Doğum yapmış olan anneler buraya....

oda var tabii bunların hepsi aynı değil işte anacımm netçennn allah hakkımızda hayırlısını versin gönlümüze göre versin hep inşallah:Saruboceq:Şeniz

ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

tabıkı canım haklısın gecmıs olsun cok sey yasamıssın Allah kımseyı mecbur bırakmasın gonlumuze gore versınn ınsallah ...

senü zeküüü karu senüüü kız bende bu ay bakem konuşam doktorla bende taktıram bi soram diyordum ama bakalım nolcek şimcikkk hele bi netleşsin durumum benimm bende bakecem artukun peki fiyat ve şartlar nedir adet dönemindemi sonrasındamı yoksa herhangi bizamandamı takılıyor ben konuşamadım henüz doktor ile bide sağlık güvencesi vss kapsıyormu bilgin varmı bacım şişli etfalde ssk ile takılabiliyormuş diye biliyom ama kesin bilgi değil netten bilgim bu

Son düzenleme:

hehe haklısın canım kaydirigubbakcemile3
suan gızlı degılım ama gırıp gırıp cıkıyom heralde ondan goremedı :)
nereleri geziyorsun kız gece gece.

tşk ederim canım benim öyle diyorum zaten hicrancım.

ımplant taktırıcun 1 ay kala :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

tabıkı canım haklısın gecmıs olsun cok sey yasamıssın Allah kımseyı mecbur bırakmasın gonlumuze gore versınn ınsallah ...
tşk ederim canımm.
ay karnıma ağrılar giriyor psikolojikmidir nedürrrrr
:roflol: psikolojiktir hicrancım sen içini rahat tut.sen adet oldunmu olmadınmı şimdi onu söyle bakem.
oda var tabii bunların hepsi aynı değil işte anacımm netçennn allah hakkımızda hayırlısını versin gönlümüze göre versin hep inşallah:Saruboceq:Şeniz
aminn :Saruboceq::Saruboceq:

canım karsılıyor olması lazım saglık ocakları da devlet hastanelerı de yapıyor bıldıgım kadarıyla..
adetın ılk gunu yada ılk 5 gunu olması gerekıyor sanırım dıger korunma yontemlerı gıbı bı farkı yok

nereleri geziyorsun kız gece gece.

tşk ederim canım benim öyle diyorum zaten hicrancım.

:jeyyar: kaydirigubbakcemile3

canım arastırdıgıma gore yan etkılerı en az olan korunma yontemıymıs...

bundan korkuyorsan dıgerlerıyle nasıl yapıcan ? ayrıca yan etkılerınden neden korktun kı

tşk ederim canımm.

:roflol: psikolojiktir hicrancım sen içini rahat tut.sen adet oldunmu olmadınmı şimdi onu söyle bakem.

aminn :Saruboceq::Saruboceq:

canım sabah wcde farkettim hafif bi leke vardı sonra ped değiştirecek bişii olmadı bende yeni başlıyor falan sandım öğlen yine bişii yoktu şimdi gene baktım 1 saat önce gene bişii yokru ben gidem gene bakemmm:uhm: ama şimdiye kadar dediğim gibi adet oluyordum ama günler 30-29-28 değişiyordu doğumdan sonra 3.ayda sanırım adet oldum işte ilkini sonra devam etti öle şimdiye kadar

canım arastırdıgıma gore yan etkılerı en az olan korunma yontemıymıs...

bundan korkuyorsan dıgerlerıyle nasıl yapıcan ? ayrıca yan etkılerınden neden korktun kı

şu adet düzeni çoğu kadında hiç olmuyormuş kilo sorunu olabiliyormuş vss konusu kafama takıldı ulen olmaz olmaz benim gibi şanssız karıya olur neolursa ben iyi piyangoları değil kötü piyangoları çekerim hepte ondan dedimm:roflol:

Yan etkileri
- En sık görülen yan etki diğer tek başına progesteron içeren yöntemlerde olduğu gibi hiç kanama olmaması ile rahatsız edici düzeyde sık kanamaların görülmesi şeklinde ortaya çıkabilen değişken kanamadır.
- Diğer yan etkiler nadir olmakla birlikte, hormona ve uygulanan çubuğa duyarlı olan kullanıcılar baş ağrısı, kilo alımı ve meme ile ilgili problemlerden şikayet edebilirler.

gerçi hemen hemen hepsinde aynı yan etkiler var zaten aman ne bu biz kadınların çektiği beeee

Son düzenleme:
ceyline sütünü verdim gene ama budefa 30 cc kadar içti iteledi devamı az sonra gene
bu arada baktım kızlar tuvalet kağıdı ile inceledim iyice ama belli belirsin krem hkahve leke olsu sadece kağıt o kadar ama kasıklarda karında ağrı var bekide daha sökülemedi tam nebiliim

ben taktırdım canım... ya adet döneminde takılıyo ya da adetten sonra eşinle hiç ilişkiye girmeden...
herhangi bi gebelik şüphesi olmayacak hiç yani...
hiç bir sosyal güvence karşılamıyor malesef...
250 liraya implantı alıyosun ben 50 ye taktırdım artık o dr un insafına kalmış...
kocaman bi iğnenin içinde tek bir tane çubuk var... onu kolunun altında bi boşluk var oraya yerleştiriyo... ben doğumdan 38 gün sonra taktırdım... 1 hafta daha kanama gördüm.. ilk kez bu gün adet oldum...40 gün sonra yani...
adet düzensizliği olsa bile rahatsız etmiyormuş hiç...
baş ağrısı diyolar bende migren olduğu halde hiç başağrım olmadı...
bence çok rahat valla hem %99.9 falan koruyomuş...
hiç belli olmuyo kolunun altında ve hiç rahatsızlık vermiyo...
dışardan elleyince hissediyosun sadece
merak ettiğin varsa başka cevaplarım..

yok canım karşılamıyor...:1no2:
sen impolantını alıyosun devlet hastanesinde takacak dr bulursan bedavaya taktırırsın.. ama implantı sen alıp götürüyosun...ama bazı özel hastanelerde implant da var ama baya pahalıya takıyolar onlardan olursa...

bir de hiç lekelenme falan yapmıyor.. en güzeli bu... ben d.h.k kullanırken hep leke olurdu...

mujde canım görüdm seni günaydın...
nasılsın hamişlik nasıl gidiyor... sancın falan yoktur inşallah...ne kadarlık oldu bu arada...

günaydın hanımlar

yazılarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor bende kıza süt vermeye başladığımdan bu yana ara sıra pişikleri oluyo ben keçi sütü veriyorum bebe bisküvisiyle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…