- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.721
gözdecim kefirden muhallebi olurmuki
kefirle mayalayıp yoğurt filan yapıyorlar ama muhallebiyi bilmiyorum.
bende hamileyken içiyordum kefir tadı ekşimiş yoğurt gibi :))
içtikçe alıştık ama
sonra unuttum gitti
bende alıyım bari kefir
Afiyet olsun canımopuyorumnanaktanduygucum teşekkürler...gözdeee maşallah denizomaaa yarasın kuzuyaa yaa....
ay sorma hergün Egeyi yıkamaktan yoruldum valla serapcım eline verdiklerim yüzünden:) bugün çarşıya çıktık ağlamaya başladı böyle durumlarda eline bir tane kinder verdinmi hemen susuyor oyalanıyor bende çantada taşıyorum arabaya gidene kadar kirpiklerinde bile çikolata vardı neyse sildim eve geldik mandalini işaret etti soydum eline verdim açmıyor ağzını eline vermek zorunda kalıyorsun neyse onunda suyunu fışkırta fışkırta yedi ardından akşam yemeğinde bugün aldık balığımızı çok şükür onları parmaklarıyla yedikten sonra vıcık vıcık ıyyy mecburen biraz önce yıkadım yoksa bitlenir benimki kesin:a015:kızlar bayadır muhallebi yapmıyorum artık
süt içiriyorum sadece. içinede bişey katmıyorum.
ben sütü şekersiz severim oda öyle alışsın diye bişey katmıyorum.
akşamları biz çay içerken filan eline kek veriyoruz veya kurabiye
kendi eline alıp yemeyi çok seviyor. baya bi oyalanıyor eline bi yiyecek verince
yatmadan öncede süt içiriyorum.
Afiyet olsun tabi olur inşallah beğenirsiniz...birazdan vakit bulursam yapayım sütlacını duygu... baldo pirinçle olur herhalde...
kızlar sürekli zincir mailler geziyor ortalıkta...
salavat çekin, aman şunu yapmayın falan filan...
tamam bişey okunuyor herkes bilgilendirilmek isteniyor bişey demiyorum ama
maillerinizi lütfen direkt forward diyerek yolamayın....
oradaki bütün adresleri silin ve kendi göndereceğiniz adresleri de gizli kısmına yazın...
çünkü bunlar ilk olarak hackerlar tarafından yayılmaya başlanıyor ve adres çalmak amaçlı..
mesela burada üye olan birinin listesinden birisi bana mail atmış facebooktan mesaj var diye...
ama benim facebook hesabım yok... ve gönderen adresi facebooktan gelmemiş...
bana virüs göndermişler.. kazara açsam nolurdu bilmiyorum...
büyük ihtimalle benim adresim erkek adresi olduğu için ve nette çok dolaştığı için çalmaya çalışmışlar....
ya bu zincir mailleri birbirimize iletmeyelim ya da deiğim gibi adresleri silip gizliden gönderelim... lütfen rica ediyorum sizden..
Evet Betül özellikle sütlaç ben aylardır yapıyorum biliyorsun burda tarifte vermiştim sadece sütle yapılan çok yapıyorum 2 3 günde bitiyor zaten bizde dayanmıyor 9 kase 3 günde yeniyor işte tekrar yapıyorum şekerle yapıyorum ayrıca bal pekmez falanda değil 14 aylık oldu artık düşünmüyorum öyle şeyleri...Herkese sütlacı tavsiye ederim çokta besleyici...
Afiyet olsun canımopuyorumnanaktan
ay sorma hergün Egeyi yıkamaktan yoruldum valla serapcım eline verdiklerim yüzünden:) bugün çarşıya çıktık ağlamaya başladı böyle durumlarda eline bir tane kinder verdinmi hemen susuyor oyalanıyor bende çantada taşıyorum arabaya gidene kadar kirpiklerinde bile çikolata vardı neyse sildim eve geldik mandalini işaret etti soydum eline verdim açmıyor ağzını eline vermek zorunda kalıyorsun neyse onunda suyunu fışkırta fışkırta yedi ardından akşam yemeğinde bugün aldık balığımızı çok şükür onları parmaklarıyla yedikten sonra vıcık vıcık ıyyy mecburen biraz önce yıkadım yoksa bitlenir benimki kesin:a015:
Afiyet olsun tabi olur inşallah beğenirsiniz...
ahbe betüşüm..öyle sabit öyle güzel huzurlu rahat kalki,sıkıldım artık bi deişiklik olsa de:)..du bakalım..2010 çok daha güzel olucak hepimiz için..ben öyle inanıyorum:)bugunumuzede şükür tabi:)
canımbenim:)ben inanıyorum sonu çiftrakamlı senelerin daha bereketli olucağına..yavrularıda 08de aldık kucağımıza ya belki ondan:)bubacığın aktif adam:)allah daim etsin sağlık versin..benimkide öyledir..bu modeller çalışmadan duramaz napalım..getirecek elbet sevdiceğini:)yavru aslanın daha bi büyümüş olucak hem..önünüzde gürülgürül bi hayat..çağlayın durun garii:)gençliğin tadına varın...
