- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.621
günaydın kızlar..deryacım tunişe çok geçmiş olsun.
glsüm şimdi çekilş nasıl olucak.isteyen istediğine mi gönderecek..sonra herkes ya hep bana gönderirse nolcek..bütün hediyeler bana gelsin..anlaşalım...herkes bana göndersin..))))
selam..
ismet eşimiin laptopunu indirdi masadan aşşa kırdı:)bızde eski kızkardeşimin laptopunu aldık..buda bozuktu eşim anca tamır etti..bı baktım eskı rumuzla açılıyo..nostaljı yapayım dedım..eskılere bakamadım..tuniş kabakulak olmuş geçmişler olsun..belirtileri neydi deryacım aklımızda olsun..heran bişi patlayabılır bızdede..eşimin biçok öğretmen arkadaşı hasta..ögrencılerınde cogunu ya velılerı korkudan göndermıyo yada hastalar..burası eşimin okulu istanbulun en kalabalık okullarından..ve beyoğlu yanii..nedıyım..henuz sağlık personelı aşılanıyo..bu yenı drum bebeği aşılamanın gerekli olmadıgını syledi henuz..eşim kronık astım hastası oldgu için belkı o aşı olucak..numuzdekı hafta okullarda uygulamanın başlaması beklenıyo...
bızde bı yaramazlık yok allaha şükür..düşe kalka gidiyoruz..valla eskisi kadar nete gıremıyorum..evin işlerini çok savsaklıyorum sık girince...iştahsızlıgımız geçen haftalara göre bıraz düzeldi..demir bağlama ve ıgh alerjı testlerımızde iyi çıktı şükür...ben küt saçı abarttım hepten enseden kısalttırdım..bi heves işte kısa saçta..umarım çabuk sıkılmam...bızden bukadar..
selam..
ismet eşimiin laptopunu indirdi masadan aşşa kırdı:)bızde eski kızkardeşimin laptopunu aldık..buda bozuktu eşim anca tamır etti..bı baktım eskı rumuzla açılıyo..nostaljı yapayım dedım..eskılere bakamadım..tuniş kabakulak olmuş geçmişler olsun..belirtileri neydi deryacım aklımızda olsun..heran bişi patlayabılır bızdede..eşimin biçok öğretmen arkadaşı hasta..ögrencılerınde cogunu ya velılerı korkudan göndermıyo yada hastalar..burası eşimin okulu istanbulun en kalabalık okullarından..ve beyoğlu yanii..nedıyım..henuz sağlık personelı aşılanıyo..bu yenı drum bebeği aşılamanın gerekli olmadıgını syledi henuz..eşim kronık astım hastası oldgu için belkı o aşı olucak..numuzdekı hafta okullarda uygulamanın başlaması beklenıyo...
bızde bı yaramazlık yok allaha şükür..düşe kalka gidiyoruz..valla eskisi kadar nete gıremıyorum..evin işlerini çok savsaklıyorum sık girince...iştahsızlıgımız geçen haftalara göre bıraz düzeldi..demir bağlama ve ıgh alerjı testlerımızde iyi çıktı şükür...ben küt saçı abarttım hepten enseden kısalttırdım..bi heves işte kısa saçta..umarım çabuk sıkılmam...bızden bukadar..
aşısı 15. aydaymış canım.
beni de ekle gülsümcümtalep olmadı ki canım... ben söylemiştim ama 10 kişi bile çıkmadı..
sitede de çekiliş genel olarak yapılıyo.. ona da katılabilirsin istersen...
talep olursa aramızda da yaparız...
Sağol canım evet canım doğru hatırlıyorsun her dişte ateşi oluyordu maşallah bu sefer olmadı Allaha şükürler olsunki..duygucum hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...ege öncelerden daha zor çıkarıyordu ama dişlerini değil mi?öyle hatırlıyorum gene çok şükür
aytencim nasılsın_eşin naptı iş durumunu
Yok ben düşünmüyorum katılmayı teşekkür ederim gülsüm..yazdım ya derya... 8.sıradasın...
tamam ayten yazıyorum seni de...
ee yok mu katılan... duygu sen niye hiç ses vermiyosun...
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşılmış belirtileri nelermiş hemen atlatır inşallah kuzucumopuyorumnanaktankızlar tunam kabakulak olmuş.şimdi kaınvalidem söledi...bişi olur muuu yaaa yarın randevu aldım götürecekler dr.a geçen hafta yoktum zaten izin de alamam bi dahaaa
Sağol canımopuyorumnanaktanyahu ne çekilişi sanalmı gerçekmi gerçekse nasıl olcek olay ne nasıl anlamadım ben geçmişe bakamadım öle pek bilgi lütfennn
hadi gözünüz aydın aynı zamanda geçmiş oldun sıkıntılı dönemin kritik bölümünü atlatmışsınız sağlıkla gelir hepsi inşallah
geçmiş olsun canım benim çok dikkat et ihmal etme dr kontrolünde olsun devamlı ay kıyamam ona yaaa inş fazla sıkıntılı değildir.
bizim 2.dozlar 15.ayda olacak daha ona yetişemedik onuda olaydık daha sağlam olurduk
selam..
deryacim cook gecmiss olsunn tunise atlatir en kisa zamanda insallahhbu arada aranizda epidural sezeryan yapan varmiydi kizlar?? Bu sefer bayilmak istemiorumm
allah seni öyle olur mu hiç...
kabul ederseniz ben yapacağım çekilişi ne de olsa fikir babası benim..
herkesi bi keseye koyucam kim kime çıkarsa özelden adresleriyle beraber göndericem...
ama kimse kimseye söylemicek kimin çıktığını... böylelikle herkese sürpriz olacak...
duygucum gözünüz aydınnn
bu sefer sorunsuz çıkarmış ege dişlerini
bende demiştim ya denizin 4 yada 6 dişi birden çıkcak diye bunlardan biri dün çıktı alt sol azı dişi
köpek dişi çıkmadan azı çıktı :)
İzmiri sel basmak üzere arkadaşlar felaket yağmur yağıyor valla şimşekler çakıyor az önce elektrikler kesildi geldi hemen allahtan...
Sağol canım evet canım doğru hatırlıyorsun her dişte ateşi oluyordu maşallah bu sefer olmadı Allaha şükürler olsunki..
Yok ben düşünmüyorum katılmayı teşekkür ederim gülsüm..
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşılmış belirtileri nelermiş hemen atlatır inşallah kuzucumopuyorumnanaktan
Sağol canımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin Umutcum bizde seni merak etmiştik iyi olmanıza sevindim laptopunuz gitmiş geçmişler olsun ne diyim size bir şey olmasın yeni saçlarında hayırlı olsun koy bir resimde gözlerimiz şenlensin ama silme hemen bak ben bir tansaşa gidip gelcem gelince bakarımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?