- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.741
kıvançı memede kesmek için dün de kırmızı biber sürdüm..anaçığım cocuk ısrarla emiyor ya..memememe diyor boyna..müjdenin salça olayını deneyeyyim birara.ama şu domuz gribi zmnında da kesmek ne kadar doğru olur bilmem.benim antikorlar oğlumu mikroplardan koruyor.artık şu kışı bir atlatalım.yaza kaldı yine herhalde.ama işte emzirme olayından karnı tok olduğu için ağzını kapatma kiltleme yemeyi red etme olaylarının kaynaklandığını düşünüyorum.
artık zaten pek kaşıkla falan da yemek istemiyor.ne varsa eliyle yiyecekmiş beyfendi de.sonra bi de üst baş değiştr.yıka ..işim artıyor ya..başka türlü de pekyemiyor.valla eğer verdiğimi şeyi yerse dünyalar benim oluyor.annelerin bu yedirme olayı da meşhur yanii..tek dertleri yemek yesinler..sinir oluyom abur cubura hiç hayır demiyor.gıcıık ya..ben de yemek yerse ödül olarak vermeye çalışyom ama bazen de dayanamayıp veriyom..
Canan kız emel nerde haberin varmı girmiyor bu ara sanırım merak ettim telefonu da yok bende
her nedense seni görünce emel emeli görünce sen aklıma geliyonkaydirigubbakcemile3:roflol:
hicrancım emel artık kk ya takılmayacak anladağım kadrıyla.bana ve bazılarımıza kızgın..burda konuyu açmak istemiyorum.ama ben de üzgünüm yani.senağlamasenağlama.sonuçta en sevdiğim arkadaşım..umarım kırgınlığı geçer de tekrar aramıza katılır..sigara içmek istiyom ben..
emelle ben birbirize çok benzeriz ondandır..o sarışın ben esmer.))) ama bu depresif yanımızdan olması sakın..:hulya:lülülülülülü
ya benim sigaram yok ama bu haksızlıok.bacımm benim yerime de içine çek..birgün inş.karşılkıklı tüttürürük be yaaa....abimlere genlde akşamları geçiyoz.gündüz geçtiğim bir gün seni aryacam.özledim valla.hele zilli kimbilir nasıl olmuştur.en son gördüğümde mert ceylin ve kıvanç yerde debeleniyorlardı.şimdi tıpış tıpş yürümeyi geçtim.koşuyorlar bee..
ahh bacım yakın olaydık bi dal getirirdim sanadakaydirigubbakcemile3
beklerim canım bende özledim valla eminim miniklerde çok memnun olur onlarda özlemiştirr belkiimmmkaydirigubbakcemile3
şimdi yerde debelenmeyecekler ceylin ona bizim evde karıştırılacak yerleri gösterecektir eminimm:roflol:
EVET SAÇ ŞEKLİ GÜZEL BENCEDE BENDE ÖLE YAPTIM ÖNLERE DOĞRU UZUN ARKALAR KISA BENİM GÖRMÜŞTÜN SEN BENİM RESİMLERİ DEĞİLMİ BENDE SAÇIMI ÇOK SEVDİM BU HALİYLE EMİNİM SANADA YAKIŞMIŞTIR GÜZEL HATUNSUN SEN ZATEN E BİDE MANKEN GİBİ FİZİK OHHHserapcım napıyorsun.çikolatayı yada ipoş köftesi mıncıkla...temzi yüzlü güzel anneee..mucuk size.
yarın okulda sınav varımışl..görevliyim..hem de sabahtan akşama kadar..baba oğul birbirlerini yesinler...ben de ohh biraz başımı dinleyyim.zaten kıvanç la olduk siyam ikizi.hiiç ayrılmıyo ya kıcımın dibinde..bir de zırlıyo..bu kadar da anneci olunmaz ki ama..bazen yeeeetttteeeerr diye haykırasım geliyor.
hepinize iyi geceler cancanlarım..
bu arada saçlar pek güzel olmuş umutum..benim de o boyda önlerini de biraz uzun kestirdim.herkes çok beğendi.kullanışlı rahat bir model..uzun saçla uğraşılmıyor be..
fururum oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kesiiin öle olucak.ya da senin kız benim oğlana ' hadi gel benim odam da dr.cluk oynayalım.' diyecek..:jeyyar::jeyyar:benim oğlum dr. olur.senin kıza da soyunun lütfen derse naparuukk kızz hicran..delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
valla hicrancım sen de olmasan bana kim rep verecek.allh razı olsun.allh tutuğunu rep yapsın ...hehheheheheee..sositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkis
serapcım napıyorsun.çikolatayı yada ipoş köftesi mıncıkla...temzi yüzlü güzel anneee..mucuk size.
yarın okulda sınav varımışl..görevliyim..hem de sabahtan akşama kadar..baba oğul birbirlerini yesinler...ben de ohh biraz başımı dinleyyim.zaten kıvanç la olduk siyam ikizi.hiiç ayrılmıyo ya kıcımın dibinde..bir de zırlıyo..bu kadar da anneci olunmaz ki ama..bazen yeeeetttteeeerr diye haykırasım geliyor.
hepinize iyi geceler cancanlarım..
bu arada saçlar pek güzel olmuş umutum..benim de o boyda önlerini de biraz uzun kestirdim.herkes çok beğendi.kullanışlı rahat bir model..uzun saçla uğraşılmıyor be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?