Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ne sitesi özelden gönderebilirmisin merak ettim?

gözdecim aynen öyle oluyo..hafiften bi yeri belli olucak şekılde kızarıyo..hafif pütürlenmeye başlayıp kırmızılıgı giderek artıyo..sönmesıne yakında çapları daralıp hafif pütürleniyo..alerji işte..sinek yiyince bile alerjı oluyo ismet..stilex jel hemen söndürüyo..illaki bi krem kullanıyosundur dermovat da iyi geliyo..kremsiz günlerce geçmeyebiliyo...bu modellere besmeleyle yaklaşmak lazım havadan nem kapıyolar..nedıyım geçmiş olsun rabbım korusun başka dert vermesın canımbenim..

Evet canım çok şükür sizinkilerde hayırlı olsun bizimde önce azı dişimiz geldi valla:)
canım dün haberlerde izledim izmirin bazı yerlerini sel basmış. ALLAH korusun herkesi

bu arada egenin de dişleri hayırlı olsun
Sorma canım dereler doldu 1 saat önce felaketti şimdi güneşli hava şaka gibi yani..

4 kilo daha versem daha iyi olcam Edacım ya göbek dümdüz olur belki o zaman bodylerimi giymek istiyorum eskisi gibiopuyorumnanaktan
link gönderemiyorum facebook a üyeyseniz görebilirsiniz benim profilimde

:1shok:Ay bende bakayım merak ettim..

Umutcum saçların harika olmuş ya gerçekten çok yakışmış bende ilk böyle kestirmiştim çok işe yaradı toparlandı saçlarım..şimdi baya uzadı 3 ay oldu ama gerçekten rahat bir saç güle güle kullan canım.

Kızlar ben Egeye balık düzenli yediremiyorum bir türlü olmuyor çok takıyorum kafama istiyorum haftada 1 yesin ama olmuyor mesela 15 20 gün oldu yiyeliKırmızı ette ili alıp onu kaynatıyorum suyuna yemek yapıyorum genelde kıymayı sevmiyor o şekilde veriyorum ama tavuk çok seviyor yiyor.Sizde ilik suyu yeterlimi?Birde balık veriyormusunuz düzenli?

canım bizim gövdede fazla bişii çıkmıyordu en fazla 5-6 sivilcemsi kızarıklık oluyordu pütür pütür yüzü boyun çevresi kafa içi falan oluyordu bide şişlik oluyordu yüzde accık halada arada oluyor bazı gdaları verince inşallah yavaş yavaşta olsa normale dönerler büyüdükçe

canım çk sağol yeğenim dün gece nihayet son kakasında parayı dışarı atmış yoksa bu sabah hastaneye gideceklerdi kolonoskopi için ama allaha şükür sıkıntı geçti

:1shok::1shok::1shok: özelden versene kız hangi site buuuu:1shok:

duygucum tunahan da tavuk sevmiyor pek...ama kıymalı yemeklere bayılıyor.ben haftanın iki günü balık yediriyorum artık ne de olsa tam zamanı..balığı da acayip seviyor bi seferde aç ise 4 çinekop yiyor mesela istavrit hamsi ne olursa veriyorum elimle.

duygucum ben haftada bir veriyorum ama balığı öyle yemiyor ancak çorba yaparak yedirebiliyorum köfteyide bazen yiyor bazen yemiyor ozamanda çorbanın içine kıyma koyuyorum 2 ceviz büyüklüğünde kıymalı oluyor çorba öyle yiyor tavuk aynı şekiilde kemiğide kaynatıp iliğini çıkarıyorum suyuna çorba yapıyorum ama onu 10 gündür yapmadım 10 günde bir ancak yetişiyor ama yiyor allahtan öğklemiyor ceylin azra gerçi bi kase çorba yerdi eskiden şimdi yarım kase ancak yedirebiliyorum ama bunada şükür bi şekilde alıyor vitamini az çok artık allaha emanet

bu arada kızlar biz bugün pnömokok aşımızı olduk geldik eve yeni geldim hemen ceylinin çorbasını koydum ocağa bezelye kabak patates bulgur ve accıkta irmik koydum içine inşallah yer şimdi uyuyor çok ağladı aşıda daha sedyeye yatırır yatırmaz başladı ağlamaya bide görseniz nasıl gözyaşı akıyor kuşumdan bu su deposu nerden geliyor anlamıyorum en ufak bi ağlama hareketinde yanaklardan sular seller gidiyorr =)

facebook ta canım benim profilime koydum

seyrettim ben iğrenç bişiiydi ama inanması zor bişii bu .:sm_confused: belkide kedi köpek maması fabrikasından görüntülerdir ben inanmıyorum hani fast fod markasını sevdiğimden güvendiğimden değil ama tüm et öğelerini bir arada yapacaklarına ihtimal veremiyorum neticede yurt dışında domuz eti pahalı bildiğim kadarı ile e türkiyede de bunu yapabilmeleri biraz imkansız gibi bi şekilde duyulurdu basında ve bukadar kafa göz kemik herşeyi katmaları kedi köpek maması tavuk yemi akla getiriyor gibi yinede insanın midesi kalkıyo

kıymayı ismetde sevmıyo duygucum..mecbur iyice blendrlıyorum çorbasına katıp..köfte eh işte azcık yıyo yemıyo..dana kuşbaşıyıda blendırlıyıp katıyorum yemeğine..haftada bir kemık kaynatıp üç gün kadar kemık sulu ilikli yapıyorum etin haricinde..balık haftada bir ongünde bir anca verebılıyorum..haftada ıkıkez sevenseas portakal aromalı balıkyağı verıyorum..balıkda genelde çiftlik çuprası oluyo yada hamsi istavrit falan..çupranın ızgarasını,hamsı gibi küçük ve çok kılcıklı balıkların çorbasını yapıyorum..anı anına uymuyo..kımı zaman severek yıyo kımı zaman yemıyo..etin ve kemıgın suyunun bi kuvveti yokmuş ama iliği besleyici..yinede tavuk demır yönünden kırmızı et kadar zengın deil..enaz tavuk verıyorum dıyebılırım..
bi keç. peynırım vardı..keçi gibi inatla tuzunu salmayan..tarhanasına kattım..lezzet verdı ve çorbaya tuz koymama gerek kalmadı..ayrıca tarhanasına un ve irmik katıyorum..makarna ve yumurtada eklıyorum bazen..bugun sebzem yoktu..ben sebzesız yemek yapmıyorum genelde..buharlı pişirici alamadım henuz..ama geçende brokolıyı zaten enson yemege katmama ramen bi denim dedim sterilizatöre koyup bol su koyduk piştide:)ama hem hıjyen hem pratıklık açısından buharlılar gbi deil tabi bi daha yapmam..alıcam bu ay nasipse..tencerede benmari usulude pişiriyorum zaten bazen patates havuç brokolı gibileri..neblim işte..

ben bi bakem ceylinime uyanmmadı kuşum yaa çok ağladı aç kaldı bide evden çıkarken meyve vermiştim yatış o yatış daha gelirken yolda kucağımda baygın gitti e sürekli ağladı orda 15 dk kadar sonrada uyuya kaldı böyle bi taraftanda akşama yemek hazırlıyorum dünden yeşil fasulye vardı biber dolma yaptım yanına bugünde bide çorba koyayım da ocağa olsun bitsin akşam yemeği böylece bugünüde kurtardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…