Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben muhallebiyi hala tozlarla yapıyorum ondan olur
az ısıtıp katınca tozu tamam
pişirince olur mu ama emin diilim
meyvelilerinin tadı çok güzel ekşi değil fazla meyveli süt gibi

herkese mrb. kefirin çocuklara verildiğini bende yeni duydum. netten baktım ama çok faydalıymış kefir. kemik gelişimi ve buyume cağındaki çocuklar için. marketten alayım bugün gidince kapalı olan kucuk ayran kutularında satılanı görmuştum. sız nasıl alıyosunuz baska satılan cesidi var mı yada guzel bı marka varmı tavsıye edebilecegınız.

ya ben bu kefiri hiç yemedim ama bi kez rüyamda gördüm...
sabaha kadar kefir mayalayacağım diye uğraştım sonra onu mustafaya yedirmeye çalışıyodum... bana rüyamda söylemişlerdi işte kefir çok faydalı diye... ama ben dikkate almamıştım... kaydirigubbakcemile3sonra sütüm kesildi benim gerçekten... sanırım rüyamda görünce farkında olmadan canım çekti... benim canım bişey çekince hemen kesilir sütüm... allahtan pisboğaz değilim..

en kuvvetli prinç baldo..gayet iyi olur..
içimin aldım..altınkılıçın aldım..kefir zaten özü doğal bişi oldugundan hiçbirinin içinde katkı yok..kefir kültürü ve süt var..kayınvalıdem evdede yapıyomuş..onada yaptırırm misal ama tüm bilinir markalırın kefiri güvenle tüketilebilinir bence..meyvelilerde normalini içmeyen bebişlere alternatif..ama mesele karbonhidrat ve gece beslenmesiyle keşke sade olanı tüketseler en iyisi..

duygucum teşekkürler...gözdeee maşallah denizomaaa yarasın kuzuyaa yaa....
Afiyet olsun canımopuyorumnanaktan
ay sorma hergün Egeyi yıkamaktan yoruldum valla serapcım eline verdiklerim yüzünden:) bugün çarşıya çıktık ağlamaya başladı böyle durumlarda eline bir tane kinder verdinmi hemen susuyor oyalanıyor bende çantada taşıyorum arabaya gidene kadar kirpiklerinde bile çikolata vardı neyse sildim eve geldik mandalini işaret etti soydum eline verdim açmıyor ağzını eline vermek zorunda kalıyorsun neyse onunda suyunu fışkırta fışkırta yedi ardından akşam yemeğinde bugün aldık balığımızı çok şükür onları parmaklarıyla yedikten sonra vıcık vıcık ıyyy mecburen biraz önce yıkadım yoksa bitlenir benimki kesin:a015:
birazdan vakit bulursam yapayım sütlacını duygu... baldo pirinçle olur herhalde...
Afiyet olsun tabi olur inşallah beğenirsiniz...

Kızlar bende kefir alayım bari biberona koyar veririm onu keşke bugün alsaydım hazır balık almayada gitmiştim neyse yarın alırım artıkAnacım bu bebelerede al al bitmiyor valla

kesınlıkle katılıyorum.. keske herkes dıkkat etse...
su gizli butonunu kullanmayı alıskanlık etse... listelerce hotmaıl adreslerı elden ele gecmese....
o kadar cok forward edılmıskı mesela maılı acıyorsun ama maılın aslına ulasana kadar hotmaıl lıstelerı burdan çin e yol olur mubarek....................

evet tarıfıde almıstım hatta sanırım yanlsı hatırlamıyorsam... hala yapamadım... yıne aklıma geldı... yarın vakıt bulabılırsem yapayım koyayım dolaba.. hem kolaylıkta...

yarın temızlıge baslayalım dıyoruz, verılıcekler ayıklancaklar kıtaplar dokluntuler ıyıce bı elden gecırıcez annemle evı oda oda.... azalttıktan sonrada ıyı bır temızlık... sonrada hemen toparlanma kolıleme tasınıcaz bayram gelmeden...

