- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.681
aa umut mürekkep balığı olmuş... ben de patik diye arattım da herhalde üyeliğini sildirmiş demiştim... hayırlı olsun yeni kullanıcı adın...
off ben de boza yemeye mi içmeye mi işte bişeyler yapmaya çalışıyom..
çok kötü ama tadı yaa... beceremedim bi türlü.. midem almıyo...
sütüm baya azaldı sanırım hilali de doya doya emziremeyeceğim...
yok hicrancim oyle sey olurmu ilk sutumde oluck beslicekte bebegimi dogsunda saglikla...
gülsümcüm eski nikimdi mürekkepbalığı...
eşim kendını iyi hissetmıyodu..hemen çağırdım duraktan taksıcı aliabimizi..atladık geldık ananeye..dedemızde antalyaya gitmiş...napim..apartopar geldım valla..allah etmesein domuz gribi olmasada bide bana geçirse nezle olmuşsa...bikaçgün kalalım bakalım..
arkidişler geçen sayfada verdiğim linke bi gözatın lüffen..
Umutcum geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur canım..
Bu bilgiler çok değişik geldi bana gece beslenmesinin diş çürüğü yaptığını duymuştum ama orta kulak iltihabı falan çok şaşırdım doğrusu..Ege gece en az 200 cc bir biberon içiyor onu vermezsem zaten uyuması şimdilik imkansız Allah korusun..Bebekler için kefiri ilk olarak duydum..Değişik gerçekten..
aynen yaa her doktor farklı bir fikri savunuyor biz neyapalım kafa karman çorman oluyor haliyle ne yararlı ne zararlı kafa kalmıyorkiiikafamçokkarıştı allaha emanet biz yine mantıken ne iyi doğruysa onu yapmaya devam edicez tabii güvendiğimiz dr kontrolünde yerimseniben
Evet canım bende çok takıyorum ve tedirgin oluyorum sonra ama artık karar verdim takmıcam..Sonuçta düşündüğü zaman biz nasıl büyüdük yada bizden önceki nesiller..evde ne varsa o veriliyordu özel mamalar bilmemneler yoktu çocuk sütüymüş falan..Benim dayım Münihte yaşıyor 2 çocuğu var ve bu yaz geldıklerınde yengem çocuk sütü alıyordum o zaman görünce şaşırdı kaldı ben böyle birşeyi ilk olarak sende duyuyorum dedi Almanyada ne duydum ne kullandım dedi..Süt aynı süttür dedi..Ve bu kadın ünv mevzunu ve bir bankada çalışıyor yani cahil bir kadında değil..Ben artık hepsinin rant olduğunu düşünüyorum.Ne çocuk yoğurdu ne de çocuk sütü alıyorum..Eve aldığımız yoğurttanda yediriyorum süt olarakta günlük süt veriyorum..Bu benim görüşüm tabi herkesin kendi fikri...
Bende aynı sekılde dusunuyorum ve yapıyorum.. helekı su gdo meselesınden sonra daha da degıstı fıkırlerım...
Evet canım bende çok takıyorum ve tedirgin oluyorum sonra ama artık karar verdim takmıcam..Sonuçta düşündüğü zaman biz nasıl büyüdük yada bizden önceki nesiller..evde ne varsa o veriliyordu özel mamalar bilmemneler yoktu çocuk sütüymüş falan..Benim dayım Münihte yaşıyor 2 çocuğu var ve bu yaz geldıklerınde yengem çocuk sütü alıyordum o zaman görünce şaşırdı kaldı ben böyle birşeyi ilk olarak sende duyuyorum dedi Almanyada ne duydum ne kullandım dedi..Süt aynı süttür dedi..Ve bu kadın ünv mevzunu ve bir bankada çalışıyor yani cahil bir kadında değil..Ben artık hepsinin rant olduğunu düşünüyorum.Ne çocuk yoğurdu ne de çocuk sütü alıyorum..Eve aldığımız yoğurttanda yediriyorum süt olarakta günlük süt veriyorum..Bu benim görüşüm tabi herkesin kendi fikri...
gülsümcüm eski nikimdi mürekkepbalığı...
eşim kendını iyi hissetmıyodu..hemen çağırdım duraktan taksıcı aliabimizi..atladık geldık ananeye..dedemızde antalyaya gitmiş...napim..apartopar geldım valla..allah etmesein domuz gribi olmasada bide bana geçirse nezle olmuşsa...bikaçgün kalalım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?