saol edacım..bende hiç vermedim şimdiye kadar sakatat..kulakları çınlasın:)gül veriyodu ayçoşa taa 9 aylıkken felan ciğerler...ben severim hele kışın kelle paça işkembe:)yağlı kanlı böbrek:)arnavut ciğerii:)..hele yağlı böbrek felan verebilsem süper olur tombullaşır kuzum:)ama bılemıyorum druma sorucam..
geçmiş olsun canım çocullarında hastalığı zor oluyor allah yardımcın olsun.bu arada oyuncaklarınıza bayıldımmmmkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar ...tunahanım bi gece uyurken huysuzlandı herhalde ağrısı vardı az..onun dışında maşallah iyiydi yanağı da şişmiş tombalak olmuş umut hakikaten biraz kilolu olsalar daha da bal olur bunlar heee hele ismeti düşünemiyom...bu arada eşine geçmiş olsun....ben dün eve bi gittim Allahım Tunahanın elinde bi kase ciğer patates kayınpederim süper yapar bi elinde çatal gidiyo geliyo yiyo ikinci kaseymiş üstelik çok şaşırdım doyduktan sonra bana yedirmeye başladı...bi de her oyuncak bitmiş kayınvaldem kadıncağız napsın beş litrelik bidonlar var ya ona boş halde ip bağlamış tunahan odaları geziyo ipinden tutarakkaydirigubbakcemile3çok komik yaaa çookk
kefir süpper bişii de gerçek düzgün şeklini katkısız halini bulup alıp kendimiz mayalayabilsek süpper olucak ben marketlerdekilere pek güvenemiyom da nebileyim herşeyden nem kapar oldukkafamçokkarıştılaelaelaelaelaeherkese mrb. kefirin çocuklara verildiğini bende yeni duydum. netten baktım ama çok faydalıymış kefir. kemik gelişimi ve buyume cağındaki çocuklar için. marketten alayım bugün gidince kapalı olan kucuk ayran kutularında satılanı görmuştum. sız nasıl alıyosunuz baska satılan cesidi var mı yada guzel bı marka varmı tavsıye edebilecegınız.
allah iyiliğini versin emiii geçrçeğini almaktan bile üşenmişsinde rüyandamı yedin sen kefiriikaydirigubbakcemile3ya ben bu kefiri hiç yemedim ama bi kez rüyamda gördüm...
sabaha kadar kefir mayalayacağım diye uğraştım sonra onu mustafaya yedirmeye çalışıyodum... bana rüyamda söylemişlerdi işte kefir çok faydalı diye... ama ben dikkate almamıştım... kaydirigubbakcemile3sonra sütüm kesildi benim gerçekten... sanırım rüyamda görünce farkında olmadan canım çekti... benim canım bişey çekince hemen kesilir sütüm... allahtan pisboğaz değilim..
inşallah valla bende 2010 dan bayaaaa bişii bekliyom gerçeklerşir diye allahın izni ile şu olacak bu düzelecek diye planlar ümitler gırla yanii hakkımızda hayırlısı inşallah:Saruboceq:ahbe betüşüm..öyle sabit öyle güzel huzurlu rahat kalki,sıkıldım artık bi deişiklik olsa de:)..du bakalım..2010 çok daha güzel olucak hepimiz için..ben öyle inanıyorum:)bugunumuzede şükür tabi:)
sen bence bırka koli toplamayı mobilyalı ev bul bundan böleeekaydirigubbakcemile3
hehe kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım... ama bende de var yanı esımle ıkımızde dıyeyım daha dogrusu... kurtluyuz bıraz... :)) ama hadı bız neyse gencız, hele babam o bızden daha kurtlu :roflol: sımdı bır ıse gırdı doğalgaz projesı cızıyolar, buraya uzak merzıfonda gıt gel vesaıt zor oluyo bu yuzden daha oturalı 9 ay olan bu evden de tasınıyorlar.. mıllet emeklı olunca oturaklasır yerlesır bı yere kalır bızımkı tersıne vırt oraya zırt oraya zavallı anacımda pesınden koli topla koli boşalt :roflol: -:bbo:
2010 bana kocamı getırıcek be canım Allahın ıznıyle, daha ne olsun baska seyde gozum yok vallaa :))
aminnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:Umut bende çift rakamlı senelerin uğuruna inananlardanım 2010 dan beklentimiz çok hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
İyi geceler kızlar..
Umut canım bu saatte seni görmek ne güzel:))
Bizde artık vitagil kullanmaya başladık iki gündür,inşallah yarar oğluma..
Aslında immunizinc diye birşey alacaktım ama eczacı bayan bunu önerdi,bende burdan duyduğum için tmm dedim...
Buzdolabındamı saklıyorsunuz vitamini ben dışarda tutuyorum soğuk vermemek için..
Bir eczacı açıldıktan donra buzdalabında muhafaza edin demişti kafam takıldı..
2010 senesi İnşallah hayırlı bir yıl olur hepimiz için..
çocuk ta haklı kız hicran.orda nefis börek varken napsın senin dolmanı..oh afiyet olsun güzelime.sen çocuğa kabak tı havuçtu ver.çocuk ta bıkmış artık napsın yani..aferin akıllı kızımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?