bu arada bır karasınek dadandı burda son 1 haftadır.. bırden suru gıbı gormenız lazım... nerden geldıler nıye costular cozemedık... ama cok cok onemsemıcek kadar degıl.. cam pencere acmaya korkuyoruz balkona cıkamıyoruz camasıra dusunun ıcerı 2 sn de bı dolsuyolar...
Allahım tum sınırlerım zıplıyo oldur oldur bıtmıyo anasını satayım bı elımde sıneklık bı elımde elektrıklı makınaın supurgesı delı olucam sabah kafamda burnumda her sabah aynı nane.. elımde sıneklık Aslana kahvaltısını yedırıyorum ıkı lokma arası bır kac sınek avlıyorum oturdugum yerden dusunun... gulermısın aglarmısın...
ılac takıyorum fıse yıne yok vızır vızır... oylekı balkon , cam pencere kasnakları dolu hazır beklıyolar ıcerı dalmak ıcın... ya hanı olur ya lanetlı kuslar fılan filmlerde evde mahsur kalırsın camlara saldırırlar :roflol: hasbınallah... Allahtan tasınıyoruz cok ıyı oldu ustune geldı valla kafayı sıyırıcam bırde en ust kattalar sadece yanı sıtenın apartmanlarının en ust kat balkon ve camlarındalar sebep neyse...asagıda bısey yok hıc.... bu anlam veremedık valla.. :bbo:

Son düzenleme:

Şeniz
ohh ohhh yesinde büyüsün maşallah boncuğa

ahbe betüşüm..öyle sabit öyle güzel huzurlu rahat kalki,sıkıldım artık bi deişiklik olsa de:)..du bakalım..2010 çok daha güzel olucak hepimiz için..ben öyle inanıyorum:)bugunumuzede şükür tabi:)

hehe kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım... ama bende de var yanı esımle ıkımızde dıyeyım daha dogrusu... kurtluyuz bıraz... :)) ama hadı bız neyse gencız, hele babam o bızden daha kurtlu :roflol: sımdı bır ıse gırdı doğalgaz projesı cızıyolar, buraya uzak merzıfonda gıt gel vesaıt zor oluyo bu yuzden daha oturalı 9 ay olan bu evden de tasınıyorlar.. mıllet emeklı olunca oturaklasır yerlesır bı yere kalır bızımkı tersıne vırt oraya zırt oraya zavallı anacımda pesınden koli topla koli boşalt :roflol: -:bbo:

2010 bana kocamı getırıcek be canım Allahın ıznıyle, daha ne olsun baska seyde gozum yok vallaa :))

canımbenim:)ben inanıyorum sonu çiftrakamlı senelerin daha bereketli olucağına..yavrularıda 08de aldık kucağımıza ya belki ondan:)bubacığın aktif adam:)allah daim etsin sağlık versin..benimkide öyledir..bu modeller çalışmadan duramaz napalım..getirecek elbet sevdiceğini:)yavru aslanın daha bi büyümüş olucak hem..önünüzde gürülgürül bi hayat..çağlayın durun garii:)gençliğin tadına varın...

Umut bende çift rakamlı senelerin uğuruna inananlardanım 2010 dan beklentimiz çok hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

ınsallah canım ınsallaah saolasın... :)

bu arada kısısel iletine bayıldım yaa :roflol:

ıyi geceler kızlar..
Umut canım bu saatte seni görmek ne güzel:))
Bizde artık vitagil kullanmaya başladık iki gündür,inşallah yarar oğluma..
Aslında immunizinc diye birşey alacaktım ama eczacı bayan bunu önerdi,bende burdan duyduğum için tmm dedim...
Buzdolabındamı saklıyorsunuz vitamini ben dışarda tutuyorum soğuk vermemek için..
Bir eczacı açıldıktan donra buzdalabında muhafaza edin demişti kafam takıldı..
2010 senesi ınşallah hayırlı bir yıl olur hepimiz için..

