- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.181
yok kızz niye kızayım canımm. evt bende hep söylerim zaten farklı galiba diye. ama hicrancım ben farklı da duymuştum eşi vefat eden 2.eşinin kıymetini çok iyi bilirmiş. 2.evliligini yapansa huylu huyundan vazgeçmez aynı olurmuş evlenilmezmiş diyorlarmış ben sonradan ögrendim.
Amiinn canımm Allah hepimizi hep güldürsün saglık sıhhat versin canım. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
tabıkı canım haklısın gecmıs olsun cok sey yasamıssınAllah kımseyı mecbur bırakmasın gonlumuze gore versınn ınsallah ...
nereleri geziyorsun kız gece gece.
hehe haklısın canım kaydirigubbakcemile3
suan gızlı degılım ama gırıp gırıp cıkıyom heralde ondan goremedı :)
kendini kötü hissetme hayatım böyle bişeyi sonuçta keyfi yapmadın bilerek isteerek yapmadın hayırlısı buymuş diye düşüncen sen akıllı ve güçlü bir kadınsın üstesinden gelirsin bununda :içelim:
tşk ederim canımm.ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
tabıkı canım haklısın gecmıs olsun cok sey yasamıssınAllah kımseyı mecbur bırakmasın gonlumuze gore versınn ınsallah ...
:roflol: psikolojiktir hicrancım sen içini rahat tut.sen adet oldunmu olmadınmı şimdi onu söyle bakem.ay karnıma ağrılar giriyor psikolojikmidir nedürrrrr
aminn :Saruboceq::Saruboceq:oda var tabii bunların hepsi aynı değil işte anacımm netçennn allah hakkımızda hayırlısını versin gönlümüze göre versin hep inşallah:Saruboceq:Şeniz
canım karsılıyor olması lazım saglık ocakları da devlet hastanelerı de yapıyor bıldıgım kadarıyla..senü zeküüü karu senüüü kız bende bu ay bakem konuşam doktorla bende taktıram bi soram diyordum ama bakalım nolcek şimcikkk hele bi netleşsin durumum benimm bende bakecem artukun peki fiyat ve şartlar nedir adet dönemindemi sonrasındamı yoksa herhangi bizamandamı takılıyor ben konuşamadım henüz doktor ile bide sağlık güvencesi vss kapsıyormu bilgin varmı bacım şişli etfalde ssk ile takılabiliyormuş diye biliyom ama kesin bilgi değil netten bilgim bu
nereleri geziyorsun kız gece gece.
tşk ederim canım benim öyle diyorum zaten hicrancım.
tşk ederim canımm.
:roflol: psikolojiktir hicrancım sen içini rahat tut.sen adet oldunmu olmadınmı şimdi onu söyle bakem.
aminn :Saruboceq::Saruboceq:
canım arastırdıgıma gore yan etkılerı en az olan korunma yontemıymıs...
bundan korkuyorsan dıgerlerıyle nasıl yapıcan ? ayrıca yan etkılerınden neden korktun kı
kızlar ben kaçar sabah benim erkenden mesaim var ve burdayım halen iyi gecelerr.
senü zeküüü karu senüüü kız bende bu ay bakem konuşam doktorla bende taktıram bi soram diyordum ama bakalım nolcek şimcikkk hele bi netleşsin durumum benimm bende bakecem artukun peki fiyat ve şartlar nedir adet dönemindemi sonrasındamı yoksa herhangi bizamandamı takılıyor ben konuşamadım henüz doktor ile bide sağlık güvencesi vss kapsıyormu bilgin varmı bacım şişli etfalde ssk ile takılabiliyormuş diye biliyom ama kesin bilgi değil netten bilgim bu
canım karsılıyor olması lazım saglık ocakları da devlet hastanelerı de yapıyor bıldıgım kadarıyla..
adetın ılk gunu yada ılk 5 gunu olması gerekıyor sanırım dıger korunma yontemlerı gıbı bı farkı yok
:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?