- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.761
iyi haftasonları herkese
kaç gündür geçmişi okuyodum ama bişey yazamıyodum.emir'i uyuttum şimdi.biraz ev işi yapacağım.yarın oğluşumla yenibebeğimizi görmeye gidicez.2.kez hala oldum salı günü.topaç gibi bi oğluşumuz oldu maşallah.çok güzel ya.
iyi haftasonları herkese
kaç gündür geçmişi okuyodum ama bişey yazamıyodum.emir'i uyuttum şimdi.biraz ev işi yapacağım.yarın oğluşumla yenibebeğimizi görmeye gidicez.2.kez hala oldum salı günü.topaç gibi bi oğluşumuz oldu maşallah.çok güzel ya.
Yok canım konserve hiç vermedim sardalya hamsiydi taze..Kestane bizde ilk dün yedik ben pek sevmemde eşim bayılıyor egede baya otlandı bencede ondan oldu..İlk olarak bir şey alerji yaptı inşallah son olur...yok balık yapmaz sanmıyorum..konserve deilse şüphelenmeye gerek yok balıktan..kestane yapmıştır muhtemelen..enteresan valla..ben hiç vermedim kestane..ama bu kabuklu yemişler alerjı yapabılıyo..muhtemelen kestanedir..
sabahtan beri sancim var ama ne sancisi bilemedimm her yerim agriyoo dr dese dogurtalim gel hemen giderimmm serra da bole olmadi hiccc bu arada ikinci gunumuz serra yi sutten keseli cok sukur sikintimiz yok... 35 hafta 3 gunluk olmusumm birazda minikime enerjim kalsin diorumm hastane cantamida hazirladimm her turlu hazirim doguma valla...saglikla gelsinde bebikimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?