Doğum yapmış olan anneler buraya....

güle güle büyütün inşallah.

[gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin rabbim:Saruboceq:

ıyi hafta sonları şekerler benim kocam gene nöbetçi gene evdeyiz Ayçoşla yaniii
Yanına gittik sabah 9 gibi birliği bizim lojmana yakın,ayy askerler sıra olmuştu 100 kişi falan heralde hani okulda andımız için sıra olurlar ya utandım çıkamadım arabadan...Bi çay içtik kocişimle geldik.Sabah içtimasını kızıyla beraber aldı.sağol diye bağırıcna hopladı bizimkikaydirigubbakcemile3

Kızlar dün kestane yedi ege çok sevdı diye eşimde yedirdide yedirdi sabah bir kalktı yüzü kabarmış acaba kestanemi yaptı diyorum balık yedi birde o yapmaz herhalde:..

iyi haftasonları..
edacım bende balıkyağını dolapta saklıyodum ama donuyo..serinde dışarda saklıyorum artık vitaminleri..serin ve ışıksız ortamda bişi olucağını sanmam..minadexim vardı benımde ama drumuz kalsıyum verdı mınadexi kes dedi eczacıda..ama içinde tek selenyum ve çinko olan vitazinc miş..sanırım mınadextende iyi..bende alıp başlıycam..artık ayşede gördüğüm bluzu almak dürtüsünün yerini bu işler aldı:)immunex gibilerinde biraz tırsarım açıkçası..drda vermedıkçe kafama göre imunex kullanamam..bide viminc dıye bişiyden bahsetmişti gugılgözdemiz:) bi bakıcam onada..işallah yarasın fokbalığı yavruna..önemli olan bide iştahlarını açsın işallah bu takvıyeler..ben balıkyağını haftada iki veriyorum mısal..ferrumu damla deil şurup verdi dr..onuda ıkı gunde bir...düzenim zor ama alıştım:)

betüşüm hakketen rütbem tam benlik:)

hicrancım haklısın..geçmiş olsun...ah anacım..rabbim muhtac etmesın nediyim...
bende anamın dolaplarını az toparladım..çoçukluk arkadaşım bızdeydı oturduk gitti..oda yok medıtasyon yok tarot ucundan kafayı yemiş:)rahatlık işte anacım fazlası iyi deil..adamın fazla vaktı imkanı olunca neye saricağını şaşıırıyo..ama temız kızdır akadaşım rabbım ıyılerle karşılştırsın..adam yok pıyasada dıye dövünüp duruyo:)haklııııı:))eh bide bira açtım..anama gelince benim pederin aşıladığı içki kültürüm depreşiyo:)valla napim ismetin uyuduğu ve yeme içme iş derdimin pek olmadıgı bu gibi durumlarda nette gezınıp bikaç bira içmekten yada jakuzıye girmekten başka yapıcak bişi bulamıyorum..param olsa caddenın anasını aglatıcamda:)yok allahtan:))

yok balık yapmaz sanmıyorum..konserve deilse şüphelenmeye gerek yok balıktan..kestane yapmıştır muhtemelen..enteresan valla..ben hiç vermedim kestane..ama bu kabuklu yemişler alerjı yapabılıyo..muhtemelen kestanedir..

ayços yavrusu bi denetleseydi:)zaten onu görünce sıra mıra kalmazdı askerlerde:)en baş komutan ayçoş bikere:)azdaha büyüsün babası iyi içtima etcek zaten gör bak peşindekileri kovalamaktan adamda içtima miştima kalmiicak:))

sabahtan beri sancim var ama ne sancisi bilemedimm her yerim agriyoo dr dese dogurtalim gel hemen giderimmm serra da bole olmadi hiccc bu arada ikinci gunumuz serra yi sutten keseli cok sukur sikintimiz yok... 35 hafta 3 gunluk olmusumm birazda minikime enerjim kalsin diorumm hastane cantamida hazirladimm her turlu hazirim doguma valla...saglikla gelsinde bebikimm

Yok canım konserve hiç vermedim sardalya hamsiydi taze..Kestane bizde ilk dün yedik ben pek sevmemde eşim bayılıyor egede baya otlandı bencede ondan oldu..İlk olarak bir şey alerji yaptı inşallah son olur...

Hayırlısı olsun canım bende allahaşükür sıkıntısız kestim sütten Egeyi..Böyle olcağını beklemiyordum çok zorlancaz zannediyordum ama yavaş yavaş olunca birşey olmadı..Hastane çantanda hazırmış ne güzel Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

Hicrancım sanada geçmiş olsun Allah onlara muhtaç etmesin düşte gör misali özel doktor devlette çok değişiyor nedense...

Bugün ızmir anormal soğuk gece 5 dereceymiş baktımda şimdi ıstanbul 6.Kara kış en sonunda geldi galiba..

ohhh tayfa toplanmış gene sevindim valla uzun zamandır ben böyle görmüyordum burayı...

Duygu burası da soğuk evet sanki kar soğuğu gibi kuru bir soğukvar...

Umutcum şükür kavuşturana özlemişiz valla...Bende ki numaranı kullanmıyor musun artık acaba?Geçenlerde aradım dı ulaşamadım...
Ben vitagil ve balık yağı aldım ikisini de hergün veriyorum abartıyor muyum acaba?Sizler 2 günde bir mi kullanıyorsunuz?Ağır mı gelir böyle?
Biz kullanalı beri Ayçanın iştahı baya farketti en azından ağzına lıkma girer girmez kusmuyor biraz 3.kaşıkta falan kusuyor.kaydirigubbakcemile3250gr da almış vitamine başladığımızdan beri...

Artık imageshack tan resim eklenemiyor mu?
Ben beceremedim bu defa o sitenin usulu değişmiş.

Size resim koyuverecektim de

kulaklarım çınlatılmış...kuşlar söyledi...
evet arkadaşlar artık topiğimize girmiyorum,bi iki arkadaşa kırgınlığım var doğru ama asıl girmeme sebebimi gerek telefonda görüştüğüm,msnde yafa facebookta yazıştığım arkadaşlar biliyorlar
kısa ve net yazacak olursam midem bulanıyor,midem kaldırmıyor..
neyse hoşçakalın..görüşemediğim arkadaşlara sevgiler....

müjde merhaba canım,görüşemiyoruz seninle..haberlerini arkadaşlardan alırım.hayırlı doğumlar dilerim.
gül msne girmiyorsun hiç,gndereceğim birşey var.neyse denk gelirsek gnderirim.öptüm

saol gülüm...bilmukabele..valla ben balıkyağını haftada iki kez verıyorum..multıvıtamın hergun verılırde balıkyagı için ıkıgunde bi versen enazından dahamı iyi olur..bi eczacıya sorsan daha net cevap verır..balıkyağının fazlası bıraz ıshal yapar sanırım..ben herif alerjık oldugundan beri herşeyi üfeleyerek verme abartmama psikolojısınde oldugumdan boyle yapıyom..ah nerde bızde bi kilo alsak..ama ayça zaten 10 aylık felandı 10 kıloydu..ama ilk yürüyen kuzumuz oldugu için yürümeye başlayınca bunlar tecrubelı analar kıloyu unutun dıyo..ayçada çok hareketlı..hele şuanki hallerini tahmın edemıyorum 5aylıkken cimnastik yapan elizabetimin:)valla ismetde bi gör teyzesi tırımspor:)vınnturizm:)o kurudötünün üstünde saniye durmuyo..ananeside diyo zaten bu behlül kılıklı:) et tutmaz kızım diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…