Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben brokoliyi burdaki gibi yapıyorum ceylin allaha şükür baştan beri brokoliyi seviyor bazen sadece brokoli pirinç buldur yada irmik koyuyom bazende kabak patatesli o gün ne denk geldiyse o şekilde karışım yapıyom brokoliyi

http://www.oktayustam.com/site/detay.aspx?ICERIKID=YY9mDhSatf0=&ICERIKTIPID=mIpw1Xy1bqw=

saolun teyzoşlarım..valla hicrancım bende uzun saçtan daha elegan buldum açıkçası..derli toplu..kaynak kuynak işlerine artık ne param ne vaktim var ..bakımını yapamadınmıda uzunsaç hele benım gibi ince zayıf sorunluysa paçoz:) duruyo..bide belli bi yaştan sonrada saç boyu çok uzun gitmıyo bence:)gerçi ben henuz 30um amaa:))

aaa gençmişsin bacım sen daha bende senden küçükmüşüm daha 24 ümdeyim kaydirigubbakcemile3 (-10)kaydirigubbakcemile3:roflol:

Hicrancım geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz..
Sağolun kızlar cevaplarınız için..Balığı en az yediren benim galibaEşim balık sevmez pek yani daha doğrusu olsa yerde ama aramaz..Ben severim ama tek başıma yemekten zevk almam.Dolayısıyla çok sık yenmiyor evde Egeyide atlamış oluyoruz böyle olunca..Aslında haftada en az 1 kere balık,1 kere tavuk ve 1 kere kırmızı et demişti doktorumuz.
Ben haftada 2 gün yeşil mercimek ve kırmızı mercimek 1 yada 2 gün tarhana et suyuna şehriyeli falan,yine 2 gün sebze çorbası vermeye çalışıyorum.Akşamlarıda bize pişen yemekten barbunya,taze fasülye,patates etli yada tavuklu,makarna,yoğurt tarzı şeyler veriyorum..
Ama sanki hep yetersiz gibi geliyor
Ben bu balık işini nasıl yapıcam ya hamsi sardalya falan alıp buzluğamı atsam çorbasına koysam??

Birde clipsonun buharda pişirmesini çok sık kullanıyorum onda kabak,patates,havuç,kereviz haşlıyorum içine peynir koyup püre gibi veriyorum bayılıyo..Ama et türevleri balık hep eksik

hicoşum geçmiş olsun size de...umutçum valla tariflerine hastayım yaaa ne güsel beceriyorsun uğraşıyorsun atmasyon diyosun ama ismet bayılıyordur eminim

ben haftada bir veriyorum aslında versen iyi olur ama unutuyorum diyosan eğer, semiz otu cevizde faydalı balıktaki vitaminler var diye biliyorum.

duygucum sende egeye göre alsan bende sevmiyorum balığı kırk yılda bir canım çeker hayatta da piişiremem ama tunahan yesin diye pişiriyorum napim...mesela bir ii tane al o günlük yemesi için hem taze olur hem de balığını yemiş olur

Birde clipsonun buharda pişirmesini çok sık kullanıyorum onda kabak,patates,havuç,kereviz haşlıyorum içine peynir koyup püre gibi veriyorum bayılıyo..Ama et türevleri balık hep eksik

ben de senin gibi yapıyorum canım hep sebzeleri clipsonun buharında pişiriyorum bi de vitamin ayarında tabiki. sen kaç dakika tutuyosun ocakta fazla pişirip vitanimlerini öldürmek istemiyorum 4-5 dakika pişiriyorum ama bazen diri gibi çıkıyolar

ben de utkuya tavuğu daha çok yediriyorum. balığı fazla sevmiyo köfteyi de işte azcık yiyo ben de üstelemiyorum zaten çorbasına katıyorum.

bi de şunu farkettim Utku tek çeşit sevmiyo mesela bir kaseyi çok zor yer normalde ama iki çeşit olunca daha fazla yiyo. ben de önce biraz çorba sonra yemek sonra da tatlı ya da yoğurt veriyorum. genelde sarımsaklı yoğurtlu şeyleri seviyo.

maşallah Tunişe yarasın

valla ben Utkuya sazanın dörtte birini yedirebilince havalara uçuyorum

ben tencerenin üstüne süzgeci oturtuyom öyle pişiriyorum sebzeleri ... al sana buharda pişirici... :roflol:
balığa bakamam bile ben değil ki pişirmek... ama biz de başlasak iyi olacak... eşim veya kayınvalideme yaptırırım herhalde...
kızlar yaa mutfak robotu kullanıyomusunuz... kullanıyosanız hangi marka... tavsiye eder misiniz...

ben haftada bir veriyorum aslında versen iyi olur ama unutuyorum diyosan eğer, semiz otu cevizde faydalı balıktaki vitaminler var diye biliyorum.
ceviz her sabah kahvaltıda veriyorum canım semizotunun zamanı geçti zaten..Ben vercem bundan sonra inşallah haftada birde olsa.. Doğru canım haklısın biz yemiyoruz diye o da yemicek değil yarın gidicem alıcam cumadan cumaya vericem inşallah..
Sehercim evet vitamin ayarına getiriyorum ama ben onun kullanma klavuzunda okumuştum 8 dakika yazıyordu tam oluyor gerçekten yumuşacık oluyor çok rahat eziliyorda vitamini ölmez zaten merak etme buharda pişiyor birde canım 8 dakika dene istersen çok güzel oluyor..sarımsağı Ege de çok seviyor birde Utku gibi tavuğu:)Dün mesela fırın poşetinde patatesli tavuk yapmıştım baharatlı bayıla bayıla yedi ama kıymada aynı tepkiyi vermiyor..Bugün bakalım bol sarımsaklı köfte yaptım ona ne tepki vercek merak ediyorumCADIARZU

aa umut mürekkep balığı olmuş... ben de patik diye arattım da herhalde üyeliğini sildirmiş demiştim... hayırlı olsun yeni kullanıcı adın...

off ben de boza yemeye mi içmeye mi işte bişeyler yapmaya çalışıyom..
çok kötü ama tadı yaa... beceremedim bi türlü.. midem almıyo...
sütüm baya azaldı sanırım hilali de doya doya emziremeyeceğim...

ayyy kizlarr soylemeyi unuttumm bugun serra yi memeden kestimm klasik yontemm salca surdum gogsume bo olmus dedimm kendide bö dedi yawrumm ama arada deniyo memmem diyee artik 35. Haftam doldu yaniii unutmasi gerekiyo bi sekildee canim kizimm benimmm

sen geç bile kaldın canım bence ama dene bakalım .bişii kalmamış zaten doğuma ilk süt değerli denir ya böyle olunca sende o ilk sıvı olmayacak o halde değilmi :uhm:CADIARZU

gülsümcüm eski nikimdi mürekkepbalığı...
eşim kendını iyi hissetmıyodu..hemen çağırdım duraktan taksıcı aliabimizi..atladık geldık ananeye..dedemızde antalyaya gitmiş...napim..apartopar geldım valla..allah etmesein domuz gribi olmasada bide bana geçirse nezle olmuşsa...bikaçgün kalalım bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…