selam ben bugün dr gittim yine kadın doğuma aslında başka bi dr gittim ama dr muayenehanesini kapatmış küçükçekmece sefaköyde bi devlet hastanesine bağlı semt polikliniğinde çalışıyor ordaydı zaten ama temelli oraya gitmiş bende hem maddi kurtuldum diye sevindim hemde dr iyi diye bildiğimden gittim tabii oraya anam sinirim bozuldu o ne yaww allah kimseleri düşürmesin öyle hastanelere ulen muayene randevusu almak bi dert muayene olamadım o ayrı dert dr efendi sabah muayene edip öğleden sonra acillere ve test mest vss lere bakıyormuş ama sekreter bana öle telefonda demedi bende kalkıp taa oralara gittim sonuç dr o gün öle uygun görmüş ben tabii üsteledim ben uzaktan geliyom çocuğum var öle zırt pırt gelemem dedim aldı içeri dr la görüş diye ama nerdeeee dr testlerime batı sorun değil kötüde görünmüyon dedi:1shok::1shok: nasıl yanii dedim 2 gündür kasık ağrım var 1 ayı geçti kanamalar lekelenmeler az çok değişken devam ediyor bitmedi dedim haftaya randevu al gel muayene edeyim müsait değilim bugün dedi:1shok: ve benden sonra çarşamba günü ameliyat edilmesi gereken bi hastayı muayene odasına al dedi asistana:1shok: ben krizlerdeyim ya dr saldırıcam ya kriz geçirip çıkıp eve gelicem tabii sinirle çıktım bindim bi taksiye geldim eve anam bidaha o doktora gdermiyim ben bu doktorların iyiliği hşluğu özel muayenehanede geçiyor onu birkez daha anlamış oldum ve devlet hastanelerinden bir kez daha neden uzak durduğumu da tekrardan hatırladımkötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 ceylin böreği çok seviyor ama ona fazla vermiyorum geçen hafta kızkardeşimin evinde banada göstermemişler yedirmiyom öle yağlı yağlı diye ceylinde saldırmış servis tabağına 1,5 dilim böreği götürmüş kaşla göz arasında bende safoım kıza mutfakta biber dolamsı ısıtıyom yesin diyeeekaydirigubbakcemile3

çocuk ta haklı kız hicran.orda nefis börek varken napsın senin dolmanı..oh afiyet olsun güzelime.sen çocuğa kabak tı havuçtu ver.çocuk ta bıkmış artık napsın yani..aferin akıllı kızımıza...

geçmiş olsun canım çocullarında hastalığı zor oluyor allah yardımcın olsun.bu arada oyuncaklarınıza bayıldımmmmkaydirigubbakcemile3

kefir süpper bişii de gerçek düzgün şeklini katkısız halini bulup alıp kendimiz mayalayabilsek süpper olucak ben marketlerdekilere pek güvenemiyom da nebileyim herşeyden nem kapar oldukkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
allah iyiliğini versin emiii geçrçeğini almaktan bile üşenmişsinde rüyandamı yedin sen kefiriikaydirigubbakcemile3
inşallah valla bende 2010 dan bayaaaa bişii bekliyom gerçeklerşir diye allahın izni ile şu olacak bu düzelecek diye planlar ümitler gırla yanii hakkımızda hayırlısı inşallah:Saruboceq:
sen bence bırka koli toplamayı mobilyalı ev bul bundan böleeekaydirigubbakcemile3
2010 da eşinle oğlunla çok güzel günler görürsünüz ve ömrünüz boyuncada öyledevam eder inşallah
Umut bende çift rakamlı senelerin uğuruna inananlardanım 2010 dan beklentimiz çok hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
aminnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

bende vitamini dolapta saklıyorum sabah vermeden 30 dk önce çıkarıyorum verip koyuyorum tekrar dolaba bende çözümü böyle buldumzemuszemus
2010 dilekleri başladı bile yeni yıl hepimize uğurlu gelir inşallah :Saruboceq:

:roflol::roflol: aynen öle değilmi ama napiim kız patatesli ve tereyağlı bide çok yağlı yapmıştı kardeşim ben bile 1 dilim ancak yemiştim ceylin versek daha yerdi ama ben farkedince engel oldum nolur nolmaz alışık değiller yaa dokuncak diye korkuyom ben evde yapınca yarım dilim veriyom normalde ben çok yağlı yapmam böreği de içim rahat veririm bide ben zeytinyağı çok kullanırım tereyağından fazla hatta %80 diyebilirim ondan alışık değilim fazla margarine .valla ceylini bilmem ama çevremdekiler kızı vejeteryan yapacan her bihaltı veriyon kıza accık çikolata şekerleme yağlı tuzlu ver diyorlar onlar daha çok bıkmış ceylinden kaydirigubbakcemile3 ama napiim zaten ilerde zorla isteyip yiyecek herşeyi bari şu zamanlarımız sağlıklı yiyeceklerle devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…