Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancımm ve duygucum çok teşekkürler birazdan deneyecegim bakalım artık yapabilecekmiyim yapamazsamda istla gidince tekrar denerim artık herkese güzel günler hayırlı cumalar diliyorum.hepinizi çok öpüyor bebişleri miss kokularını kokluyorum.

yapmışsın işte canım hemde çok güzel oğluşunun resmi maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah

bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu var..antibiyotik kullandık 10 gün geçmedi..dün gittik takrar idrar tahlili vermeye..dışardan idrar mikrop kapmasın diye sonda taktılar yaaa bebişimeeeeee...ufacık bişey kıl gibi ama olsun çok ağladı çoookkk ((((((((( bende ağladım ((( bakamdım zati...bugün sonuçları çıktı geçmemiş enfeksiyon ..iğne verdi 7 günlük..birazdan gitcez iğne olmaya..inşallah geçer kızlar..dua edin noluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam senağlama
inşAllah iğneleri bitince , enfeksiyon da tamamen geçer annesi..
nereden bulaşmış idrar yolu enfeksiyonu minicik bebişe ?

ay canım yaa kıyamam ona bennn çok geçmiş olsunnn nasıl oldu öleee yaaa üşütmşmü çocukk terledi belkide annesi dikkat et yavruşuna benim kızda iki gündür fena terliyor hayırlısı bakalımm inşallah bişii olmaz kızımaa allah sana acil şifalar versin canımmmŞeniz

Canım yaa cok gecmıs olsun kıyamam.. Allah en kısa zamanda şifa versın cabucak gecsın ınsallah.. hele su kan vermeler yok mu canı ne kadar kı sankı..
Hastanelerle ısımız kalmasın ınsallah.. :1no2:

Canlarım sağolun..enfeksiyonu birazda benim yüzümden kapmış olabilir ((( çünkü altını temizlerken ben hep arkadan öne doğru temizliyodum..ama mantıklı olarak önden arkaya doğru temzilemem ve çok iyi temzilemem gerekiyomuş..doktor dedi..kız çocukları hemen kaprmış alt tarafındn enfeksiyonu..nasıl ağladı iğne olurken kuzum yaaaa...6 gün daha olucak böyle..inşallah geçer kızlarr..nolur dua edinn nolurrrrrr ((((

aayy evet canım aslında kız da da erkek te de önden arkaya doğru sılmek gerekıyor.. ama bilhassa kızlar ıcın cok onemlıymıs.. erkek bebeklerdede tersını yapmak dogru degıl yanı doktorum soyledı onlardada problem olusabılyormus.. canım zaten yenı doğan bır bebegın kendı kendıne kapacagı ne gıbı enfeksıyon olabılır kı bızım cok dıkkatlı olmamız lazım.. ( umarım en kısa zamanda gecer ıyılesır canım gecmıs olsun tekrar..

newlife geçmiş olsun canıım kıyamam kuzumaaa
İnşallah yakın zamanda iyileşir yavrucak...

Ben kuzuyu bugün aşıya götürdüm hepatit B nin 2. dozu vuruldu,sağlık ocağnda yaptırdım...
Boyuna kilosuna da baktırdım.Doğumundan beri 1 kilo almış bebişim,maşallah maşallah x41:roflol:
bu arada dün de mevlüdümüzü okuttuk,bir sürüüüü hediyeler geldi kuzuya,cicileri bir sürü oldu,baya kalabalıktı,çok yorulduk ama iyi oldu evimizde dualar okundu..:Saruboceq:

Allah kabul etsın canım gülcüm.. maşallah kuzuna guzel kılo almıs..
bu arada bu asılar agrı yada ates yapıyormuymus dedıler mı sana.. eger oyleyse zor olur yaa hem bebısler hem bızler ıcın (

gülcüm bizde bugun asımızı yaptırdık.hebatit 2 yı..cok agladı bebegım kıyamam ıcım parcalandı
26 kasımda verem varmıs..benımkı tam tosbiş olmus 1700 gr almıs:roflol:doktor cerceveletıp resmını ascam dıyoraman allah bozmasın.bızımkıler bu yuzden kusuyor galıba.doktor dedı senın bebek kusmasında kım kussun:asigim:

canım bızde bu pazar yapıyoruz mevlut kısmetse sımdıden sıkıntı basıyor benı.o kadar yorgunumkı hıc kaldırcak halım yok aslında.neler yaptınız?tavsıye edecegın bır sey varmı ?

newlife;cok gecmıs olsun canım.allah acıl sıfalar versın kıyamam ben mınıgeumarım en kısa zamanda saglıgına kavusur..

ohh maşallah demekki iyi bakmışşsın sütünde yaramış bebişine maşallah rabbim nazarlardan saklasın canım benimki daha 600 gr almışş e 10 günede 200-300 alsa ancak 3,900 gr olur herhalde

Kızlar eşim yatak döşek hasta annesinde kalıyor, dün gece tek kaldım, çok fena bir geceydi bebeğim ökdürdü bu sabah tutuğum gibi doktora götürdüm, allahıma bin şükür birşey yokmuş.Ama gribin kuluçka süresi 3 gündür dedi doktorum, gözlemleyin sürekli dedi.Ateşine bakıyorum arada ama bu weewell markasından nefret ettim bir çocuğun ateşi hiç 34 olur mu???? benimkinide 34 gösteriyor hiç güvenilir değil.Kulaktan ölçer aldım oda bebek küçük olduğu için tam kulak zarına isabet edemiyor oda çok düşük ölçüyor.Sinir oldum o markaa hiiiiiç tavsiye etmiyorum....

Bebeğim hasta olmasın ne olur onun daha 40 ı bile çıkmadı.Eşimden uzakta çok yalnızım, bebeğime zaten ben bakıyordum ama eşim en zaından bir ses nefes oluyordu.
Newlife çok geçiş olsun iğne olunca çok ağlıyordur hergün o strese gireceksin allah sabır versin sana....

Allahtan ne ateş yaptı nede başka bişey bu enfeksiyon..en başında tedaviye başladık..doktorumda söyledi zaten 1 yaşına kadar bebekler hastaneyle ev arasında gelip giderler..dünyaya ayak uydurma dönemi,telaşlanmayın,önemli bişey olursa biz uyarırız mutlaka dedi..rahatladım azcık...kilosuda harika maşşallah..3,130 gr doğmuştu şimdi 4,300 gr..elimde derece bakıp duruyorum ateşine..inşallah bunca iğneden ve o sonda eziyetinden sonra iyileşir kuzucum...tabi 1 hafta sonra tekrar bakılıcak idrarına geçmişmi diye ((((

ohh maşallah demekki iyi bakmışşsın sütünde yaramış bebişine maşallah rabbim nazarlardan saklasın canım benimki daha 600 gr almışş e 10 günede 200-300 alsa ancak 3,900 gr olur herhalde

kızlarımız manken olcak ondan annesıyerimseniben.yeterkı saglıklı olsunlar onemlı olan o.bu ay benımkı ne olcak bakalım anormal kusuyor cok kılo alcagını zannetmıyorum:1no2:

ay canım ya cok gecmıs olsun.. esın hasta oldugu ıcın mı annesınde kalıyor..
senın aslında yalnız kalmaman gerek.. yanına baska bırısı gelse en azından esın gelene kadar.. :teselli:

Duygucum senin oğlan kaç kilo doğmuştu???
kusmasına rağmen maşallahhh iyi beslemişin tosunumu..bak demekki bişey yokmuş gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…