayım canımm. evt bende hep söylerim zaten farklı galiba diye. ama hicrancım ben farklı da duymuştum eşi vefat eden 2.eşinin kıymetini çok iyi bilirmiş. 2.evliligini yapansa huylu huyundan vazgeçmez aynı olurmuş evlenilmezmiş diyorlarmış ben sonradan ögrendim.aman iyisiniz ya inşallah bidaha üzmez seni canım yaa evet demi senin eşinin 2.evliliği aslında hani derlerya şeytan bile bi adamın 2.karısı olmak istermiş erkekler 2. eşlerini daha çok sever kaybetmek istemezlermş diye allah allah seninkinin devreler farklı galibaakaydirigubbakcemile3
kızmıyon demi bacım aman heee şaka yapıyom şurdaaaŞenizopuyorumnanaktan
RABBİM GÜLEN YÜZÜNÜ SOLDURMASIN EMİ CANIMM :Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelsin senide görürük ulen buralara uğramazsın çocuğuda atarsın anana manana hasret giderirsin aman sende dikkatli olll hasret ayağına güme gitmeekaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:
Betül canım önlem alıyoruz tabiki ama bir sefer işte oldu ki ben bazı zorlu evreler geçirdim canım düşük yaşadım sonrasında temizleme işlemi yapalım derken rahim zarlarım yapıştı yarı menopoza girdim sonrasında ameliyat olup yapışıklar açıldı ve epey bir süre hamile kalamadım canım ve gerçekten bu yaptıgımın iyi birşey olmadıgını çok iyi biliyorum ve hala etkisini atlatabilmiş degilim. o yüzden canım anlatmamın sebebide arkadaşlarımıza dikkatli olun demek içindi şekercimm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?