- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.661
kıymayı ismetde sevmıyo duygucum..mecbur iyice blendrlıyorum çorbasına katıp..köfte eh işte azcık yıyo yemıyo..dana kuşbaşıyıda blendırlıyıp katıyorum yemeğine..haftada bir kemık kaynatıp üç gün kadar kemık sulu ilikli yapıyorum etin haricinde..balık haftada bir ongünde bir anca verebılıyorum..haftada ıkıkez sevenseas portakal aromalı balıkyağı verıyorum..balıkda genelde çiftlik çuprası oluyo yada hamsi istavrit falan..çupranın ızgarasını,hamsı gibi küçük ve çok kılcıklı balıkların çorbasını yapıyorum..anı anına uymuyo..kımı zaman severek yıyo kımı zaman yemıyo..etin ve kemıgın suyunun bi kuvveti yokmuş ama iliği besleyici..yinede tavuk demır yönünden kırmızı et kadar zengın deil..enaz tavuk verıyorum dıyebılırım..
bi keç. peynırım vardı..keçi gibi inatla tuzunu salmayan..tarhanasına kattım..lezzet verdı ve çorbaya tuz koymama gerek kalmadı..ayrıca tarhanasına un ve irmik katıyorum..makarna ve yumurtada eklıyorum bazen..bugun sebzem yoktu..ben sebzesız yemek yapmıyorum genelde..buharlı pişirici alamadım henuz..ama geçende brokolıyı zaten enson yemege katmama ramen bi denim dedim sterilizatöre koyup bol su koyduk piştide:)ama hem hıjyen hem pratıklık açısından buharlılar gbi deil tabi bi daha yapmam..alıcam bu ay nasipse..tencerede benmari usulude pişiriyorum zaten bazen patates havuç brokolı gibileri..neblim işte..
saolun teyzoşlarım..valla hicrancım bende uzun saçtan daha elegan buldum açıkçası..derli toplu..kaynak kuynak işlerine artık ne param ne vaktim var ..bakımını yapamadınmıda uzunsaç hele benım gibi ince zayıf sorunluysa paçoz:) duruyo..bide belli bi yaştan sonrada saç boyu çok uzun gitmıyo bence:)gerçi ben henuz 30um amaa:))
duygucum tunahan da tavuk sevmiyor pek...ama kıymalı yemeklere bayılıyor.ben haftanın iki günü balık yediriyorum artık ne de olsa tam zamanı..balığı da acayip seviyor bi seferde aç ise 4 çinekop yiyor mesela istavrit hamsi ne olursa veriyorum elimle.
duygucum ben haftada bir veriyorum ama balığı öyle yemiyor ancak çorba yaparak yedirebiliyorum köfteyide bazen yiyor bazen yemiyor ozamanda çorbanın içine kıyma koyuyorum 2 ceviz büyüklüğünde kıymalı oluyor çorba öyle yiyor tavuk aynı şekiilde kemiğide kaynatıp iliğini çıkarıyorum suyuna çorba yapıyorum ama onu 10 gündür yapmadım 10 günde bir ancak yetişiyor ama yiyor allahtan öğklemiyor ceylin azra gerçi bi kase çorba yerdi eskiden şimdi yarım kase ancak yedirebiliyorum ama bunada şükür bi şekilde alıyor vitamini az çok artık allaha emanet
bu arada kızlar biz bugün pnömokok aşımızı olduk geldik eve yeni geldim hemen ceylinin çorbasını koydum ocağa bezelye kabak patates bulgur ve accıkta irmik koydum içine inşallah yer şimdi uyuyor çok ağladı aşıda daha sedyeye yatırır yatırmaz başladı ağlamaya bide görseniz nasıl gözyaşı akıyor kuşumdan bu su deposu nerden geliyor anlamıyorum en ufak bi ağlama hareketinde yanaklardan sular seller gidiyorr =)
kıymayı ismetde sevmıyo duygucum..mecbur iyice blendrlıyorum çorbasına katıp..köfte eh işte azcık yıyo yemıyo..dana kuşbaşıyıda blendırlıyıp katıyorum yemeğine..haftada bir kemık kaynatıp üç gün kadar kemık sulu ilikli yapıyorum etin haricinde..balık haftada bir ongünde bir anca verebılıyorum..haftada ıkıkez sevenseas portakal aromalı balıkyağı verıyorum..balıkda genelde çiftlik çuprası oluyo yada hamsi istavrit falan..çupranın ızgarasını,hamsı gibi küçük ve çok kılcıklı balıkların çorbasını yapıyorum..anı anına uymuyo..kımı zaman severek yıyo kımı zaman yemıyo..etin ve kemıgın suyunun bi kuvveti yokmuş ama iliği besleyici..yinede tavuk demır yönünden kırmızı et kadar zengın deil..enaz tavuk verıyorum dıyebılırım..
