Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcum kısa saç sana yakışmıştır eminim. ismetin de sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim şükür kurtuldu allerjilerden İsmetcik. :lepi:

hoşgeldin umutçum dişlerinizde hayırlı olsuna.s.opuyorumnanaktan.:1shok:saçlarımı kestin kızz uzun seviyordun sen hanii ama eminim yakışmıştır koy biresimde gözümüz gönlümüz açılsın

allah seni öyle olur mu hiç...
kabul ederseniz ben yapacağım çekilişi ne de olsa fikir babası benim..
herkesi bi keseye koyucam kim kime çıkarsa özelden adresleriyle beraber göndericem...
ama kimse kimseye söylemicek kimin çıktığını... böylelikle herkese sürpriz olacak...

sehercim,hicrancım saolun güzel teyzelerim...ah sehercim işallah atlattık..ama yınede tahin,susam,fıstık,çukulata,arısütü,polen gibi gıdıklayabilir şeyleri vermıyorum..bugunede şükür..et,süt,yumurtanın tadını bilmeden geldik 11ayımıza kadar..nediyim..rabbim dermansız dert vermesin...
vay yeğento uyumuş teyzesinin koynunda:)uyumazmı..teyze ana yarısı...benim totoşta bayılıyo teyzesine..ısırıyo,dudaktan öpüyo bi filmler bi işveler..teyzeside geçende bize dönmüş-bakın bana bişi olursa sakın organlarımı bağışlamayın emi..ama ismet alabilir..oda gözlerim hariç..deyıverdi..gülsekmi ağlasakmı şaşırdım..malı pek kıymetlidirde:)
babamızda cepdelik cepken delik hep düşürür cebinden bozukları..allahım yaa..gözlerim radar oldu artık...yınede allah korusun..
yagmur çamur deryası bugun buralar..ismetim yılmazım uyudu bi yemek yapayım..sebzemde bıttı yarın pazar var allahtan..bi tarhana edeyım:)anacım guzel bı tarhana bulmuş azmaklı köy ürünleri diye bişi..tavsıye olunur..betüşümün güzel tarifine ben mısırunuda eklıyorum,mıhlama gibi oluyo...peynırı yoksa bızde yemıyoruz..buarada anne sütüne enyakın besin üzümpekmeziymiş..organık uzumum vardı bitti..güllüoğlundan aldım bi pekmez..kahvaltıda sıcaksu ve az lımon damlatıp bazende kuşburnuyla beraber çay gibi onu içiyoruz...demırımız iyi olmasına ragmen bızede ferrum şuruba devam dedı...bıde kalsıyum preparatı verdı..ferrumu ıkıgunde bı verıyorum..hergun et verıyorum azcık da olsa..meyvesuyumuzada floradix bıtkısel şurubumuzu katıp hergun verıyorum...3yaşa kadar ne depolalarlarsa depolicaklarmış...

renklı lenste aldım buara:)ama netten denemeden aldım..bi moka benzemedi şahtım şahbaz oldum:)yınede bı foto koyarım bırazdan mutasyonlu halimi çekip:)

hepiniz sağolun kızlar...umutçum yanağı şişmiş şimdi sağlık ocağına götürüyo kayınvalidem bakalım kabakulak mı başka bişey mi?bu arada kuzenim de evlendi kasımpaşa da oturuyor ama ben daha gitmedim evine belki gidersem birgün fırsat bulup sana da uğramak isterim umutçum haberin olsun

ayyyy herkes bisey demis epiduralle ilgiliiii hem dr nerden bulcamm acibademi aradim 10000 lira dediler amaaan ne paracilar yaa

ızmiri sel basmak üzere arkadaşlar felaket yağmur yağıyor valla şimşekler çakıyor az önce elektrikler kesildi geldi hemen allahtan...
duygucum hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...ege öncelerden daha zor çıkarıyordu ama dişlerini değil mi?öyle hatırlıyorum gene çok şükür
aytencim nasılsın_eşin naptı iş durumunu
Sağol canım evet canım doğru hatırlıyorsun her dişte ateşi oluyordu maşallah bu sefer olmadı Allaha şükürler olsunki..
yazdım ya derya... 8.sıradasın...
tamam ayten yazıyorum seni de...
ee yok mu katılan... duygu sen niye hiç ses vermiyosun...
Yok ben düşünmüyorum katılmayı teşekkür ederim gülsüm..
kızlar tunam kabakulak olmuş.şimdi kaınvalidem söledi...bişi olur muuu yaaa yarın randevu aldım götürecekler dr.a geçen hafta yoktum zaten izin de alamam bi dahaaa
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşılmış belirtileri nelermiş hemen atlatır inşallah kuzucumopuyorumnanaktan
Sağol canımopuyorumnanaktan

Hoşgeldin Umutcum bizde seni merak etmiştik iyi olmanıza sevindim laptopunuz gitmiş geçmişler olsun ne diyim size bir şey olmasın yeni saçlarında hayırlı olsun koy bir resimde gözlerimiz şenlensin ama silme hemen bak ben bir tansaşa gidip gelcem gelince bakarımzemuszemus

duygucum gözünüz aydınnn
bu sefer sorunsuz çıkarmış ege dişlerini
bende demiştim ya denizin 4 yada 6 dişi birden çıkcak diye bunlardan biri dün çıktı alt sol azı dişi
köpek dişi çıkmadan azı çıktı :)

umutcum çok sevindim ismetin alergi testlerinde bişey çıkmamasına
aman verme arı sütü polen topu topu 2 çay kaşığı verdim denize hala geçmedi kabarıklığı
hicran umut sizinde öyle mi olmuştu baştan silik silik kızardı sonra daha da kızardı sonra daha da :)
dün kızarıklık geçti pütür pütür sivilce gibi noktacıklar kaldı , bugün biraz daha sönmüş
sadece karnında gögsünde var başka biyerinde yok
başka bişey değildir dimi sizin alerjiler de böyle mi olmuştu ?

deryacim cook gecmiss olsunn tunise atlatir en kisa zamanda insallahhbu arada aranizda epidural sezeryan yapan varmiydi kizlar?? Bu sefer bayilmak istemiorumm

canım ben spinal sezeryan oldum. aslında epidural olmak istiyordum ama anestezi uzmanım ameliyathanede beni spinale ikna etti doğumum rahat oldu

tamamdır canım

deni de güle güle kullansın dişlerini kaydirigubbakcemile3 inşallah hepsini de sorunsuz çıkartır

canım dün haberlerde izledim izmirin bazı yerlerini sel basmış. ALLAH korusun herkesi

bu arada egenin de dişleri hayırlı olsun

Herkese mrb
Derya geçmiş olsun canım,inşallah çabucak atlatır tunahan
Hicran canım ya yeğenine üzüldüm bizede haber vermeyi unutma dr.a sorsaydınız katı yiyecekmi yedirsek yoksa ishal yapıcı şeylermi diye belki önemli bir faktördür..

Gözdecimm eşimin abisi arısütü,poleni kürdana batırıp öyle alıyordu belki çay kaşığıyla verdiğin için fazla gelmiştir..

Duygu yaa yeter bence şu anki kilon iyi vücudun direnci düşer Allah korusun..

ay kızlar hani çoğumuzun da üye olduğu site var ya isim vermiyorum hani resimlerimizi felan koyuyoruz bi arkadaş orda bi video koymuş sözde ünlü bir fast-food markasının etlerinin nasıl üretildiği..görseniz ben şok geçirdim at eşek domuz bile var hepsi canlı canlı bişeyin içine atılıp kesiliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…