- Konu Sahibi Girl and baby
-
arkadaşim,bende yaptım,neden göstermiyor acaba???:1no2:
hicrancımm ve duygucum çok teşekkürler birazdan deneyecegim bakalım artık yapabilecekmiyim yapamazsamda istla gidince tekrar denerim artık herkese güzel günler hayırlı cumalar diliyorum.hepinizi çok öpüyor bebişleri miss kokularını kokluyorum.
bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu var..antibiyotik kullandık 10 gün geçmedi..dün gittik takrar idrar tahlili vermeye..dışardan idrar mikrop kapmasın diye sonda taktılar yaaa bebişimeeeeee...ufacık bişey kıl gibi ama olsun çok ağladı çoookkk((((((((( bende ağladım ((( bakamdım zati...bugün sonuçları çıktı geçmemiş enfeksiyon ..iğne verdi 7 günlük..birazdan gitcez iğne olmaya..inşallah geçer kızlar..dua edin noluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu var..antibiyotik kullandık 10 gün geçmedi..dün gittik takrar idrar tahlili vermeye..dışardan idrar mikrop kapmasın diye sonda taktılar yaaa bebişimeeeeee...ufacık bişey kıl gibi ama olsun çok ağladı çoookkk((((((((( bende ağladım ((( bakamdım zati...bugün sonuçları çıktı geçmemiş enfeksiyon ..iğne verdi 7 günlük..birazdan gitcez iğne olmaya..inşallah geçer kızlar..dua edin noluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gülcüm bizde bugun asımızı yaptırdık.hebatit 2 yı..cok agladı bebegım kıyamam ıcım parcalandı
26 kasımda verem varmıs..benımkı tam tosbiş olmus 1700 gr almıs:roflol:doktor cerceveletıp resmını ascam dıyoraman allah bozmasın.bızımkıler bu yuzden kusuyor galıba.doktor dedı senın bebek kusmasında kım kussun:asigim:
canım bızde bu pazar yapıyoruz mevlut kısmetse sımdıden sıkıntı basıyor benı.o kadar yorgunumkı hıc kaldırcak halım yok aslında.neler yaptınız?tavsıye edecegın bır sey varmı ?
ohh maşallah demekki iyi bakmışşsın sütünde yaramış bebişine maşallah rabbim nazarlardan saklasın canım benimki daha 600 gr almışş e 10 günede 200-300 alsa ancak 3,900 gr olur herhalde
Kızlar eşim yatak döşek hasta annesinde kalıyor, dün gece tek kaldım, çok fena bir geceydi bebeğim ökdürdü bu sabah tutuğum gibi doktora götürdüm, allahıma bin şükür birşey yokmuş.Ama gribin kuluçka süresi 3 gündür dedi doktorum, gözlemleyin sürekli dedi.Ateşine bakıyorum arada ama bu weewell markasından nefret ettim bir çocuğun ateşi hiç 34 olur mu???? benimkinide 34 gösteriyor hiç güvenilir değil.Kulaktan ölçer aldım oda bebek küçük olduğu için tam kulak zarına isabet edemiyor oda çok düşük ölçüyor.Sinir oldum o markaa hiiiiiç tavsiye etmiyorum....
Bebeğim hasta olmasın ne olur onun daha 40 ı bile çıkmadı.Eşimden uzakta çok yalnızım, bebeğime zaten ben bakıyordum ama eşim en zaından bir ses nefes oluyordu.
Newlife çok geçiş olsun iğne olunca çok ağlıyordur hergün o strese gireceksin allah sabır versin sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?