bi keç. peynırım vardı..keçi gibi inatla tuzunu salmayan..tarhanasına kattım..lezzet verdı ve çorbaya tuz koymama gerek kalmadı..ayrıca tarhanasına un ve irmik katıyorum..makarna ve yumurtada eklıyorum bazen..bugun sebzem yoktu..ben sebzesız yemek yapmıyorum genelde..buharlı pişirici alamadım henuz..ama geçende brokolıyı zaten enson yemege katmama ramen bi denim dedim sterilizatöre koyup bol su koyduk piştide:)ama hem hıjyen hem pratıklık açısından buharlılar gbi deil tabi bi daha yapmam..alıcam bu ay nasipse..tencerede benmari usulude pişiriyorum zaten bazen patates havuç brokolı gibileri..neblim işte..
ben brokoliyi burdaki gibi yapıyorum ceylin allaha şükür baştan beri brokoliyi seviyor bazen sadece brokoli pirinç buldur yada irmik koyuyom bazende kabak patatesli o gün ne denk geldiyse o şekilde karışım yapıyom brokoliyi
http://www.oktayustam.com/site/detay.aspx?ICERIKID=YY9mDhSatf0=&ICERIKTIPID=mIpw1Xy1bqw=
Kızlar ben Egeye balık düzenli yediremiyorum bir türlü olmuyor çok takıyorum kafama istiyorum haftada 1 yesin ama olmuyor mesela 15 20 gün oldu yiyeliKırmızı ette ili alıp onu kaynatıyorum suyuna yemek yapıyorum genelde kıymayı sevmiyor o şekilde veriyorum ama tavuk çok seviyor yiyor.Sizde ilik suyu yeterlimi?Birde balık veriyormusunuz düzenli?
Birde clipsonun buharda pişirmesini çok sık kullanıyorum onda kabak,patates,havuç,kereviz haşlıyorum içine peynir koyup püre gibi veriyorum bayılıyo..Ama et türevleri balık hep eksik
duygucum tunahan da tavuk sevmiyor pek...ama kıymalı yemeklere bayılıyor.ben haftanın iki günü balık yediriyorum artık ne de olsa tam zamanı..balığı da acayip seviyor bi seferde aç ise 4 çinekop yiyor mesela istavrit hamsi ne olursa veriyorum elimle.
ceviz her sabah kahvaltıda veriyorum canım semizotunun zamanı geçti zaten..Ben vercem bundan sonra inşallah haftada birde olsa..ben haftada bir veriyorum aslında versen iyi olur ama unutuyorum diyosan eğer, semiz otu cevizde faydalı balıktaki vitaminler var diye biliyorum.
Doğru canım haklısın biz yemiyoruz diye o da yemicek değil yarın gidicem alıcam cumadan cumaya vericem inşallah..duygucum sende egeye göre alsan bende sevmiyorum balığı kırk yılda bir canım çeker hayatta da piişiremem ama tunahan yesin diye pişiriyorum napim...mesela bir ii tane al o günlük yemesi için hem taze olur hem de balığını yemiş olur
ben de senin gibi yapıyorum canım hep sebzeleri clipsonun buharında pişiriyorum bi de vitamin ayarında tabiki. sen kaç dakika tutuyosun ocakta fazla pişirip vitanimlerini öldürmek istemiyorum 4-5 dakika pişiriyorum ama bazen diri gibi çıkıyolar
ben de utkuya tavuğu daha çok yediriyorum. balığı fazla sevmiyo köfteyi de işte azcık yiyo ben de üstelemiyorum zaten çorbasına katıyorum.
bi de şunu farkettim Utku tek çeşit sevmiyo mesela bir kaseyi çok zor yer normalde ama iki çeşit olunca daha fazla yiyo. ben de önce biraz çorba sonra yemek sonra da tatlı ya da yoğurt veriyorum. genelde sarımsaklı yoğurtlu şeyleri seviyo.
hicran şimdi listeye yazayım mı yazmayayım mı seni şekerim...
ayyy kizlarr soylemeyi unuttumm bugun serra yi memeden kestimm klasik yontemm salca surdum gogsume bo olmus dedimm kendide bö dedi yawrumm ama arada deniyo memmem diyee artik 35. Haftam doldu yaniii unutmasi gerekiyo bi sekildee canim kizimm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?