- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.641
ay kızlar hani çoğumuzun da üye olduğu site var ya isim vermiyorum hani resimlerimizi felan koyuyoruz bi arkadaş orda bi video koymuş sözde ünlü bir fast-food markasının etlerinin nasıl üretildiği..görseniz ben şok geçirdim at eşek domuz bile var hepsi canlı canlı bişeyin içine atılıp kesiliyorrr
duygucum gözünüz aydınnn
bu sefer sorunsuz çıkarmış ege dişlerini
bende demiştim ya denizin 4 yada 6 dişi birden çıkcak diye bunlardan biri dün çıktı alt sol azı dişi
köpek dişi çıkmadan azı çıktı :)
Sorma canım dereler doldu 1 saat önce felaketti şimdi güneşli hava şaka gibi yani..canım dün haberlerde izledim izmirin bazı yerlerini sel basmış. ALLAH korusun herkesi
bu arada egenin de dişleri hayırlı olsun
Herkese mrb
Derya geçmiş olsun canım,inşallah çabucak atlatır tunahan
Hicran canım ya yeğenine üzüldüm bizede haber vermeyi unutma dr.a sorsaydınız katı yiyecekmi yedirsek yoksa ishal yapıcı şeylermi diye belki önemli bir faktördür..
Gözdecimm eşimin abisi arısütü,poleni kürdana batırıp öyle alıyordu belki çay kaşığıyla verdiğin için fazla gelmiştir..
Duygu yaa yeter bence şu anki kilon iyi vücudun direnci düşer Allah korusun..
link gönderemiyorum facebook a üyeyseniz görebilirsiniz benim profilimde
umutcum çok sevindim ismetin alergi testlerinde bişey çıkmamasına
aman verme arı sütü polen topu topu 2 çay kaşığı verdim denize hala geçmedi kabarıklığı
hicran umut sizinde öyle mi olmuştu baştan silik silik kızardı sonra daha da kızardı sonra daha da :)
dün kızarıklık geçti pütür pütür sivilce gibi noktacıklar kaldı , bugün biraz daha sönmüş
sadece karnında gögsünde var başka biyerinde yok
başka bişey değildir dimi sizin alerjiler de böyle mi olmuştu ?
Herkese mrb
Derya geçmiş olsun canım,inşallah çabucak atlatır tunahan
Hicran canım ya yeğenine üzüldüm bizede haber vermeyi unutma dr.a sorsaydınız katı yiyecekmi yedirsek yoksa ishal yapıcı şeylermi diye belki önemli bir faktördür..
Gözdecimm eşimin abisi arısütü,poleni kürdana batırıp öyle alıyordu belki çay kaşığıyla verdiğin için fazla gelmiştir..
Duygu yaa yeter bence şu anki kilon iyi vücudun direnci düşer Allah korusun..
ay kızlar hani çoğumuzun da üye olduğu site var ya isim vermiyorum hani resimlerimizi felan koyuyoruz bi arkadaş orda bi video koymuş sözde ünlü bir fast-food markasının etlerinin nasıl üretildiği..görseniz ben şok geçirdim at eşek domuz bile var hepsi canlı canlı bişeyin içine atılıp kesiliyorrr
Kızlar ben Egeye balık düzenli yediremiyorum bir türlü olmuyor çok takıyorum kafama istiyorum haftada 1 yesin ama olmuyor mesela 15 20 gün oldu yiyeliKırmızı ette ili alıp onu kaynatıyorum suyuna yemek yapıyorum genelde kıymayı sevmiyor o şekilde veriyorum ama tavuk çok seviyor yiyor.Sizde ilik suyu yeterlimi?Birde balık veriyormusunuz düzenli?
facebook ta canım benim profilime koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?